icon

Priateľ je sklamaný, že som mu včera nezdvihla videohovor

alicka01
26. mar 2022

Ahoj baby,
prosim poraďte čo mám robiť, priateľ je sklamany, že som mu včera nedvihla videohovor lebo som si potrebovala dokončiť veci do prace a som mu povedala, že dnes si móžeme zavolat...a on mi teraz neustale piše ako ho to sklamalo, ze som nu nedvihla, ze nechcel so mnou volat hodiny, len par minut...ako jasne, spravila som chybu, ale uz neviem ako mu to mam vysvetlit lebo stale ma nechce pochopit

Strana
z2
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
cacianka
26. mar 2022

Otroci mobilov, videocetov, mesengerov, facebokov, a iných internetov.
Preboha, ako žili naši prarodičia keď noviny malo zo 10 ľudí v dedine, niektorí evanjelický kalendar čo sa čítali aj veľa rokov dookola, ako žili naši rodičia, keď tv mala 2 programy, v celej dedine možno 5 telefónov, no úplné opice bez spojenia zo svetom...

slovakboy
26. mar 2022

@alicka01 mala si mu zavolať hneď ako si mohla. Chápem ho a mohol ti to vytknúť, ale je čudné, že to tak dlho rozoberá. To už nie je vporiadku. Možno žiarli, možno je na tebe príliš závislý to by si mala vedieť aj podľa iných indícií.

viestta
Odpoveď bola odstránená
spadnutaslivka
26. mar 2022

@zoro9836 chcela som napísať niečo nepekné, ale nepoznám ťa osobne, tak ťa nebudem škatulkovať. Ona mu povedala, že má robotu a zavolajú si zajtra. A očividne si on chcel len pokecať. Ak by bolo dôležité, povedal by/napísal by, že je to dôležité. Ja koľkokrát svoj mobil nevidím aj pol dňa. Nie je to ignorácia. Zabudnem ho v bunde a pokiaľ niečo nepotrebujem, nevšimnem si, že ho nemám. Ak by to bolo súrne, určite si ten človek nájde spôsob, ako ma skontaktovať. A milovaná osoba je milovaná, aj keď sa necicíkame 24 hodín denne. Milovať človeka neznamená vlastniť alebo zotročovať ho. Ale to sa ťažko vysvetľuje niekomu, kto pochopiť nechce 😉 A stále platí, že ju nemal citovo vydierať. To je jasný znak nedospelého správania sa. Môže normálne povedať, že škoda, že si včera nechcela volať, chcel som si pokecať. Ale nie na city, aby mala výčitky, že sa mu mohlo niečo stať. Veď jasné, že keby sa nejaký čas neozval, tak sa o neho začne báť a bude zisťovať, čo je ok, že sa neozýva. Ale to asi vyžaduje vo vzťahu aj trošku dospelosti 😉

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
danulicek
26. mar 2022

@zoro9836 pozri, mne ked nezdvihne muz alebo mama, nerobim z toho sceny ani ho nevydieram, preco preboha tak neurobil, lebo JA som akurat v tej sekunde potrebovala kecat o zivote.... proste nemoze, ma poradu, pracuje, sprchuje sa, sedi na zachode. ak potrebujem nieco mega surne, poslem im sms, ze je to surne alebo hovor zopakujem. nebombardujem ich dalej a nerozoberam, preco nedvihli. oni vidia, ze maju dva zmeskane hovory, vedia, ze asi sa cosi stalo a hned, ako mozu, volaju spat. ak sa neozvu alebo nedaju o sebe vediet, zistujem, ci su v poriadku. a to iste ocakavam aj naopak. nie sme predsa otroci mobilov, messengerov a kadecoho. stale sme ludia, ktori maju pravo proste nezdvihnut hned, ako niekto vola. a nie, nemam absolutne ziadne vycitky a nie je to ani pohodlnost, skor skusenosti. ja napr mame uz teraz nezdvihnem, ked mam robotu, pretoze kym jej vysvetlim, ze teraz nemozem, tak som len zbytocne vynervovana, zozerie to 10 minut casu a este sa aj urazi. ked jej vsak zavolam, ze som nemohla a volam az teraz, tak je vsetko v poriadku a aj si dobre v klude pokecame.

toto vyplakavanie, ze nemala nanho cas a snaha, aby sa citila vinna, JE manipulatorstvo. a len take male zamyslenie - ak mu nezdvihla, asi vie, preco. asi vie, ze by to nebolo par minut, asi vie, ze sa rad vykecava a neda sa mu to vysvetlit. uz len to, ze tolko casu teraz venuje omielaniu a vypisovaniu, ze mu vcera nezdvihla... prepanajana, normalny clovek to neriesi alebo mozno si k tomu povie svoje a zivot ide dalej... ale nasilu robit zo seba obet a ju vinnu kvoli jednemu nezdvihnutemu telefonatu zavana niecim, co by som vo vztahu nechcela mat...

viestta
Odpoveď bola odstránená
makova333
26. mar 2022

Vitaj v toxickom vztahu.
@alicka01

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
majlo1234
27. mar 2022

@zoro9836 mas pravdu s tymi hranicami a diskusiiu, ale aby sa hocikto zduvsl pre nezdvihnuty telefon, co ja ti viem…? Asi som ina povaha, ale neocakavam, ze mi manzel bude zdvihat okamzite a vzdy, ocakavam, ze sa ozve, ked bude moct. Tp iste robim aj ja, pretoze ja naozaj niekedy nemam telefon ani pri sebe a momentalne mam vkuse vypnute zvonenie, takze sa mi proste nedovolas😀a nic nie je take naliehave, o tom pokoj. Naozaj nic

madeline1
27. mar 2022

@alicka01 nechcelo by sa mi riesit dookola takeho priatela...tak si proste nezdvihla, nedalo sa ti ...neviem aky hlboky mate vztah...mozno mu nabuduce na par sekund zdvihni alebo aspon napis, ze sa ti neda, ale i tak nevidim v tom taky velky dovod na urazku....necit sa vinna a on nech sa prestane urazat

diaszoky
28. mar 2022

@alicka01 nuz,ja by som sa tiez nastvala! Mne to robil muz este za slobodna a
Veru som nechapal ked povedal ze mi nemoze cely
Den napisat atd. Ja som mu vtedy povedala, ze ci mu niekto pistol pri hlave drzal. No k veci ospravedni sa a
Hotovo ved klanat sa mu tiez nebudes

monka105
29. mar 2022

@alicka01 tomuto by som vôbec nevenovala pozornosť. Nemohla si bodka. Neplytvaj zbytočne čas a energiu na takúto sprostosť. Tvoj priateľ sa asi nudí a nemá čo riešiť.

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
waggi
29. mar 2022

Ako veď sa nič takého zas nestalo. Tak si nemohla, veď to je si myslím normálne. Sklamať ho to mohlo, možno ťa chcel len na pár minútiek vidieť, ale tak nie zakaždým sa dá. Nejak by som to ale extrémne neospravedlňovala, lebo veď nie je ani za čo

zdenkastanka
29. mar 2022

Pri najblizsom stretku mu kup kinderko a povedz ze ta to mrzi.

Strana
z2