Priateľ má dlhy
Prosím Vás o radu... Na začiatok niečo o mne. Mám 18 rokov a navštevujem tretí ročník strednej školy. S priatelom sme sa spoznali na sociálnej sieti. Z jeho strany to nebola láska na prvý pohlad ale z mojej jednoznačne áno. Bola som zúfalá z predchádzajúceho vzťahu ked sa to tak vobec dá nazvať, kedže s týmto chalanom som intímnr nežila išlo skôr o kamarátstvo. Ale vrátme sa teraz k problému. Môj priateľ ( teraz už snúbenec) má 26 rokov. Po roku vzťahu som otehotnela ( mala som vtedy ešte 17) bábätko som sa rozhodla si nechať aj keď všetci z rodiny boli proti nech to nerobím a nekazím si život. Tehotenstvo prebiehalo bez problémov ale nejak som ho neprežívala teda nemala som ani pocity šťastia ani smútku. Bolo to také bez emòcií. Nehladkala som si bruško ani mu nerozprávala. Začali sme bývať s priateľom v podnājme. Ja som este chodila do školy a on sa nudim vraj doma. Začal chodiť na pokec a písať iným babām. Mňa začal ignorovat. Hovoril že zo žiadnou vonku nebol no nebola to pravda. Priznal sa mi až nesķôr. Vraj to nič nieje. Potom mu zablokovali účet lebo mal dlhy. Vzal si ďalšiu pôžičku aby sme mali na nàjom na chvílu sa to vyriešilo. A teraz znova zablokovali mu účet a pýta si odo mňa materskú aby mohol zaplatiť nájom ale ja už mu nechcem stále dávať. Aký máte na to názor?
@dominikaaa1234 vykašli sa na neho a utekaj kade ľahšie. Za chvíľu aj teba predá do cirkusu ako atrakciu.
No ja momentalne byvam u rodicov lebo priatel sa nestaral o malinku a ja som uz nevladala byt na vsetko sama tak ma zobrali na par dni k sebe
@dominikaaa1234 Tak už tam pekne ostan, bude ti tam lepšie ako s ním. Môžeš byť rada, že nie ste zobratí. Neboj sa, vychováš malinkú aj sama a bude ti robiť radosť. Tvoj priateľ bohužial ešte nie je pripravený na dieťa, nedokáže niesť zodpovednosť za svoje činy, nedokáže vás uživiť, nevie hospodáriť s peniazmi, ked pracuje a stále mu chodí exekútor. Radšej sama ako s takým.

@natalym asi aby neohrozila rodinny rozpocet svojho milencika 😀 😀 😀