icon

Priateľ ma napadol

ada4326
8. feb 2013

Ahojte, som celá ešte rozklepaná, tak prepáčte sa prípadne chyby. Neviem ako ďalej. Asi pred hodinou sme sa s priateľom pohádali, napadol ma, udrel. Mám tržnú ranu pod okom a monokel, otlačky jeho ruky sa svojom tele....... Mám syna v škôlke. Volala som 112 odkázali ma na obvodného lekára. Nemám sa k nemu ako dostať, som odkázaná na autobus a hlavne musím sa postarať o synčeka, pre ktorého musím stihnúť ísť do škôlky. Bývam 350 km od rodičov, som tu sama a neviem ako ďalej. Toto nebolo prvý krát, dokonca som už raz aj odišla, ale dala som druhú šancu. Asi som to nemala robiť.... prepáčte, ale som v koncoch.

zuzulica
8. feb 2013

@ada4326 Na tvojom mieste zbalím veci, zoberem malého zo škôlky a idem k rodičom, prípadne sa zastavím niekde na pohotovosti, ostatné počká. Na čo chceš čakať, až ťa prizabije??? K tým policajtom choď určite. A už nedávaj tomu idiotovi žiadnu šancu, si mala utekať preč hneď, to keď si na teba dovolí raz, bude to skúšať ďalej a bude to len horšie 😒
Na karneval sa vykašli, takých bude... Nenechaj sa druhý krát ukecať a veľa síl prajem.

lulu19
8. feb 2013

len nech voala ziadny policajt ju nemoze odmietnut ony pridu len treba zavolat ich spise sa zapisnica zoberu ju na chirurgiu a tam sa sa spise zaznam . len sa treba rozhybat

lulu19
8. feb 2013

vuies este ti to napisem tamkto dnes si to bola ty ale zajtra to moze byt tvoje dieta .ak to dokazal urodit raz ,dvakrat tak to urobi znova a na rade moze byt aj tvoj syncek nedovol to

vadimka
8. feb 2013

@lulu19

presne, ved nato policia existuje....na taketo pripady ☹

acrobaleno
8. feb 2013

Prečo mám taký pocit, že na miesto toho, aby zakladateľka témy niečo urobila s problémom, stále hľadá výhovorky, že prečo nie a prečo sa to nedá. Hlavne, že prvé čo urobila bolo, že napísala na net.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
dionyzka
8. feb 2013

@ada4326 necakaj, zbal najdolezitejsie veci, chod do skolky pre maleho a odtial hned na vlak ku rodicom. Je jedno, ze maju chripku. Alebo jednoducho cakaj az do vecera, pokym sa vrati, a mozno da Tebe aj malemu dalsiu nakladacku. Jedine, momentalne na com naozaj zalezi, je Tvoje a maleho zdravie.

alka221
8. feb 2013

uz davno si mala bezat na pohotovost, a to mi nehovor, ze ked neordinuje vseobecny, tak uz iny tam nie je 😉 chod aj na chirurgiu, osetrit ta predsa musia, vsetky modriny a rany si odfot, budes ich potrebovat, a urcite spisat zapisnicu..

lulu19
8. feb 2013

brat je policajt a uz nie raz bol takto zavolani len ich treba zavolat a hned nie cakat preboha ved mas syna tak konaj necakaj neznasam takych vchlapov prepacte za vyraz ale pre ma to je chrapun svina co dokaze zenu zbyt

ketere
8. feb 2013

len idiot môže napadnúť ženu.... ale to je mimo otázky... nenechaj sa už viac obalamutiť, kašli naňho a podaj trestné oznámenie... dokedy chceš čakať????? ak si to dovolil jeden krát, bude si to dovoľovať stále.. to je proste v ňom... ber dieťa, prespi u kamošky, u susedky, u hocikoho, len už sa nevracaj k nemu... zajtra ráno šup na vlak/autobus a aj s dieťaťom utekaj domov.... samozrejme medzi tým vybav lekára, a s lekárskou správou utekaj podať trestné oznámenie!!! prajem veľa síl, drž sa....

alka221
8. feb 2013

@acrobaleno tak toto zaujima aj mna, preco je to tak. 😠

lulu19
8. feb 2013

@zazvorka87 ked nezapoji policii nic nevyriesi a bude ten chrapun stale vonku a moze to urobit znova

cuculiatko88
8. feb 2013

@acrobaleno toto iste napadlo aj mna...ja by som neriesila ani pracu ani to kam pojdem ale v prvom rade by som isla pre syna a na policiu a pohotovost....

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
libka1
8. feb 2013

nie ste v tej situacii tak nesudte! 😔 mudruje sa nam tu lahko, ale nie sme v jej kozi...

hyta
8. feb 2013

Zober taxík, choď na chirurgiu, povedz čo sa stalo, zober malého a choď k policajtom., podaj na neho tresné oznámenie.Ide víkend, ja by som na tvojom mieste zbalila veci a vycestovala ku rodičom, radšej by som riskla chrípku, ako to, že sa tvoj drahý vráti a môže svoje správanie zopakovať , prípadne ublížiť i malému. Nesmieš mu to dovoliť a preto, aj keby sa pred tebou plazil a prosil, buď neúprosná a ďalšiu šancu mu nedávaj, takýto hajzel si ju ozaj nezaslúži.

cecil36
8. feb 2013

@ada4326 predpokladam, ze v takomto vaznom pripade by ti pomohli aj ucitelky v skolke a aspon jedna by mohla zo synom zostat, kym sa nevratis od dr. a z policie. Predpokladam, ze uplne neludske necity v skolke nepracuju. Takze zavolaj a popros. A urcite od blba utekaj kade lahsie.

lujza123
8. feb 2013

ach boze...nafotit zranenia, zobrat maleho a ist na pohotovost a nasledne na policiu..aj ked ono sa to lahko pise viem si predstavit realitu..na chirurgii budu mudrovat ze preco prisla "len s rozrazenym celom" ked si to mohla osetrit doma, na policii pokrcia ramenami a budu sa tvarit ze vsak o nic nejde...
bohuzial tolerancia spolocnosti k domacemu nasiliu je velmi rozsirena, proste vela ludi sa tvari ako keby to ani nieje trestny cin len nejaka hadka

Si predstavte ake ma moznosti zbita zena s mlickymi detmi niekde na dedine..policia mozno pride ...mooozno..skor ju poslu k doktorovi...to ze sa tam nema ako dostat (niekde nechodia autobusy 100 x denne, niektore zeny su na tom tak ze im partner odoberie vsetky financie)..mozno chlapika vykazu na 48 hodin z domu ale tam to hasne...vrati sa domov a kolotoc zufalstva pokracuje

opica89
8. feb 2013

takemu by som dala dovidenia po prvom utoku... ked to chlap urobi raz urobi to aj druhý krat!!!! je to chudak... kontaktuj vasich nech pridu pre teba a ty chod niekde ku kamoske aj s malým nech nevie kde si, a nahlas to policii a v zivote mu už ziadnu sancu nedavaj!!!!!!!!!!!!!!!

vaska333
8. feb 2013

@lujza123 no presné tak presné si to opisala.v dnešnej dobe je to ťažké

lujza123
8. feb 2013

@ada4326 hlavne klud...v prvom rade odfot si vsetky zranenia a potom policia.Ked povies ze si napadnuta a ze sa ti vyhrazal zabitim ked sa vrati tak musia prist.
Potom zacni realizovat plan na utek. Kym on nebude doma skus si aspon obvolat najblizsie krizove centra a azilove domy. Nachystaj si najnutnejsie veci na utek, pokial mas nejake financie alebo aspon pristup k nim (myslim tym pokial vies kde ma tvoj partner peniaze nevahaj ich v den D zobrat)..a utekaj. Pripadne ak si financne nezavisla mozes si aj najst byvanie tam kde si...len to ma velke riziko..on sa totizto vrati a bude nasledovat obdobie udobrovnia ked bude na teba ako med a slubovat hory doly...co nemusis ustat a hrozi ze s nim zase skoncis. Preto je najlepsie odist co najdalej, zmenit si telefonne cislo..aspon na obdobie kym sa nespametas a nevymamis z jeho vplyvu
Este mas sancu na zachranu a spokojny zivot..cim dlhsie ostanes s nasilnikom tym je vacsia sanca ze sa od neho uz nikdy nedostanes prec..tak to byva, bludny kruh

loxa
8. feb 2013

A odkial si ...Mozno sa tu najde niekto kto ta odvezie,,.. ak si z okolia Dubnice, mne by to nerobilo problem..opytaj sa

hradnapani
8. feb 2013

@lujza123 hmmm... vies ako sa mojej kamaratke tie fotky zisli, ked ich ukazala na policii tretikrat, co sa tam po utoku znovu dostala a takisto, ked ich ukazala manzelovym i svojim rodicom? jasne, ze to nie su prvoplanove dokazy pre policiu, ved ta ju vidi osobne, ale ako pripomenutie do buducna a ako dokaz pre okolie, ktore castokrat nechce verit, coho je dotycny schopny... lebo aj bite zeny maju kratku pamat... taku fotku by si mali dat na chladnicku tak ako tie, co chudnu...

ja si napriklad z detstva pamatam, ako som isla s mojou mamou aj k lekarovi, aj na policiu.... a bola to jej posledna facka, ktoru od svojho muza dostala 😉 Vsetko sa da, ked sa chce... ustupcivost nie je na mieste a zakladatelka to nastastie riesit chce.

hradnapani
8. feb 2013

@lujza123 sorry! teraz si citam tvoj druhy prispevok, z ktoreho som pochopila, ze som zle pochopila tvoj prvy prispevok... zdalo sa mi, ze sa nad tymi rieseniami pohorsujes. ale teraz to uz chapem 🙂

rheia27
8. feb 2013

@hradnapani len nech to odhodlanie zakladatelke vydrzi 🙂
velakrat su zeny slabe a daju 2hu, 3tiu sancu, atd uz len kvoli tomu aby mali kompletnu rodinu a aj sa boja, ekonomicky faktor..

toto treba razne riesit, kvoli tebe a kvoli malemu...domace nasilie je hnus

ada4326
autor
8. feb 2013

Ďakujem vám. Mám posudok a dohodnuté stretnutie s paňou z linky pomoci na spísanie ďalších vecí. Ďakujem a ešte jedna vec - sem som napísala, lebo na toto fórum často chodím, čítam a sem tam aj prispievam. Kedže som sama 350 km od rodičov a tu nikoho nemám, tak mi toto fórum nahrádza takpovediac kamarátky, lebo tu mám iba jednu a tú nemôžme a nechcem stále otravovať, tak preto som sem napísala . Ďakujem vám.

diusik
8. feb 2013

@ada4326 super ze si nieco podnikla,nedaj sa prosim ta...

p.j.jacky
8. feb 2013

Mala si ihned volat policiu.Oni by sa ta pytali ci chces lekara,oni by ti pomohli aj so synom a priatela by aspon na cas spacifikovali,dali pokutu.
Necitala som celu temu,je mi to luto,drz sa a hlavne 350km sa zvladnut da,odid od neho,cim skor,drz sa!!!vela sil a odvahy zacat znova s niekym inym a niekde inde!

strawberry17
8. feb 2013

kolke z vas co tu radia uz volali policiu v takomnto pripade? ja uz x krat a nikdy ma nezobrali na chirurgiu, ani mi nedali kopiu zapisu co pisali a ked pani nemala svedkov, tak jej nic nepomoze, a fotky sa ako dokaz nedaju pouzit...urobila najlepsie, ze sa obratila na centrum, ktore jej dufam situaciu pomoze vyriesit
drzim jej palce

sisaha
9. feb 2013

@ada4326 ako si prezila vecer?