Priateľ ma napadol
Ahojte, som celá ešte rozklepaná, tak prepáčte sa prípadne chyby. Neviem ako ďalej. Asi pred hodinou sme sa s priateľom pohádali, napadol ma, udrel. Mám tržnú ranu pod okom a monokel, otlačky jeho ruky sa svojom tele....... Mám syna v škôlke. Volala som 112 odkázali ma na obvodného lekára. Nemám sa k nemu ako dostať, som odkázaná na autobus a hlavne musím sa postarať o synčeka, pre ktorého musím stihnúť ísť do škôlky. Bývam 350 km od rodičov, som tu sama a neviem ako ďalej. Toto nebolo prvý krát, dokonca som už raz aj odišla, ale dala som druhú šancu. Asi som to nemala robiť.... prepáčte, ale som v koncoch.
nečítala som celé.na tvojom mieste by som volala priamo 158,žiadala hneď po napadnutí,aby prišli,spísali všetko.samozrejme,by si potom asi potrebovala aj k dr.,ale nejak by si musela to zvládnuť.čo tak ísť taxíkom?proste ty potrebuješ mať dôkaz,že ťa priateľ napadol,aby si mohla poprípade na neho podať trestné oznámenie.v žiadnom prípade by som takému človeku už ďalšiu šancu nedávala.lebo to kľudne môže spraviť znova.poznám vety typu: prepáč,odpusť,už sa to nikdy nestane.nedajbože,aby raz ublížil tvojmu dieťaťu.treba konať skôr,než by sa mohlo niečo také stať.
@strawberry17 vies podla mna je to tazka situacia aj pre policiu. Tiez castokrat nemaju ani co urobit. Nieje to bezprostredne ohrozenie zivota, nasilnika mozu akurat tak vykazat z domu a zakazat mu vstup na 48 h. ato je vsetko. Oni sa velakrat vracaju k tym istym pripadom po xxxxx krat. Pre cloveka co to nezazil je to velmi tazko pochopitelne preco ta zena neodide hned po prvom utoku..pre cudzieho cloveka sa moze zdat ze ta zena ani pomoc nechce, nepotrebuje ked stale ostava v tej situacii.
vies tiez mam jednu znamu, tu sice nikdo nebije ale nadavky, alkohol, vsetky peniaze prepije, prefetuje atd...pocuvat ju je niekedy horor, fakt s takym clovekom by som nevydrzala ani sekundu a ona je schopna po roku stazovania sa a fnukania aky je debil prist cela vyskerena ze s nim caka dalsie dieta a ze vsetko bude super. Myslim ze som dost empaticka ale toto nech sa snazim ako chcem pochopit vobec nedokazem...ci je to jej povaha ze potrebuje trpiet a stazovat sa, alebo jednoducho nic ine nepozna preto to povazuje za normal...alebo sa proste boji zit a starat sa sama o seba(stale vravi ze nema kam ist, ale to tak isto nema tisic inych zien, nikdo nema len tak byt v zalohe, a predsa sa to da...chodit do prace, platit si najom)....clovek sa jej aj snazi nejako pomoct ale ako? Ako ked sa z pohladu cloveka co toto nezazil na vlastnej kozi proste pochopit neda, nech sa snazim akokolvek
@ada4326 suhlasim s libkou, dufam, ze si mu neodpovedala a uz vobec nie odpustila...Toto sa neda odpustit. Hadky mozu byt rozne, no nikto nema pravo biť toho druheho. Ak ma potrebu sa biť, nech si postavi proti sebe rovnocenneho partnera a verim tomu, ze by dostal riadne do držky. Mam pocit, ze sa teraz trasie o svoju riť, ale pevne verim, ze to dotiahnes do konca a trestne oznamenie na neho podat pojdes..
Urobil to uz dvakrat, urobi to aj tretikrat...Kazdou bitkou ktoru nenahlasis, jeho sebavedomie stupa...
@lujza123 ja som odisla, lebo som pochopila, ze policia ani nikto iny mi nepomoze a ina moznost neexistuje, ale musim sa podakovat kockam tu na MK ze mi k tomu dodali silu a odvahu 😉
aj ked je to tazke
Baby cítim sa dosť zle. Po večeroch plačem, by ma syn nevidel, rozmýšľam ako ďalej. A najhoršie je, že som synovi - má 4 roky - nič nepovedala, ale dieťa to akosi vycítilo, lebo sa vôbec nepýta na otca. Keď sa ho opýtam, či mu tata nechýba, tak mi povie, že nie, že má mňa. Je mi z toho zle, veľmi zle na duši......
@ada4326 sú aj ženy samé s dvomi deťmi aj viac...a od malého čo chceš počuť? že mu chýba? aby si mu zas "odpustila"? Malé decko nemôžeš žiadať o posudok situácie druhý deň po udalosti, aj keď o nej nevie, nepýtaj sa ho na to. Povie to, o čom si myslí, že chceš počuť.
Jednoducho v dnešnej dobe nejedna žena žije sama s deťmi, možností máš XY, mnoho, mnoho. Jednou z nich je ostať s chlapom, nechať sa mlátiť, nechať na to kukať syna aby z neho vyrástol taký istý ... partner. Tú snáď nechceš.
@ada4326 preslo par dni odkedy sa to stalo...vychladla si, zacinas rozmyslat co si pocnes ked budes sama s malym a oprav ma ak sa mylim, snazis sa ospravedlnit jeho chovanie....podla mna ti hlavou letia aj myslienky na pekne chvile co ste zazili a VED PREDSA poslal smsku ze mu je to luto....rodicom ani nikomu si to nepovedala (podvedome mu chces stale odpustit) a dusis to v sebe....o to ti je horsie...verim ti, ze je to tazke..ale DOST....toto si chlap k zene nema co dovolit...a ty nemas co dovolit aby maly takto vyrastal....urobil to raz, urobi to zas....zbal maleho a seba a chod k Vasim!!!
@ada4326 Chápem ťa, že ti je teraz zle. Ale radšej nepremýšľaj nad tým, čo bolo kedysi vo vzťahu pekné, radšej si premietaj to negatívne a nedaj sa manželom ukecať. Po pár dňoch by to bolo to isté a to si nezaslúžiš ani ty, ani malý, čo by z neho vyrástlo v takmto ovzduší? Držkaj sa.
ďakujem za podporu. Rozhodla som sa žiť sama, ešte neviem kde a ako, ale určite viem, že sama. Bude to ťažké - máme hypotéku, ale všetko sa dá zvládnuť. A ja to zvládnem. Mám okolo seba dosť dobrých ľúdí. Žaneta - ďakujem 🙂

Ahojte, večer som prežila v kľude so svojím synom. Priateľ sa nevrátil, nie je doma ani teraz - je to tak lepšie. Kde je neviem, asi u rodičov. Akurát poslal jednu sms s textom odpusť ak môžeš....... no už stačilo.