Priateľ ma neustále napomína
Ahoj
Sme s pristelom spolu 4 roky mame dcerku 7m. No za posledny rok sa strasne zmenil. Neviem ci je vazne chyba vo mne alebo co sa deje.Napomina ma stale za uplne hluposti a malickosti. Mam pocit ze mu vsetko na mne co urobim a poviem vadi.Uz som mu aj povedala ze asi nieco proti mne ma ked stale len na mna utoci.. citim sa uz vazne ako taka neschopna idiotka.. A podla neho je jedina moja povinnost sa hrat s malou upratat navarit pracka pere sama a podobne reci.. Napr minule sa mala buchla a ze ako sa to Mne podarilo ze sa mala buchla.. Nema problem mi povedat aj vulgarne ked mu protirecim..
@lucka_ke on ten sex ale nechce.. este na zaciatku som to riesila ale po vyse polroku ma to prestalo bavit. Nie som ja ta co z nesexovanim zacala
A prečo by nešlo ísť k rodičom? Nebolo by to navždy, len kým sa osamostatnis..
@jana_eyre_2 Piju obaja.. nechcem aby v takom prostredi rastla moja dcera.. Viem ze ani toto nieje med lizat ale podla mna je to lepsie ako opita babka s dedom a zafajceny dom
tak potom zrejme má inde vzťah a ako ti už vyššie písali hľadá chyby v tebe
Môžem sa len opýtať, ty si doma na materskej? (teda on zarába, ty sa staráš o malú a domácnosť?)
Je to naozaj tak, že mu len tak niečo stále vadí, alebo skutočne zanedbávaš to, čo je tvojou prvoradou povinnosťou a napr sedíš celé hodiny na internete, za článkami, v obchodoch atď.?
Nechcem aby si to brala ako útok, len sa na to snažím pozrieť i z druhej strany.
Áno to chapem.😔 Hlavne si nenápadne.setri čo.sa dá, aby si mala.nejaku rezervu.. držím palce..
@lenkakravcova Snazim sa vzdy aby bolo upratane navarene oprate dcera spokojna. Nepoviem niekedy mam den ze sa mi nic nechce ale vzdy sa prekonam. Ale on ma zvozi za uplnu drobnost a potom sa ho pytam ci je vazne toto dovod na to aby po mne hucal.. Ale doma si vzdy porobim a aj ked si nieco necham na neskor ako napr vcera dnes odvazaju smeti a vecer som sa chystala skontrolovat chladnicku a on sa pyta ci som ju uz skontrolovala.. hovorim este nie a uz zacal ze som cely den doma co robim cely den ze som ju este neskontrolovala.. alebo prisiel z prace po hodine co bol doma som mu povedala ze chcem ist zvesit pradlo co bude chcilu s malou cca 5 menit a uz zacal preco to potrebujem robit az ked je on doma preco nie skor akoby som len cakala kym pride domov a potom isla zvesit pradlo.. podla mna uplne hluposti..
To fakt kus hlúpeho hňupa a čo on nemôže byť pri dcére??? Toto sú ozaj malichernosti pre ktoré sa hádate.
Ale ten vzťah ideálny nie je a ani nebol, ináč by ste sa 3x nerozchadzali, takže je tam všeobecná nespokojnosť a takto sa preukazuje. Žiaľ. Odísť nechceš a riešiť sa to s ním asi nedá...smer poradňa? Skôr ako si začnete vulgárne nadávať a bit sa.
Hmmm a milost pan si to uz vyskusal,co je to len navarit,oprat a o dieta sa postarat?
@0silvia0 Si trafila klinec po hlavicke.
A pre ostatne: baba nikde nepise, ze bol chuj aj predtym, proste sa obcas nepohodli, aj 3x odisla. vy sa doma pohodnete vzdy? Ludia maju obcas problemy a dolezite je, ze aby sa snazili to riesit. Raz clovek cita, rychlo utekaj od takeho, raz cita, ze na vztahu treba pracovat. No a mozno odisla 3x preto, lebo je ona horuca hlava a potom si uvedomila, ze nemala od problemu utiect. tak sa vratila, vsak asi su tam aj nejake pozitiva. boze, keby bol zivot taky jednoduchy.
Ja by som tiez skusila parkrat ho na niekolko hodin nechat s malou sameho, ci nezabudne nakrmit, ci nezabudne prebalit, ci cely cas oci nespusti ... ide vek 9 mesiacov, zacne sa plazit, potom stavat, chodit, to bude este makacka, nech si skusi, minimalne taketo reci by sa ti mohlo podarit eliminovat. A to ostatne, nech si trhne, co sa tyka domacnosti.
pozeram, ze taky zacal byt uz pocas tvojho tehu - ja neviem, ale podla mna niektori sa asi zlaknu, zrazu dopadne tiaha zodpovednosti a takto si to asi kompenzuju, ponizovanim inych.
Jasné, že sú to hlúposti. Treba s ním súhlasiť- áno, čakala som, kým prídeš, aby dcéra neostala sama.
Neznasam tento typ chlapov....
Tu je dolezite,aby si sa nenechala zahnat do kuta. Mne keby raz zapindal,tak sa najblizsie tyzdne brodi spinou a bordelom doma. Nie sme stroje. Pinda? Nech pinda,ty si s kludom sadni a nerob nic,nech si robi cirkus kolko chce. Dieta je spolocne a to mu je zatazko chvilu byt s nou? Myslim,ze by si nemala robit vsetko asi je zvyknuty,ze je vsetko spravene nikdy ho s nicim neobtazujes,aby spravil. Prislo dieta a zistili ste,ze to uz nie to,co predtym. Ak nebol uplny hnup predtym,tak snad sa da este nieco zachranit
Taketo reci by ma uplne polozili. Akoby ta mal len za sluzku. Je mi to luto.
To s tym pradlom... Ako keby mu vdilo ze musi byt s dcerou 5 minut... Hra sa s nou co i len trosku? Travi s nou nejaky cas po praci?
Udivuju ma tieto reci, ze "nelutujem, mam svoje vytuzene dieta s otvom kktkom" to dieta si mohla mat aj s nedebilom, ale ty si sa radsej 3x vratila k tomuto. Mas co si chcela... Tak zamakaj lebo mlady pan je nespokojny a to pradlo sa samo nepovesia.
Svoj zivot si obetovala debilovi, ale hlavne ze s nim mas vytuzene dieta... nepises o kamarazkach ani o rodine...
na truc by som na tvojom mieste urobila jednu vec - v niektory vikend by som isla na cely den prec od rana do vecera a nechala mu zoznam veci, ktore treba urobit (co bezne denne robis) a potom prisla vecer domov a zacala ho zjebavat jak sirotu, za to vsetko co nestihol presne stylom ako to robi on... co by robil, keby si napr. ochorela a v horuckach lezala v posteli?
@nairia Neviem ci by to pomohlo alebo urobilo situaciu este horsou ale ja by som urobila presne to iste. Alebo ostala doma a jedinne co urobila ze nachovat a prebalit dieta. Po zvysok dna by som si listovala casopisy.
V prvom rade ho vždy na začiatku stopni. Ja svojmu mužovi hneď poviem, že môže byť rád, že je porobené to čo je, a môže byť rád, že som s nim a starám sa o neho, lebo sú ženy, ktoré len po kamarátkach a obchodoch chodia a doma nerobia nič.... Ak on nechce sex, tak niečo sa deje. Nemá on náhodou nejaké problémy? Dlhy/alkohol.... a kompenzuje si to na tebe. Skús zistiť príčinu jeho správania.
No, esteze je to len priatel. Treba sa zariadit. Vies, ako dobre sa chova k inej za tvojim chrbtom, aky je pozorny a mily a k tebe ako ku psovi??? Neboj sa, on vie dobre, co robi a ako ku komu sa chova. Ak sa citis ako neschopna idiotka, ktoru treba napominat, tak s nim zostan a pocuvaj aj dalej vulgarne nadavky. Ak nie, tak popremyslaj a nieco sprav.

je nervóznz hľadá chyby, lebo nemá sex