icon

Priateľ ma podozrieva z nevery a chce, aby som išla na detektor lži

sofia1991
2. jún 2015

Ahojte, prosim vas o radu, lebo si uz neviem pomoct....s priatelom sme spolu 3 roky, sme obaja studenti...nebyvame spolu ale travime spolu vikendy...na zaciatku bol velmi ziarlivy, kontroloval kde som chodila a vela krat sme sa za to pohadali a rozisli no vsetko sa po par dnoch urovnalo...na zaciatku som spravila par chyb, oklamala som ho ale skor len zo strachu ako bude reagovat...tykalo sa to predosleho vztahu nechcela som mu hovorit vsetko pretoze predosly vztah som ukoncila predtym ako sme spolu zacali chodit...mala som kamarata od detstva na kt ziarlil a podozrieval ze s nim nieco mam co nebola pravda, par krat som ku nepovedala ze som sa snim stretla lenze neslo o stretnutia kde by sme boli sami dvaja ale vzdy s rodinou...pre pokoj som kontakt uplne prerusila comu su dva roky...vsetko bolo fajn az na mensie hadky a nezhody kt sme vyriesili....prestal podozrievat a ja som ho v nicom neklamala ani nic netajima vedel o mne vsetko....no teraz z hodiny na hodinu ma obvinil ze som mu nebola verna ze uz sa vsetko dozvedel, a pri tom v ten den kt urcil som bola na skuskach v skole....nebavil sa o tom len povedal ze je koniec nic mi nevysvetlil a akakolvek snaha sa skontaktovat bola bezvysledna...po par dnoch mi povedal ze je to kvoli tomu ze som mu nebola verna, vraj mu to povedal clovek ktoremu veri viac ako mne....dalsim dovodom bolo vraj to ze medzi nasimi spolocnymi znamimi rozsirujem ze sme sa rozisli a nadavam na neho, lenze nic z toho som nerobima zdoverila som sa len dvom kamaratkam....trva to uz mesiac a stale sa nic nevyriesilo, vzdy sa rozhovor skonci hadkou.... Tvrdi ze mi nemoze doberovat pretoze som ho na zaciatku oklamala....jediny sposob ppdla neho je ze by som sla na detektor a potvrdilo sa ze hovorim pravdu....ja som uz nakoniec suhlasila, nemam co skryvat ale je to pre mna nepochopitelne a velmi ponizujuce ze nieco take odo mna ziada...velmi ho milujem nechcem byt bez neho ale neviem co mam robit....

besnota
2. jún 2015

@sofia1991 nebude pravy dovod, ked sa tak zmenil, ze prave je on ten co ta podviedol a ma novu priatelku? Preto ta zmena, obvinil ta a rozisiel sa s tebou

esterba
2. jún 2015

@sofia1991 Kde si k nemu prisla? Bol v akcii, ci co?

petra7777
2. jún 2015

@sofia1991 To je len začiatok a bude to stále horšie a horšie...Utekaj dievča, kým nie sú deti, lebo potom to bude na psychiatra (u teba samozrejme). On je diagnóza sama o sebe ☹

mala_hobitka
2. jún 2015

@sofia1991 Ak si si vysnivala vztah plny nedovery, ziarlivosti, neustalych rozchodov a potreby nieco partnerovi dokazovat kludne ho miluj dalej. Ak toto nie je pre teba ideal vztahovy (a ver ze takeho vztahy su vsetko len nie normalne) tak sa s nim uz dofrasa nedavaj dokopy.
Nemilujes jeho, milujes predstavu ktorou bol, pripadne moze byt. Ale on nebude, je chorobne ziarlivy a svihnuty. Takto laska nevyzera to mi ver.
PS: ak neveris tak moja kamaratka mala presne takyto typ vztahu - az na ten detektor lzi ... ako to dopadlo? na xy pokus sa rozisli, jej sa vlastne ulavilo, potom volal pisal, znovu sluboval...a jej doslo ze je chory a cely vztah bol len o tom ze cakala "kedy ho to prejde"...novinka! neprejde ho to, nezmeni sa a vzdy bude taky... lebo je....a ak ti pride normalne tajit pred chlapom rodinne stretnutie lebo moze ziarlit tak mas divne hodnoty...moj drahy vie ze mam kamarata z detstva s ktorym si obcas zajdeme na kafe a nema s tym problem lebo som ich zoznamila hned na zaciatku s tym ze to je kamos jak keby mi bracho bol a vybavene... kto ti neveri aj boziu peciatku mozes odovzdat tak ti verit nebude - lebo taky chlap nie je normalny a nie je mozne s nim mat zdravy vztah a normalny zivot

damotka
2. jún 2015

Radím - čítaj túto perfektnú knihu: MUDr Plzák: Othelón, alebo manuál o žiarlivosti. Tam to máš od odborníka. Určite si to prečítaj, lebo ti ušetrí návštevu u psychiatra o pár rokov. A od toho nezrelého sebestredného hlupáčika utekáááj, dievčatko. Veľmi ti želám odvahu a rozvahu a spokojnú budúcnosť s normálnym zdravým chlapom.

libka1
2. jún 2015

na detektor lzi sa vykasli... a spolu s nim aj na priatela..je to zakomplexovany chlap a bude to len horsie. to budete na ten detektor chodievat pravidelne ked mu prepne? existuje vobec moznost ist nan lebo priatel je ziarlivy? 😅 😕

hradnapani
2. jún 2015

@sofia1991 ak mu ustupis teraz, uz to bude od teba chciet aj potom (nedajboze, ked pridu deti, bude spochybnovat ich povod). Je to nedostojne, ponizujuce, manipulativne, nepatricne - nepatri to do zreleho vztahu. Vy nie ste zreli ani jeden. Ty mas sancu dospiet a dozriet a zbavit sa naivity, ale on ma sancu velmi malu, takmer ziadnu.
okrem toho, chcela by som vidiet toho vysetrovatela, ako sa ta pyta, tak co pani, bola ste tuto tomuto neverna? ved by to musel byt rovnaky blazon...

hradnapani
2. jún 2015

@damotka Plzakove knihy by mali rozdavat povinne pri sobasi, resp. nastudovat este pred svadbou a sobasny slub zlozit az po preskusani citania s porozumenim 😅

jeennyv
2. jún 2015

@sofia1991 chlapec ma v prvom rade problem so sebou, nie je sam so sebou vyrovnany a svoje komplexy si vybija na tebe, aj keby si mu zniesla modre z neba nepomoze..stale si najde nieco cim by ta mohol trapit...toto ziadnu buducnost nema, utekaj od takeho cloveka...stratis s nim len roky zivota a bude z teba troska....

xevulax
2. jún 2015

Utekaj kade lahsie, boze s takymto clovekom ta caka v zivote peklo! Laska nelaska budes trpiet a aj vase deti budu trpiet (ak budes hlupa a dotoahnete to az tam) a ver ze jedneho dna ta laska odide a budes si hlavu bichat aka si bola blba. A poviem ti jednu overenu vec- kazdy vyskakuje tak vysoko ako mu dovolis. Robis zo seba handru s kzorou moze zametat maj hrdost! A keby mi povedal zr veri viac inemu ako mne no otocka na pate a odchadzam a viac by som s nim neprehovorila. Nekaz si zivot s takymto clovekom

anucha27
2. jún 2015

Utekaj odneho rychlo prec

timea7
2. jún 2015

@hradnapani súhlasím a obúchaní o hlavu niektorých jedincov....

anatalia77
2. jún 2015

@libka1 ano budu chodit pravidelne.
Poznam dievcinu co chodi pravidelne na drogove testy z mocu. Lebo on jej neveri. Je prenho k..a,st..a a ine veci.

Ona je doma s jeho dietatom,a starymi rodicmi. Ale aj tak sa vraj kur..
Dieta neuznal za svoje,a spochybnuje otcovstvo.
On sa flaka po vonku(neziju spolu),veselo predava travu.

citronade
2. jún 2015

To je ako patologia. Ziarlivost a cista manipulacia, hra. Kazdy psychopatologicky naruseny clovek nezije zivot, ale hra hry. Pravidla urcuje on. Nie je mozne vyhrat, pretoze pravidla su nastavene neferovo. Zavelil detektor, si na tahu. Reagujes presne podla jeho pravidiel, chces ist na detektor..pojdes, uveri ti, ulavi sa jemu aj tebe...na chvilu...bude ta posielat na detektor navzdy...da ti chvilu vydychnut,,dovoli nabrat silu...aby ta za cas zasa dostal do hovna...zije z toho...je to pijavica...momentalne. da sa s tym nieco,robit, ale je to na strasne dlhu trat...a vysledok nie je zaruceny.

libka1
3. jún 2015

@anatalia77 krasny zivot 😅 ja neviem co tie zeny primeje k tomu, aby sa nechali takto ponizovat....

katkabg
3. jún 2015

Bozeee sak ty len bud stastna ze si sa zbavila takeho neandertalca,sak je chory na hlavu.A este pockaj abysa nevyklulo to ze obvinovanim teba z neveri chce zahladit stopy svojej nevery.

lenka_21
3. jún 2015

@sofia1991 naozaj baby ti tu dobre radia...chorobna ziarlivost je velky problem a velmi tazko sa s tym aj nieco robi... Tiez navrhujem utekaj, neobzeraj sa... Neboj sa, si este mlada, zalubis sa do niekoho...

mircalla
3. jún 2015

Nezmeni sa - teda zmeni - bude to este horsie a bude to stupnovat

narayan
3. jún 2015

Baby načo tu plýtvate energiou, je to úplne zbytočné, tá ho aj tak neopustí...asi si potrebuje ozaj dať " na držku" a možno za pár rokov pochopí, že ste tu neradili zle...dovtedy nech sa trápi s kreténom keď je hlúpa.

sofia1991
autor
3. jún 2015

Ja to vsetko chapem aj si to uvedomujem....lenze ako som pisala so ziarlivostou prestal na dva roky vobec nic sa nedialo ani jedna hadka kvoli tomu, a zrazu z nicoho nic znova....tomu nerozumiem....ked pocas dvoch rokov neziarli a pohadate sa len pre bezne veci a zrazu otocka o 180 stupnov a znova ziarlivost a neveri v nicom....ja som myslela ze sa zmenil ze to uz nikdy nebude robit a je to tu znova...pokial by to robil stale nebola by som s nim

fajnova
3. jún 2015

to sa da chodit len tak halabala na detektor? akoze ja si zmyslim, ze ma syn klame, tak sup s nim na detektor? a to kam sa akoze teoreticky chodi? na policiu? 😕 ja neviem, ako taketo nieco moze napadnut cloveka 15+. na tvojom mieste s nim nestracam cas ani pol sekundy, jedine, ze by si si chcela kompletne doondit zivot. alkoholik, ziarlivec a gambler - to su ti najhorsi z najhorsich partnerov.

zibi
3. jún 2015

@sofia1991 seriously??? 😝 detektor lzi ... ?? 😕 ok keby ze len tu celu absurditu beriem skutocne vazne a ze tvoj partner nie je len vasnivy fanusik americkych filmov s Bruce-om Willis-om tak by ma strasne zaujimalo kde ten detektor abosoluvjes... 😝 aha zabudla som , mozno ho ma doma skryty v skrini a caka len na to, kedy budes s jeho absurditou suhlasit .. hruza

jankazabka
3. jún 2015

@zibi detektor sa da normalne zaplatit pouzivaju to firmy je to uz teraz bezne,aj vyuzivane 😉

sofia1991
autor
3. jún 2015

Dakujem vam za vsetky nazory 🙂 pomohli ste mi

jaron
3. jún 2015

@sofia1991 ahoj, samozrejme, že je to pre teba ťažšie nechať ho, ako pre nás povedať "nechaj ho". Predsa len ste niečo spolu prežili a ten rozchod bude aj trochu bolieť, ale zostať spolu bude s najväčšou pravdepodobnosťou skôr, či neskôr bolieť ešte viac.
Veľa sily a šťastia ti želám k správnemu rozhodnutiu a nájdeniu toho, s ktorým prežiješ ešte krajší a naplňujúcejší vzťah.

hradnapani
3. jún 2015

@sofia1991 to ze dva roky vydrzal, to je len taktika - aby ta zblbol, ze dokaze aj neziarlit, ked velmi chce. Ale je to silnejsie ako on. Vela ludi z radu manipulatorov strieda obdobia dobre a zle. To preto, aby dovolili obeti nadychnut sa a znova verit, ze bude vsetko dobre. Jednoduche a velmi ucinne.

jaris84
3. jún 2015

no najlepšie urobíš, keď sa na neho vykašleš....keď ťa už teraz takto ponižuje, ver, že manželstvom by sa to nezlepšilo, ale len zhoršilo. Preč od neho a ver, že príde lepší 😉

grasia1
3. jún 2015

o matko svata...toto len dokazuje ze dnes uz ma vysoku skolu naozaj kazdy debil 😲

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
tinqua
Autor odpoveď zmazal