Priateľ ma podviedol. Mám mu odpustiť?
Ahojte.Rada by som si vypočula vase názory,resp.ako by ste v mojej situácii reagovali vy.Mám priateľa už skoro osem rokov,máme spolu trojročné dieťa,ktoré miluje.Včera som sa však dozvedela,že ma podviedol.Vraj to bolo ešte na začiatku nášho vzťahu,kedy nevedel čo a ako medzi nami bude.Mám mu veriť? Velakrat sme sa bavili o nevere,vždy to zmietol zo stola s tým,že mi nikdy nijako neublížil.
To ty musis vediet na akej urovni je Vas vztah teraz ... zbytocne sa teraz budete zaoberat minulostou lebo uz mate dietatko a v konecnom dosledku by trpelo len ono. Urcite by som mu len tak smahom ruky neodpustila ale zase nechapem na co ti to teraz vesal na nos aby ta to trapilo.. hlavne ked to pre nho nic neznamenalo a ci mu mas verit sa nas pytat nemozes .. my ho nepozname ako ty.. ty sama musis vediet co je to za cloveka a ci ho mas rada a veris mu..
Clovece, mas to naozaj tazku situaciu. Ad1, clovek ktory ti povie ze si jebn.ta si ta vobec nevazi ☹. A duplom ked ho to nemrzi☹. Chapem ta ze sa v tom vrtas pretoze nevies na com si a pravdepodobne vnutorne citis ze veci nie su v poriadku. Prestala by som ho spovedat, podla toho ako hovoris ze klamal v inych veciach nebude mat problem klamat v hocicom. Viem o com hovorim, chodila som s chronickym klamarom, zistila som to az pri konci vztahu a co vsetko som sa potom dozvedela, no priam na vracanie mi bolo. Co ti mozem poradit a co si myslim ze by ti pomohlo, starat sa predovsetkym o seba, navstivit mozno aj psychologa, kupit si nieco pekne, zacat cvicit, mozno ist von s kamoskani. Prestan ho spovedat. Vzchop sa, uvedom si vlastnu hodnotu, prekonala si neskonale tazke obdobie, urcite to zvladnes aj teraz. Drzim velmi palce 😉
@monullienka1 no....nestotožňujem sa veľmi s tebou, lenže na začiatku vzťahu a to platí u každého je človek zaľúbený, v opojení, chce byť s tým druhým stále, myslí naňho, tak nerozumiem, prečo sa to stalo na začiatku. Veď takéto veci sa obyčajne zvyknú stať s odstupom času, už keď sa tu vraví o nevere. Človek, ktorý ľúbi, by nemal podviesť a už vôbec nie na začiatku, čo sa s ňou zahrával?!🙄

@sprntusik v prvom rade nechapem, načo ti to po tolkych rokoch vešia na krk 😕 a v druhom rade, nešprtaj sa v tom, ved on sam nevie či to bolo pred či po tom, čo ste si spolu začali. načo potrebuješ vedieť detaily, čo z toho budeš mať? a či mu máš odpustiť alebo nie sa musíš rozhodnúť sama, ale rozchádzať sa po 8. rokoch kvôli nevere spred 8 rokov? 😕