icon

Priateľ ma psychicky ničí, vyhadzuje ma z bytu

1. júl 2020

Baby mám problém s priateľom. Žijeme v jeho byte s keď sa pohádame a on sa opije, vyhadzuje ma z bytu. Žijeme v zahraničí, v Rakúsku. Som z toho zničená. Vadí mu, že sa mu podľa neho dostatočne nevenujem. Vyhadzuje mi na oči, že ma živil, presťahovala som sa do Rakúska za ním a nejaký čas mi trvalo než som si našla prácu.
On potrebuje neustále hladiť, maznať ako malé dieťa. Ja to nerobím a on sa uráža a potom ma vyhadzuje z bytu.
Keď vytriezvie, tak zrazu už nechce aby som odišla. Je to ako psychoteror 😢

gabi000
1. júl 2020

Zijež v Grazi ale je jedno kam by si išla pracovať, nemusis tam ostať. Takže skús pohladat na internete agentury a urcite ti najdu za par dni pracu s ubytovanim 🙂

eva112014
1. júl 2020

Tak si nájdi robotu. Nič iné ti nezostáva. Ale áno, zostať od neho tehotná. Hádam toto ti písať netreba, že pozor ... Keď máš robotu, aj úver si vieš zobrať, ale nie takto žiť.

autor
1. júl 2020

@gabi000 Prácu si intenzívne hľadám už mesiac a zatiaľ sa nik neozval.

gabi000
1. júl 2020

Baby, za bar do denného Cafe baru pri centre mesta (Aj začiatočníčka)
Aj kamarátky
5dni do týždna
od 1300-1500 netto + dohoda
Tringelt cca 30-50 eur denne
Nástup ihneď, čo najskor
Miesto výkonu:4273 unterweissenbach
ubytovanie zabezpečené
Ponuka je vhodná pre Začiatočníčku s dobrou Nemčinou
Majiteľ si nepotrpí na Perfektný životopis, ale na komunikatívnosť
Auto je výhoda, ale nie je nutnosť
Ponuka je vhodná aj pre kamarátky, nakoľko majiteľ má Viac podnikov.
Lokalita aj podnik sú skôr jednoduchšie, ale celoročná práca a pre začiatočníčky dobrý štart
Viac info:
job@job4gastro.sk
+436767737466

autor
1. júl 2020

@gabi000 Ďakujem ☺️

gabi000
1. júl 2020

Treba každý deň otravovať agentúry kým nedajú prácu 🙂
CHYŽNÁ nástup od IHNEĎ
- RAKÚSKO oblasť Bludenz
- Plat 1510€ netto
- Ubytovanie a strava zadarmo
- Rakúska pracovná zmluva
- 13 a 14 ty plat samozrejmosťou
- sezónna práca
- nemčina na úrovni dorozumenia sa
- viac info a v prípade seriózneho záujmu poslať životopis v NJ aj spolu s foto na p.zahranicie@gmail.com alebo na 0919355731

gabi000
1. júl 2020

🇦🇹Kuchár+Čašníčka od 1800/1700 Netto
Od-Hneď
Rakúsko-Tirol
V prípade záujmu pošlite životopis v nemčine, budeme vás obratom kontaktovať.
(office@my-gastro-job.sk)
0911129201

gabi000
1. júl 2020

Je na výber, hádam niečo už nájdeš 🙂
http://dokner.sk/kategoria/casnik-cka#categoryS...

dskjhfdlkdjhl
1. júl 2020

Mlada, 27 rocna baba je nutena byt s nejakym dementom? Chyba bude zrejme aj v Tebe. Nemas co byt zavisla (ak si zdrava) na druhych ludoch, mas sa vediet o seba postarat.

autor
1. júl 2020

@dskjhfdlkdjhl S tým súhlasím. Moja chyba, že som to nechala zájsť až sem.

airaw
1. júl 2020

Zaujímavé.. mate aspoň zasoby jedla, aby ste za tych 10 dni nezomreli od hladu?

autor
1. júl 2020

@airaw On nejaké peniaze má aby sme vyžili

0kristina0
1. júl 2020

Tak ked ma peniaze preco ty tahas najom? Ja sa tu babam vazne cudem ze sa ti tu snazia pomoct, ty o to absolutne nestojis. Take ako si ty volam vecne stazovatelky

autor
1. júl 2020

@0kristina0 On má požičané od sestry.

mondolina
1. júl 2020

Odkiaľ má frajer peniaze na alkohol?

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
kiki68
1. júl 2020

Toto mi robieval ex, najdu si job ( vezme Ta napr Anker, Strock) , sice makacka, ale platene je to ok a ludi beru tak, ze hned na dalsi den nastupujes na try out day. Hlavne sa zamestnaj, mozes sa obratit na organizacie na pomoc zenam v nudzi. To co zazivas je ekonomicke tyranie a je to tu v Rakusku trestne. Tu mozu pomoct vybavit byvanie a pod. Len s tym debilom nezostavaj

joysi
1. júl 2020

@perdulka7 nezastavam sa nikoho....len môj nestranný nazor....niekedy sa my ženy správame ako "Alenka v krajine zázrakov" myslím si, že autorka prispevku na jednej strane vie, že musí od toho polodebila odísť no na druhej strane čo ak sa stane zázrak udrie sa silno do hlavy a kolieska sa mu v tej makovičke opravia....

kittykat22
1. júl 2020

hladaj pracu, zober peniaze a odid. Tu ti ostava hladat len cesty ako odist, nie ako nemozes odist. Prva vyplata a cau.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
kitycat
1. júl 2020

On ta vyhodi a ty sa vratis? Hrdost nic???? Dalsia co pre fiktivny vztah zatvara oci leb ked vytriezvie tak je FAJN?

sticker
marca12
1. júl 2020

Boze zenske preco ste take zavisle od chlapov? Chapem,ze teraz sa neda odist,ale ty si mohla odist uz davno,ked sme o korone ani nechyrovali. Nedajboh otehotnies a to si skoncila. Preco si takto nicis zivot? Poprosit rodicov o pomoc nie je ponizenie. Nech ti mama nadav kolko mesiac,rok? Co je to oproti spackanym rokom zivota s takymto chlapom. Tu urcite nebude problem len v alkohole,on musi byt debil aj za triezva. Alkohol len odkryva charakter a povahu.

zooeynka
1. júl 2020

Keby ti baby poslali prachy na ucet tak odides hned? Alebo ani to by neslo lebo...dopln vyhovorku.

maciatkolulu
1. júl 2020

Nerozumiem ako môžeš byť mesiac bez práce? Véd korona začala v marci, vtedy sa zatvárali, mesiac je už gastronómia opäť otvorená,tak to nejako nesedí, rovnako ako nesedí, že nemáš ani cent, ved keď si pracovala a máš pobyt v AT, tak máš právo na dávku v nezamestnanosti a keď nie, tak si si sama urobila problémy. 27 ročná žena absolútne závislá na chlapovi anti bez deti? Nuž ja neviem

autor
1. júl 2020

@zooeynka Ja som neprišla pýtať peniaze od neznámych ľudí. Ale som v koncoch a potrebovala som sa vyrozprávať a poradiť.

autor
1. júl 2020

@maciatkolulu Korona začala v marci, ale bohužiaľ ten výpadok si vypýtal svoju daň a návštevnosť podniku nie je taká, ako predtým. Prepustili štyroch zamestnancov, vrátane mňa. Medzitým bol bez práce aj priateľ, takže som všetko ťahala sama, preto nemám úspory. Do toho som ešte mala výdaje.

autor
1. júl 2020

@marca12 Áno, nič iné mi nezostáva, len poprosiť mamu o pomoc.

maciatkolulu
1. júl 2020

Fajn, ale corona zatvorila podniky, si bola na Kurzarbeit? Lebo prepáč, výpoveď si dostala pred mesiacom a co tie dva a pol mesiaca co bolo zatvorené? Prečo nie si na ams, keď si dostala výpoveď, dostala si aj výplatu, trochu divne....

autor
1. júl 2020

@maciatkolulu Poslednú výplatu dostanem 10teho. Nárok na dávku nemám, pýtala som sa na to.

maciatkolulu
1. júl 2020

Pýtam sa, kde si bola tie dva a pol mesiaca? Lebo vtedy bolo zatvorené všetko, zamestnanci bud vtedy dostávali výpoveď, alebo? 😂 A z akého dôvodu nemáš nárok?