icon

Priateľ má slabosť na automaty

margitka11
22. okt 2021

zdravim vas chcela by som poradit sme spolu tri roky uz ako ked sme spolu chodili tak mam slabost na utomaty stale to pretrvava vzdy mi povie ze naco su mi peniaze dava mi max 100e este tie pocita mi a pocita aj cigarety co kupuje casto ked ma tie peniaze tak hlada vihovorky na hadky aby isiel prehrvat peniaze a domov ...zivot sami toci do okola to iste mam 31,r aj partner

Strana
z3
margitka11
autor
22. okt 2021

@macica1706 to vazne vas partner tie hral automaty prehraval ako ste to zvladly 8 r ak sa mozem opytat

lienkashoppingqueen
22. okt 2021

@margitka11 prosim Ta odid, maj len ty hlavu v smutku, nie aj deti. Bude bez neho lepsie. Das sa zase dokopy, uvidis ze to zvladnes, toto nie je ziadny stav. Neboj sa, kazdy co tazke chvile preziva sa spolieha na svoju blizku rodinu a cas to vylieci a budes vdacna, ze to bola len zla zivotna skusenost.

hefo
22. okt 2021

Nečítal som diskusiu. Každopádne podľa úvodného príspevku: utekaj čím rýchlejšie!

lienkashoppingqueen
22. okt 2021

Prajem Ti vsetko dobre. Mas to vo svojich rukach!

macica1706
22. okt 2021

@margitka11 počuj hober nohy na plecia a utekaj od takého co najdalej🙏u nás to bolo prehrávanie denne 600€ klamstvá o ukradnuté vyplate,urážky aká som neschopna lebo nemám pre neho ku koncu mesiaca peniaze a podobne.moj život mal zmysel až keď som dostala GULE a vyrazila s ním dvere.zacala som sa venovať sama sebe a žiť naplno.aktualne som najšťastnejší človek na zemi mam dve zdravé a krasne deti ,muža co ma ľúbi a strechu nad hlavou🏡 toto je život ktorý som túžila žiť a nie sa trápiť pre chuja co mi za to vôbec nestal😉

margitka11
autor
22. okt 2021

@lienkashoppingqueen dakujem za podporu

margitka11
autor
22. okt 2021

@macica1706 to vam verim stastie si vas naslo

margitka11
autor
22. okt 2021

@lienkashoppingqueen ano suhlasim co uz niesom najmladsia cely zivot ma omrzel

postavicka1212
22. okt 2021

@margitka11
Bud rada ze niesi za neho vydatá a nemáš s nim deti... Prečo? Lebo odísť s dieťaťom nieje len tak, ze si lúskneš a ideš, pokiaľ nemas vlastne bývanie.. Počas manželstva by ti mohol pre hranie narobiť kade tade veľké dlhý, ktoré by si samozrejme musela splácať aj ty. A aj po rozvode... Lebo v manželstve sú jeho dlhý aj tvoje...
Dievča ber nohy na plecia a utekaj kade hahsie...

daniela2202
23. okt 2021

@margitka11 rýchlo preč, jednej známej, jej dcére, spravil dlh 20 000.-

0silvia0
23. okt 2021

@margitka11 byvate u tvojej mamy?

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
stary_ujco
23. okt 2021

Su tu povolené stávky? Dal by som polku výplatu, ze deriete klavesnicu zbytočne.
Lebo: dala sa s nim dokopy druhy raz, hoci hral
Byvaju u jej mamy, cize bývať ma kde
Deti nemaju
Neplati vôbec nič, nejake drobne na cigarety pre nich neratam
Uz si na neho vzala úver na gembling
Uraza ju, nadava jej
Mama jej hovorí, ze je to nahovno chlap
Sestra jej hovorí, ze je to nahovno chlap

A stale je s nim. Tak aky dovod by este mal byť, aby ho opustila?

sslobodnamama777
23. okt 2021

@margitka11 nie si citovo zavislá? Alebo spoluzavislá už? Podla mna si citovo zavisla na nom. To neni laska. Najprv sa nauc milovat seba. Takto spravis nestastnych seba ale aj svoju rodinu, ktori Ta maju radi. Ved pri nom mas biedu. Mozes si najst nejakeho odbornika psychologa, su aj na uradoch prace zadarmo alebo pedagogicko poradenake centra, ale rozhodnutie bude na Tebe..odist stade kde je zle. On nemiluje Teba, len to ako ho mas rada. Je to chory clovek a Teba stiahol a tahá za sebou. Pri nom len bieda a smutok, ziadna radost, to nemá dobrú budúcnost. Je to pre Teba životná velka vyzva. Zastať sa seba a svojho zivota, ktorému ubieha čas, rodicia Ta nevychovali pre toto. Pozri kolko mas rokov, ze ten cas s nim je strateny, tu mas rada nejaku predstavu o nom, nebude dobry otec ani manzel ani priateľ. Nemas v nom istotu ani podporu. Je zavisly a je to jeho problem, nie Tvoj. Nech Ti toto nestací, ze ti nedava peniaze ale ze ako sa chova, kde je úcta, láska, zodpovednosť, zivot mas len jeden a je nas zivot kratky za 20 rokov mas 50 tku, pochop ze s nim je to o tom istom, aj ked mozno ked budes chciet odist ..ver tomu, ze vtedy on zabojuje za Teba aby si neodisla, mozno ti kupi nieco pelné a ty spravis chybu ak ostanes za to ze si ta kúpi darcekmi. Ale aj rak stastna s nim nebudes nikdy. Tak rob ako Ti radi rodina. Vidno ze Ta maju radi uprimne a dobre Ti radia ale vsetko je o Tebe , tvojom rozhodnuti, zacat milovat mat rada samu seba aby bolo tebe dobre, to je podstatne.

lesana25
23. okt 2021

Mám taky dojem, že aj tak nič neurobíš. Max ešte to decko aby sa zmenil.

sasa1310
23. okt 2021

@margitka11 tak potom by som ho vyhodila.

mimi1237
23. okt 2021

Normalne ho vyhod

margitka11
autor
23. okt 2021

@lesana25 vi ste vistihli presne no nwm vzdy mi tak naznacoval

margitka11
autor
23. okt 2021

@sslobodnamama777 mate cistu pravdu vo vsetkom ale nechapem preco si neostane doma ked ma nelubi nechce nic zmenit ved sa tak chvalil ze zajtra abo kedy si najde inu zenu a potom ktomu ze on nechce..

margitka11
autor
23. okt 2021

@0silvia0 ano mama ma vplane dat mne dom je to velky tak rozdelila medzi sestru a mna

0silvia0
23. okt 2021

@margitka11 naco ho riesis? Este si ho neposlala do prdele? Kde on byva?

sasa1310
23. okt 2021

@stary_ujco veru. Dobre bude, aj dieťa bude, aj exekútor bude. Veď bývať u cudzích je tak super

margitka11
autor
23. okt 2021

@0silvia0 ja v levoci a on z hranovnice

petrapod
23. okt 2021

Rýchlo preč od neho . Nič dobre ta s ním nečaká ....prepáč za úprimnosť. Veľa šťastia prajem.

margitka11
autor
23. okt 2021

@petrapod neni sa co za pravdu ospravdlnovat

riderka1
24. okt 2021

málokto si vie vôbec predstaviť, koľko vie závislý človek toho naklamať druhému človeku do očí..
len chcem upozorniť na to, že častokrát ide gambling ruka v ruke s drogami, ani o tom nemusíte vedieť, pokiaľ sa nevyznáte.. 😣 zostanú len dlhy a oči pre plač..
ženy radia dobre, treba utekať kade ľahšie, toto je čisté peklo....

margitka11
autor
24. okt 2021

@riderka1 drogy by nebral ma tetaniu a miernu epilepsiu

teki1
31. okt 2021

@margitka11 Už si ho vyhodila z maminho domu konečne?

stary_ujco
31. okt 2021

@teki1 moja stavka na polovicu vyplaty je stále platná... 🙂

Strana
z3