icon

Priateľ má slabosť na automaty

margitka11
22. okt 2021

zdravim vas chcela by som poradit sme spolu tri roky uz ako ked sme spolu chodili tak mam slabost na utomaty stale to pretrvava vzdy mi povie ze naco su mi peniaze dava mi max 100e este tie pocita mi a pocita aj cigarety co kupuje casto ked ma tie peniaze tak hlada vihovorky na hadky aby isiel prehrvat peniaze a domov ...zivot sami toci do okola to iste mam 31,r aj partner

rebeka7501
22. okt 2021

@margitka11 gambler, alkoholik, narkoman.... všetko závislosti. Utekaj preč, hlavne pokiaľ nie sú deti.

allie458
22. okt 2021

Rozid sa s nim. Moj otec bol taky a zničilo to celu nasu rodinu, mam z toho do dnes traumy. Moja mama splacala jeho dlhy este roky po rozvode. Rozid sa s ním. Ziadne ale. Kym este mate strechu nad hlavou.

margitka11
autor
22. okt 2021

@abbey1 ano pravdaze mate pravdu ale nieje to tak sniekym nieste len tak tri roky ale ano ta jedna stranka ze nemam ziadnu istotu nic moze ma mat rad

margitka11
autor
22. okt 2021

@allie458 to vazne boze moj😥

margitka11
autor
22. okt 2021

@sasa1310 lebo je u mojej mamy sme a mama je uz starsia na dochodok a predsa ona moze minat svoje peniaze na neho na nas on si mysli ze 70e na cely mes vistaci lebo on kupuje cigarety nam dvom

margitka11
autor
22. okt 2021

@nikpa verim vam😥

lienkashoppingqueen
22. okt 2021

a deti budu mat v nom zly priklad, otec slaboch.

margitka11
autor
22. okt 2021

@lienkashoppingqueen sveta pravda

margitka11
autor
22. okt 2021

@sslobodnamama777 este on mi ide odkazovat ze sa tu uz nevrati

abbey1
22. okt 2021

@margitka11 Prepáčte, ale nerozumiem vám. A keď už vy chcete dobrovoľne žiť, aspoň deti neprivedte do takéhoto vzťahu. Čo by ste im ako rodičia poskytli?

margitka11
autor
22. okt 2021

@abbey1 ved ano aj sestra mi tak povedala

kitycat
22. okt 2021

Zufala zena, co aby nebola sama si priviedla domov debila. Za 3 roky si sa nespamatala. Pockaj, prehra vam aj posledne gatky... Potom bude neskoro si trieskat hlavu. Hlavne si kvoli nemu neber pozicky a prehoha, nemajte deti

0silvia0
22. okt 2021

@margitka11 a co dalej mienis robit s tymto vztahom?

margitka11
autor
22. okt 2021

@0silvia0 nwm.sama mama povedal ze lepsie nemam cakat ze ked este ona tu nebude co budem snim robit som mu pisala ze sa nikdy nezmeni ze ako trpim ako sa nici aj mna nereaguje nato lebo vie ze je to pravda ako keby som sa nemohla od neho odputat viem mozte sa smiat ale jeto nieco zvalstne co sama nechapem vo vnutri co sa deje

margitka11
autor
22. okt 2021

@kitycat uz namna jednu zobral zatial ju plati. mate pravdu co ste pisala

karmen118
22. okt 2021

@margitka11 rozíď sa s ním nadobro a už sa k nemu nikdy nevracaj. Takýto človek je schopný prehrať aj to čo nie je jeho, zadĺži seba a časom kľudne aj vás s mamou. Ešte aby si napožičiaval u nejakých úžerníkov a potom vám budú cudzí chlapi chodiť búchať na dvere a vyhrážať sa vám, aby ste splatili jeho dlhy, toto vám treba ku šťastiu? A deti s takým už vôbec nie, budú iba trpieť pri takom "otcovi", vy trpíte už teraz.
To že sa neviete odpútať, to už je spoluzávislosť, on sa nezmení ako v kútiku duši stále naivne dúfate a veríte, že kvôli vám by sa zmeniť mohol, nezmení, potom si začnete nahovárať, že možno keby mal deti - ale ani to nikoho nezmení, a bude len horšie. Takže sa radšej vážne vráť z kratšej cesty, stále tú možnosť máš.

0silvia0
22. okt 2021

@margitka11 lebo pises vsetkym, ze maju pravdu. Chapes, ze to lepsie nebude, ale aj tak tu torturu s nim si ochotna absolvovat? Dobrovolne sa chces pri nom trapit? Preco?

simca06022011
22. okt 2021

@margitka11 su to LEN tri roky, uz sa pakuj. Lebo takto budes o 5rokov lamentovat ze s niekym 8 rokov.... A nic sa nezmeni.

margitka11
autor
22. okt 2021

Tak ho necham aby si ostal zo svojou hernou

lienkashoppingqueen
22. okt 2021

@margitka11 on Ta postupne tak vycicia a zahodis pri nom kopec rokov. Nie len z penazi, ale aj z energie, zostarnes a nikdy nezistis co je to harmonia, stastie vo vztahu a Tvoje deti tiez nie. A deti budu mat naklonnost k tomu tiez, alebo k inej zavislosti, lebo ved doma je to normalne.
Ja Ta uplne chapem, ze Ta pri nom nieco drzi. No v zdravom vztahu musi byt vypocuty aj zdravy rozum. Ale ten sa stale niekde schovava a boji.. Vonku Ta caka normalny zivot. Nerob si zivot v zivote vedome problemy, to si nezasluzis.

lienkashoppingqueen
22. okt 2021

@margitka11 vies si predstavit kolko penazi ste uz mohli mat nasetrenych? Mohli ste buducnost vidiet uplne inymi ocami, ale vdaka nemu si spokojna s tym co mas. Ani Ti nenapadne sa nad tym zamyslat, co vsetko ste mohli mat, ze?
Nech sa da liecit, mozno si to tam uvedomi, ked bude pocut podobne pripady. A uvedomi si, ze az tam dole kde ini nebol, ale ani nechce byt. Bude to diagnoza na cely zivot, ale mozno to zvladne. Ale ak by sa nesiel liecit, urcite by som s nim nebola. Taku sebecku lasku by som nepotrebovala. Normalni ludia makaju ako blazni aby cosi v zivote dokazali a Tvoj partner to hodi do ciernej diery!

margitka11
autor
22. okt 2021

@lienkashoppingqueen to co ste napisali su tiez mamine slova ..prepacte ale az ked to vsetko citam slzy mi stekaju po tvari

lienkashoppingqueen
22. okt 2021

@margitka11 pocuvaj svoju mamu, mama uz cosi prezila, a nikdy by nechcela zle svojej dcere, svojej krvi! Akokolvek sa rozhodnes, mysli na v prvom rade na SEBA! Potom na mamu a okolie a taktiez na neho. Lebo on nema priestor sa zmenit, ked ho prijimas takeho aky je. Niekedy potrebuje clovek dostat riadnu facku, aby sa zobudil. Bud sa preberie alebo ide ku dnu. Kazdy je zodpovedny v zivote sam za seba!

margitka11
autor
22. okt 2021

@lienkashoppingqueen ja si to uvedomujem hovorila som tolko penazi by bolo davno nasetrenich adt tazko by sa isiel liecit ked nikdy nebol v nemocnici

margitka11
autor
22. okt 2021

@lienkashoppingqueen ano presne mama mi aj to dobre hovori ze on uz ma nateba ma taku istotu ze vzdy ho primes

lienkashoppingqueen
22. okt 2021

@margitka11 pomoct by som mu chcela, na jeho strane, po jeho boku bola, to by som mu ponukla. Ale nie na ukor spolocnej buducnosti. Uz len ako kamaratka.
Aj tak si dlho vydrzala, uz Ti aj staci, ze? Uz sa zdravy rozum ozyva hlasno a to je dobre.
Mala by si to ukoncit, dost bolo slubovania. Jednoducho nemate rovnake priority v zivote.

anastasiagrey
22. okt 2021

@margitka11 Takze bývate u Tvojej mamy? Vzal pôžičku na Tvoje meno (asi nie v banke, ze?) Dava ti 100 € akože za nájom? Ty pracuješ?... Lepšie to naozaj žiaľ nebude, práve naopak...Sprav prosím prvý krok, rodina stojí pri Tebe, vyhoď ho z domu a nenechaj sa ukecať. Radšej byť bez chlapa, ako s primitivom... Veľmi držím palce. ❤️

margitka11
autor
22. okt 2021

@anastasiagrey ano stale sluby ukecavat ma chce uz mu to nedovolim

macica1706
22. okt 2021

Žila som s takým 8rokov.ostala mi po nom len hypotéka ktorú nesplacal🤦‍♀️po rozvode som začala žiť nový život a ľutujem ze som to nespravila už davno.

margitka11
autor
22. okt 2021

@lienkashoppingqueen ano presne staci mi az tak ze som celkom na dne od detstva som bola citliva povha co uz este aj to dva krat som potratila a on ze boh na nikoho nezabuda na silu nemozno chciet ze boh roby zazraky po potrate sa dva roky nedarilo a gynekolog moj poslal do reprodukcneho centra aby nas po visetrovali a ani pochnut snim tak daval najavo ze on caka