Priateľ ma strápnil
Asi sa mnohé zasmejete alebo nebudete veriť ale ja som dost sklamana. Dnes sme boli na prechádzke a uviazli sme nedopatrením uzamknutí v areáli jednej záhrady. Museli sme preliezť cez 2 m bránu a ja som to proste nevedela. Mám neskutočný strach z výšok, úplne mi zdreveneju nohy, plus mám obe kolená po úraze dosť boľavé a labilné, navrchu boli navyše také tyče ako kopije. Keďže sme boli 5 min od domu priateľ išiel zobrať rebrík. A keby len to. Doniel aj suseda kamaráta aby sa pozrel, že to neviem preliezť. Je mi z toho úplne zle, ja viem že je to blbosť ale je mi zle z toho ako si to vychutnal že mq strápni v niečom čoho sa bojím a iní ľudia sa neboja
Samozrejme,ze mas na to narok...ja sa sialene bojim pavukov,hadov atd....a ked vidim pavuka,vie to cela ulica😁ked zrevem,muz uz rovno bezi,ze kde je,uz sa ani nepyta co sa stalo....my si tiez robime zo seba srandu aj pred inymi ludmi ale urcite to nevyznieva povrchne,rypacne ale aby sme sa zasmiali...a ked sa bojis vysok ma to akceptovat...moze sa ti zakrutit hlava,mozes spadnut...jeho pristup je velmi detinsky....ked mas bolesti,skus nejaky kolagen aj napr enzycool pomaha pri bolestiach nosnych klbov a on namiesto toho aby ti pomahal a hladal pre teba pomoc,riesenie ked mas taketo problemy si zavola este kamarata...ja by preliezla ten plot a taku by som mu dala facku za tie ustipacne komentare,ze by sa mu este pol dna hlava triasla a este by som ho zhucala,ze je obycajne hovado,ze sa bavi na strachu a bolesti resp zdravotnych problemoch inych....ze ja sa mu nesmejem,ze je lavy jak zarubna ked treba doma nieco urobit
@adriannasvk ja sa bojím hmyzu a často ma s nejakým naháňa a smejeme sa až nás brucha bolia. a nikdy sa neurazím ale toto bolo cez čiaru aby uplne zbytočne zavolal suseda aby sa pozrel aka som neschopná. Ja by som to rada prekonala ale mam strašný problém s rovnováhou, na bicykli, na korčuliach, na kolobežke, vystúpim len na stoličku a nohy mám ako z gumy. On to dobre vie a teraz išlo o 2 m výšku a taky plot že sa menšiemu človeku po ňom ani nedalo vyliezť.
@kate211 prosím ťa opusti tému, lebo nemám chuť sa baviť s človekom, čo si urobí svoj záver ako s 2 ročným dieťaťom preliezam ploty a idem pritom z krčmy. Ďakujem, pekný zvyšok večera prajem
To je správanie hodne puberťáka aj to nie každého. A ešte keď si mu to povedala a aj tak nepochopil.
A sused bude na podobnej úrovni, keď sa išiel smiať na tebe.. Ja by som mu riadne ešte vyčistila žalúdok a brnkla na citlivú stránku (každý sa niečoho boji, že či sa aj ty máš baviť na Tom aj s publikom)
@klip0 ja som u neho za 4 roky ešte na tu citlivú stránku neprišla lebo on je taky "všetko viem najlepšie, všade som.bol, všetko som videl". Ale toto ak bude robiť synovi že bude mať z ničoho strach a on sa mu bude posmievat tak neviem čo budem robiť
No a aj všetko vie? Lebo ak nie práve to môže byť tá jeho citlivá stránka. Ludia, ktorí samých seba prezentujú ako tých co všetko vedia majú často nízke sebavedomie a majú strach z toho, ze ludia zistia, že všetko nevedia a ze sa im za to budú vysmievať. Podľa mňa aj prejav tvojho priateľa k akémukoľvek strachu aký máš a on sa z toho smeje, je prejav jej nízkeho sebavedomia.
Nebojí sa ani výšky, ani lekárov, ani vŕtania zubu, ani že si niekoho nájdeš, ani ničoho ?
Ak naozaj nie, tak by som si spravila srandu práve z toho že všetko vie najlepšie pan múdry
Boze sorry ale nebud trapna a dakuj Panu Bohu ze mas cas a priestor riesit take trapne problemy.Ako sorry za uprimnost ale ze fakt.
nabudúce vezmite aj dieťa na prechádzku a možno sa už nebude správať ako puberťák, ale ako rozumný otecko. Ak si budete odplácať, tak to nikam nedopracujete. Mohla si sa aj ty zasmiať. Ponížilo ťa to len preto, že si sa nechala ponížiť. Mohla si to ešte nadniesť - umocniť a urobiť si z toho srandu. Kašľať, že prišiel aj sused, aspoň bola zábava. A doma by si mu normálne povedala, že nabudúce to zvládnete aj bez divákov. Ak ťa ale ponižuje stále, tak nechápem, prečo ste zakladali rodinu... U rozumných ľudí sa dá popracovať na vzájomnej úcte a rešpekte, ale to veľmi neznie ako váš prípad. Lebo to by museli chcieť obaja budovať vzťah.
@777januska777 on sa spraval ako pan dokonalý a všetko čo on urobí alebo si myslí ze jediné správne na svete. Takže ťažko tam nájdeš niečo... Ale ked mal malému niekedy dat prikrm a nechcel jest tak ponúkol lyžičku a hneď vyhlásil že nechce a bolo po kŕmení. Keď som išla k lekárovi tak ma malý čakal hodinu s pokakanou plienkou lebo ju nebol schopný vymeniť.. A tak
Tak si to mohla aj pre to dieťa radšej obrátiť na zábavu. A zaujímalo by ma, ako ono išlo cez ten plot
Ved priniesol rebrik, tak ti hadam pomohol nie? A ze ten sused prisiel s nim, tak bud mu pozical rebrik, alebo ho stretol cestou, chceli ti pomoct. Btw, nedal sa ten areal otvorit?
No vidíš, pán dokonalý nevie prebaliť vlastné dieťa. Tak sa dohodni s kamoškou, nech príde na návštevu, vtedy povedz mužovi: Drahý, prebalis malého, prosím? A posmešne jaaj, ty to nevieš, som zabudla. Zuzka, aj ty máš doma také drevo ako ja? Hahaha.
@spadnutaslivka normálne sme ho preložili ponad
@hipuska ja píšem že aj on je v mnohých veciach neschopný a takto je to v každom vzťahu, každý niečo vie a niečo nevie. Ale to su normalne veci a nebudem to predsa predhadzovať a posmievat sa pred ľuďmi
@madeline1 rebrík bol náš a sused je to taky ze býva 500 m od nás uuuuplne mimo tej cesty čo meral, sám priznql že ho zavolal
@janickacrazy ano niečo také by sa dalo...
Ved to je práve to co môžeš proti nemu obrátiť. To je jeho problém, strach ze nebude dokonalý. Veľmi ešte záleží medzi akými ľuďmi sa pohybujete a na com si on zakladá, lebo ak sú to typicki dedinski muži, tak to, ze sa budes smiať z toho ze neprebalil dieta nebude mať žiadny účinok a ešte to obráti proti tebe. V takom prípade by som sa zamerala na typicky mužské veci. Ale osobne neviem ci si ty ako človek na to vhodná, hlavne z toho, ze neviem ci by si vedela reagovať. Skor by som u teba popravovala na tvojom sebavedomí a posnazila sa mu tým vytriet zrak. Lebo to je ďalšia vec ako mu dokážeš sebavedomie podkopat a to bude, keď ty sama budeš mat zdravé sebavedomie a to ho bude hnevať ešte viac. Pokracuj na sebe a pamätaj, že on sa len na tebe snazi budovať svoje sebavedomie, lebo ta potrebuje zosmiesnit, nedaj sa zosmiesnit, nedovol mu to.
prosím ťa, len mu nič takto stupídne neodplácaj. A on potom zas bude tebe odplácať a ty zas jemu. Čo ste na pieskovisku? Takto si riešia komunikáciu (snáď) dospelí rodičia? Ak je pako, tak nepochopí ani na odplácanie. Hovorím ti, mala si to obrátiť na smiech. Čo ťa tak zaráža na tom susedovi? Tak je to niekto, kto videl, že nemôžeš preliezť plot. A čo? Ubudlo z teba? Kašli na názor suseda. Ešte iné trápnosti zažiješ.
Bola by som maximálne nasratá. Povedala by som mu, že toto bolo naposledy, čo ma takto strápnil, ináč s ním nebudem chodiť nikam. A to by som aj dodržala. Mňa minule vytočil manžel v aute - úplne iná situácia, v aute som po ňom kričala, aby to nerobil, ale on si išiel svoje. Keď sme boli doma, už v kľudne, tak som mu povedala, ešte raz sa toto stane, ja ako spolujazdec k nemu do auta nesadnem, radšej budem chodiť vlakmi. A plánujem to aj dodržať, on to veľmi dobre vie. A ešte som mu povedala, že ak mi ešte raz povie, že sa mám "ukľudniť" (keď som na neho kričala), tak ma môže rovno vyložiť na najbližšom odpočívadle, aby som sa mohla ukľudniť, dostatočne ďaleko od neho. Takže ja by som reagovala takto - na mieste by som mu povedala že je debil ktorý nevie vlastné decko nakŕmiť ani prebaliť, ale tu sa na mne rehoce, že neviem preliezť dvojmetrový plot, lebo to je fakt zručnosť, ktorú potrebujem na prežitie. A doma by som mu v klude povedala, že toto bolo naposledy čo ma strapňoval pred publikom, ináč budeš volať k jeho večeri susedov nech si pochutnajú a nech sa dobre zasmejeme. Držím palce kokos vytočená som aj za teba.
@spadnutaslivka povedala som mu že si pekne vychutnal ako ma strapnil a on ze keby si to chcel vychutnať tak som tam ešte doteraz. Mne sa chce grcať z takého prístupu, ani vo sne by mi nenapadlo takto sa správať. Proste ma to zaráža, že vôbec venuje 1% mozgovej kapacity na to aby svoju partnerku zosmiešňoval.
Somár sprostý, toto vôbec nie je dôvod na smiatie sa. Ja by som to tiež nepreliezla. Mal Ti pomôcť hneď a nie sa rehotať na Tom s kamarátom. Hrdinovia. 🤦
Chlapom chýba empatia. Tvoje vysvetlovanie ako ťa to trápi možno naozaj nechápe, jednoznačné "takto sa ku mne správať nebudeš" je pre nich ovela zrozumitelnejšie.

@markaterka a ako hovorím keby to bolo medzi nami dvomi tak fajn, ale volať publikum....