Priateľ ma strápnil
Asi sa mnohé zasmejete alebo nebudete veriť ale ja som dost sklamana. Dnes sme boli na prechádzke a uviazli sme nedopatrením uzamknutí v areáli jednej záhrady. Museli sme preliezť cez 2 m bránu a ja som to proste nevedela. Mám neskutočný strach z výšok, úplne mi zdreveneju nohy, plus mám obe kolená po úraze dosť boľavé a labilné, navrchu boli navyše také tyče ako kopije. Keďže sme boli 5 min od domu priateľ išiel zobrať rebrík. A keby len to. Doniel aj suseda kamaráta aby sa pozrel, že to neviem preliezť. Je mi z toho úplne zle, ja viem že je to blbosť ale je mi zle z toho ako si to vychutnal že mq strápni v niečom čoho sa bojím a iní ľudia sa neboja
Ved to tak neries, mozno chcel len aby pomohol, aby drzal rebrik, ked bude on pripadne za tebou liezt...urcite ho nezavolal, pod sa pozriet moja zena je v uzavretej zahrade, nevie vyliezt, nie je to logicke...tak to proste neries a netrap sa blbostami...sa nad tym pousmej
@ckocka veď na to mi povedal že nabudúce ma tam nechá. Fakt odpoveď hodná gentlemana
@madeline1 nepríde ti to logické ale on je taký. Že si rád takto ľudí vychutná. Keď je pre neho niečo nepochopiteľné, tak si myslí ze ked ma takto strapni tak ma naučí niečo. Že nabudúce už preleziem aby som nemala hanbu. Absolútne nechápe strach, že ja taka nie som naschvál ale fakt mi zdreveneju nohy a nedokážem sa pohnúť. Posmieva sa že som princezná.
Škodoradostný pán dokonalý si chcel takto kompenzovať svoju neschopnosť v domácnosti, je to nedôstojné u dospelého človeka.
Urcite neoplacaj podobnou kartou. Tym sa iba znizis na jeho debilnu uroven.
Ak nepochopi vysvetlenia, tak mu to pekne vytmav. Nenechaj ho aby sa k tebe takto choval. Vela chlapov pochopi ze prestrelili az ked sa zena poriadne naserie. Ak je zena len nahnevana a pokojne vysvetluje ze co sa jej nepaci, tak to mozu nadalej ignorovat.
Tupec, iny vyraz na neho nemam. Nerozumiem o co mu islo, ale asi to nebude taky priatel akeho si si predstavovala. Zacala by som uvazovat, ci s nim este ostanem.
No pane bože...tragédia, urobil si z teba srandu, ty si sa urazila...ja by som mu pri prvej príležitosti vrátila úder, a posepkala mu, že suseda volať na pomoc nebudem 😄😄😄😄
Neboj, cas vylieci a zase zostane len smiech, budete na to spominat a detom a vnucatam rozpravat, dokonca aj to ze si zavolala suseda.. neber sa tak strasne vazne, sarmantne sa na tom zasmej a pre susseda si tiez nejaku podpichovacnu prupovidku priprav, co si v duchu povies. Vravi sa, ze ani chvala ani hana nepohne mudrym clovekom. Povedz si aka je pravda: bala si sa, mala strach, nedokzaala sama zvladnut plot. Tak kde je to strapneneie? To strapnenie prezivas iba ty. Akoby ta niekto zbadal nahu, ked si nechcela. Ze ta pristihli pri niecom, co si nechcela. Neprezivaj to tak, zasmej sa na tom a hotovo. Neprehlbuj nieco, co nebolo az tak zle myslene. Kym ste boli sami, smiali ste sa, mozno muz myslel, ze aj dalsej sa budes smiat, ak je sused vas dobry kamarat. A ty si mala na vyber, smiat sa dalej, alebo sa lutovat.... vybrala si si, ze sa budes lutovat. Nabuduce si vyber, ze sa zacnes smiat a vybavene. Je ludske, hlboko ludske, nebyt dokonaly a priznat si to. Asi so uz stara psica (od stary pes), ze na to pozeram takto a nemstila by som sa a nepoukazovala na slabosti druheho 🙂 Bud velkorysa a vrati sa ti velkorysost. Bud zakomplexovana a vzduch bude nedychatelny.
S výškou plota neprehanas? Neviem si predstaviť ako dvojročné dieťa len tak preklopite cez 2 metrový plot
Mala si nahlas pred tym kamaratom povedat,ze tiez sa tak bavis na jeho vykone v posteli😂 Aj by ta na rukach radsej preniesol😂
Mam strach z mnohych veci,ale dolezite je,ze som sama so sebou vysporiadana a to,ze sa na mne niekto preto zabava,by ma nevyviedlo z miery. Neber sa tak vazne a nezduvaj sa za take hovadiny a este aj premyslat ako mu to vratit? To co je za vztah.

@mikadooo ďakujem, dobre mi to padlo. Mna tiež s.rie za volantom. A ešte ťa poopravím, niečo ako "jeho" večera neexistuje, to som len chcela variť špagety ale malý začal plakať, tak som sa venovala jemu... tak ich hodil do vody on a takým štýlom že polka trčala von a ostala surová. Inak nikdy nerobí večeru ani nič iné, aj ked od hladu by sám neumrel, ale chrumkavé špagety nie su to pravé..a keď to zbabre tak mavnem rukou ale určite nebudem ukazovať známym aký je ľavý.