icon

Priateľ ma týra

jadih
6. feb 2015

Psychicky, fyzicky aj eekonomicky. Dosiahol to ze nemam prijem a som na nom zavisla. Sice mi dal kartu z jeho uctu ale presne vie co si kupim...potom mI to vycita, aj ked to je nakup potravin pre neho, mna a jeho mamu, kde im robim iba sluzku, varim, upratujem, vozim hore dole, ale to oni nevidia. Uz nemam ziadneziadne.sebavedomie, prisla som o pracu, stratila kamaratov, mam iba dlhy, cast aj kvolI nemu. Citim sa totalne neschopna, za 5 rokov sa zo mna stala troska. Mam moznost vybrat si z jeho karty peniaze, aby som mohla dalej fungovat bez neho a nasla si pracu, uz nevydrzim an8 jeden den.Ak to urobim, co mi hrozi? On ma dohnal k tomu aby som bola na nom totalne.zavisla :(. A ja uz neviem ako dalej.

mircalla
6. feb 2015

@jadih Prepac, ale co si mala ci nemala je teraz irelevantne. za vsetko si mozes sama....Nikto ta neodstal do tychto sraciek, len ty. Tak uz sa spamataj aj zacni konat.

pribinak
6. feb 2015

Trestne by som nedavala, pokial nemas kde inde byvat, policajti ho nemusia totiz "zbalit" a ked sa vrati z vysluchu domov a ty tam bude sediet zo svojou vecerou tak bude "veselo"

bellamafia
6. feb 2015

?...... citala som si vsetky rady a tak ako ostatne radia treba si najst pracu aj keby docasnu a posunut sa dalej....na margo tych uverov,nie vzdy je vsetko o exekucii.....dobry pravnik ta vyseka zo vsetkeho ale aj dobre zacvakas....pozor on moze poziadat o odklad ale iba na pol roka kym sa nepozbieras..potom musis platit dalej....na tvojom mieste zajdem do bank s ktorych si si brala uvery a dohodla s nimi na nizsich splatkach,ci na odklad...na toto nepotrebujes ani pravnika...tak ci tak tie uvery musis splatit,viem ze to nemas jednoduche ale aspon sa pokus nieco urobit pre seba....drzim ti palce,nech to dopadne akokolvek 😉

jadih
autor
6. feb 2015

Uz som ho parkrat chcela opustit..ale neviete si predstabit ten psychicky tlak co na mna vyvijal...ak som zmenila cislo...tak vyvolaval mojej mame... ako 9n nemoze zit bezomna... a ma narocnu pracu a nespravi testi v takom tlaku..on je odo mna fakt psychicky zavisly... to co robil..sa nebojim nazvat obmedzovanim osobnej slobody a stalkingom...ale moje spravanie nepochopi ten kto to nezalil... stokholmsky syndrom.

jadih
autor
6. feb 2015

@bellamafia nemozem...tie uvery som brala ako nezamestnana... s tym ze to bol predschvaleny limit a uviedla som ze pracujem v zahranici. Takze ak nebudem pride sa nato a ja pojdem do basy za uverovy podvod.

pribinak
6. feb 2015

@jadih moja nehraj sa na psychologicku, lebo ti to velmi nejde!!! No co robil? Skakal z mosta ci pod vlak? No ved to by dost vyriesilo tvoju situaciu!!! A ak by neskocil, tak je jasne, ze to na teba hra!!!

PISALA SI ZE RODICOV NEMAS, TAK AKO MOZE VOLAT TVOJEJ MATKE????

salsa82
6. feb 2015

@jadih volal tvojej mame?! Ved rodicov uz nemas, ci?

mircalla
6. feb 2015

@jadih Predschvaleny limit ako nezamestnana? No moment, ale trochu mam bankovu prax (10 rokov)...aj ked mas predschvaley limit, tak bez papierov o prijme ti ziadna banka uver neda...to zeby ti len tak dlai 3 uvery.....nemozne

mircalla
6. feb 2015

ups niekto sa nam zamotava....uvery ako nezamestnana, nema rodicov....a volal mame
no dievca ty si najprv urovnaj, kde hovoris pravdu (a ci vobec) a kde nie

jadih
autor
6. feb 2015

Mam ale ako by som nemala. Tam sa neda byvat. Mama ma od mala tyrala fyzicky... preto sa citim taka bezmocna..konecne som odisla z domu...aa kam...k dalsiemu debilovi co ma tyra. Asi na tom nieco bude...asi takych ludi pritahujem a vyberam si ich.

mircalla
6. feb 2015

@jadih No ja som asi v tejto teme skoncila....Tesi ma, ze som natelela a snazila sa poradit, to som si myslela, ze fake poznam🙂) Pekna rozpravka na piatok. Sikovna si...ale len po 2. stranu

david93
6. feb 2015

píšeš knihu? alebo sa len nudíš v piatok večer?

sue
6. feb 2015

...škoda, že som nečítala od konca...by som nezabila zbytočne 20minút 😒

bellamafia
6. feb 2015

@jadih pockaj pockaj what?ty mi chces povedat,ze banka ti dala 3 uvery na fiktivnu zmluvu??o tom silno pochybujem......ze to nebola banka ale nejaka nebankovka!?

mircalla
6. feb 2015

@bellamafia ani nebankovka neda nic take

jadih
autor
6. feb 2015

@mircalla nie je

tiwyna
6. feb 2015

@jadih strasne mi pripominas jedneho muza, ktoreho prave zena vykopla z domu, lebo jej nabral za chrbtom uvery, kym ona makala ako debil v zahranici, presne toto on rozpraval ludom o nej, ako ho ona tyra, ako mu kontroluje kazdy cent, ktory on pouzije..len nie na domacnost ale na nakup alkoholu, cigariet a pocitacovych hier...tiez nikde nerobil, ale tiez len akoze kvoli nej...nie si ty ten muz? 😉Apropo tiez ma rodicov, co ho tyraju, hlavne otec, ktory uz ho ma dost, jeho spravania, lebo dohy narobil aj im, odhlasili ho z trvaeho pobytu u seba, pretoze sa bali exekutora...len jeho mamka za nim stale stala a sla aj proti neveste, ktora ju nenavidela prave kvoli tomu, ze mu kryla rit a jej jedinou snahou bolo, udrzat ho pri manzelke, aby sa onho nemuseli starat oni doma s otcom..vsetko, ako pises o tych predschvalenych limitoch a podobne na neho sedi....

jadih
autor
6. feb 2015

@bellamafia dala... jeden ked som bola pn..co som zamlcala a 2 x preschvaleny limit.

marina24
6. feb 2015

chodte písať knižky,drámy,a nie na MK..ved toto je seriozne forum.
najprv rodičia umreli,teraz ich máš,ale biju ta,tak tam nejdeš,wtf ?sila,ako si dokážu ludia vymyslať..ale toto je už dosť obohratá pesnička,že bás manžel týra,niečo ine skuste 🙂

jadih
autor
6. feb 2015

@marina24 bodaj by to bol vymysel... stastie ze vas to netyka..ze nemusite riesit to co ja... aj ked je to z casti moja chyba ze som dopustila....aby to zaslo az sem. Iba tu priprosim o radu..tazko sa je vyjadrit ku vsetkemu naraz... a spravne.

lenbea
6. feb 2015

@jadih on patri na psychiatriu, ale važne. Ak sa da, vyber peniaze a odid, najlepšie niekde, aby on o tom nevedel. ako Ti dokáže, že Ty si vybrala tie peniaze. nebude mať na to svedka. on je fakt chory. Ty si si asi nevšimla, ako Ta postupne dostal tam, kde si. a je blbe, že nemaš rodičov. nemaš aspon surodencov, alebo niekoho, kto by ti trochu pomohol zatial. drž sa.

mircalla
6. feb 2015

@jadih Jasne, a nikto nechcel doklad o prijme, ze? kedze si nepracovala, tak ti ani ziadny do banky nechodil. pozicali len tak....vies co je predchvaleny limit?
urcite nie to, ze ti rovno daju bez papierov uver....toto na mna nehraj....

jadih
autor
6. feb 2015

@lenbea praveze som si to vsimla
.. uz som bola na tom tak zle ze som sa predavkovala liekmi... ale on ma presvedcil zasa... ale jedno viem... este neviem ako ale z tych sraciek sa dostanem...chcem zit... ja si zasluzim nieco lepsie.. iba neviem ako sa.pohnut dalej... riesenim by bolo odisyodist do zahranicia aby som nebola pod vpluvplyvom jeho...a mojej mamy...kttora ma ma ako nahradu za partnera od mala a vybija si na mne krivdy

tiwyna
6. feb 2015

dostala predschvaleny limit a klamala ze robi v zahranici, to je blud, predschvaleny limit je len ponuka banky a ak ho chces dostat musis zokladovat prijem potvrdenim o zamestani a vyskou prijimu...

jadih
autor
6. feb 2015

@mircalla ked mi tam on posielal mesacne peniaze na uvery...a mala som tam obraty tak mi dali.

jadih
autor
6. feb 2015

@tiwyna nemusis. Nechcem pisat detaily...

tiwyna
6. feb 2015

@jadih uz radsej nepis nic, lebo co pises je klamstvo...

tiwyna
6. feb 2015

@jadih ved nemas ucet, ani karty, tie ma len on....

bellamafia
6. feb 2015

@mircalla by si sa cudovala ako dokaze nebankovka sfalsovat papiere...nedavno som riesila podobny pripad kedy nebankovka podpisana klientom nevyplatila plnu sumu uvedenu v zmluve...nie, nie som advokat a ani ziadny znalec ale trochu sa o tieto veci zaujimam vo volnom case...prajem pohodovy vecer 😉

jadih
autor
6. feb 2015

Jasne ze mam. Moj vlastny kde mi on posle na splatky presnu sumu kazdy mesiac. A prosim piste iba tie co m8 veria a chcu poradit. Nemam potrebu este aj tu prespresviedcat o svojej pravde a obranovat sa tu ako sprosta klamarka.