Priateľ ma zranil a sklamal

tonca74
11. máj 2014

S priateľom máme 6 ročný vzťah a spolu 2 ročného syna. Už nejakú dobu som ho podozrievala, že si z niekym volá či píše. Nosil všade mobil zo sebou, schovával sa s ním. Predtým to nerobil. Rovno som sa ho spýtala a on tvrdil, že nič také nerobí. Lenže ja som v kútiku duše vedela, že mi nehovorí pravdu. Včera som úmyselne ťukla do jeho telefónu ( mal ho vonku na okne) a videla som, že tam má z nejakého čísla správu. Vošla som do domu pre prádlo a keď som znova vyšla von, tak už mal telefón v ruke a bol schovaný za rohom. Pýtala som sa, či mu nejaká písala a on znova, že nie. Tak som mu povedala, že som videla, že má sms, tak prečo mi klame. Najprv mi tvrdil, že to bol kolega z práce. Tak som povedala, že je mi divné, že ho nemá uloženého pod menom. Skrátka stále len klamal a klamal a zamotával sa. Nakoniec z neho vyliezlo, že si píše z nejakým chlapom. CHápete ? čo by Vám napadlo ako prvé. Vyletelo zo mňa- ty si teplý? Povedal, že nie, že len si písali aj o intímnych veciach ( čo je v našej spálni) a nechcel, aby som to vedela. Ja som cez net zistila, že je to nejaká ženská, čo takto píše s chlapmi. On mi však stále tvrdí, že on si písal s chlapom. Ja som z toho na nervy,preplakala som celý deň aj noc, neviem čo si mám myslieť, čomu veriť. Potrebujem niekoho názor.

kaktusik007
11. máj 2014

@tonca74 ak neveris vlastnemu priatelovi, mas problem.

takze chladna hlava, a rozhovor. na rovinu. ze sa ti nepacia taketo tajnosti a ze co to malo znamenat.

moll
11. máj 2014

Ja nerozumiem tejto dobe .... internet , telefon a diera v komunikacii je ta najhorsia pliaga ... strasne ... kde su casy ked sa partner vedel porozpravat mozno aj vyhadat ale poriesit nieco ... toto tu predsa citame kazdy den ... smutne

tonca74
autor
11. máj 2014

@kaktusik007
@moll nemali sme problémy, komunikovali sme o všetkom. Stála som za ním, keď mu pred 3 rokmi zomrel otec, zložil sa, všetko zostalo na mne. Otec zanechal dlhy,vybavovala som, lietala kade tade, splácame to- všetko bez výčitiek. Nezaslúžim si takéto niečo. Verila som mu ako ešte nikomu, nikdy by som nepovedala, že toto urobí. Mňa to všetko veľmi zranilo.

lolonka
11. máj 2014

@tonca74 ...ahoj ..nejaké mi to príde divné, že si písal s chlapom o vašom intímnom živote...to som nejako nepochopila......no mňa čo by prvé napadlo, že má milenku....nie je hento s tým chlapom iba blbá výhovorka?...tak mu povedz, nech ti dá prečítať tie sms....čo povie... 😕

moll
11. máj 2014

@tonca74 ja ti verim ... ja len spominam na dobu ako nam bolo dobre bez telefonov a netu .... aspon teda co sa tyka takychto problemov ....a stava sa to coraz castejsie ...drzim palce aby si to poriesila co najlepsie a s chladnou hlavou ....

kaktusik007
11. máj 2014

@tonca74 ja som bola tiez v tom ze v manzelstve nemame problemy a uz som rok pravoplatne stastne rozvedena 🙂

mas problem, len sama este ani nevies asi aky.... a bez rozhovoru to ani nezistis... ale s nim, a nie tu v debate na konovi.

apropo, kde mas teraz priatela? preco sa nevenujes jemu a nevarite spolu nedelny obed?

tonca74
autor
11. máj 2014

@lolonka veď aj mne je to divné. Sms-ky zmazal, vraj aby som ich nenašla. Volal mu predo mnou, ale nezdvíhal. Požiadala som ho, aby tomu človeku napísal, že chcem od neho odísť aj zo synom ak nezdvihne a ja nebudem počuť, že je to chlap. Až večer mu prišla sms-ka, že aj on má doma problémy z toho a nemá mu volať a ani písať. Prečo by mal problémy, ak by to bol chlap? Ja chápem, že kamaráti si popíšu- pohovoria aj o sexe, ale písať si s človekom o ktorom neviem kto je, čo je, odkiaľ je, a v živote som ho nepočula .

tonca74
autor
11. máj 2014

@kaktusik007 snažím sa s ním hovoriť, ale on melie stále to isté, že si písal s chlapom. Odmieta už o tom hovoriť, vraj mi povedal všetko.
Teraz išiel do obchodu aj z malým a obed máme uvarený.

jalucija
11. máj 2014

@tonca74 hodila si uz to cislo do google? odniekadial musel dojst k tomu cisku, presnor historiu v prehliadaci - ctrl H

tonca74
autor
11. máj 2014

@jalucija hej hodila. Našla som akurát v nejakej diskusii, písal tam v marci 2014 nejaký chlap, že je to číslo ženy a vypisuje smsky- akože omylom a keď tam volá, tak to nik nedvíha.

kveta
11. máj 2014

@tonca74 A co urobis, ak sa dozvies, ze ma inu? Rozides sa?

tonca74
autor
11. máj 2014

@kveta neviem. Teraz sa vo mne všetko bije. Lúbim ho, ale klamal mi. Mám milión myšlienok v hlave. Potrebujem sa skludniť, predýchať to.

sisaha
11. máj 2014

@tonca74 zavolaj na to cislo ty a uvidis ci ti zdvihne a kto..
bud sa priatel namotal niekde na pokeci a este ju nepozna, alebo pozna, taketo flirtovanie sa mu paci a nechce to ukoncit.
V kazdom pripade, ty si uvedomujes, ze mate problem, on ho tak este nevnima.. asi nejake nastartovanie by mu pomohlo.. Kludne mu povedz o co pride rozchodom s tebou ak s tym neprestane.

tonca74
autor
11. máj 2014

@sisaha Volalo som z dvoch čísiel, ale nikto to nedvíha. Napísal sms, že už nechce, aby mu písal/a, že nechce stratiť ani mňa a ani malého, lebo nás lúbi. Lenže ako mu mám veriť, že keď bude v práci alebo kdekoľvek bezo mňa, tak znova nebude písať? Stratil môju dôveru, klamal. Čím ho mám naštartovať? Veď nám klapal aj sex, všetko.

sisaha
11. máj 2014

@tonca74 ak s tym chce prestat, tak mu daj tu sancu. Ako prvy pokus - nech si stiahne cez android aplikaciu blokovanych hovorov a toto cislo zablokuje. Drzim palce, nech to prekonate

tonca74
autor
11. máj 2014

@sisaha Ďakujem

adri266
11. máj 2014

@tonca74 poziadaj ho o vypis hovorov a sms.
Porozmyslaj, co chces s danou informaciou spravit. Opustit ho? DAt mu sancu, aby Ti to vysvetlil?

Pamataj, ze kazdy chlap, ktory podvadza, bude zatlkat, kym ho nepritlacis k muru. Nevravim, ze Ta podvadzal fyzicky, ale niekedy staci aj takto, virtualne, a Tvoj svet, Tvoja viera, Tvoja laska su otrasene.

Je to cerstve, si zmatena, tak skus vychladnut a poriadne si premysliet, co teraz budes Ty robit. Dokazes mu verit, ze to uz nebude robit?

A este jedna myslienka, ak mas niekoho znameho, mozno by Ti vedeli zistit, komu to cislo patri.

bosoriak
11. máj 2014

@tonca74 Tvoj problem nie je to, ze si priatel s niekym pise. Tvoj problem je ten, ze mu neveris. A uprimne - on ti vobec nedava dovod na to, aby si mu znovu verit zacala. Posobi to na mna ako ked skolaka pristihnu pri kradezi a on tvrdohlavo opakuje, ze to nekradol, ze to dostal a napriek tomu, ze dospeli maju dokazy, to tvrdi donekonecna. Nehnevaj sa, ale aby sa jeden dospely chlap schovaval za roh, klamal v jednom kuse, vymyslal si uplne nelogicke blbosti - pise si s chlapom? Ak by to nebolo vazne, tak je to na smiech. To uz horsia vyhovorka snad neexistuje.

Co mas urobit? No ty sama dobre vies, co mas urobit, ale drzi ta to, ze spolu mate dieta (a asi aj spolocne majetky, ale to vies iba ty.) Otazka je, co CHCES urobit.
Su len dve moznosti:
1.) Zabudnut na cely incident, urobit hrubu ciaru a nikdy viac sa k tomu nevracat.
2.) Rozist sa.

Vsetky ostatne moznosti budu sposobovat len problemy a trapenie.
Drzim palce.

elina25
11. máj 2014

Nežiadaj ho nieaký výpis hovorov už sa to stalo a sa neodstane....Normálne mu na rovinu povec či by sa jemu páčilo ak by si toto urobila ty.....Bud si začnete veriť alebo.....

lolonka
11. máj 2014

@tonca74 ..inak nechápem čo sa s tými chlapmi robí.......ak ste mali všetko doma bez problémov, čo mu chýbalo????......ja by som mu to inak s tým chlapom neverila...však to je strašný blud.. 😕

ejmi25
11. máj 2014

Môj tiež vyvolával a to číslo mi Nedvihalo ani na sms tak dom sa nastvala a napísala sms ty k.., a potom zareagovalo.

bosoriak
11. máj 2014

@tonca74 A urcite by som sa nevrtala v tom, ze budem hladat, komu cislo patri. Naco? Ak zistis, ze je to zena, pomoze ti to v rozhodovani? Ak zistis, ze je to muz, tiez sa ti nejako ulavi? Prd borovy. Budes sa citit este horsie. Maj vyssiu uroven a ignoruj ho, nestoji ti za zistovanie, kto je. Je to dovod vasej krizy, ale vobec nezalezi na tom, kto to je. A ak sa tam aj dovolas, co povies? S placom budes prosit, aby vas nechal na pokoji? A ak to bude nejake arogantne hov*do (jedno, ci zena, ci muz) tak sa ti vysmeje do telefonu. Mne by to za to nestalo.

Ries svoj problem s priatelom, nie s tretou osobou.

mima4
11. máj 2014

@tonca74
a pisal o intimnych problemoch vaseho vztahu alebo toho muza? lebo ak toho muza, to by som pochopila, ale ak o nasich..a ja sama o tom neviem...tak to by bolo fakt neprijemne.

Povedz mu, ze sa s nim potrebujes porozpravat, ze ta to trapi a citis sa zranena, pokial si uvedomuje, ako sa citis, bude o tom s tebou hovorit...

silaviat
11. máj 2014

tvoj priatel riesi problemy s cudzou osobou cez sms a ty ich riesis tu na MK - aky je medzi vami rozdiel? jeho odsudzujes a u teba je to normalne? mozno naozaj veri ze je to chlap a rozhovor s nim je pre neho ako so psychologom a mozno je to zena ale len kamaradka zacali si pisat rozumeju si .. ale nic spolu nemaju - i chlap sa chce vykecat a v podstate je mu jedno ci so zenou alebo chlapom - hlavne ze ho niekto pocuva a chape...
bud mu budes verit a das mu sancu alebo ho posli niekam pokial mu uz neveris ..ale hlavne to ries s nim ..
BTW ako vies ze tu ti pisu len zeny - mozno i tu je daky chlap pod zenskym nickom a ty ani nevies ( ja to niesom ) 😀

zuzanockamt
11. máj 2014

@tonca74 ak ho mas rada a chces s nim ostat, tak sa o tom porozpravajte ... nech vysvetli, preco to robil ... zvycajne, ked sa toto stane, tak vo vztahu nieco chyba ... na vine ste obaja, ze si zacal s niekym pisat

ejmi25
11. máj 2014

Na vine sú obaja??to čo za hovadina?môj si vypisoval že mu chýba a bla som ho zbalila a vyhodila teraz s ňou býva chlap nemá čo druhým vypisovať a už vôbec nejakej žene a pokiaľ má problém treba to riešiť So svojou ženou aj ten môj mal to riešiť somnou a nie s nejakou a zato ja môžem prd len on zato môže čo urobil!!!

kveta
11. máj 2014

@tonca74 Tak nepatraj kym si nebudes ista, ze sa chces pre neveru rozist. Zbytocne sa zranujes a robis dusno.

moonlight1210
11. máj 2014

@tonca74 kto hlada najde. Otazne je ci bude verit tomu co najde.
Mozes totiz najst dokaz, ze vravel pravdu (resp nenajst dokaz nevery). Ide o to, ci si ochotna tomu verit a prrestat pochybovat.

Tak ako zeny si mozu pisat so zenami o vselicom z ich vztahov vratane manzelskych intimnosti, tak aj chlapi.
A keby si si pisala s nejakou kamoskou prave o takChto veciach, tiez by si sms mazala lripadne davala pozor na mobil, lebo by sa ti nechcelo vysvetlovat preco peries vase spinavepradlo u druhych (vedela by si ze to muza zrani urazi ponizi a hlavne bude doma zbytocne dusno.).
Viem ze napises ze len tak s hociktorou zenou by si si nepisala. Ale su ludia co vedia byt dobri posluchaci (vedia v pravej chvili povedat spravnu vec, co ta nakopne k vacsej dovere a dalsiemu zdovrovaniu sa). A zvykneme to urobit vtedy ked riesime nejaky problem, ktory este nechceme diskutovat s partnerom, lebo bud vieme ze by to nechapal (alebo bral ako vymyslanie hluposti) alebo nie sme prirpaveni este o tom hovorit s nim, lebo citime ze nie sme mu to schopni vysvetlit tak aby to vzal vazne a pochopil.

adri266
11. máj 2014

@elina25 ale on nie je 5rocne decko, ktoremu poviez, ze ked nebude posluchat, vezme ho bubak 😎 😎
On zakazdym schovava mobil a klame. Myslis, ze raz mu staci povedat? A uz sa vsetko vrati do starych kolaji?
@bosoriak ja si myslim, ze ona len chce vediet, o co ide, kedze od svojho milovaneho manzela sa nedocka odpovedi. Co je na tom divne???
@moonlight1210 len mne je divne, ze su to prave sms. Ak ma problem, preco si rovno nevolaju? V dnesnej dobe, ked su pausaly, atd...sms je taka intimnejsia. Nemoze ho prezradit, manzelka nepocuje, co vravi...
@silaviat no rozdiel je ten, ze tu si to moze precitat cele Slovensko, ba dokonca cely svet. 😎

marcelatje
11. máj 2014

Ja tomu nerozumiem....... prečo všetci tí úbohí chlapi čo doma strašne trpia si nezbalia kufre a nejdú rovnou čárou k sms-kám chtivej slečne??? Alebo aj k chlapovi......
Jednanie typu "čo nepriznám to sa nestalo" ma neskutočne vytáča najmä ak je pravda do očí bijúca a chlap zo ženy robí debila v priamom prenose nejakou úbohou výhovorkou...... 🙄 🙄 🙄 🙄