icon

Priateľ mi dal facku

gretula1975
26. okt 2014

ahojte.
som s priatelom 3 rok je to gembler aj boli situacie ze sme sa preto rozisli ale vzdy ma nejako uprosikal. priznavam ze mi to aj vyhovovalo lebo posledny rok zivil mna aj dceru ktora jeho nieje.vzdy som sa tesila ze sa chova uuuzasne prikladne aj ked je gembler.
Byvame spolu v prenajatom byte na jeho meno a tu zacina problem.opet sme sa pohadali koli gembleniu v ten den prehral 900eur. a chcel dalsie. viem ze su to jeho peniaze ale nedovolim mu prehrat peniaze ktore mam ulozene z jeho vzhry. neviem sa na to divat ved sme ich mohli minut inak nie?pohadali sme sa .on sa zachoval tak ze odisiel dal mi kluce a ja som si myslela ze ok je koniec.ale nebol lebo na druhy den rano mi zvonil ze si ide po nejake veci a tak.... hadzal kulehy.okrem toho ze je gembler je aj super klamar.tak som vybehla z bytu v pyzame a zacala sa nekonecna hadka o tom ze je to jeho podnajom on ma pravo tam byvat.ale vsetko zariadenie je moje, takto sme sa natahovali kricali na schodoch pokym mi nedal facku ktora ma riadne prekvapila v tom mi vytrhol kluce z ruky a otvoril si byt .nadalej sa mi vyhrazal ja som odisla ukludnit sa von ked som sa vratila zacala som sa balit a on opet zacal sa mi vyhrazat ze mi neda osobne veci a tak dalej tuu noc som spala v ubytovni dcera u kamaratky a teraz po par dnoch som opet v tom byte s dcerou aj s nim s tym ze som si dala predsavztie ze sa zbalim ked najdem podnajom uz teraz hlada hladam a zatial nic ale mam pochybnosti .bojim sa.myslite ze robim sprave??

citronade
29. okt 2014

@gretula1975 mozem prosim Ta vediet kolko ma on rokov?

gretula1975
autor
29. okt 2014

Je streda vecer a ja som sa rozhodla ze ostanem pri nom.mam viac bodov ktore budem dodrziavat.po prve jeho peniaze riesit nebudem po druhe musim si najst pracu a spravit kurz. rysuje sa mi opatrovanie dievcatka na co sa tesim a po tretie dam si pozor aby mi sa to stalo po druhy krat.drzte mi palce.preco som sa takto rozhodla?pokym nebudem mat svoju sbalilitu financnu.k dcere sa vzdy spraval milo a ani sme sa pred nou nehadavali.a viem ze ju ma rad.o mna v podstate nejde ja to zmaaaknem.a dakujem za vsetky vase priispevky.

gretula1975
autor
29. okt 2014

Aby sa mi to nestalo po druhy krat

mima4
29. okt 2014

@gretula1975
je mi luto, ze v podstate nemas sama k sebe vztah a nevazis si seba. No uz musis teda kracat takym zivotom sama 🙂 a niest dosledky a zodpovednost za svoje konania a hlavne, uz nevyhovarat sa na priatela... totiz prave si si cestu zivota zvolila ty.. jemu je to jedno, nema k tebe vztah, ma vsak ine benefity, ktore s laskou nesuvisia.

lyzzy
29. okt 2014

@gretula1975.... Je mi ta ľúto.Prepáč.

lyzzy
29. okt 2014

@mima4... A aké benefity prosím ťa???

mima4
29. okt 2014

@lyzzy pre neho? frajerka, ktora ho obsluzi, stara sa o vsetko, poskytuje mu sex a este zistil,ze po facke sa "spamata" a nebude pindat 😉 plus ze robi si co chce, nema za nic zodpovednsot, nemusi riesit problem s gamblerstvom...vsak co frajerka spravi? len sa prisposobi, mozno vyzuri, urobi cirkus..that is all 😉

sosovica
29. okt 2014

Bože myslíš toto vážne? JA SOM MALA GAMBLERA NIE!!! Aj ked len malo hral ale hral.A to že da žene facku? Čo bude potom?! Beriem pomohol ti.Ale zbalila by som sa išla toto nemôžeš dopustiť už sa nedaj uprosikat mal to byt znamenie že to nemáš robiť a už sa k nemu nevracať.

lyzzy
29. okt 2014

@mima4... Jajj že on má benefity....ja že ona.:-/.....No to je jasne.Ďalšia žena čo si vedome ničí život

gretula1975
autor
29. okt 2014

@mima4
@sosovica
@lyzzy

Baby maaate pravdu ale premyslala som nad vsetkym. A rozpisovat nebudem.pisem ako hrdinka ale som si vedoma vsetkeho.dakujem za nazor a luto mna vas nemusi byt budem si davat velky pozor a a tak....vela som citala nazoorov tu na konikova aj v googli.mozno som spoluzavisla ale mam vsetko premyslene.

mima4
29. okt 2014

@gretula1975 tvoris si zivot sama, ja ti ho zit nebudem 😉

sosovica
29. okt 2014

@gretula1975 každý nieke taky jedovatý každá žena taka nieje len viem co je to . zivot s gembler.aj ked nie takym akeho máš ty . určite si toto nezaslúžiš tak otvor oči a dopraj svojej dcére sebe pokoj a nie to čo dávaš svojej dcére su hádky strach a krik
To.si žiadne dieťa nezaslúži.

chymenitta33
30. okt 2014

Nerozumiem prečo sa utešuješ tým robím to pre dieťa! robíš to pre seba! teraz facka a potom čo ro*drbe ti celý face?!!! to bude oki 🙄

nez
31. okt 2014

niekdy az zasnem, ako ludia nelubia sami seba...a potom sa cuduju, ze nie su lubeni....je to tvoje rozhodnutie, ale podla mna dost sebecke vo vztahu k tvojej dcere...ty si pre nu tym najvacsim zenskym vzorom a tvoj partner tym muzskym...akonahle ju presvedcis o tom , ze taketo spravanie sa partnerov voci sebe navzajom, je v poriadku, co podla mna aktualne tym, ze s tym muzom zostavas, robis....bude zit tak ako ty...podla vzorcov, ktore jej vstepite....deti ovela viac vidia, pocuju a citia, ako si rodicia uvedomuju.....skus si to este premysliet ;)

jaron
31. okt 2014

@gretula1975 ak si sa tak rozhodla, je to tvoje rozhodnutie,
možno by som ti len poradil, aby si postupne riešila aj tú možnosť, že by si dokázala prežiť bez neho
je to dôležité preto, lebo rozhodnutím zostať si pravdepodobne problém iba oddialila - o niekoľko rokov budeš staršia, môže sa stať, že bude agresívnejší ako teraz a závislejší ako teraz, môže sa to vyhrotiť a budeš musieť zase riešiť to, čo teraz.

Necháp to ako strašenie, kiežby bolo všetko inak - on prestal hrať, stal sa ti bližší, zobral si ťa za ženu atď. - to by som ti želal. Ale tak sa to deje naozaj výnimočne, preto opisujem tie negatívne vyhliadky - nie ako strašenie, ale skôr ako uvedomenie si možnej reality.

Všetko dobre ti želám, veľa sily a múdrosti pri všetkých rozhodnutiach.

zibi
31. okt 2014

tie internetove komunikacie su strasne..kazdy tu povie to, co mu slina na jazyk prinesie bez toho, aby ste sa nad tym zamyslel. Ano zakladatalka zije v patologickej domacnosti a v nekompaktnom vztahu, ale potrebuje nasu radu nie odsudzovanie. Neviem v akom svete zijete, ale realita je casto taka ako sa vyssie popisuje. Niekedy mi to tak pripada, ze sa tu vela ludi prezentuje, ze ziju v dokonalom zivote, v dokonalom vztahu bez hadok, s kvantom penazi, s nekonecnymi ponukami od zamestnavatelov co sa tyka prace, s perfektnymi detmi a s neskutocne uzasnym vlastnym zivotom. Tak sa strasne lahko odsudzuje. ...
vela ludi zije v strasnych podmienkach a vela zien sa nevie pohnut, co robit so svojim zivotom a muzmi. Je nepochopitelne kolko zien je tyranych a neodidu ... Normalne to clovek nepochopi, ale to je realita vsednych dni. Vela zien a deti trpi. Lahko sa v internetovej kominukacii splechne hociaka hlupost a odsuzduje sa osoba, ktora upadne este do vacsej beznadeje, preto by dotknuta osoba nemala hladat pomoc na takychto forach. Existuje vela formiem pomoci pre taketo zeny, ale aj napriek tomu vacsina zien zije dalej s alkoholikom, gemblerom, tyranom a mysli si, ze sa zmeni, ze prestane, ze nebude, cize zial, vela zien trpi takyto stav a radsej budu zit s muzom, lebo nemaju silu zacat znova a same. Preto im treba ukazat cestu, ze sa nemusia bat ist same .. 🙂

gretula1975
autor
31. okt 2014

@jaron
@zibi
dakujem za vase prispevky a vecte ze z odstupom casu mam v tom jasno.nie som slabee žiena a viem coho vsetkeho je schopny gembler.a preto viem ze pride cas ked sa zbalim a odiem.je vela zien co ostane ale jedina cesta je utek a pomaly ho uskutocniìm.trpezlivost a pevne nervy mi pomozu.nedovolim aby sa zopakovalo to co sa stalo.su to silne slova ale je to moje rozhodnutie moj zivot.

konecnefree
1. nov 2014

@gretula1975 drzim prsty nech sa postupne dopracujes k vlastnemu byvaniu, praci a samostatnosti, bude to chciet vela nervov asertivity a sily, prajem ti nech sa vsetko len na dobre obrati, len nezabudni stale mysliet na ciel v kazdom okamihu aj ked budes na dne .... 🙂

silaviat
1. nov 2014

aby si jedneho dna neprisla domov nenasla vybrakovany byt lebo veci popreda aby mal na gemblerstvo teba zmlati ako zito len aby si vedela ze on moze a potom si povedz ake ti dava benefity .. to nehovorim ako to moze vplyb=vat na dceru ... btw minat vyhrate peniaze ti robi dobre sak sa za ne staras o dceru .. ale ked ich prehra uz je zle.. v gemblerstve je to raz tak - chvilu vyhravas a potom odchadzas s holou p.delou .... s gemblerom ta caka rozpravkova buducnost 😀 😀 😀 😀

gretula1975
autor
6. nov 2014

@silaviat dajujem za nazor ale je to uz dost sci-fi.ale kazdy nazor beriem.a este
nieco moja dcere nie je jeho nastastie to by bol pruser..a po tretie nechc si ho zastavat ale taky smrad nie je.
chichi aspon dufam.

lila77
26. nov 2014

moja tazke je radit v zivote clovek prejde vselicim ked od neho odides a nepomoze ti rodina budes v zufalej socialnej situacii chod vestici nech ti poradi tot moja mozno blba rada ale neznamena ked ho nechas ze si najdes princa na bielom koni to v dnesnom svete tazko skus si odkladat peniaze nejako rafinovane aby na to neprisiel

gretula1975
autor
19. nov 2015

Dnes je skoro rok co som sem pisala.pred 5 dnami sa scenar zopakoval.ale za tento rok už nie som invalidna mam novy bedr.klb.velkú silu žiť.pred 5 dnami to bolo v byte peklo.nie že on gembli ale už mal taku drzost že si v kuchyni zavrel dvere a fetoval.na druhy den co bola chyba ze az na druhy den som zavola policiu zbalila som mne aj dcere veci a sme na ubytovni.nabytok oblecenie spotrebice ostali v byte kde je on .ale dnes uz nad sebou neplacem dnes viem ze aj ked uz mam 40 nic sa nekonči.tento rok bol katastrofa lebo od marca som bola po operacii az do septembra na barlach.v stredu idem na prac.pohovor.takze vsetko ide tak ako som cely rok sniivala.moja dcera siice mala tiez tazky rok ale drzali sme sa navzajom.a mam pocit ako keby sme sa este viac k sebe mali.lúbim ju ale malinste pravdu ohrozoval uz aj moju dceru a to nedovolím.kazdy den sa mi sms- kami vyhraza prosiika a vystrašuje viem ze sa nevratim.

magmolatus
19. nov 2015

Podľa mňa si nájdi prácu a ked budeš sebestačna odíd. Chápem že chceš pri ňom ostať, aspoň zatiaľ lebo to ma aj nejaké výhody, ale treba sa snažiť sa z toho čím skôr vymaniť.

gretula1975
autor
19. nov 2015

@magmolatus ja som od neho odisla pred 5 dnami a nevratim sa.ale dakukem ze si odpisala.

kexik218
19. nov 2015

No ono to najprv zacina ze cele okolie varuje danu osobu pred tym ze sa zenie do zahuby...vsetci su blby len ja lietadlo a potom vznikne takato diskusia. Gratulujem ale uz je neskoro.

ukulela
19. nov 2015

@gretula1975 gratulujem k spravnemu rozhodnutiu. vzdy je cas na novy zaciatok. drz sa.

magmolatus
20. nov 2015

@gretula1975 tak držím palce k tvojmu rozhodnutiu, nech sa darí.

gretula1975
autor
16. mar 2016

Dnes je 16.3 2016 a ja som konečne odišla od priatela a to definitývne.našla som si podnajom a prestahovala.hurá do nového života.ešte napísem že rozchod On stale nevedel prekusnúť.a stále si myslel že to nedám do konca a tých sms čo sa mi napisal výhraźnych urázajúcich a nakoniec ospravedlnujúcuch.ale ja som jemu a hlavne sebe dokázala že bez neho dám vo svojim živote všetko.ďakujem tam tomu hore že to s mojimy prozbami vyydrźal .

majusik236
16. mar 2016

gratulujem k rozhodnutiu odísť, prvý úspešný krok k lepšiemu životu, hlavne neurob krok dozadu a vrátiš sa k nemu ..... držím Ti veľmi palce 😉 😉 😉

jankastubka
16. mar 2016

@gretula1975 drzim palce. 🙂