icon

Priateľ mi nič nekupuje

somozajnemozna
27. feb 2015

v prvom rade, poprosím naozaj neútočné a k veci názory, o iné nestojím, zbytočne sa nehádajte. pre objektivitu mám iný nick, aj ked pravdupovediac nie som tu veľmi aktívna ani na tom starom. takže prejdem k téme, som celkom vytočená, takže aj môj príspevok bude asi v tomto duchu. ide o to, ze mám frajera zhruba 2 roky, som rozvedená, on je slobodný, nežijeme spolu. normálny, povedala by som celkom príjemný nekonfliktný vzťah máme, možno aj preto, že je svojim spôsobom ten náš vzťah "voľný" (samozrejme, máme hranice voľnosti). o čo ide? proste ma už neskutočne štve, že mi nič nekúpi, alebo z vlastnej vôle ani nenavrhne a ja nemám zlatokopecké sklony a neviem, ako na neho, aby sa aspon trochu dovtipil, že snád by nebolo od veci občas niečo poriešiť. dám príklad a pre info (ja zarábam 700 E on 2000E). včera sme sa bavili, že by som chcela skúsiť krabičkovú diétu a tak som mu nenápadne navrhla, čo na to povie, či ho predsa netrkne, že by mi mohol zainvestovať, vie ako veľmi to chcem skúsiť. nejde o to, či je to blbosť, možno je, nehádam sa, ide o to, že ked ma tak ľúbi, čakala som niečo ako "ok, nie som veľmi s tým stotožnený, ale ked teda chceš, prispejem ti na to, vyskúšaj".....namiesto toho mi dal 350 receptov nejakej stravy, ktoré by som nikdy nerobila ani nejedla a on ma pozná vie, že nie som dietovací typ, tak ma s tým iba podráždil. alebo: pol roka užívam HAK, vraj on mi to bude platiť, neni problém, dodnes mi dal na ňu len raz, ani ho to nenapadne a ja to neviem pýtať na drzovku, aj ten raz, ked mi dal tých 20e ani neviem ako k tomu došlo, niečo som spomenula a dal mi, inokedy som tiež spomínala, ale už nič, ani cent....neskutočne ma to štve, neviem ako na neho...ked vidím, ako investujú do svojich báb moji kámoši, s ktorými sa o tom bavím, je mi do plaču...jedina, jeho investícia je, ked si ideme niekam sadnúť, ja neplatím vôbec, aj ked možno niekto by povedal, že raz jeden by mal raz druhý, ja z princípu neplatím a ani nemienim, kedže inak do mna neinvestuje, nech platí reštiky a bary....minule sme si boli tiež sadnúť večer a vravím, nech mi dá moju kabelku radšej k sebe, aby mi ju niekto náhodou neukradol, ked budeme zaujatí jeden druhým a on na to, že či tam mám kopu peňazí, ked sa bojím a ja na to, že nie, že stačí, že peniaze má on a ja tým pádom do mesta žiadne nenosím, usmial sa, ale to bolo všetko....čo s tým? ako mu naznačiť? či mám pýtať ozaj na drzovku? v tomto smere finančnom z neho ozaj nič nemám

sunshineka
27. feb 2015

Jednej veci nerozumiem.mate volny vztah,neijete ako par a ty od neho chces,aby riesil veci,ktore funguju v partnerskom zivote.keby som mala obcasneho pichaca tiez by som nemala chut donho investovat.naco aj.zmente status,budte priatelia s poriadnym vztahom a mozno sa dockas aj jeho financii.

sheila72
27. feb 2015

Určite Ti na sviatky ako narodeniny, meniny, Vianoce dáva darčeky...niektorí ľudia nepotrebujú svoju náklonnosť dokazovať darmi a nepríde im to tak podstatné. Ty mu azda dávaš darčeky? Len tak? A ešte sa ťa opýtam, keby zarábal 500 €, bola by si s ním? Podľa mňa zarábaš dosť na to,aby si sa postarala sama o seba a ja osobne by som sa neznížila na to, aby som pýtala peniaze od chlapa na svoje hobby, veď máš predsa nejakú hrdosť preboha, či nie? Iné ženy by dali za to neviem čo aby nemuseli byť závislé od muža a jeho platu. Veď predsa žijete oddelene, máte každý svoj vlastný rozpočet a svoju vlastnú domácnosť, on ti nie je nič dlžný a ak ti ide len o majetok, tak si nájdi takého, ktorý si ťa bude vydržiavať a popri tebe bude mať ďalšie dve. A keď ho omrzíš, tak ťa odkopne. A nájde si ďalšiu takú, ktorá sa ulakomí. Potom by si tu zas vyplakávala, že ako ťa využil. Môžeš byť rada, že ty sa k tomu nemusíš znížiť, tak to nerob...

jeennyv
27. feb 2015

ako tu niektore baby hovoria, to co ocakavas ty su veci, ktore platia vacsinou v partnerstve....ak mate volny vztah ako to ty nazyvas, tak tak aj berie...respektive mne to pripada, ze ta ma ako svoju pipinu len na urcite veci....prosto je treba si vybrat a ujasnit si co clovek chce a ocakava od vztahov a ako si ich definuje....ak ste len nejaky kamarati na sex alebo nieco podobne tak necakaj viac.....

sunshineka
27. feb 2015

@somozajnemozna platia...hmm akoze zlatko dnes si bola dobra,tu mas stovku.a ked ma slabsi vykon,tak jej hodi dvacku?a ked ma kramy,tak si panko pyta prachy naspat,zato,ze utrpel ujmu?jaaj nie vtedy plati inej OMG rozum mi zastava.kde sa takato komunita zdrziava?ja nepoznam nikoho takeho

111blanka
27. feb 2015

staci si precitat prispevky od somtopokazila,nuvaring a pod...matrac bez kuska hrdosti,sorry

sorciera24
27. feb 2015

ze manzelstvo je forma prostitucie 😀 preco mi ten moj muz teda za sex neplati?....vari sa ho na to opytam 😀
inak, mozete investovat do mna, garantujem, ze som ucenliva a bude to dobra investicia 😀
tusim dnes kaslem komedie, toto tu je lepsie 😀 😀 😀

sense
27. feb 2015

v tejto diskusii som sa dozvedela este jednu zaujimavu vec, ze vlastne by som mala manzelovi este aj ja platit, kedze ma neplatenu pracu v domacnosti vzhladom na to ze spravi viac ako ja...

steinarka
27. feb 2015

@somozajnemozna pocuj, moja.. daj mi kontakt na svojho dilera 😉 vidím, že predáva kvalitné zboži 😀

filipal
27. feb 2015

@sense nooo, ked je manzel spokojny, tak sa to snaz ututlat 🙂))

nini1010
27. feb 2015

Ja si myslim ze kazdy muz by mal investovat do svojej zeny.samozrejme ze manzelstvo taketo veci skor predpoklada ale podla mna by to mala byt samozrejmost aj pocas chodenia.nemyslim tym kazdy mesiac zlate nausnice,alebo draha kabelka.ale z casu na cas kytka,pozvanie na veceru,zaplatit na nakupoch nejake boty alebo tricko by sa patrilo najma ak zaraba to co pises ze zaraba.ak nie je to jeho hanba.lakomy chlap hotove nestastie...

puklica13
27. feb 2015

@steinarka 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂...veru kvalitne zbozie😂😂😂😂😂😂😂😂😂

mircalla
27. feb 2015

Fuha, tema zlatokopky tu este nebola

somozajnemozna
autor
27. feb 2015

@nini1010 veľmi pekne a vystizne napísané! Múdro pises

sense
27. feb 2015

@filipal jaj tam to uz nie je o neplatenej praci...

sunshineka
27. feb 2015

@somozajnemozna zober ho na nakupy a uvidis,ci vytiahne penazenku

somozajnemozna
autor
27. feb 2015

Ja som počas 2rokov dostala bonbonieru, guess kabelku, 2ks kozmetiky absolútne nič viac ale vôbec nič okrem týchto vecí, nech už máte na mňa akýkoľvek názor,myslím,že každá normálna žena,ktorá mala kedy frajera uzná,že je to ozaj smutná bilancia

steinarka
27. feb 2015

@somozajnemozna prosim ta, robis tu drahoty, akoby si potrebovala darcu obličky.. zariad sa podla toho ako sama uznas za vhodne, reptanie na situaciu ti nepomoze.. ak sa ti nepaci, ze ta neobdaruva, povedz mu to, alebo si najdi ineho..... ja osobne by som sa citila ako spina, kebyze poviem manzelovi ze od neho cakam darceky a zrazu mi zacne nosit.. vedela by som, ze nie su zo srdca, ale kvoli tomu, ze som pridrbana..

somozajnemozna
autor
27. feb 2015

@filipal konečne niekto inteligentný, moja reč,absolútne so vsetkym s tebou súhlasím,do poslednej bodky!!!! Veľký rešpekt,vidím že sú tu aj reálne uvazujuce bytosti.

margarita
27. feb 2015

dakujem za velmi podnetnu temu aj prispevky. vdaka nej som zistila, ze
1. nie som "kazda normalna zena" 😀
2. mam skveleho manzela, ktory do mna uz pocas chodenia investoval svoju lasku, ktora sa casom a vekom este prehlbila, a nepodlieha inflacii ani vykyvom na burzach.

kazdy je iny typ, niekto potrebuje dary ako dokaz lasky, ja osobne napr.nie, mohol by mi aj nove Porsche kupit, ale keby som necitila, ze ma naozaj lubi a najma ze si ma vazi ako osobu, tak mu kazdu kyticu, kabelku, topanky a i. otrieskam o hlavu.
kazdy sme nejaky, co tak najst si niekoho viac podobneho, tym sa minimalizuju tieto trecie plochy 🙂

fopka
27. feb 2015

čítam,čítam, aj sa za hlavu chytám 😀 😀 😀 ale dobre, ved je piatok, v telke aj tak nič 😀 .... a k teme... no po precitani prispevku som si to prelozila po svojom... mam frajera, s ktorym mame volný vztah, nezijeme spolu,atd... teda nezavazne idete posediet do restiky a nezavazne mavate nasledne sex ... necakaj vela, ani velke investicie... no som sa pobavila, ak by som chcela trtkat a nebyt tehotna, tak by som si to riesila sama a nezobrala od chlapa financie, ak by som chcela byt stihla, tiez by mi nenapadlo pytat si, by som sa prepadla od hanby... a vobec, ja som nikdy od svojho muza nic nepytala, a to sme spolu uz 18 rokov (nastastie sam ma vie potesit hocicim, ale mna potesi aj obycajna cokolada, vies?) a ked sme spolu chodili, nenechavala som sa vydrziavat ani v restikach... a ako tu viacere napisali, restiky su dnes drahy spas, uz aj preto by som sa hanbila stale si nechat platit

mircalla
27. feb 2015

@fopka Pises mi z duse, a suhlasim so vsetkym

prego81
27. feb 2015

@somozajnemozna
tak mu povedz co od vztahu ocakavas! Nechapem tie hry ze mu akoze povies o krabickovej diete (mimochodom vypoveda to o tebe velmi vela...a aj o nom ako zareagoval - necham na teba ako si to vysvetlis) a dufas ze sa dovtipi. No comment
Myslim, ze by si mu mala hned teraz povedat co presne(a za kolko) od neho kazdy mesiac chces. Ak by sa mu to nepacilo, tak si najdi este jedneho, druheho, atd. Popripade popros niektoreho z tvojich kamosov

somozajnemozna
autor
27. feb 2015

@fopka ja sa nehanbím,ja to robím zámerne a neboj sa,tiež som kedysi praktizovala fifty fifty, ale pri inom mužovi,lebo tam sa mi to zdalo ok,tento robí pre mňa po finančnej stránke pramálo,resp. Nič, takže platiť nebudem pri ňom nikdy a nič. Sexi pravidlo sem sexi pradlo tam,pekne byť nahodená, to by sa mu páčilo,ale ani netusi,koľko taký špás stojí,no vyserem sa naň...velice mi sľuboval,že mi zaplatí objednané handry aj so sexi pradlom,keď handry došli musela som cvakat sama,bo on si na to ani nespomenul a pýtať dodatocne fakt neviem....veď celá diskusia je o tom,že to neviem a trápi ma to....veď keď sme sa bavili aj o tom pradle,mohol vybrať 50€ DAT mi ich hneď so slovami "veď ked to dôjde,zaplať to,dám ti hneď teraz, lebo zabudnem" načo tie dristy okolo toho ako mi to zaplati a potom nič z toho,vec premlcana

somozajnemozna
autor
27. feb 2015

@prego81 čo vypovedá o mne? A čo o nom? Ja ti kľudne vysvetlím?prečo prave tá dieta

mircalla
27. feb 2015

@somozajnemozna Pozri - tebe ide jednoznacne len o peniaze. Takze moja rada: vykasli sa na neho a najdi si takeho, ktory ti kupi, co si povies (ak sa ti to podari). zjavne je to pre teba to najpodstatnejsie, tak sa podla toho zariad. co ine dodat. mas volny vztah, sex funguje, ale nepaci sa ti, ze ta malo financuje...co riesis? z takych ako ti mi je nanic, ale to je vedlajsie

puklica13
27. feb 2015

@somozajnemozna a inak ked pises ze sex v pohode, tak asi mas aj orgazmus? ci? tak aby sa nestalo ze bude potom on pytat od teba za obsluzenie 😂😂😂

vintage_lady
27. feb 2015

Ale už má guess kabelku, bacha, to je základ

fopka
27. feb 2015

@somozajnemozna no mohol vybrat prachy a hned prispiet, to mas pravdu.... ale asi nema potrebu to robit, mozno mu za to nestojis, aby do teba investoval, mozno by stacilo zmenit status - na skutocny vztaha a mozno je proste taky typ, od ktoreho nikdy nic nedostanes, ani keby ste boli manzelia ... ale z toho co pises, beriem to tak, ze si vypocitava svojim sposobom, ratas na kusy, co si od neho dostala a to sa mne osobne nepaci, ale kazdy sme nejaki 😉

cawes
27. feb 2015

@sweetzu zijem vo svajci. Svajciary su lakomi 🙂

prego81
27. feb 2015

@somozajnemozna
odpoved na prvu otazku: si krasna a inteligentna a prave preto chces byt sexi a mat dobru postavu
odpoved na 2.otazku: je to hajzel sebecky, fuj, ani za krabickovu dietu ti nezaplati. Prec od neho
3.otazke nerozumiem (prepac, nie som taka inteligentna)
Poslednej vete chyba otaznik ale aj ju povazujem za otazku: lebo ta dieta je presne tym najvacsim problemom vasho vztahu. Ale nie som odbornik na medziludske vztahy, tak sa radsej nebudem vyjadrovat.

Drzim palce! Urcite si najdes lepsieho ako toho egoistickeho chrapuna