icon

Priateľ mi nič nekupuje

somozajnemozna
27. feb 2015

v prvom rade, poprosím naozaj neútočné a k veci názory, o iné nestojím, zbytočne sa nehádajte. pre objektivitu mám iný nick, aj ked pravdupovediac nie som tu veľmi aktívna ani na tom starom. takže prejdem k téme, som celkom vytočená, takže aj môj príspevok bude asi v tomto duchu. ide o to, ze mám frajera zhruba 2 roky, som rozvedená, on je slobodný, nežijeme spolu. normálny, povedala by som celkom príjemný nekonfliktný vzťah máme, možno aj preto, že je svojim spôsobom ten náš vzťah "voľný" (samozrejme, máme hranice voľnosti). o čo ide? proste ma už neskutočne štve, že mi nič nekúpi, alebo z vlastnej vôle ani nenavrhne a ja nemám zlatokopecké sklony a neviem, ako na neho, aby sa aspon trochu dovtipil, že snád by nebolo od veci občas niečo poriešiť. dám príklad a pre info (ja zarábam 700 E on 2000E). včera sme sa bavili, že by som chcela skúsiť krabičkovú diétu a tak som mu nenápadne navrhla, čo na to povie, či ho predsa netrkne, že by mi mohol zainvestovať, vie ako veľmi to chcem skúsiť. nejde o to, či je to blbosť, možno je, nehádam sa, ide o to, že ked ma tak ľúbi, čakala som niečo ako "ok, nie som veľmi s tým stotožnený, ale ked teda chceš, prispejem ti na to, vyskúšaj".....namiesto toho mi dal 350 receptov nejakej stravy, ktoré by som nikdy nerobila ani nejedla a on ma pozná vie, že nie som dietovací typ, tak ma s tým iba podráždil. alebo: pol roka užívam HAK, vraj on mi to bude platiť, neni problém, dodnes mi dal na ňu len raz, ani ho to nenapadne a ja to neviem pýtať na drzovku, aj ten raz, ked mi dal tých 20e ani neviem ako k tomu došlo, niečo som spomenula a dal mi, inokedy som tiež spomínala, ale už nič, ani cent....neskutočne ma to štve, neviem ako na neho...ked vidím, ako investujú do svojich báb moji kámoši, s ktorými sa o tom bavím, je mi do plaču...jedina, jeho investícia je, ked si ideme niekam sadnúť, ja neplatím vôbec, aj ked možno niekto by povedal, že raz jeden by mal raz druhý, ja z princípu neplatím a ani nemienim, kedže inak do mna neinvestuje, nech platí reštiky a bary....minule sme si boli tiež sadnúť večer a vravím, nech mi dá moju kabelku radšej k sebe, aby mi ju niekto náhodou neukradol, ked budeme zaujatí jeden druhým a on na to, že či tam mám kopu peňazí, ked sa bojím a ja na to, že nie, že stačí, že peniaze má on a ja tým pádom do mesta žiadne nenosím, usmial sa, ale to bolo všetko....čo s tým? ako mu naznačiť? či mám pýtať ozaj na drzovku? v tomto smere finančnom z neho ozaj nič nemám

somozajnemozna
autor
27. feb 2015

@fopka veď píšem,že je to vzťah,to on stále mňa presviedca,že ja som pre neho vzťah nie sex. Známosť,on to stále dáva do roviny vzťahu on ma ľúbi,pre neho som top ako nikto nikdy pred tým,keď som sa raz odula,že končím,on doliezal,on to nevedel prežiť,on ma nechce stratiť,tak do akej roviny to mám akože dat???????!

0silvia0
27. feb 2015

@somozajnemozna on drísta a ťahá ti medové motúzy pod nos a skutek utek. Ty sa ovíjaš ako liana, naznačuješ, naťukávaš ho a on sa nechytá. To je ako komunikácia hluchého, slepého a nemého. Buď sa naučíte komunikovať narovinu, alebo sa v tomto živote na jednej vlnovej dĺžke nestretnete. Alebo to nechaj tak a už nerieš každú hovadinu tu na MK. Keď ti to 2 roky vyhovovalo, buď pokračuj, alebo to skonči alebo pritvrď komunikáciu a uvidíš ako to dopadne. Pretože ak niečo neurobíš s vašim prazvláštnym vzťahom, obávam sa, že ďalšie minimálne 2 roky tu budeme riešiť každý týždeň tvoju novú vzťahovú dilemu pod nickmi somtopokazila, somozajnemozna, somtoposrala, somtopohnojila, atď. 😎

katinka71
27. feb 2015

@cawes aj Rakusania tiez ,mam doma 😀 😀

fopka
27. feb 2015

@prego81 😀

mircalla
27. feb 2015

@fopka Nuz asi sa preratala a narazila na takeho, ktory peniaze ma, ale nechce pustit....holt smola.
Opat suhlasim s tvojim prispevkom

sunshineka
27. feb 2015

@somozajnemozna neuraz sa,ale on vie,co robi.nasiel zensku,ktora je tak naivna,ze az.on velmi dobre vie,ze nebudes od neho pytat,ze uveris jeho recickam o plateni.ako sa mozes takto zhadzovat?

fopka
27. feb 2015

@somozajnemozna mozno uz do ziadnej 😉 .....vies, bavim sa na tejto teme, lebo si myslim, ze je vymyslena. Ak aj nie je, prepač, nepovazujem to ja osobne za problem toto, čo tu ty riesis.... s vlastnym chlapom to nedokazes prebrat a so zenami na MK ano? A co tym vlastne ziskas alebo vyriesis, ked mu nedokazes nic povedat? nechapem

somozajnemozna
autor
27. feb 2015

@sunshineka čím sa zhadzujem????? Že nepýtam???? Keby som pýtala,tak sa nezhadzujem???? Ja už som z niektorých príspevkov fakt mimo

fopka
27. feb 2015

@mircalla vies, niekto riesi darceky od frajera, ja napriklad sople maleho a to,aby ho nezadusilo pri spani a mna tiez 😀 kazdy mame svoje

zita19
27. feb 2015

ja si nemozem pomoct, mne to pripada, ze zakladatelka si povedala: Obcas mu spristupnim medzinozie, urcite sa oplati. Vsak mi zvysi zivotny standard (darceky, okna a ine naturalie). Lenze chlapik si mysli, ze ked ju pozve na veceru, tak mu spristupni medzinozie. Podla mna pri dnesnych cenach v restikach je jedna vecera za jednu trtkacku je primerany bartel. Zakladatelka je zlatokopka. A prietrtnik si vyhodnotil, ze je lepsie mat jedno preverene medzinozie pre pripadne pouzitie ako v pripadne hrkotajúcich vajec akutne zhanat nejake nove a vystavovat sa riziku (od pohlavne prenosných chorob az po moznost bitky od nespokojného pasaka...).
@somozajnemozna vykasli sa na neho, ked nenaplnil tvoje ocakavania. Zozen nejakého iného chrena, ktory ti zaplati aj tie nove okna. Lenze bohatých a prisprostalych chlapov je nedostatok. Povacsine uz su odchyteni. O tom, ze by si snad nasla nejakého chlapa na vztah nielen na vylepsovanie hmotného statusu je zbytocne pisat. Ty takého nepotrebujes. Ak by sa aj nejaky nasiel co by k tebe aj nieco citil, ty by si ho znicila. Hlavne ak by nenosil dost casto dost drahych darcekov.

prego81
27. feb 2015

@somozajnemozna
presne tak. Musis si pytat. Ale hlavne uz dorieste tu krabickovu dietu, lebo sa do ziadnej inej roviny nedostanete. A daj nam potom vediet

fopka
27. feb 2015

@prego81 si sa nejako velmi upela na tu krabickovu 😀

fopka
27. feb 2015

@zita19 😀 😀 😀 ze spristupnene medzinozie

zita19
27. feb 2015

@fopka no nie je to krasny vyraz? 😀 😀 😀

fopka
27. feb 2015

@zita19 uzasny, priam poetičny 😀 😀 😀

prego81
27. feb 2015

@fopka
ja ti mam taky citak ze to je kamen urazu. Ona nam o tej krabickovej hadke nepovedala uplne vsetko. Tam to zacalo....to mi ver. Precitaj si poriadne ten uvodny prispevok

denae
27. feb 2015

@somozajnemozna 🙂 🙂 🙂 keď som mala ja frajera, nedostala som od neho okrem lásky nič. Bohato mi to stačilo. Potom sme sa zobrali a takisto som nedostala nič, po čase už ani tú lásku. Ty si dostala aspoň bonbonieru, guess kabelku, 2ks kozmetiky ...tak teraz neviem, či ti ide oňho alebo chceš z toho vzťahu len profitovať, aby sa pred kamoškami bolo čím chváliť.

fopka
27. feb 2015

@prego81 😀

laila22
27. feb 2015

@somozajnemozna Čím viac očakávní budeš mať, tým viac budeš sklamaná. Takže moja rada znie: ,,Žiadne očakávania = žiadne sklamania. Láska je nesebecká a nezištná...🙂

emily_666
27. feb 2015

@zita19 jáááááááááj, rehocem sa, nemôžem si pomôcť 🙂

zita19
27. feb 2015

@laila22 ty si myslis, ze tu sa mlelo o laske? Ja mam pocit, ze od zaciatku to bol bartrovy obchod z jednej a j druhej strany, lenze zabudli sa dohodnut pravidla... A teraz jeden strana ocakava ine (vyssie) plnenie a druha strana to nejak nechce akceptovat.

prego81
27. feb 2015

@zita19
@laila22
ste obe mimo. Toto je jasny pripad problemov s hmotnostou zakladatelky temy. Ked sa konecne po dvoch rokoch vztahu odhodlala tento problem riesit krabickovou dietou on ju nechutne odmietol. Je to smutne

zita19
27. feb 2015

@prego81 no pozri sa, mna na jeho mieste by to tiez natoto, keby chcela zrazu schudnut. Dva roky ho rajcovala svojimi faldikami a teraz toto... Vsak by prisiel o svoje investicie (vsak plati vecere a zrejme to nebudu parky v stanicnom bufete...). Ja sa mu ani necudujem, ze krabicky razne odmietol. Ale vychcany je dost aj pozna ju dobre. Podstrci jej strategicky recepty, lebo vie, ze varit to nebude. Tomu poviem taktika 😀 😀 😀

somozajnemozna
autor
27. feb 2015

@prego81 odmietol zaplatiť áno,smutné

puklica13
27. feb 2015

@zita19 kua zabila si ma medzinozim...aj som sa cervenym obliala ked som to citala...

zita19
27. feb 2015

@puklica13 no skoda vina, ale priznaj, stalo to za to 😀

stellamaris
27. feb 2015

@zita19 prietrtnik a preverene medzinozie 😀 ked plati v restike,uz teda investoval do tukovych zasob zakladatelky,tak preco by platil krabickovu dietu................logicka uvaha. 😅 Preto tie recepty,lebo vie,ze varit sa nebude a vsetko ostane po starom. 😉

petulda333
27. feb 2015

@somozajnemozna preco ti ma platit dietu???sama si sa vyzrala tak si to sama utiahni!!!nechapem zeny ako ty!!zasluzite si takeho chlapa ktory by s vami riadne zatocil a potom sa snad spamatate!!!

bubelko
27. feb 2015

@somozajnemozna no mas ty smolu dievca... vykasli sa na neho. investuj do satnika sama, a zacni lovit v inych vodach... a stanov si riadne ceny. ziadne take, ze snad, ale pekne sa dohodnite. ty budes exluzivna spolocnicka a on ta bude vydrziavat.
fungovalo to odjakziva - muzi mali svoje metresy. platili im byvanie, koce a pod. mas tam ale riziko, ze ked pride nejaka mladsia a "sikovnejsia", tak ta vymeni.
ale v tom pripade mozes siahnut na rovnake prostriedky ako metresy v davnych dobach - jedy, pocarovanie, najat si nejakeho lumpa, ktory ju obleje kyselinou.... moznosti mas vela 😉

stellamaris
27. feb 2015

@petulda333 tiez nechapem,preco jej on ma platit dietu.Hore zakladatelka pisala,ze nie je dietovaci typ. 😉