icon

Priateľ nás opustil kvôli inej žene

trubka123
27. máj 2016

Ahojte, potrebujem sa vyrozpravat, mozno poradit aj ked tazko v takom niecom asi radit. Priatel nas so syncekom opustil kvoli inej zene. Ledva sa narodil maly ked si s nou zacal. Ked sa to prevalilo, plakal a prosil ma nech mu dam sancu, ze to skoncilo. A ja mu tu sancu dala. Ale tahal sa s nou nadalej a aj ked som to vedela, stale klamal. Pomalicky odchadzal a vzdaloval sa od nas. Ale ja som sa ho nechcela vzdat, chcela som aby sme boli rodina. Ponizovala som sa, stratila vsetku hrdost. A dlho to tahal na dve strany. Nakoniec sa k nej odstahoval a zostal s nou. Lenze ja zamilovana stale, strasne som sa trapila. A hlupana najvacsia som s nim stale spavala. Najprv podvadzal mna s nou a potom ju so mnou. A co som mohla cakat, ze sa stane. Zostala som s nim zase tehotna... :'( a ja neviem teraz co mam robit. Myslela som, ze aj blbost ma svoje hranice ale ta moja je nekonecna... povedala som mu to a teraz cakam ako sa zachova. Stale ho milujem, ale aj keby sa chcel vratit neviem ci by to malo vyznam len kvoli tomu babatku ked doteraz nas nechal samych. Vycitam si, ze som to vobec dopustila ale na to uz je asi neskoro. Neviem ako zvladnem sama dve deti ale na potrat ist nechcem. Prepacte ze je to take dlhe. Ja fakt neviem co mam robit. Viem, ze rozhodnutie je na mne ale ak sa niekomu stalo nieco podobne... som strasne hlupa :'(

bluka2
28. máj 2016

@adsumus Ja sa cudujem tymto radam, ved deti su take mudre, ze sa mi kazdy den nad tym rozum zastavuje, co chapu...Urcite by som ani neuvazovala nad tym ostat s otcom pokial on vedie paralelne vztahy. To im neda dobry zaklad do buducna. Nejako ich balamutit, ked stretnu otca s inou tetou, alebo vymyslat, ze kde je ocko. Ista cesta k nastrbeniu si vztahu a dovery s vlastnymi detmi

bluka2
28. máj 2016

@adsumus Robia, ale mne ich robili hned na zaciatku a potom uz nie. Inkubacna doba je pol roka. Ak sa nakazila napriklad pocas toho sexu, ako otehotnela, este jej to nevedia zistit: vyjde jej negativny vysledok, aj keby bola pozitivna.
Ja mam kamaratku lekarku (v portugalsku), ktora robi HIV testy 3x pocas tehotenstva, kedze mala taky podobny pripad, ako som vyssie spominala

adsumus
28. máj 2016

@bluka2 moj názor, že otec patrí k svojej rodine a že podvádza je hroza, ale aj tak patrí k rodine. mám známu nevie, že ju muž podvádza, žiju si spokojne a dufam, že to tak zostane a nenájde sa dobrá duša, čo jej pošepká, že.....je to des, nesuhlasím s tým,ale....ide aj o deti.

adsumus
28. máj 2016

@bluka2 a okrem toho, su aj horšie veci v živote ako nevera, ludia prídu o majetky, o zdravie....

mala_hobitka
28. máj 2016

@adsumus Nemyslim ze dramatizujem, takyto muzi sa nemenia....a pravda je taka ze on ju nemiluje a to je nieco nad cim sa autorka nezamysla. Moja snaha je aby sa na situaciu pozrela realne a nie cez jej sny a tuzby.

Ja napríklad absolútne nesúhlasím s tvojim názorom nechat jeho rozhodnut (snad ide najma o nu a deti) a rovnako byt vo vztahu so zadnymi vratkami (tym klesne na jeho uroven - som vo vztahu a zaroven nie som).

adsumus
28. máj 2016

@mala_hobitka ako by si navrhovala, že sa má rozhodnúť?

bluka2
28. máj 2016

@adsumus Mne by sa zrutil svet, keby som si zila spokojne a zistila, ze ma x rokov muz podvadza. To uz sa mi zda lepsi takyto tutmak, co nevie, co chce a rozhodne to nerobi dobre.... Tento to tak s vysokou pravdepodobnostou neuhraje, aby nikto netrpel. Ved sa pozri kde su teraz, hned po porode si nasiel inu; peniaze dava tym, byva u inej.... ten to nema v hlave uplne usporiadane. Tohto aspon - hadam - autorka po neviem kolkej zlej skusenosti vykopne. Este sa da zivot zariadit OMNOHO lepsie, ako toto co autorka ma

whitecat666
28. máj 2016

@adsumus ja tiez suhlasim s nazorom @mala_hobitka a absolutne nie s tvojim.
Ona sa nema o com rozhodovat. Ten muz ju nechce. Stanovila by som mu presne casy kedy sa moze stretavat s dietatom ale inak by som sa nanho vykaslala a to je podla mna to najlepsie co moze autorka temy spravit. A nie cakat a premarnit cely zivot ci sa raz ten muz zmeni. Lebo on sa nezmeni.

adsumus
28. máj 2016

@whitecat666 akože by ju nechcel, ved za nou chodil počas vzťahu s tou druhou. ako vieš, že další bude lepší?

anjeli_k
28. máj 2016

Ahoj, tak v prvom rade si sa nemala pred nim takto zhadzovat, ze si s nim spala, ked si vedela, ze spi aj s milenkou.na co to bolo dobre? Pozri mas jedno dieta, ktore ma predpokladam cca 1rok?a este cakas dalsie dieta s muzom, ktoremu sa absolutne neda verit.ani si neviem predstavit, ake to bude financne narocne, ale aj psychicky, aj fyzicky.podla mna je tvoj priatel taky, ze aj keby sa k vam vratil, tak ta podvadza dalej, ci s touto milenkou, alebo s inou..ale iste je, ze nema ziadne svedomie...nepochopim, ako moze niekto podvadzat tehotnu zenu.ja neviem, ci by som mala to srdce prijat ho spat.ako moze mat rad svoje dieta, ked sa na nho po narodeni vykaslal?ja ti uprimne drzim palce, hlavne sa nedaj oblbnut

bluka2
28. máj 2016

@adsumus Ja razim nazor, ze vychova je o tom co clovek, v tomto pripade matka, sama robi. Ukaz ferovost, cestne jednanie, dostojnost, poznanie vlastnej hodnoty - take budu aj deti. Takze si myslim, ze matka ma dbat na to, aby takto jednala a aby sa sama citila dobre - prenasa to potom aj na deti. Zena co nic netusi je iny pripad, ta moze sirit radost zo zivota. Zena co vie, ze je podvadzana, alebo ze to moze kedykolvek ocakavat, alebo ze nie exkluzivna - myslim, ze skor bude sirit pocit nespravodlivosti, bezmocnost a take veci. Ci je nejaka taka, co je v hlbke srdca takto spokojna?

adsumus
28. máj 2016

@bluka2 život nie je len o šírení radosti, niekedy treba o partnera zabojovať a nie hodiť flintu do žita, lebo moja urazená hrdosť.

jana_eyre
28. máj 2016

@adsumus ked niekto vedie promiskuitny zivot, moze prist o zdravie - jej muz promiskuitny zivot vedie, nakoniec na to doplati ona a jej deti.. otec je otec - k detom patri aj ked sa rodicia rozidu..

bluka2
28. máj 2016

@adsumus Niekedy treba o partnera zabojovat, ale nie o takehoto

adsumus
28. máj 2016

@jana_eyre podla mna on nevedie promiskuitný život, len sa nechal zmagoriť nejakou megerou.
@bluka2 ved ho nepoznáme a už vieme, že nestojí za nič?

whitecat666
28. máj 2016

@adsumus ako viem, ze dalsi bude lepsi? 😀 😀 😀
To myslis dufam zo srandy. Akoby mohol by byt vobec horsi?

adsumus
28. máj 2016

@whitecat666 ono to tak býva, že niektoré ženy priťahuje istý druh chlapcov.

bluka2
28. máj 2016

@adsumus Ak autorka hovori pravdu iba o tych faktoch, tak som rada, ze ho nepoznam a dufam, ze mi neskrizi cesty
To radsej ziadny, ako takyto alebo dalsi tomuto podobny

whitecat666
28. máj 2016

@adsumus myslis, ze ju na nom pritahuje, ze ledva sa syn narodil on hned odisiel k inej? 😀

bluka2
28. máj 2016

@adsumus Byva to tak vela krat a niekedy ma clovek iba proste smolu

adsumus
28. máj 2016

@bluka2 bože, ved nikomu hlavu neodhryzol.

jana_eyre
28. máj 2016

@adsumus takto sa moze nechat zmanipulovat hociakou "megerou", ktora spava kde s kym.. je to ohrozovanie zdravia a celej rodiny..

s velmi prizmurenymi ocami si viem predstavit, ze niekedy sa partner moze posmyknut a podviest.. ale ked s niekym cielene spava, opakovane s viacerymi ludmi - to uz je promiskuita..

mima4
28. máj 2016

@adsumus osobne si myslim, ze muz je ten co ma bojovat o zenu, nie zena o muza. Muzi si obvykle take zeny nevazia. Keby on bol chlap ako sa patri, v momente by sa rozisiel s druhou priatelkou, ozenil s touto prvou priatelkou a zvyšok života šuchal nohami.... ale jemu proste na priatelke č. 1 nezalezi, a ani na priatelke č. 2 .... kedze spaval naraz s dvoma.

bluka2
28. máj 2016

@adsumus Nie, iba prasil dve naraz a prave v tom obdobi po porode... asi bude velmi citlivy a ohladuplny, ci ako to myslis?

mima4
28. máj 2016

@jana_eyre alebo mnohozenstvo 😉 ved mal dve frajerky sucasne, ci ich vlastne este ma 😀 😀

tykat
28. máj 2016

...ja len tie deti ľutujem (teda ak nie su vymyslene), ze maju rodicov tak tupych...
k ostatnemu skoda klavesnicu drat...

sasa1310
28. máj 2016

@trubka123 typický príklad toho, že láska býva slepá. Mám na mysli tvoju lásku k nemu. Pretože z jeho strany si myslím, že žiadna láska nie je. Ak by ťa miloval a mal ťa rád, tak ti toto v živote nespraví.
A ty sa nediv, že spravil to, čo spravil, keď si mu to umožnila a dovolila v podstate.
Čo vlastne dodať? Jasné, chápem, že chémia nepustí. Ale prečo, prečo si bola bez ochrany?
Ty asi stále dúfaš, že sa vráti. Takého by si chcela? Veď vy ste normálne milenecký trojuholník.
Ty vieš o jeho frajerke, ona o tebe a nikomu to nevadí. A ktorá nehára, tak ku tej ide....Tá milenka tiež asi nie je normálna, keď on čaká s tebou druhé dieťa a nem problém.
Detí mi je ľúto. Nebudú nikdy poznať ako je to keď mama s tatom žijú spolu a ľúbia sa. Budú poznať akurát tato, mama a teta.

jenny2009
28. máj 2016

@moni244 preco si myslis ze vymysla, podla mna je v soku sama zo seba

jana_eyre
28. máj 2016

@mima4 chcela by som vidiet takeho muza ako vyzera, aku ma povahu, ze co je na nom take uzasne, ze toto mu dokazu zeny tolerovat...

emilia25
28. máj 2016

No len aby potom potom neprisli aj pohlavne choroby ale ani by som sa necudovala ze by ju oklamal ze to dostal na wc po niekom.ja to fakt nepochopim ked clovek miluje moze byt zlata a aj tak by neskocil.