Priateľ nás opustil kvôli inej žene
Ahojte, potrebujem sa vyrozpravat, mozno poradit aj ked tazko v takom niecom asi radit. Priatel nas so syncekom opustil kvoli inej zene. Ledva sa narodil maly ked si s nou zacal. Ked sa to prevalilo, plakal a prosil ma nech mu dam sancu, ze to skoncilo. A ja mu tu sancu dala. Ale tahal sa s nou nadalej a aj ked som to vedela, stale klamal. Pomalicky odchadzal a vzdaloval sa od nas. Ale ja som sa ho nechcela vzdat, chcela som aby sme boli rodina. Ponizovala som sa, stratila vsetku hrdost. A dlho to tahal na dve strany. Nakoniec sa k nej odstahoval a zostal s nou. Lenze ja zamilovana stale, strasne som sa trapila. A hlupana najvacsia som s nim stale spavala. Najprv podvadzal mna s nou a potom ju so mnou. A co som mohla cakat, ze sa stane. Zostala som s nim zase tehotna... :'( a ja neviem teraz co mam robit. Myslela som, ze aj blbost ma svoje hranice ale ta moja je nekonecna... povedala som mu to a teraz cakam ako sa zachova. Stale ho milujem, ale aj keby sa chcel vratit neviem ci by to malo vyznam len kvoli tomu babatku ked doteraz nas nechal samych. Vycitam si, ze som to vobec dopustila ale na to uz je asi neskoro. Neviem ako zvladnem sama dve deti ale na potrat ist nechcem. Prepacte ze je to take dlhe. Ja fakt neviem co mam robit. Viem, ze rozhodnutie je na mne ale ak sa niekomu stalo nieco podobne... som strasne hlupa :'(
@maciatkolulu máš veštecku gulu, očividne.
@trubka123 precitaj si po sebe, co si napisala
Nakoniec sa k nej odstahoval a zostal s nou. Lenze ja zamilovana stale, strasne som sa trapila. A hlupana najvacsia som s nim stale spavala. Najprv podvadzal mna s nou a potom ju so mnou.
@trubka123 vyzerá to tak, že si na ňom emocionálne závislá. Možno si tajne dúfala, že sa vráti, ak s ním budeš ďalej spávať. Nestalo sa, namiesto toho si otehotnela a on ani neprišiel na dohodnutú debatu o tom, čo bude ďalej. Keďže to takto "poriešil", možno by teraz nebolo od veci oznámiť aj druhej pani, s ktorou si nepriamo vymieňaš telesné tekutiny prostredníctvom tohto dezorientovaného pána, ako sa veci majú. Aj za cenu, že prídeš aj o ten sex s ním. Neviem, či je vôbec o čo stáť. Chápem zamilovanosť, zúfalstvo, dieťa, ďalšie na ceste, ale....kde nič nie je, tam nie je čo stratiť.
@adsumus nie nemam, preco by som mala mat
@maciatkolulu no že nám tu predpovedáš, čo bude.
@adsumus tak no nemam, ale trochu iq este hej a ked raz opusti zenu s malym dietatom muz, spava s inou, odstahuje sa k nej, potom spava s dvoma naraz, co minimalne jedna strana vie(vsimni si, opisujem iba fakty),urobi jej dieta a zatial sa teda nejako nema zaujem k danej situacii vyjadrit, tak nebudeme si tu medove motuziky tahat popod nostek a nebudeme si navravat, ze je to iba lahky sok z otcovstva, sok to asi je, ale teda nie od radosti. Takze minimalny predpoklad tu mame, ze chlapec ma rad sex a ten mu tehotna zena a zena po porode, rovnako ako zena s malym babom az tak s nadsenim nebude schopna poskytovat. Ale ved ok, nech caka, nech mu necha volnost, nech sa chlapec uvedomi, len tie temy tu su jedna ako druha, nechal ma a ja chudera, sorry nie chudera, ale sprostana a to velka, lebo do frasa ked uz spavam s muzom aj ked vlastnym a viem, ze byva inde a spava aj s druhou, tak to asi nie je idealne prostredie na pocatie babatka, alebo sa snad mylim?
@adsumus aha sorry zabudla som, ze sa iba objimali...
@maciatkolulu ježišinku, ale my tu neriešime ako k situácii došlo, maminka si sama uznala, že je trulko, ale aspon tolko sypmatie by ste mali ako ženy a matky prejaviť, ked píše, že to bolo z lásky, my tu predsa riešime čo dalej, respektíve dávame návrhy ako by sme sa zachovali v jej situácii,a ký ma vyznam tuná nadávať na nu, na muža, treba isť dalej nejako.
@maciatkolulu to nie je vtipne, vášen ti niečo hovorí?
ako tak citam...k tomu len jedno: a zilii vsetci ako velka big happy rodina...pokial neumreli....jedna glupsa jak druha a on sa z nich rehoce jak kon..hlavne ze si ma suchnut na striedacku. Ved zivot je zmena a zmena je zivot...
@adsumus napisala som jej k veci, ze ma rozmyslat nad tym ako bude vychovavat dve deti sama, to je moja rada, ak by sa nejakym zazrakom otec vratil, tak to bude iba bonus
Ty, ale co ked aj ta druha s nim spavala z lasky 😉
@adsumus hovori a zjavne ta vasen je aj u druhej zeny
@adsumus inak pisala autorka v mnozno cisle, spavali sme spolu, podvadzal ju so mnou, tak to prisiel objimali sa a nahodne sa vyspali. Preboha ziveho, ved mam aj trochu hrdosti v sebe a ked by som uz tak strasne chcela udrzat si chlapa ver tomu, ze takymto sposobom to urcite nejde, ale dosiahla by s chladnou hlavou a odmietanim urcite viac, a nie, ze sa mu pekne ulozi do postele a este sa tesi ako podvadza milenku, pomoooooc
svoju dokonalú rodinku si stratila v momente ako sa vychrápal z druhou 🙄
@trubka123 no, nie je to teda chlap, ktoreho by som doma chcela mat, ale ked uz to mas takto pomotane, tak ked to orezem od racia okolo, tak kludne to mohlo byt tak, ze vas lubi obidve
a ak by teraz trosku dokazal doslapnut nohami na zem, tak by mozno dokazal na tu druhu aj postupne zabudnut a odtrhnut si ju od huby, keby si ty vedela s nim zit a lubit ho, tak pre tie deti by to stalo za to
neviem, ako dlho potrva, kym si na nu nespomenie, ale ked to ty das a on by chcel, skuste to
a keby bola najvacsia blbost to, ze zena otehotnie a potom ma babatko a je to milujuca mama, tak to by sme sa tu vsetci strasne dobre mali, nenadavaj si, su to tvoje deti a vzdy ich budes milovat, aj pripadne s novym chlapom po boku
jo a vychadzam aj z toho, ze asi ti je s nim INAK dobre, takze to nie je nejaky tyran chuj
@celasapremenim nie, nie je to tyran, iba trosku psychicky tyran, pretoze normalny chlap by vedel, ze trapi novopecenu matku s malym babom ked ju necha samu a odide byvat k druhej, rovnako ako vie normalny chlap, ze ked sa vyspi s jednou a ta vie, ze spi aj s niekym druhym na stasti a pokoji jej to neprida, teda na psychickom, na fyzickom asi hej 😉 Takze chuj to zarucene bude podla mna, ale tak mozno mam nejake skreslene videnie 🙂
Sprav si odstup a pozri sa na to takto - chces aby taky chlal bol otcom tvojich deti,vychovaval ich? Nestoji ti za to, ako ta moze milovat potom opustit teba a dieta? Urcite ti bude lepsie bez neho 🙂 zvladnes to je kopa slobodnych mamiciek,ktore vychovavaju deti same. Hlavu hore urcite pomozu aj rodicia a aj vyzivne na deti. Zvladnes to drzim palce 🙂
@maciatkolulu to neni tyran ani psychopat ani nic take...je to len kurevnik. Nic viac a nic menej 😀
@maciatkolulu klid, on uz bol prec, ked s nim dalej spavala a otehotnela, tak to teraz riesia od toho bodu
neboj, ja viem, ze najlepsia odpoved je, zvladni to sama
lenze ho lubi ako kona zjavne :D a keby to vedeli prekonat? keby on vedel a ona chcela?
dve deti maju rodicov pokope....ked im vie byt spolu dobre....? vsetko len urvat, neodpustat, drzat sa zubami racia, to su vacsinou nahovno zivoty :D
@trubka123 z toho čo píšeš o ňom ale aj o sebe, tam je viditeľná Tvoja závislosť. Ale popieraš to a nepripustíš si to. Ako alkoholik, ktorý popiera svoj problém. To nie je láska v pravom slova zmysle čo k nemu cítiš, je to posadnutosť, ktorú Ty za lásku zamieňaš. Žena, ktorá sa má rada a pozná svoju hodnotu, by takého človeka ako je on, veľmi rýchlo opustila a vôbec sa ním nezapodievala. Toto ak si neporiešiš, je dosť pravdepodobné, že ďalší vzťah bude podobný. Stále budeš hľadať naplnenie v niekom druhom a podobnom týpkovi, s ktorým budeš mať zas nejaký problém a budeš ho veľmi "milovať".
@adsumus čas na tretiu? Ani by som sa necudovala ,keby sa tak stane ,čas kým zbuchne aj milenku?aj to sa stava ...

@adsumus Naozaj, trochu sa zamysli. Nie je nevera, ako nevera.