icon

Priateľ nesúhlasí, aby som išla cez sviatky k rodine

19. dec 2022

Idem si tu po vás nazor žienky. Žijem s priateľom a mame dieta 3r. Už tento rok by boli 4.tev Vianoce co som nebola so svojou rodinou, lebo bol aj ten covid ale to nerátam to sa nedalo vtedy, sle tieto Vianoce repsektivne od 25.12.-2.1. som chcela ísť ku mame, ze uvidí maleho rozbalí at pri stromčeku aj na stedrovecernom stole by sme veceral, aj ekd deň po Vianociach.Ale priatel ma nesúhlasí. A predtým mi vravel, že sa s bývalou striedali každý druhý rok ze raz u neho domam u svokrovcov a raz u jej rodičov. Preto sa vas pýtam, že aký máte názor, že či vys priatel /manžel pustil.

Strana
z3
autor
20. dec 2022

@dadka128
@matullienka ano presne jedine co mame spoločne je dieťa aj mu to vravim a keď počuje pravdu už je zle krici

laura164
20. dec 2022

Ešte nedospel ako vidím. Mna sa manžel každú chvíľu pýta, či nás neodvezie k rodine, aby boli aj s dcérou. A to bývame 300 km od nich. Keď môžte byť u jeho rodičov, tak môžte ísť aj k tvojim. Prispej mu na benzín alebo mu povedz, že si zoberies taxík.

loginexistuje
20. dec 2022

asi aj tvoja mama ma dysfunkcny vztah ked ste sa styri roky nevideli a mas trojrocne dieta
ale k teme proste by som urobila kompromis chod mame na pat dni

autor
20. dec 2022

@loginexistuje nie zle ste ma pochopili 4r osm bola cez sviatky vianočné s mamou lebo prvý rok som bola tehu som už nechcela cestovať mala osm pred pôrodom a 2r bol covid cize 2roky vianoce bez mamy a konečne tento ork môžem byť a nesúhlasí aby sme išli aj keď som povedala budeme 25.12. A príď na Silvestra 31.12 a prespis 2 noci a pojdeme a nesúhlasil

autor
20. dec 2022

@simca06022011 presne aj to je malo ten týždeň

autor
20. dec 2022

@h2 a keď ti poviem ze je to ten typ oca co ho nikdy nezobral na ihrisko odrážadlo a ani autom sám nikdy cize tak sa mu aj tak nevenuje ako by sa mal len z princípu ma byt rodina pokope

matullienka
20. dec 2022

Vezmi malého a užite si babku, keď sa chce zduvať nech sa zduva. A skús porozmýšľať či má vôbec význam stratiť s ním najkrajšie roky života

Strana
z3