icon

Priateľ pomáha bývalej, ktorá má rakovinu

4. nov 2021

Je to normálne? Ako povedal mi, že jej to dlhuje lebo sa k nej nepraval ukážkovo. Ale mne to veľmi vadí. On za ňou nechodí ale píše jej a občas zavolá. Hnevá ma to.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
aylinn
4. nov 2021

tvoj posledný koment je uplny gól.
Už len kvôli tomu že niesi samostatná a si priživnička by som ťa ako muž nechala a to v sekunde

autor
4. nov 2021

@sara07 ja som zrelá dosť. Určite by som nechcela pomoc od bývalého a hlavne keď ma priateľku

mell27
4. nov 2021

Dobre to robíš, aspoň pochopí, že si zle vybral 😃 si totálne nevyzretá 😊

annm81
4. nov 2021

Neviem, či si takého priateľa zaslúžiš.

sara07
4. nov 2021

prečo ho berieš ako majetok, a iba tvoj ?
to sa dá niekoho vlastnit a mať ho pre seba
ty si skutočne ako 15 ročné decko
pre chlapa lepšie ak ta pusti k vode

autor
4. nov 2021

@aylinn teraz to robí každá ktorá má rozum. Nájde si poriadneho chlapa a zabezpečeného

mell27
4. nov 2021

Domáce úlohy na zajtra už máš? 😃

sara07
4. nov 2021

tak to si ma pobavila tak čitaj viacere ti pišeme že nie si zrela

sticker
autor
4. nov 2021

@sara07 ja pracujem

zmrzlinka2021
4. nov 2021

autorka, po tvojom prispevku 23:34 dodám len 2 veci:

- ty si taky trest pre tvojho sucasneho priatela. K svojej prvej frajerke sa zachoval ako debil (pises vyssie) a teraz ma co ma... Bozie mlyny melu pomaly ale iste
- snad sa chlapec dostatocne s tebou vytresce a prekukne tvoju vypocitavost. Ty ho nelubis, ty hladas len vyhody, preto mas problem, ked on pomaha byvalej priatelke a sucasnej kamarakte, ktora ma rakovinu. Chyba ti ludskost, zenskost, neha...

sara07
4. nov 2021

to je skôr zlatokopka sa to volá a to nemá zo vztahom a láskou nič spoločné
keby nemal to čo ma zakopla by si o neho vôbec
to že pracuješ nič neznamená
to ako čo ty budeš robit ked bude dieta no to bude na popkorn

aylinn
4. nov 2021

Ano áno a potom to chlap pochopí a ty ostaneš s holou riťou nenaučena sebestačnosti hľadajúc nového koreňa , gratulujem. A držím ti palce 🤣

haley7897
4. nov 2021

Pokojne pokračuj ďalej vo svojom správaní a otvor mu oči teraz kým nieje neskoro. Dobrý chlap si zasluzi po svojom boku dobrú a vyzretu ženu...

macekovam
4. nov 2021

boze.. ani nenapises ze ho lubis ale len ze tazko najdes niekoho pri kom nemusis makat.. to je take povrchne a ubohe..sa nad sebou zamysli.. zajtra rano ked sa vyspis..po tejto noci

autor
4. nov 2021

@macekovam ja pracujem!!!

autor
4. nov 2021

@aylinn ja ho milujem a nenechám ho odísť za tou ženou

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
autor
4. nov 2021

@nikolka1986 mam 26 rokov keď to potrebuješ vedieť

kittykat22
4. nov 2021

myslim, ze pomaly mozes balit kufre. Bez sance, aby si toto ustala.

macekovam
4. nov 2021

a co teraz? ked pracujes.. si s nim pre prachy.. vidis len tie vyhody... veta ktora ta dala uplne dole.

10zabka
4. nov 2021

ja by som tiež pomohla bývalému, keby ma o to požiadal, je to ľudské, empatické a rozumná žena by to mala pochopiť, bez žiarlenia a zbytočných emócií

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
4. nov 2021

A co ho priviazes o radiator, aby nesiel? 😅 Sa ti vykasle na hlavu a pojde aj tak 😀 uz si sa prejavila a mozes tu pisat, co chces, nazor sme si spravili

janci05
4. nov 2021

Nechcem maľovať čerta na stenu, ale aby aj on teba niekedy nevozil na liečbu.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
janci05
4. nov 2021

@nikolka1986 nepraje, ale pomoc môže potrebovať.

malia18
4. nov 2021

Chceš povedať že keby si bola chorá že by ti išlo o život že by si nebola rada keby ti pomáhala osoba ktorá ti voľakedy bola dosť blízka? ja nechápem čo môžeš brať ako hrozbu na človeku ktorý má rakovinu bojuje o svoj život a ty riešiš žiarlivosť... vieš čo by ona dala za to aby mohla byť zdravá ako ty možno keby sa ti stali reálne abskutočné problémy tak by si sa s prepáčením spamätala ako chápem že ti to nemusí byť príjemné to by nebolo nikomu ale proste človek ktorý má rakovinu potrebuje možno len nejaký rozhovor potrebuje sa rozptýliť a cítiť sa lepšie fakt hej nie je čo závidieť .... Ak sa k nej naozaj správal zle ja sa mu absolútne nečudujem že má výčitky svedomia... Aspoň vidíš že chodíš s niekým kto má charakter a keby ste sa rozišli a niečo také by sa ti stalo že by sa ti neotočili chrbtom len preto že mu prišla do života nová partnerka proste toto sa nerobí.... Nepoviem keby sa s ňou stretával navštevoval ju každý deň to už by bolo trocha prehnané ale pokiaľ jej len zavolá a spýta sa či niečo nepotrebuje a prípadne ak by potrebovala niečo doniesť alebo o niečo sa postarať a nevadilo by mu zobrať ťa s ním za ňou tak už naozaj nemáš čo riešiť môžete sa dohodnúť a urobiť kompromis že proste sa nestretnú bez toho aby si pritom bola a nejaký rozhovor cez telefón alebo nejaká komunikácia skrz SMSky si myslím že už je úplne minimálny problém.... Vieš ona je ťažké prijať fakt že ti zomiera človek ktorého si kedysi milovala a ešte keď s ním máš celkom dobrý vzťah... ja som sa s bývalým rozišla ale máme medzi sebou v pohode vzťah občas si dáme iba vedieť kto sa ako má nestretávame sa jasné že sa priateľ necíti pohodle ale nikdy by som nič také zlé neurobila čo by mu mohlo ublížiť pre mňa je to uzavretá kapitola ale keby sa dozviem že je chorý a zomiera tak si nemyslím že by bolo správne sa na neho vykašľať a v živote by mi to môj partner nezakazoval ba naopak by mi ešte pomohol pretože on je tiež dobrý človek a má dobré srdce viem sa vcítiť do kože tvojho partnera že k nej nič už necíti ale možno len takú povinnosť ako kompenzáciu za jeho správanie alebo sa potrebuje vyrovnať s faktom že proste zomiera nemyslím si že je nutnosť udržiavať nenávisť voči expartnerom myslim si že práve v dnešnej dobe plnej nenávisti je naozaj príjemné vidieť že aj ľudia ktorí sa rozišli alebo sa nerozišli v dobrom dokážu spolu udržiavať normálny vzťah a nepotrebujú na seba kydať a nadávať mala by si si vážiť to akého človeka máš doma a troška viac mu dôverovať ak ti nedal dôvod na to aby si žiarlila a ešte na chorú ženu ktorú trápi len to čo prežije a nie to aby niekomu rozbíjala vzťah

kinedrilka1
4. nov 2021

Normálne sa mi rozum zastavuje.Jeho bývalá priateľka má rakovinu a ty rozmýšľaš či ti ho nepreberie?Nehnevaj sa na mňa,ale ja na jej mieste by som mala v hlave len to jediné a to či sa z toho dostanem a nie ako budem baliť bývalého priateľa.😳

martina1201
4. nov 2021

Autorka chápem tvoj postoj, že žiarlis a je ti to nepríjemné. Ak sa ale nestretávajú ale snaží sa jej byť len oporou po telefóne a sms správami tak si myslím, že by si to mala tolerovať, inak sa môže stať že ho od seba odozenieš. Malo by ťa tešiť že má ľudský prístup hoci aj k bývalým priateľkám. Skús ho v tom podporiť a tiež sa o ňu zaujímať. Nemôžeš vedieť kedy koho v tvojom okolí postihne niečo podobné a bude potrebovať tvoju pomoc. Ako by sa ti páčilo keby ti tvoj priateľ vyčítal tvoj záujem o daného človeka?

Ja som chodila s terajším manželom keď mi volal kamarát že môj bývalý manžel skončil po páde z bicykla v nemocnici. Ja som neváhala a išla za ním do nemocnice a môj terajší manžel to chápal. Chápal že chcem pomoct svojmu bývalému a doniesť mu veci do nemocnice a trošku mu uľaviť a dokonca ma sprevádzal. Nebál sa, že sa k nemu budem chcieť zo súcitu vrátiť. Vedel, že je to z ľudského hľadiska. A ani nežiaril. Pre neho to bol z mojej strany znak ľudskosti. Dokonca sa tešil, že dokážem podať pomocnú ruku aj človeku s ktorým som svoju životnú púť ukončila.

Mať korektné a kamarátske vzťahy aj po rozchode nie je zle.