icon

Priateľ pomáha bývalej, ktorá má rakovinu

4. nov 2021

Je to normálne? Ako povedal mi, že jej to dlhuje lebo sa k nej nepraval ukážkovo. Ale mne to veľmi vadí. On za ňou nechodí ale píše jej a občas zavolá. Hnevá ma to.

ivik4
4. nov 2021

👀 chudak Ta jeho byvala
Podla mna sa boji toho ze to neda a potrebuje pri sebe oporu. Na zenu s rakovinou by som urcite neziarlila. To ze jej sem tam zavola,spyta ako sa ma je v poriadku a ludske. A ze ju zavezie na operaciu ? No je tam toho . Ak by to zvladla a stale by jej venoval az moc pozornosti, potom by som mu nieco vycitala

oktoberka
4. nov 2021

Ty máš rada jeho peniaze,či jeho?
Myslím,že s takým prístupom budeš o chvíľu bývalá ty.

martina1201
4. nov 2021

Autorka teraz čítam že tá žena ide na operáciu a on ju tam ide viezť a dovezie ju potom domov a ty si z toho v nepohode lebo nemôžeš ísť s nimi. Čoho sa bojíš? Že si to ešte pred operáciou rozdajú v aute? Pre pána Jána. Trošku ľudskosti a empatickosti ti chýba. Ona určite nemyslí na to ako ho získať späť keď má rakovinu a on určite nemyslí na to ako sa s ňou dať dokopy keďže má chorobu ktorú prežiť nemusí.

Daj si bacha aby si ho svojím správaním od seba neodohnala. Už ti povedal že máš prestať so ziarlivostnymi scénami a príkazmi že jej má dať pokoj. Tak buď taká láskavá a prestaň s tým, aby si nebola ďalšia s prívlastkom ex....

3009
4. nov 2021

Rob také scény aj naďalej, aspoň sa skôr spamätá akú sprostú babu si nabalil.

janulik2008
5. nov 2021

Ty si taká trúbka 🤦🤦🤦 tvoj priateľ je ľudský. On nie je Tvoj majetok. Okrem toho jeho bývalá má rakovinu takže určite má iné starosti ako niekomu prebrať partnera.

malinka158
5. nov 2021

Na mieste tvojho priatela by som ti kopla do zadku a pekne za tebou zatvorila dvere.

Tie komentare co tu pises, iba sa sama zhadzujes. To je uz iny level, ziarlit na zenu s rakovinou. Kto vie ci to ona vobec prezije. A ty riesis taketo hluposti?

thoughtfulweirdo
5. nov 2021

Prestaň sa správať ako kus ľudského odpadu a nebudeš sa musieť báť, že sa tvoj priateľ trasie od nedočkavosti vymeniť ťa za bývalú s rakovinou.

miadi
5. nov 2021

Ziarlivost je velmi neatraktivna , rovnako ako cely tvoj postoj k veci je velmi skaredy. A jemu uz otvaras oci. Uvedomil si ze bol povrchny a zly na ex ked kritizoval jej vzhlad. A teraz aj vdaka tebe vidi ze nie je vsetko zlato co sa blišti. Ty ho svojim chovanim len viac utvrdzujes ze by mal ex priatelke pomoct ..ale ak Ta odkopne a vyberie si ju bude to len tvoja vina. Lebo si mu ukazala ze to podstatne je vnutri. Ona urcite teraz nemysli na to ako sa dat dokopi s exom ale ci prezije.

sasanka605
5. nov 2021

Ty si si ozaj chcela zobrať dovolenku aby si sadla k frajerovi do auta ked sa ponúkol ze odvezie bývalú, ktorá ma rakovinu, na operáciu? A to preto, aby ti ho za tu cestu neprebrala, lebo je zabezpečený a takého dnes ťažko nájdeš? Dobre som to pochopila? Lebo píšeš ze odmietla doteraz pomoc. Po operácii bude rada ze je, ked ju pustia, toto je snad najzákladnejšia pomoc.

mogaa
5. nov 2021

No malo by to byť uplne normálne, skôr ma zaráža prístup autorky....Veď jej priateľ mal vzťah s tou ženou, prežili spolu veľa pekných chvíľ...podľa mňa je uplne normálne ak jej chce v tejto situácii pri takejto chorobe pomôcť.....onkologické ochorenie je veľmi náročné - fyzicky aj psychicky....okrem fyzických zmien, človek veľa krát nevládze ani vstať a chodiť, nieto niečo robiť....bývalá síce nie je rodina, ale prežili spolu veľa pekných chvíľ a tie sa nedajú len tak zahodiť za hlavu....

dzulli1980
5. nov 2021

Jeho bývalka má podľa mňa momentálne úplne iné problémy, ako baliť ho ... a Ty s takýmto prístupom budeš onedlho tiež jeho bývalka ... kus o Tebe vypovedá tento Tvoj prístup ... jej tú rakovinu závidíš? Chcela by si byť na jej mieste? ... smutné, aká si egoistická, povrchná a neempatická.

nina255
5. nov 2021

Autorka - a vies o tom ze chlap ked ta bude chciet podviest tak ta proste podvedie a ty tomu nezabranis a mozes sa aj na hlavu postavit a kontrolovat ho od rana do vecera? 😃 naco si komplikujes zivot takymto podla mna dokonca neopodstatnenym ziarlenim ? Ahaa ty si ho chces drzat v klietke cely zivot lebo je zabezpeceny a uz takeho nenajdes…😃 chuda dievca ta jeho byvala bojuje o zivot ma uplne ine starosti clovek je podla mna rad ze sa o nu niekto zaujima a pomaha jej a este je za kravu …

tinatitti
5. nov 2021

Tiež som ponúkla môjmu ex pomoc, keď mal podozrenie na rakovinu. Doslova som mu povedala, že mu so všetkým pomôžem a ze budem cely čas pri nom a ze spolu to zvládneme. Keď mal ísť na operáciu, chcela som ho odviesť aj ísť potom pre neho. Boli sme manželia 12 rokov, neviem si predstaviť, že by som sa mu v tomto otočila chrbtom. Môj terajší partner to nechápal a mal voči tomu výhrady. No keď pochopil, že môj ex je a vždy bude pre mňa rodina (je to otec mojej dcéry), tak to akceptoval a podporil ho aj on. Našťastie rakovina sa v jeho prípade nepotvrdila. A co som tým vlastne chcela povedať? Ze si môjho ex vážim ako človeka. Neznamená to, že sa chcem k nemu vrátiť. Takže prestaň žiarliť a podpor svojho partnera, keď jej chce pomáhať.

zun
5. nov 2021

Pozri nevyzerá žeby bral tvoje pocity ohľadom toho vážne.... asi mu je jedno ako sa cítiš a dôležitejšie sú pre neho pocity viny čo cíti k ex... plus nechala ho ona. Nechala by som to tak- nepomôžeš si

jumama
5. nov 2021

Ak by si sa na to pozrela z odstupu, tak na tom tvojom pracovitom a zabazpecenom muzikovi ocenis este jednu velmi peknu vlastnost - ludskost.

Ziarlivost je uzitocna, ukazuje ti, kde sa citis neista. Vas vztah je kratsi, ale ak spolu budete mat viac a viac zazitkov, stanu sa postupne dolezitejsimi, ako minulost.

Ludia by mali mat rovnake osobne hodnoty, ked vstupuju do partnerstva. Napriklad na com im najviac zalezi.

Si mladunka, este samu seba dobre nepoznas, nevyskusala si sama svoje hodnoty v tazkych situaciach. Toto je jedna z tych lahsich - nic zle sa nedeje tebe osobne, ani tvojmu priatelovi osobne, len niekomu tretiemu, znamemu. Tvoj priatel preukazuje ludskost. Chce pomoct, kde vidi ze treba pomoct.

Predstav si, ze raz ochorie niekto blizky z rodiny. Tvoj partner bude mat pochopenie, bude sa vediet zachovat, ponuknut pomoc, neuzavrie sa do seba a nebude sa tvarit, ze to nevidi...

Prezivat chorobu, v danej chvili s eistym koncom, to clovekom riadne zamava. Skus osobnostne narast v tejto situacii, skus popremyslat, keby je to tvoja kamoska, co by ju potesilo. Alebo keby to je niekto tvoj blizky. A urob pre priatelovu byvalku presne to, co by si urobila pre svoju kamosku. Narasties aj v ociach svojho priatela, aj v ocach tej byvalky, a najdolezitejsie - narasties aj vo svojich ociach, pretoze ziskas schopnost byt velkorysa. A prave to, ze budes mat vyssie sebavedomie, pomoze ti neziarlit.

Ziarlivost vznika tam, kde nie je sebavedomie - vedomie seba - vedomie si svojej hodnoty. Ak o sebe pochybujes, chces vlastnit. Ak o sebe nepochybujes, ak sa do hlbky poznas, chces byt partnerom, chces aj kus zo seba davat...

zafir01
5. nov 2021

Ak by toto robil môj. Priatel, v čase, keď sme spolu boli 2 roky.... Bola by som hrdá na to, akého mam muža, že mám vedľa seba muža s veľkým M., že je úžasným človekom a takých je dnes vzácnosť nájsť.

hindakus
5. nov 2021

Ja by som urobila nieco iné. Keď ju odvezie domov po operácii, prieniesla by som jej navarené jedlo na pár dní a ponúkla, že pomozem s poupratovanim alebo hygienou, ak nemá z rodiny niekoho na pomoc. Ona ti nic neurobila, partner jej pomaha, tak jej pomoz aj ty, bud od srdca alebo preto, aby si ju spoznala ...

fiafia
5. nov 2021

Podľa mňa ti tento prístup nepomôže. Ak ťa ľúbi,toto váš vzťah neohrozí. Takto ho akurát odozenies. Možno má výčitky a chce jej pomôcť preto ako sa správal.... Nasilu pri sebe nikoho neudrzis a keď ťa bude chcieť podviesť tak to spraví a je jedno či s ex.

luccija
5. nov 2021

Ty sa odpíšeš sama svojou zlobou a žiarlivosťou

stela01
5. nov 2021

Koľko pozitívnych vlastnosti si napisala o priateľovi .

Určite aj keď on sa nad tebou zamysli sa mu vynoria samé pozitíva na tebe hlavne súcit .

martul
5. nov 2021

Rakovina je plán ako ho zlákať?! Vieš čo bodaj by to tak bolo a vrátil sa k nej lebo ty nie si normálna.

zuzap33
5. nov 2021

Na jeho mieste si uz ty BYVALKA ! Vies co je to mat rakovinu ???? Clovek bojuje o svoj zivot, o kazdy den. Meni sa fyzicky a o psychike ani nehovorim. Si obycajna egoisticka osoba. Klobuk dole pred tym chlapom. A ty rozmyslaj nad sebou. Karma existuje

zuzubb007
5. nov 2021

Akoze dufam, ze tvoj priatel dostame rozum a co najskor pochopi co si za zenu a da ti papa

deniska2107
5. nov 2021

Vieš základ dobrého vzťahu je dôvera. Ak mu nedoverujes nebude to dobré. Ten vzťah ktorý je postavený na pevných základoch v Tom je dôvera. Keď sa budeš chovať takto len ho od seba odozenies. Skús mu dôverovať. Je to ako z domom keď má pevný základ vydrží veľa rokov. No keď nemá pevný základ môže sa v momente rozpadnúť. Skús mu veriť aj keď ťa chápem. Bojíš sa že oňho prídeš. No keď mu budeš veriť bude to lepší keď mu budeš robiť žiarlivé scény. Ver mu a ver aj sama sebe. Snáď nemáš také nízke sebavedomie. Lebo toto robia ženy z nízkym sebavedomím. Nebuď žiarlivá to je zle, len sa potom vzdalujete

ivkazba
5. nov 2021

Čo ak to je jej plán ako ho zlákať pre seba? To vážne? Akože dostala úmyselne rakovinu ako by ho zlákala k sebe? Ty aj vieš, čo to je rakovina? Rozíď sa s ním. Si zlá žena, navyše nevyzretá, pretože ak by si mala sebavedomie, tak sa nebudeš obávať chorej ženy.

No a k tomu, že ty ho chceš mať pre seba, lebo má bývanie a peniaze a ty nemusíš robiť presčasy... takým sa tuším hovorí "k***y" však?

anonym0001
5. nov 2021

Ludia su schopni zavidiet vsetko, este aj rakovinu... 👎

arriana29
5. nov 2021

Ty si pekná chamajda. Keď Boh rozdával rozum a empatiu na Teba asi nevydalo. Takého chlapa si ani nezaslúžis. Hádam to čoskoro zistí aj on a ty budeš musieť naklusat na tie nadčasy.

lucka_ke
5. nov 2021

dúfam, že toto je vymyslená téma, lebo ak nie tak ľudstvo už nemá nádej

janetinka27
5. nov 2021

zrejme je tvoj priatel clovek so srdcom. ak jej len pise, zavola, tak na tom nie je nic zle. mohol by jej pomoct aj inak, ak by nieco potrebovala. su uz predsa rozideni, je to uz len byvala. ale ona je teraz chora a zide sa jej podpora, pomoc.

palicka
5. nov 2021

Akože, ty si fakt dobrota sama o sebe! Vadí Ti, že sa človek stará o človeka a prejaví mu lásku. Nie mileneckú, ale normálnu ľudskú. Hlavne že Ty si ho chceš nechať pre seba, lebo má byvanie, príjem a nemusíš ťahať nadčasy. To akože čo dokazu ženy zo seba vypustiť? Zamysli sa nad sebou!