Priateľ pracuje a ja si pripadám úplne zbytočne
Ako už 7 deň som bez priateľa,pretože pracuje.Nemám tu ani kamarátku čo by prišla a neviem čo mám vlastne robiť si pripadám zbytčne...
Tiez som bola kedysi naivna, prepac, ale 20km nie je vzdialenost. Moja sesternica dochadza kazdy den do prace z BA do DS. A chodi normalne domov a to ani priatela nema. A vela ludi denne dochadza aj 80km, je to vela, ale 20? Je mi ta luto. Moj muz (v tom case priatel) mal sluzobku v CR, mal prist az na druhy den. Prvy odtial zdrhol len co sa dalo a o polnoci bol doma, taka som bola stastna a tak je tomu doteraz, vzdy ked niekam ide, ponahla sa domov a doma ho caka vynervovana hysterka, kt. sa ho uz nevie dockat 😀
@katka1981 vidis to, uz som dlho na RD, takze som si zabudla spomenut, ze som dochadzala do roboty do BA a z roboty 60 km 2x denne. boooze ako rychlo clovek zabuda na tie zle veci 😀 . a to som si sama v tehotenstve aj soferovala a veru raz som si uz myslela, ze si otvorim okienko, co sa mi chcelo grcat 😝. alebo v zime v totalnej hmle som sla skoro naslepo po D1, co som nemohla odlepit zrak od volantu, nevedela som si zapnut totiz to hmlovky 😀 . alebo v tom istom case, sa z TIRaku uvolnili kusy ladu a mne rovno pred kapotu... to boli ine stavy a nie 20 km
@mimsy ale hadam to ustojite. keby nie, uderka MK je tu 😀
@bodka13 dnes ran uplny sok telefonat,vola mi jeho brat.o ktorej moze prist lebo mu dovezie veci a ci z nim nezajdem k nim.Ja ze nieje problem tak mi hned na to volala mojeho mileho mamka ze aky kolac mi ma upiec,a ze konecne sme sa odhdlali zit spolu a chystat svadbu ze mlady maju byt spolu nie ako v cirkuse jeden tu a druhy tu,ze nebyame od seba 500 km,ze ved budete chodit aj k nam,len su proste mesite jeden zvyknut na druheho ze to uz niee len vas 🙂
a preco nerobis?keby si pracovala sa nenudis🙂babatko bolo planovane?
@mimsy akože ako čítam tak čítam, vy ste sa doteraz spolu vôbec nerozprávali alebo čo? ty si sa vôbec už zoznámila s jeho rodičmi, súrodencami? nechodila si k nim? keď teda až teraz ideš k svokre na kávičku na jej pozvanie - to ťa priateľ nikdy nedoviedol domov? nerozumiem tomu, jeden deň sa ešte vyhovára na 20km cestu a že si myslel, že tebe sa lepšie bude spať samej a mama vlastne mu poskytovala azyl, lebo on si myslel čo si myslel a stačí jeden telefonát a zrazu sa k tebe sťahuje natrvalo a svokra je spokojná, že konečne budete spolu tak ako má byť? neviem, ako dlho ste spolu, ale pripadá mi to tak, že veľmi krátko a doteraz ste sa bavili asi o nesmrteľnosti chrústa alebo trvanlivosti masla, keď základné veci ste nijako vydebatované nemali...
😀 @amouramour nie nebolo,ale velmi sa nan tesime 😎 nevedia este ako budem rodit,a nemam sa nahar ale domace prace robim 🙂
@mimsy no asi len zlyhala komunikácia 🙂 prajem všetko dobré a do budúcna radím rozprávať sa veľa a o všetkom, aj o tom, ako sa cítiš, čo by si chcela, nie že príde problém a vykecáš sa na internetovom fóre, ale chlapovi to povieš až keď ti to poradia tu 😉 keby si mu rovno povedala čo a ako, tak si ho mohla mať doma celý týždeň 🙂
@mimsy najprv som ti chcela pisat na povzbudenie, ze ja som bola od 4. mesiaca tehu do pol roka zivota syna sama, priatel bol 1300 km od nas, za cely cas bol doma len asi 4x, aj s porodom, blizko bola len svokra, ktora ma neakceptovala, bolo to tazke, ale zvladla som to, takze ziadna kasa sa neje taka horuca ako sa uvari, mas stastie, ze sa to skoncilo takto, teda pre vas je to skor zaciatok a baby maju pravdu, treba komunikovat,
a pre @maca_p taka mala korektura....🙂 v Dni nezavislosti hral Will Smith, Brucik Willisik hral v Armagedone....🙂
@mimsy no sme od nej 1300 km, tak da sa povedat, ale z mojej strany sa to asi nikdy nezlepsi, po 3 rokoch teroru to uz nejde a ona, si myslim, ze zmenila pristup len preto, aby mohla byt s vnukom, ale zeby zacala voci mne pocitovat nejake hlboke city, nemozem povedat, vsak s priatelom sme uz 8. rok, syn budle mat 4 a ona este stale nevie, kedy mam narodeniny, mozno banalita, ale o niecom to hovori

@irriss
@maca_p este som mu povedala ze my spolu nemusime byt,ze hotel je aj tu hned 10km od nas ak mu je daleko 20km,ze vtedy mal mysliet ked po mne skakal a ze teraz uz neskoro,som mu povedala:ano aj ja som tam bola ale beriem to zodpovedne tak zacni aj ty...a nakoniec mi povedal aby sme sa vzali,ze naco cakame ta som mu povedala nato aby nas osvietilo