Priateľ sa priznal sa k nevere. Čo ďalej?
ahojte, takze od zaciatku, sme s priatelom 3 roky, pozname sa dobrych 15. nas vztah nebol idealny, no hlavne koli tomu, ze to bol vztah na dialku.. momentakne sme sa dohodli na spolocnom byvani v jednom state, kedze doteraz sme kazdy byvali v inom state. sme slovaci obaja, podotykam..no a on chcel tu novu etapu zacat "s cistmym stitom" a priznal sa mi, ze ma pred rokom podviedol :/ stalo sa to vraj jeden jediny krat, ked mal pansku jazdu, opili sa, zabludili do bordelu a bolo ... :/ on to strasne lutuje, tvrdi, ze to bol omyl, ze si to ani nepamata cele, ze ma miluje atd....no ale ja, ja som samozrejme strasne sklamana z neho...sklamal ma ako partner, aj ako clovek....este chcem podotknut, ze co sa tykalo sexu medzi nami bol vzdy skvely, on bol vzdy spokojny, takze to nie je ten pripad, ze by bol nespokojny v tejto oblasti...ja neviem co robit? na jednej strane mam chut ho zabit a na druhej objat ho :/ dakujem za kazdy nazor 🙂
@adri266 on sa ma snazi stale presviedcat no uz mu neverim aj ja som mala kopu moznosti ho podviest a neurobila som to a neviem je dobre s nim ostat len koli dcere co cakame ?
@monika1408 nie, nie je to dobre riesenie, pretoze casom by sa to zmenilo na nenavist, atd.
Ak chces otstat, ostan kvoli sebe. Ale skuste na tom obaja popracovat - teda poradna, psycholog, spoznavanie sa znovu...
@adri266ja fakt neviem ci mu to dokazem odpustit ano lubim ho velmi no no nevladzem
@monika1408 uff,tehotná si? či odpustiť/neodpustiť to má čas riešiť,ale tie testy sú nutné,pred lekárom sa nehanbi,neboj,v ambulancii zažili kdečo..... a tiež never partnerovi,že v bordeli použil kondom a testy netreba,ide nielen o tvoje zdravie,ale aj o dieťa,neriskuj
@janinah hmm zvlastne povodne tu nemala v profile ze je tehotna aj ludia pisali ze kym nie ste manzelia a nemate deti lahsie je odist z takehoto vztahu.. ziadna zmienka od moniky1408 o tehotenstve ani babatku nepadla neregaovala na komenti kde ludia pisali kym spolu nemate deti rozchod je jasna volba.. ani v povodnej sprave zmienka o tehotenstve tak neviem ci sa zase niekto nenudi a nevymysla ako u nas v skupine baba "predcasne"porodila v 24tt a dala tam foto babatka stiahnutu z clanku z netu...
@valy hehe ok dik neviem preco sa teda riesia 2problemy v jednej teme...uz sa mi to poplietlo ked je to tu stranka 6 vzdy mam pocit ze kazdej teme stacia 3strany inak sa to uz len dookola omiela to iste...milujem ho neviem bez neho zit neviem mu odpustit neviem ako dalej neviem neviem a co ludia radia aj tak piiip z toho clovek sa aj tak zariadi podla seba niektore diskusie su totalne zbytocne 🙂
@valy No veru ja ked citam temy tuna tak mam pocit ze som rozmaznana panicka a ze zivot mam veru uzasny ale v podstate to asi aj tak je 😀
raz som sa stazovala na mm kamoske a ona ze ona by toto nestrpela bla bla a som si zase pomyslela ze zas az taky problem to neni ja by som tiez nezniesla toho tvojho z takych a takych pricin 😀 odvtedy sa pre malickosti nestazujem
ale je mi luto kazdeho co nema stastie v laske co nema spravneho partnera
casto staci zle zvolene slovo v teme a dana stazovatelka vyznie ako...a ludia ju potom aj zkritizuju..a pourazaju..neda sa vztah opisat par slovami ani problem..neda sa povedat druhemu rozved sa alebo pracuj na tom..to si kazdy musi zvazit sam ci im to za to stoji..a radi sa vzdy lahsie ako riesi problem..
NIE, JA NIE SOM TEHOTNA! MONIKA 1408 JE UPLNE INA OSOBA, TIEZ PODVEDENA, CO MA MRZI...NO SLECNA MOHLA VYTVORIT VLASTNU DISKUSIU, LEBO TERAZ SA TU RIESIA DVE OSOBY..JA A ONA....

@janinah uprimme nie nedala neviem ci s nim dokazem ostat len koli dietatu co cakame skuste nieco poradit