Priateľ sa stále stretáva s jeho expriateľkou
Prosim napiste mi vas nazor :
Som s priatelom uz rok a pol a on sa stale stretava s ex priatelkou , on mi to na zaciatku po edal ze ukoncili vztah ako kamarati a ze raz za cas sa stretnu ako kamosi alebo ak by pottebovali nieco pomoct ..
No stretavaju sa raz za tyzden aspon ....Je to v pohode?
A ak pottebuje s niecim pomoct vacsinou ziada o pomoc ju a nie mna ako aktualnu priatelku
A ked mu poviem ze mi to vadi , ze preco nepoziada o to mna ....ta mi povie ze ved to je jedno ....a ze ja smam niecp vo vnutry zle a ze ho nechaprm ...
co mam robit
stale som ja ta zla
@zahrajzlato tak potom neviem citat s porozumenim😉
@zahrajzlato velmi blby komentar .....dotycny nema ani vodicak ne to este auto!!, je nezamestany momentalne takze ani peniaze
sory ale ja neoatrym medzi "zlatokopky"
ja pracujem a na vsetko si zarobym sama , nikdy som na to nepotrebovala chlapa
tak si odpustite taky blby komentar
@zahrajzlato nie zo sucitu urcite nie
nezamestany je ale len preto ze ostak s ocom a stara sa o neho
Tiez celkom nechapem pointu takehoto vztahu,co je na nej emocionalne zavisly??? Ja som sa po rozchode nikdy s ex nestretavala,prislo mi to na hlavu,ved ked sme sa rozisli,tak asi nechceme byt spolu,tak naco...ale pocula som aj nazor chlapa ze chlapom nestaci jedna zena,ze jedna nemoze uspokojit vsetky jeho potreby, nech idu "niekam" taky chlapi!
Prepac viki ale podla mna ju stale miluje...nenechaj sa nim oblbovat! Si krasna baba,mozes si vyberat
@viki112 nestračaj čas a svoje hodnoty kvôli niekomu ,kto vlastne ani nevie čo chce ..žiadna ex a hotovo ,si jeho priateľka a podľa toho nech sa správa,je to prirodzený inštinkt ,že sa ti to nepáči a nemaj žiadne výčitky .
@charlottemoly pisala som si s priatelom
napisal mi ze on mi kamaratov nezakazuje
tak.preco to robim ja
ze on za to nemoze ze je to jeho byvala priatelka ...ale teraz len kamaratka
zo ona vie ze lubi mna a ze medzi nimi nic nebude
napisala som mu bud ja alebo ona
ta ze on sa nenecha vidierat , ze co ma znamenat ze ci mu ultimata davam
ze on sa nema preco s nou preatat stretavat
a ze ho mrzi ze nevidim ze ako ma lubi a ze stale aj ked bolo co kolvek prisiel za mnou
@viki112 to mi napisal ked som mu napisala ci sa nestretneme a neporozpravame sa osobne ::
Nie nestretneme
Ty si mi dala najavo a priamo povedala ze ty si uz skoncila stymto a toto tolerovat nemienis...
Ze mam vsetko uz riesit inde...
Ze bud ty alebo stretavanie sa so simou..
Ale ja som ti povedal ja sa vyduerat nenecham....
ja sa nemam preco so simonou prestat stretavat.
Ty mas dvojaky meter jeden na seba
A druhy na ostatnych.
A tymto co si urobila teraz a este poslednu dobu jak si sa bavila ...somnou ...ja som ti povedal ze ja na take zvyknuty nesom ani si zvykat nebudem.
Ak nerozmyslas co tvoje slovaa sposobuju ci dokazu sposobit je mi to luto.
Aj ked som ta maal az privelmi raad
Aj ta maam rad.
No toto ja nepotrebujem do zivota .
A velmi si ma sklamala.
a nemá prečo sa so simou prestať sa stretávať..takže tvoje city sú preňho nič...tu ti to napísal čierne na bielom
@viki112 ...heh.....neviem ako napodobnit..ze mi zabehla slinka..☺....Ja by som ho tiez rovnako milo sokovala..a napisala..........OK...a potom by som si dala horuci kupel..masku na vlasy...a premyslala by som si...ako asi moze vyzerat muz mojich snov...ktory mi ponukne cele svoje srdce a nebude kontaktovat byvale frajerky......❤
@rory267 ..ahaha.....
@viki112 typický citový vydierač a manipulátor. Fuj, je mi zle z takých “chlapov”. Skrátka je to tak, že ona mu je prednejšia ako ty, ale keďže jeho charakter je úplné dno, obráti to a zahrá sa na týraného priateľa. Vydrbanec jeden. No čo ti poradiť? Zabudni na takého hňupa a buď rada, že uvoľnil miesto niekomu lepšiemu.
@viki112 hej hej trtko jeden vydrbkany...on môže všetko ty nič...néééé normálne vymaž jeho číslo, jeho email...a začni od nuly akoby nikdy nebol...
@anabella111 mhm normálne som sa nas..la
@viki112 takže si už chalan vybral. Tou správou čo ti poslal... mne to príde že využil tvoje rozhodnutie a otočil to proti tebe aby nie on bol zlý že sa rozídete. Podľa mňa to chcel urobiť len nemal na to gule. Ty si mu to uľahčia tým že si má vybrať.
Nie nie je normálne že sa stretával s expriatelkou . A ešte uprednostnil ju pred tebou. Takého chlapa sa treba rýchlo zbaviť, kamarát taky rád....
@dharmasanata on stale ze ma lubi a nikoho ineho nechcel ...stale ho to len a len ku mne taha
no ale strrtabani sa nevzda 😡 lebo ze nema preco ze on s nou nespi a nic nema len kamarati
@viki112 takto mu napis: na to, ako strašne ma ľúbiš si sa ma celkom rýchlo vzdal, vlastne bez boja 😊 ja si zas nechcem a nebudem zvykať, že sa o svojho partnera musím deliť s jeho ex... A tiez je mi luto, že môj priateľ sa so mnou nevie tak dobre porozprávať ako s inou ženou... ak nerozumieš, čo tvoje činy spôsobujú mne, tak je mi ľúto
Nie je o com, vykašli sa na neho, pre boli to, určite to nie je normálne ze sa stretáva s ex... Čím skôr to ukončís tým lepšie pre teba
uuuhhhaaaaaa, silná káva, noooooo tak divné, ako občasne raz za rok, na Vianoce narodky sa stretnúť polecať ako ide život,ak zostali takí super kamoši, tak fajn,ale skôr si necháva zadné dvierka chlapec, a stále k nej niečo cíti,ak každý ýžden sú spolu a radia sa a volajú si, uf, to je moc. Toto by som ja nezvládla:( chlap musí vedieť, kt. chce a ktrej sa chce venovať, ešte že ja to nemusím riešiť, frajer nemal predo mnou nikoho. Viem si predstaviť aj ich dôverné rozhovory, aké vedú, o tom,ako to medzi vami klape atd, aká si napr. v posteli a pod, kedže sú si takí blízki, nevravím občasne si napísať,ale stretívať sa permanentne? No nedala by som to. Nehnevaj sa.toto nie. Musí ťa to veľmi raniť.
a pls never tomu, že spolu nespia !! spia...poznám takých vzťahov veľa, ked rozídení spolu vyspávaju.moje dve kamošky napriklad.
on si nechava zadne vratka, pretoze vie, ze óna ho stale miluje. Nemoze predsa dopustit, ze sa s nou prestane stretavat a ona stretne niekoho ineho. Od teba ocakava, ze to budes tolerovat. Je to pokrytec najvyssieho kalibru. Kopni ho do riti, niekde na teba urcite caka nieco ovela lepsie