icon

Priateľ so mnou nechce tráviť Vianoce

kobylka123
8. dec 2021

Potrebujem počuť váš názor. Som s mojim priateľom už 4 roky a tento rok som zostala úplne sama. Jeden z mojich rodičov zomrel už veľmi dávno a s druhým som musela prerušiť kontakt pretože sa správal násilnícky. Súrodencov nemám. Bývam s mojím priateľom a každé Vianoce trávi čas so svojimi rodičmi a sestrou. A inak tomu nebude ani tento rok. Lenže on nechce aby som trávila Vianoce s ním a jeho rodinou, teda nepovie to priamo ale keď som o tom náhodou hovorila že by som išla k nim cítil sa nepríjemne a bolo mi jasné že nechce aby som išla k nim, pretože im nechce povedať že pochádzam z nestabilnej rodiny a viac menej nemám nikoho. Vyzerá to teda tak že budem v našom spoločnom byte na Vianoce sama. Čo si o tom myslíte? Čo by ste robili na mojom mieste. Vďaka za každý koment.

lady083
8. dec 2021

Uplne suhlasim s tym, ze aj jeho rodina by sa mala hanbit, ak by on bol s nimi a Teba by nechali samu niekde v byte. Po 4 rokoch vztahu. To co su za ludia?

kitycat
8. dec 2021

Nevidim nikde, ze by pisala, ze ci sa s jeho rodinou pozna..

Akoze to co je? Po 4 rokoch? Ale sex s tebou aj byvat ano, ale Vianoce nie. A planuje byt s tebou stastne az naveky alebo co?

Diskusie na tomto fore este budu s bliziacimi sa sviatkami zaujímave

silviaeli
8. dec 2021

Je to pekný sebec!!

bajka16
8. dec 2021

Ach bože to je smutné 💔 není mu to vôbec ľúto? To čo je za debilka? Si si istá že chces takéhoto človeka vedľa seba?

savmebej
8. dec 2021

@kobylka123 pekny kkt

bosorka2302
8. dec 2021

jasne ze mu nie je luto, sebci vsetko riesia cez seba, necudovala by som sa keby este ona vysla za divnu ze jej to vadi byt sama cez Vianoce ked nema nikoho. Taketo typy debilkov poznam zopar osobne a ich partnerky v kuse len revu az niekedy mozog mi neberie za co vsetko sa tie ubohe zeny su schopne ospravedlnit len aby dobre bolo

danieladeley
8. dec 2021

Ja som najprv chcela napisat, ze pokial sme neboli s mojim manzelia, tiez sme travili vianoce so svojimi rodinami, ale toto je ina situacia a silna kava :/ Je to od neho riadne sebecke a smutne, ty predsa nemozes za svoju rodinu. Skor ma udivuje, ze aj napriek tomu, ze spolu byvate, jeho rodicia nevedia tvoje rodinne pozadie a jemu je jedno kde budes.Lebo ak clovek miluje, tak so vsetkym, co k tej osobe patri a ak nie, tak nech radsej necha tak. Tak sa aspon vyfarbil co je zac a ty sa lahsie rozhodnes, ci ti vobec taky vztah stoji za to. V kazdom pripade ti zelam krasne vianoce.

sasa1310
8. dec 2021

@kobylka123 4 roky zabitý čas s debilom

ivik4
8. dec 2021

Tvl to je kus kkta 👀

jana_eyre_2
8. dec 2021

Mne je niekedy tak ľuto akých partnerov si ľudia vedia nájsť.. 😔 to je neuveriteľné... Poradiť neviem, ale s takým blbcom by som byť nechcela...

maminecka266
8. dec 2021

preco potom je s tebou, ked nechce byt s tebou na sviatky? A najma ked vie aku mas rodinnu situaciu??

jaskolka
8. dec 2021

4 roky a ty nepoznáš jeho rodinu, noc o tebe nevedia? A spolu bývate? To co je za "vzťah"? A hlavne co za blbca, čo po tolkom čase ani nema záujem predstaviť partnerku rodine?
A predošlé roky ste ako trávili Vianoce?

kate9999
8. dec 2021

@ivik4 Presne to boli aj slová môjho muza

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
8. dec 2021

@kobylka123
Preco s priatelom nekomunikujes?
Pravdepodobne ked ste tak dlho spolu, tak s tebou rata do buducna ako so svojou manzelkou.
Normalne si s nim sadnut a povedat mu, ze povazujes za normalne, ze svoju buducu zenu vezme so sebou k rodine travit sviatky. Ty nie si predsa cudzia, trojmesacna "znamost". Bud k nemu priama a uprimna, na nic sa nehraj.
Ako zda sa mi vyslovne hulvatske priatelku nechat samu na sviatky a odist k rodicom.
Chapem, ze chce byt s nimi, ale ty mas byt sucastou jeho zivota a raz aj jeho rodina bude tvojou rodinou.

monka105
8. dec 2021

@kobylka123 Neviem, či by som sa chcela tráviť Vianoce s niekým, kto sa za mňa hanbí pred vlastnou rodinou.

mima2o21
8. dec 2021

@kobylka123 Mila zlata, je mi ta uprimne luto! Neviem sice, kolko mas rokov, ale taketo spravanie partnera boli v kazdom veku. Kedze spolu byvate, predpokladam, ze uz mate obaja po 20-ke? Poviem ti k tomu tolko: tiez som bola s chlapom, ktory vyzeral byt do mna strasne zalaskovany, ale napriek tomu mu prislo prirodzene travit Vianoce s rodicmi a trepat sa domov a mna nechat v zahranici (kde sme obaja zili), samu. Najprv som to brala, ze sa este dobre nepozname, druhy rok, ze mu tak vysla aj pracovna cesta a treti rok mi doslo, ze to so mnou nemysli tak vazne, ako sa tvari. Teraz som s inym a ten si Vianoce bezo mna predstavit nevie. Velmi ti prajem nazbierat odvahu, energiu a sebelasku a poobzerat sa po novom partnerovi.

kitycat
8. dec 2021

A inak.. On o tvojej rodine nemusi hovorit. Odpovies ty ako sa veci maju hanba nehanba.

Normalne som sa nasrala druhykrat ked to znova citam. Akoze byvate spolu ale na sviatky sa zdvihne a teba s vedomim toho, ze nemas s kym travit Vianoce necha doma? Premyslaj ci tie dalsie nechces travit radsej sama vo svojom a s telkou s rozpravkami a so stromcekom... Nasrala som sa tretikrat 🙏

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
didi2102
8. dec 2021

@kobylka123 ja by som si s ním sadla a povedala mu že nikoho nemám iba jeho,že s ním rátam do buducna ... A či on so mnou? Že sú Vianoce a nemám nikoho ineho či si to neuvedomuje. Preboha ide tá nechať na Vianoce doma samu,to si máš navariť sama pre seba , stráviť štedrý večer sama ? A on tam ide len na večeru alebo je to niekde ďalej že musi aj prespať ? Normálne mu povedz že už je čas aby ťa jeho rodina spoznala, že buď ostane doma a napr na ďalší deň pôjdete na návštevu spolu alebo pôjdeš s ním,ak nebude súhlasiť prehodnotila by som zásadne vzťah,je to fakt úbohosť nechať ta samu , normálne som nasratá

simca06022011
8. dec 2021

@zmrzlinka2021 no si na omyle, ja som si po xy rokoch vztahu vypocula ako so mnou chlap ako s manzelkou nerata, cize to ze je s nou, znamena len to ze lepsiu momentalne nema.. alebo ma nato xy inych dovodov. A ak sa ona neozve a bude toto trpiet, ze ani vlastne sa nepozna s jeho rodinou, tak on to neposunie nikam. Kym mu nieco nebude chybat...

ninusa221
8. dec 2021

My sme spolu 3 roky ale každy chodime na vianoce domov. Ale chapem ťa a aj mi je to ľúto pretože moja svokra sa stale pyta že ako ideme na vianoce.. ale neviem si bez našich predstavit vianoce a samim 2 by nam bolo smutno 🙂 ale k veci myslim si že ak povie že nechce aby si išla k jeho rodicom normalne by som daku kamosku slobodnú nahovorila niekde k moru

katie253
8. dec 2021

@kobylka123 porozprávali ste sa o Tom? Ako to dopadlo?

bosorka2302
8. dec 2021

Skoda ze uz zakladatelka nereaguje🙄

janickacrazy
8. dec 2021

@kobylka123 Neviem, či ste v podnájme alebo ako bývate, ale ak by ma nechal priateľ po 4 rokoch samu na Vianoce, tak buď zbalim kufre sebe alebo jemu. Nič by som mu nepovedala, pobalila, odišla. Taká malá terapia šokom.

cacianka
9. dec 2021

@bosorka2302
@katie253
Veď prešlo iba pár hodín, možno má iné povinnosti, prácu, tak nemusí v kuse čumieť na koňa

kobylka123
autor
9. dec 2021

No už reagujem. Je to trochu komplikovanejšie. Ďakujem vám baby za vaše názory. Takže po rozhovore mám na výber 2 možnosti. Buď pôjdem k ním alebo tu budem sama. S tým že je vysoká šanca, že keď zistia že nemám rodinu a pochádzam z horších pomerov budú ho od vzťahu silno odhovárať. A poviem vám úprimne že ma to desí do špičky kosti. Asi by som radšej zostala tu sama než tomu čeliť a vysvetlovať, prečo nemám rodinu. 🤐 Bola ste niektorá sama na Vianoce? Je to moc zlé? 😀

bosorka2302
9. dec 2021

@kobylka123 ved raz sa to aj tak musia dozvediet. Co ak sa to dozvedia o dalsie 3 roky? Lepsie ti bude ked ta opusti po 7 r vztahu? A on si ta preco nezastane? Si sa ho nepytala? Ty musis byt riadne bez sebavedomia ked rozmyslas ze ostanes na sviatky sama len aby bol klud

hruska91
9. dec 2021

Ale veď je 21. Storočie nie stredovek v Kábule, aké dohováranie rodiny…veď bývate sami žijete svoj život keď to rodina nechápe tak prosim nech si riešia svoje turecke telenovely nie vás.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená