Priateľ sukničkár ide na víkend na druhý koniec Slovenska
Zaujimal by ma nazor inych zien, ci som ja " sekera " alebo priatel je sebecky...
Sme spolu 5 rokov
Viac menej vsetko robime spolu, nejako netravime vikendy mimo seba, byvame spolu z toho 4 roky.
Som v 6 mesiaci tehotenstva, byvame asi 35km od "mesta"
Priatel chce ist na vikend k mame kam ja ist nemozem pretoze byva v takej chalupke kde kuria len pecou, av druhej izbe ( z dvoch ) je aj tak stale zima a mamina je trochu necistotna a ja sa proste bojim....
Problem je ten ze si naplanoval s kamaratom z toho lesta ako pojdu do baru a ja ho poznam... to bude do 6 rano minimalne.. pred tym som chodila s nimi chodili sme vacsia particka, ale teraz som " neatraktivna " lebo som tehotna...
priatel je vsak velky suknickar, vela krat sa aj v mojej pritomnosti spraval nevhodne ( moc kontaktny, a nechal sa " osahavat " cudzou babou ) a proste rad flirtuje lebo si tym hladka sebavedomie a ked si vypije tak proste toto robi.. ja netusim ci by niekedy prekrocil hranicu i ked pre mna je aj to osahavnie hranica co uz mal vykricane... jednoducho ja mu neverim......on mi vycita ze ako mu chcem doverovat ked ho nikam sameho nepustim a ja sa mu snazim vysvetlit, ze to nejde zo dna na den ze si doveru musi zasluzit ked to posral proste!
No a vec je ta ze ja tehotna sama na dedine nechcem zostat na vikend opustena( jasne my zeny, hormony, atd ) a som ochotna ist ze budem spat ukamosky na byte ktora cestuje prec...a chvile tam budeme normalka spolu... a on ani pocut ze by som sla aj ja.. ze je to blbe ze ja budem sama u nej a on bude s matkou a ze naco mi to je trepat sa s nim..
ano priznavam ze keby som v neho mala doveru moze ist aj do tramtatie. ale nemam.
cize pojde. ja budem dva dni mysliet na to ze nieco vyviedol. vrati sa a nikdy sa nedozviem ci ano ci nie..
ci ho mam nechat a nech si robi co chce, je to dospely chlap a musi predsa vediet ze ma doma zenu co mu cochvila porodi decko a nema sa spravat ako single...
ale proste ja ho poznam a on to nevie. za opita urcite nie....
kriste..zeny to kde chodite na takych chlapov?? 😅
@len_henus no jedem. ocividne o to nema zaujem a ja sa vnucovat nebudem. teda to ze nema zaujem zabaluje to toho ze je mu hlupe ze budem tam sama ked on bude s mamou, ked bude s kamosmi atd... navrhla som milion veci sle nechce najst kompromi. povedala som se mozeme byt s jeho mamou mimo jej domu.. mozeme ist na vylet s nou mozeme ist na ined na veceru.. ze s kamosmi mozeme ist ked bude oekne pocasie napr opekat jeden z nich ma velku zahradu s krbom a peknou chatkou kde by som mohla v tellucko spat keby popijali dlhsie... ved tvrdil ze sa s nimi len chce vidiet...
a druha vec je ta ze okrem toho co mi vadi co som pisala, tak jehi mama ma aktualne infekcne ochorenie a ja tam naozaj nechcem spat... a nepaci sa mi ze on ano a prinesie mi domov chorobu? mne tehotnej? :/
@sandrasstini nie nepodviedol, nemyslimsi ze by ma chcel podvadzat alebo ze by to robil... v praci viem co robi a kde je nebojim sa ze nechodi do prace a uteka za nejakou to urcite nie. ako som pisala je na mna stale nacapeny... on je proste len ked si vypije prilis kontaktny....
ja ti moc neporadim, len sa trocha cudujem preco si s clovekom, ktoremu vobec nedoverujes... neviem si predstavit mat taky nedovercivy cely buduci zivot a nemoct si vydychnut.. to musi byt velmi narocne..
@attraversiamo prepac,budem uprimna,ale ukonci ten vztah ked nie je uplne neskoro...ja som mala podobneho manzela a potom som mu nasla kadeco ale mala som uz 2 male deti a nemala som kam odist...ale teraz som uz 10mesiacov sama aj ked nie sme este rozvedeni ale stale sa utvrdzujem len v tom ze som urobila dobre aj ked to nie je jednoduche ale som rada ze som dokazala odist
Ja ti rozumiem, ale aj viem co bude, on na ten vikend pojde a ty budes vecer mysliet na to, ci ta prave podvadza, nepodvadza,... S kym a podobne, potom zaspis, rano uz bude lepsie.. Ked ale pride, na nic sa nepytaj, casom na ten vikend zabudnes.. A ked uz si budes chciet nieco overit, tak staci ak mu skontrolujes trenky, ak tam nebudu biele flaky, nic sa nestalo 🙂 Ja viem, znie to choro, ale to sme my zeny, ktore chlapom neveria
@attraversiamo a mozno by ta ani opity nepodviedol len je proste taki ze sa tak sprava kontaktnejsie... Ja mam takeho kamosa,ktory vsetkych miluje a absolutne nedodrziava osobnu zonu ked je pripity a nikdy to na nikoho neskusal
@stevvvka jasne ze najvacsi problem je jek nedovera... Ale ja si fakt neviem predtavit ze by som dala niekoho sledovat...by som si pripadala ako totalna krava
@bobulazelena a myslis, ze ja si samu seba viem predstavit, ako davam niekoho sledovat?d nehovorim, ze ja by som si nepripadala ako krava,, ale bol to iba navrh. Ona to odmietla, ma u mna plus ze aj kednedoveruje, nie je stihacka. Ale tak su baby, ktore by si ako kravy nepripadali, je pre nich dolezita istota.....
Zarobiť si decko s chlapom,ktorému neverím...to je také koníkovské...a čo my s tým teraz? Kto sa ako zariadi,tak má...... A neísť k jeho mame,lebo je tam zima a nečistota? tak hádam raz za čas idem,partner zakúri,vonku nie je mínus 20 a nečistotu si popratám,blchy tam hádam neskáču....
@attraversiamo Teda jeho mama ma infekcnu chorobu a on tam bude u nej? No tak toto je asi dalsi problem, pretoze zurkovy vikend pre neho, znamena riziko choroby pre teba a pre vase babo?! No tak skor toto mu vysvetli, ci si toto uvedomuje.. Lebo tu ide o priority a velmi zasadne.. Toto mu vysvetli, ci teda jeho priorita si ty a dieta alebo krcmy a alkohol a kamosi..
Co sa tyka tej dovery. Zit v takomto napati, nie je nic moc, takto sa zozierat.. Tym ti nechcem povedat, aby si slepo doverovala - to sa ani neda, ved mu neveris.. ale ani poradit neviem, na dovere stoji a pada vztah, vy ste si zalozili rodinku, ale dovera tam nie je... Tak jedine vela sa rozpravat, ked vie, ze je kontaktny a nema tvoju doveru - tak mu skus dat sancu nech si ju ziska, bavte sa o tom, sama budes citis, ci mu verit mozes alebo nie.. a ak nie, tak takyto vztah nie je postaveny na dobrych zakladoch a kym stroskota, budes sa trapit.. Preto najlepsie asi co mozte urobit, zacat tu doveru budovat.
@stevvvka no ved hej...ved uz kazdy nech si zije ako mu vyhovuje...celkovo taky vztah ze chlapa nemozem pustit z domu bez toho aby som sa obavala ci nieco nevyvedie to radsej nemat vztah...
@attraversiamo Tak to je nova skutocnost, ze jeho matka ma nejaku infekcnu chorobu. To je mu akoze jedno 😕 Toto by som uviedla ako hlavny dovod preco si neprajem, aby tam teraz isiel a mas docasne po probleme😉
@attraversiamo hmmm takze nie len suknickar ale najma nezodpovedny blbec to je...dufam ze ti nedotrepe chorobu domov
@attraversiamo cakat dieta s chlapom, ktoremu neverim, ked je sam, je divne, tak bud verim alebo neverim, nemozes mu byt stale za zadkom, zozierat sa, ze co ak. A zas klasicky scenar, cakat dieta, nebyt manzelia, nemat spolocny majetok, nedovera vo vztahu
A kolko mate rokov? Som nikde nepostrehla tento udaj....kazdopadne tak mu musiš veriť...on chce ist vonka, na zatahy tak čo narobiš...si vedela aky je. Čo ine ako veriť mu ti ostava? ,,Kotol,, pred sebou..čo teraz navymyšlaš? Aj velmi nadsadzaš a domyšlaš čo ešte nie je. Je taky aky je ked si vypije - ty ho asi nezmeníš tak čo narobiš. V opitosti padaju zabrany ale to neznamena, ze hned skočí s nejakou do postele skor to vidim max. na flirtovanie.
Tak mam zmiesane pocity....nechapem,ako mozes mat s niekym decko,koho nazyvas suknickarom a robi ti toto?? Pride mi to,ako keby schvalne nechcel,az tam ides..lebo tam budu druhe...take mi to pride..no a v prvom rade mmysli na male,a predstav si,aky budes mat zivot,ked sa dieta narodi,ty budes musiet byvat stale pri maalom,a on sj bude chodit kade tade..no ja popravde,by som takyto vztah nechcela..potom.trpi iba dieta..
@attraversiamo uvedomuješ si, že keď porodíš a nepohneš sa z domu pekných pár mesiacov kvôli malému bábu, budeš musieť svojho priateľa pustiť keď bude chcieť ísť za kamošom? Či ho chceš reťazou priviazať k stolu v kuchyni aby ti niekam nezdrhol? Ten váš vzťah je totál detinský, neveríš mu, lepíš sa na neho, aby si všade bola kde je on a dávala na neho pozor, lebo on je chudák nesvojprávny keď je pripitý 😒
ak ti mozem poradit toto nerob.nemozes takto chlapovi zakazovat,aby niekam siel.ani sa mu vnucovat,ked evidentne chce ist na pansku jazdu s kamosom.ty nikam nechodis bez neho?a inak dovera je zaklad kazdeho vztahu....a ked ty neveris svojmu partnerovi,tak sa budes len trapit.skus sa nad tu ziarlivost povzniest
@attraversiamo inak mne by skôr ako nejaká poloreálna možnosť že ťa podvedie, vadil samotný fakt, že sa dá dole s kamarátmi až tak, že statí kontrolu nad svojím správaním. Je jedno trochu si vypiť a iné ožrať sa pod obraz Boží. Skôr by som sa bála ho poslať samého z dôvodu, že ožratý spadne niekam do jarku a nájdu ho až na jar. 🙂 A inak tá ženská čo vlezie do postele ožratému chlapovi, to už musí byť tiež pekná chudera 😀 Po takej by si ho mal aspoň tri týždne v Save máčať. 😀
@attraversiamo a preco by nemohol byt s tebou na tom byte? Cez den navstivite mamicku a inak tam predsa nemusite byt stale, aj v noci, nie? Inak, drzim palce, to budes mat asi cely zivot toto, zeny by asi mali byt trochu prisnejsie pri vybere partnera pre zivot, kvoli sebe a svojim detom. Preco by si tehotna nemohla ist s nim, nie si chora predsa. Za normalnych okolnosti ja nevidim problem, ze by siel sam. A Ty si urobis svoj program s kamaratkou zatial v ten cas, to aj tebe by dobre padlo, ozaj, nechces is urobit vlastny program? Chapem, ze ak podkopal tvoju doveru k nemu, tak by mal chapat, ze mu neveris a nie sa tvarit, ze sa nic nestalo. Musite sa dako dohodnut.
@attraversiamo ty si uvedomujes, ze ho nemozes mat cely zivot pod kontrolou?
ty si uvedomujes, ze si v pohode, len kym mas pofidernu istotu, ze je nablizku, vlastne stale s tebou, kex si myslis, ze ho mozes skontrolivat kedykolvek?
aj toto ti konci. porodis a sedis doma. on vsak obcas von pojde. zostavis sledovaciu siet zo svojich kamosiek, aby ti ho postrazili?
co ak ho nejaka prave z nkch klofne?
moznosti na neveru je tak strasne vela.
chces ho radsej pocas tvojej materskej zahrnut vycitkami, ze ma byt s vami, !en aby sam von nesiel?
ze tam asi mozno pravdepodobne dajme tomu on cosi vyparati... kric hura, ze sa to nedozvies. preco sa zhryzas? taky klud nevedomych je na nezaplatenie.
modli sa, aby nedostal sajbu sa prihnat, nech svoje blato cisti sam. modli sa, aby ani dotycna si nespominala, kto to bol, s kym bola. nech co sa stalo tam, tam aj ostane.
byvas v jeho byte. keby cosi, tak ty si ta, co pojde s igelitkou.
tak namiesto zhryzania sa nad jeho pravdepodobnou neverou, zacni riesit, ako si zarobit a dat do pancusky na horsie casy. alebo ako mat a udrzat dobru pracu. neostan s tym, ze to ma cas tri roky po materskej. namiesto jeho vernosti ries svoju financnu sebestacnost.
naopak, mas tri roky napriklad na zvysenie kvalifikacie.
aby si on vzdy bol vedomy, ze si s nim z lasky, ale nemas problem odist, az urobi hlupost. a to dokonca do 24 hodin. nie ze ma cas, aby si to zehlil. proste urobi hlupost a vrati sa do zhasnuteho bytu. a moze premyslat, ci mu to za to stalo. a ty si zatial niekdd inde premyslis, ci odpustit chces. lebo sa vies zabezpecit aj sama.
@marinablue presne...ako mojho muza dom za cely nas vztah videla iba raz poriadne opiteho ale aj tak sa vedel kontrolovat. A teda neviem si predstavit ze by som v ten vecer s nim mala sex 😀
?????? Uplne zdedenie!!!! V podstate uz vsetko bolo povedane. Tolko nezr
@hankm to bolo asi zdesenie,nie zdedenie 😀
Tolko nezrovnalosti, racionalita takmer ziadna. Mate pred sebou cca 40 rokov spolicneho zivota, a ty ho chces stale kontrolivat? Ty mu chces robit program, ako ma travit cas so svojimy znamymi? On ma svoju chybu. Neobhajujem ho. On by sa mohol rozhodnut uplne abstinovat, aby predchadzal svojmu konaniu. Ale to nic nezmeni na tom, ze dovera u vas absolutne neexistuje. Uplne paranoidne napady, sledovat ho, kamaratkym byt, znameho chata, ty nie si riaditelka vesmiru, ze budes celemu svetu rozkazovat co a ako. taktiez nie je riesenie, aby sa od teba pocas celeho tehotenstva ani nepohol. Ved clovek je individualne stvorenie a musi vediet kazdu situaciu najprv zvladnut sam ( pomoc a podpora druheho je fajn) ale v orvom rade je samostatna individualita !
@bobulazelena samozrejme ;)
Sorry ale ak má mama infekcnu chorobu a on tam napriek tomu ide, tak je nezodpovedný a tiež keď vie, že ak je opitý vyvadza. Sú určite priority v živote. A asi by si si ich s ním mala ujasniť.
Pruser nie je ze ide na vikend prec, ale ze spolu s takym clovekom cakas babo a este velmi dlho budes ty uviazana doma a nebudes verit frajerovi suknickarovi....

uz ta podviedol? z toho tvojho opisu mam pocit ze mu vobec neveris a este otvorene priznavas ze je suknickar a dokonca pred tvojimi ocami osahaval cudzie zeny. no mne to teda osobne vobec nepride normalne a duplom ked cakate dieta. A prepac ale myslis si naozaj ze ked je suknickar ze ak ho nepustis raz von ze akoze mimo toho ta nepodvedie alebo co? urcite chodi do prace a nvm kade tade tam sa nebojis onho? moj priatel tiez chodi von, vypije si vynimocne ale verim mu. bez toho to nejde, v hlave ti pojdu stale pochybnosti ak hoc kam pojde.