Priateľ trávi čas viac s kamarátmi ako so mnou
Ahojte ženičky. Mám problém a potrebovala by som poradiť. Čakám mimi ktoré bolo plánované. Priateľ sa naň teší ale problémom je to, že radšej trávi čas s kamarátmi ako so mnou a poslednú dobu sa na tom stále hádame totiž som názoru že ho kamaráti využívajú dosť aj som mu to povedala ale on to akoby nechcel vidieť. Ten istý názor so mnou zdieľa aj jeho mama. Kúpil si auto pretože ho budeme potrebovať keď sa bábo narodí a odvtedy ho zrazu poznajú kamaráti ktorí predtým oňho ani nezakopli len aby im robil šoféra a keď ja chcem byť s ním tak sa vyhovára pritom som s ním bola stále v dobrom aj v zlom. Neviem čo robiť ako to zmeniť. Trápi ma to že mňa a naše dieťa odsúva na druhú koľaj kvôli ľudom ktorí ho predtým nepoznali. Jeho mama mi povedala že všetko sa zmení keď sa bábo narodí a že teraz mu mám dať ešte voľnosť ale akože prosím??? A čo ja? Tak isto chcel dieťa ako aj ja. Vedel do čoho ide. Teraz čo mám tiež sa flákať len preto že už potom nato nebude čas? Dnes som mu povedala že pokiaľ nebudeme na 1. mieste tak s ním už nič nechcem mať tak hneď nato mi zavolal ale nedvihla som mu. Napísal mi sms že chcel prísť ale že nedvíham tak či má chodiť ale znechutilo ma to tak som mu napísala že nech nechodí že čo si myslí že či ja budem ako taká chudera čakať nato kým sa dostanem do jeho poradovníka kedy si nájde čas? Odpísal že chcel prísť ale ja nechcem aby so mnou trávil čas z donútenia lebo som mu napísala že s ním nechcem nič mať. Poraďte čo by ste robili na mojom mieste. Ďakujem. 😒
@miuska88 chuda dieta... Po rodicaku bude vlastne vysiet na babke... Sa nediv ked potom tvoju mamu bude volat mama a na co ti to dieta bolo, ked s nim ani doma nechces byt...
@catherinah Chcel lenže on chcel aby sme bývali uňho a to zase ja nechcem.
@nelinka2009 chudera babka aj chúďa dieťa ... načo ho mala, ked sa on ani nemieni dopredu starať
@miuska88 a ked si toto vedela preco si otehotnela???
@miuska88 preco si nechcela unho byvat? Myslis u jeho rodicov?
Ja ocenujem, ze nie si financne zavisla od vsetkych naokolo ako vacsina pripadov, co tu pisu.
@hettinka
@nelinka2009
Vacsinou tu kazda radi - dieta daj do jasli a chod do roboty. Tato to chce spravit a zrazu je najhorsia 😀
@miuska88 za taketo reci chces co dosiahnut? Ja som vybavila, mna nik nebude zivit - a z toho mala co dostanes od statu, napis mi potom, ako sa da platit najom (hypo), plienky pre dieta,lekari,elektrika,plyn,kurenie,voda,nakupy potravin, nakup do nemo, lieky,preprava autobusom, dalsie veci pre dieta na oblecenie. Budem rada ak sa k niecomu priucim. Ty budes tak dobra ze tebe nebude pomahat "otecko" lebo si kupi auto a bude vyvazat kamosov, na Vas nebude mat cas ani peniaze, ani nik iny ako matka,priatelova mama, pripadne rodina. Ja z takychto vyjadreni nemozem. Vies co, tebe zelam,aby si nikdy nepocitila,ze pomoc potrebujes, ze budes stale zdrava a po porode hned fit. Nehovoriac o dnoch,kedy budes sama sediet doma zatvorena. Lebo ty pomoc nikoho nepotrebujes. Ty nie si dieta??????
@catherinah tak pokial nema dat dietatu co do ust tak co uz... Lepsie ako hladovat, ale ona to takto nemusela, len je tak ........ , ze si to tak aj naplanovala.
@catherinah neviem kde maju taku istotu ze decko hned da do jasli, ved moze mat peniaze aj nasetrene, aj mohla zdedit, ale ved najlepsie je odsudzovat.
@catherinah jasle, o je krajná možnosť ... dieťa potrebuje mamu
a najmä, treba si dobre rozmyslieť, s kým ho idem mať a či na to mam splnené základné podmienky. A u mňa je to najmä stabilný vzťah, pracujúci manžel a rodinné zázemie.
@miuska88 no ved o tom hovorim, chlapi toto vedia vycitit. Aj ked ja ti drzim palcez tiez som chtiac nechtiac musela byt max samostana a vselico zvldnut uplne sama. Neznasam ani financnu zavislost, ale ked uz mas rodinu, je to o inom, aby si mu to neulahcovala az tak, ze strati uplne zaujem a co ho bude drzat ked nieste manzelia?
Mohla by si napísať tvoj vek a aj vek priateľa.. Lebo zmýšľanie super ženy, ktorá všetko dokáže spraviť sama sa mi hodí na cca 16 ročné dievča čo si ešte nič väčšieho ako písomku v živote nevyskúšalo. Auto a kamoši... Keď majú ostatní kamoši pod 18 tak pochopim, že je taký pánko kôli autu.. Ak si staršia tak prepáč ale zjavne si veľmi naivná... A bert to ako názor 21 ročnej ženy, ktorá dospela práve vďaka materstvu...
@hettinka to suhlasim. 99% problemov tu suvisi so zlym vyberim partnera, zatvaranim oci a otehotnenim bez "rozmyslania"
@catherinah Prečo by som mala bývať uňho keď mám svoje? Každá čo tu píšete že dám dieťa do jaslí a že čo keď začne rodičák? Takto... Koľko žien je takých čo majú deti s mužmi s ktorými im to nevyšlo? Veľa a veľa z nich práve ostávajú doma a sú zavislí na rodičoch alebo dávajú dieťa do jaslí. Ja svoje dieťa do jaslí dať nechcem. Čo je na tom zlé že mi naši pomôžu a postarajú sa mi o dieťa kým ja budem v praci? Je lepšie dať dieťa do jaslí nech sa oň postarajú cudzí alebo aby s ním bol niekto kto v živote dieťaťa ostane aj keď bude staršie? Je lepšie sedieť doma 3 roky a byť naozaj závislá na tom rodičáku a pomoci iných alebo ísť do práce a vedieť že nielen že je moje dieťa v dobrých rukách keď som v tej práci ale aj to že mu dokážem zabezpečiť všetko čo potrebuje bez toho aby som musela na niekom finančne vysieť?
@miuska88 neviem, vynutit sa neda aby tuzil byt radsej s tebou nez s kamosmi. Asi sa citi takto dolezity alebo co. Kazdopadne bud sa vy dvaja porozpravajte normalne ako si to vobec predstavujete, ten spolocny zivot, kedze zatial spolu ani nebyvate ( a planujete vobec, ci ?) a uvidis ako velmi sa vase pohlady a naroky ohladom vztahu a buducnosti rozchadzaju. Potom sa rozhodni ci chces s tymto clovekom skutocne zakladat rodinu, alebo si to dieta vychovs radsej sama, lebo pochopis ze aj tak to dlho medzi vami fungovat nebude. Budes len dalsia z davu co si vybrala pre svoje dieta nevhodneho otca...
a ano, ja uplne chapem ze ta to stve, kedysi som zazila cosi podobne a tiez ma to stvalo. Cakat ale ze sa ti chlap uvedomi a zacne sekat dobrotu je naivne a v 99% pripadov sa to ani nestane. Bohuzial...
Takze mas svoj byt kde platis elektrinu plyn najom a vsetko ostatne co plati dospely clovek.
Alebo za svoje pokladas svoju detsku izbicku posielku vedla svojej detskej posteli.
@alexandraalexandrova Ďakujem že ma chápeš. Vrhli sa tu na mňa akokeby som niekoho zabila len preto že som tehotná s chlapom s ktorým som si to predstavovala inak a za tých pár rokov čo tvoríme pár som nemohla vedieť že sa takto začne správať že mu budú kamaráti prednejší.
@miuska88 tonaozaj bol predtym iny a vsetko zacalo az autom?
Nestali sa tam este nieco ine?
@catherinah Naozaj. Odkedy má auto tak je to také. Keď auto nemal trávil čas so mnou a kamaráti mu kašlali na hlavu. Odkedy má auto tak zrazu sa s ním kamarátia všetci.
@miuska88 pozri netrap sa cakas dieta evidentne si schopna sa postarat aj bez neho a uvidis ako sa on k tomu postavi mozno sa spamata aj ked tomu to co pises velmi nenasvdcuje v prvom rade by som na neho tlacila nech zacne pracovat aby mohol prispievat

@miuska88 viem ze sa citis silna a zodpovedna, ale mozno aj to je problem. Mozno sa aj on citi nepotebny, nemas financny problem, dokazes sa o seba postarat a typicke chlapske veci su zrazu na tebe. Niektori chlapi potrebuju citit ze stale nosia nohavice a ze niesi az taka silna a predsa len ho potrebujes.