Priateľ videl v mojom telefóne fotky môjho ex
Ahojte, už som maximálne bezradná, pretože raz je dobre a raz zle...s priateľom som ostala tehotná po veľmi krátkom čase, no postavil sa k tomu postavil ako chlap aj keď to nieje ľahké často sa hádame...keď sme sa rozprávali o mojom bývalom priateľovi som mu povedala, že ten človek mi veľmi ublížil, pretože keď som ešte s bývalim bola sme spolu čakali bábo posielal ma na potrat, robil natlaky a spontánne som nakoniec potratila povedala som mu, že sa mi maximálne ten človek hnusí...no včera som si len tak pozerala galériu priateľ bol pri mne a nasla som tam fotky bývalého (aj polonahé) na to sa nahneval, išiel sa prejsť a povedal, ze keby sa mi bývali tak hnusil by som tam tie fotky nemala ja som mu na to povedala, že som ani len netušila, že ich tam mám čo je pravda a nechcel mi to veriť..odvtedy to ide s nami zas dolu vodou je kvôli tým fotkám úplne akokeby bez duše...🤷🏻♀️😔
@všetci Má na mňa také nervy a taký je sklamaný z tých fotiek resp situácii, že mi od nervov po telefóne dnes povedal, že sa môžme dohodnúť na nejakej mesačnej dávke a tak bude dieťa vydávať...viem, že to povedal z hnevu, ale toto už prestrelil...
Podla mna ano, je to prehnana reakcia. Napriklad telefon ti vyhadzuje aj take tie spomienky a tam niekedy vyjdu take fotky na povrch, ze sama neverim.
Ak si ako vacsina ludi a mas v galerii 394754028 fotiek, tak jasne, ze sa tam najdu aj nejake 'nevhodne'.
To už je psycho tá jeho reakcia .Asi sa cíti neistý vo vzťahu s tebou ,nemá sebavedomie a myslí si ,že bude nahradený tvojím ex .Zrejme máte tých problémov viac ,určite za tým nieje bezvýznamná foto v mobile .Ja mám x-foto ,aj albumy so spomienkami s ex ale žiaden chlap to doposiaľ neriešil .Sebavedomý ,vyzretý muž /žena / vie ,že sú to len spomienky a necíti sa ohrozený 😉
Hlavne ho teraz nechaj tak, nevolaj mu, možno ozaj potrebuje len vychladnúť, ale na druhej strane je možné aj to, že túto somarinu využije nato, aby s tebou nemusel byť, ak si vašim vzťahom nebol úplne istý. Ale tak ti poviem, ak máte byť spolu, budete. Ak už toto je preňho problém a hádate sa kvôli somarinam, tak ten vzťah asi dlho nevydrží.
@janickacrazy Mňa napadlo presne to isté, že túto somarinu môže využiť ako zámienku aby sme spolu neboli.. 🙂 ale presne tak ako píšeš ked spolu mame byt budeme
a ty sa čuduješ? Ste spolu krátko, prakticky sa vôbec nepoznáte, prekotnou rýchlosťou ste si urobili dieťa, potom ti vidí v mobile polonahé fotky bývalého...ty by si na jeho mieste mala istotu, že si v správnom vzťahu so správnym partnerom? A vôbec, za týchto podmienok máš ty tú istotu alebo snaha o vylepšenie vzťahu je len z núdze cnosť? Asi by bolo dobre ujasniť si to čo najskôr, aj keď z hľadiska tehotenstva je to už trochu po čase...
@danica2711 Chcela som do diskusie dopísať ešte to, že on si vypisoval s babami na pokeci, tinderi posielal im skoro nahé fotky, fotky zadku a pod...odpustila som mu to a on mne ide niečo hovoriť smutné🙂
no veď hovorím, vzťah vyzretý na počatie dieťaťa...
Ako chlap by som ti neverila vôbec, pretože nejako rýchle otehotnieš. Najprv s debilom a potom s človekom s ktorým nie si dlho a s ktorým sa často hádaš. Takže asi 2x nie si zodpovedná hlavne ak po prvej skúsenosti si nedávaš pozor - predovšetkým ty ako žena, pretože teba sa to tehotenstvo a výchova dieťaťa týka viac, ako chlapa. A ešte máš polonahé fotky dementa v telefóne... načo? Ja keď toto čítam tak mi je normálne zle, zase dospelá žena, ktorá 2x neplánovane otehotnie a potom rieši v tehotenstve detinské primitívne veci s človekom s ktorým ani nemá normálny vzťah.
To si mala hneď na začiatku napísať ,to je podstatná info aký trtko je tvoj frajer ,diskusia by sa uberala iným smerom
,,On si vypisoval s babami na pokeci, tinderi posielal im skoro nahé fotky, fotky zadku a pod.,,
Takže on ti nemá čo vyčítať ,on nieje iný ,keď posiela babám na Zoznamkach nahé fotky .
Zrejme sa riadi ,,podľa seba ,súdim Teba
A s týmto si otehotnela ?
Vy ste obaja rovnakí ,nezrelí,nezodpovední a budete rodičmi .Ľutujem vaše dieťa .Do takéto ,,vzťahu ,,vôbec nemalo dieťa prísť.O tebe pomlčím ,raz si už otehotnela a opäť ľahkovážne otehotnieš s nevhodným mužom .Budeš to mať v živote ťažké …
No vy ste sa našli, ľutujem toho drobca. Ak spolu ostanete stále sa budete hádať. Ale ty to asi nevidíš a dúfaš v dokonalú rodinku.
Za mňa to nie je prehnaná reakcia, tiež by ma tým partner riadne nasral. Fotky si vymaž, všetky do jednej a ospravedlň sa priateľovi, že ťa to mrzí a že si si exa vymazala (snáď) odvšadiaľ.
Podla mna to tiez nie je prehnana reakcia z jeho strany.
Počuj pozri sa na to z druhej strany ako by si sa cítila ty? Nerobila by si histericke scény keby niečo také nájdeš v jeho mobile ? Určite sa necítil príjemné .. a to že sa išiel prejsť je ešte veľmi dobrá reakcia

Tak ja si myslím, že ano, je jeho reakcia prehnaná. Z časti aj chápem, že sa ho to dotklo. Ak je pravda, že si ich náhodne našla a potom zmazala a vysvetlila mu to tak ako tu, tak by takto vyvádzať a citovo ťa vydierať tým že je "bez duše" nemusel. Si tehotná, zakladáte si úplne nový spoločný život, novú rodinu. Takže asi takto nejako zle zvládol svoje urazené ego. Daj mu čas, on to rozdýcha. Ale maj sa na pozore ak kvôli tomu, že ti napríklad bývalý spolužiak napíše k narodeninám a ty mu odpíšeš a spraví niečo podobné...