icon

Je možné otehotnieť krátko po kyretáži?

katarinakackaa
14. aug 2026

Ahoj dievčatá 26.4 som zistila ze som tehotna no v 12t.som ma spontánny potrat kde mi teda robili kyret je možné je.po tak krátkej dobe od zákroku môžem byt tehotna?keďže.ja.som odvtedy este ani memstruaciu nemala

anonym_7c9072
14. aug 2026

@katarinakackaa samozrejme ak si mala ovuláciu a pohlavný styk. Ved prv máme ovu a pak ms či nie?

anonym_fa8961
14. aug 2026

Dá sa veru.

krasneleto
14. aug 2026

@katarinakackaa po kyretazi je maternica v stave ako " cerstvo poorana poda" , cize ano da sa... skus spravit test

katarinakackaa
autor
14. aug 2026
@krasneleto

@katarinakackaa po kyretazi je maternica v stave ako " cerstvo poorana poda" , cize ano da sa... skus spravit test

@krasneleto je to veľmi slabike ale podla mna tam trosku vidiet ci?

anonym_7c9072
14. aug 2026
@katarinakackaa

@krasneleto je to veľmi slabike ale podla mna tam trosku vidiet ci?

@katarinakackaa veď tam nič nemáš

katarinakackaa
autor
14. aug 2026
@anonym_7c9072

@katarinakackaa veď tam nič nemáš

@anonym_7c9072 možno som len ja slepá ale ja tam teda slabo vidím ale mozne je ze je to este z predošlého teho.

anonym_9ae6a9
14. aug 2026

Ježiš,si urob test o pár dní alebo sa objednaj k lekárovi a budeš vedieť.nemmusia to riešiť tu a dohadovať sa s niekým či tam čiarka je alebo nie

katarinakackaa
autor
14. aug 2026
@anonym_9ae6a9

Ježiš,si urob test o pár dní alebo sa objednaj k lekárovi a budeš vedieť.nemmusia to riešiť tu a dohadovať sa s niekým či tam čiarka je alebo nie

@anonym_9ae6a9 ty na to vôbec reagovať nemusíš nerozumiem na.co sem chodia taky ludia ako ty múdrovat nato to tu je aby sa.zeny medzi sebou radili ked sa nedokážeš vžiť netreba mi tu písať ja na take reči nie som zvedavá nereaguj normalne ženy sa takto nebudú do niekoho navazas

anonym_7c9072
14. aug 2026
@katarinakackaa

@anonym_7c9072 možno som len ja slepá ale ja tam teda slabo vidím ale mozne je ze je to este z predošlého teho.

@katarinakackaa ja tam čiarku úprimne nevidím. Ak si mala pohlavný styk bez ochrany a s ejakuláciou tak tehu môžeš byť. Ale 100% odpoveď ti dá gynekológ ak ťa vyšetrí

katarinakackaa
autor
14. aug 2026
@anonym_7c9072

@katarinakackaa ja tam čiarku úprimne nevidím. Ak si mala pohlavný styk bez ochrany a s ejakuláciou tak tehu môžeš byť. Ale 100% odpoveď ti dá gynekológ ak ťa vyšetrí

@anonym_7c9072 to je mi jasné ale moja doktorka ma.dovolenku a podla mna.je.celkom skoro tam este aj tak chodiť

anonym_7c9072
14. aug 2026
@katarinakackaa

@anonym_7c9072 to je mi jasné ale moja doktorka ma.dovolenku a podla mna.je.celkom skoro tam este aj tak chodiť

@katarinakackaa tak choď tam ak bude naspäť z dovolenky. Dovtedy si urob ešte v Pondelok test. Každý deň sa testovať neoplatí

anonym_8c9d15
14. aug 2026

Vyckaj a uvidis.
Pred mesiacom bol kyret? Tak to ozaj celkom skoro ☹ aj trochu nezodpovedne...
vyckaj do buduceho tyznda. Spravis potom test a uvidis.
Kazdopadne -tehotna byt mozes. K tomu menstruaciu nepotrebujes.

katarinakackaa
autor
14. aug 2026
@anonym_8c9d15

Vyckaj a uvidis.
Pred mesiacom bol kyret? Tak to ozaj celkom skoro ☹ aj trochu nezodpovedne...
vyckaj do buduceho tyznda. Spravis potom test a uvidis.
Kazdopadne -tehotna byt mozes. K tomu menstruaciu nepotrebujes.

@anonym_8c9d15 ano 21.7mi robili kyret no zial stava sa aj to nebolo to plánované nie som ani prvá ani posledna nezodpovedne by bolo keby je dieťa z hocikym nahodne

anonym_7c9072
14. aug 2026
@katarinakackaa

@anonym_8c9d15 ano 21.7mi robili kyret no zial stava sa aj to nebolo to plánované nie som ani prvá ani posledna nezodpovedne by bolo keby je dieťa z hocikym nahodne

@katarinakackaa tak to potom môžeš mať ešte zvyšné hcg po tehu

anonym_12d987
14. aug 2026
@katarinakackaa

@anonym_9ae6a9 ty na to vôbec reagovať nemusíš nerozumiem na.co sem chodia taky ludia ako ty múdrovat nato to tu je aby sa.zeny medzi sebou radili ked sa nedokážeš vžiť netreba mi tu písať ja na take reči nie som zvedavá nereaguj normalne ženy sa takto nebudú do niekoho navazas

@katarinakackaa ona to napisala trochu nestastnym stylom, ale ma pravdu... Ten test je negativny, toto proste nie je ciarka. A ku Dr. By si chcela ist skoro. Mas odsledovanu ovulaciu? Vies, nikto Ti tu nepovie nic nove, iba ze si treba urobit test o par dni a uvidis na com si, na to sa fakt neda ine povedat.

anonym_8c9d15
14. aug 2026
@katarinakackaa

@katarinakackaa ani styk nebol planovany? Hovorim o tom. Nie o nasledkoch.

anonym_9466d2
14. aug 2026

@katarinakackaa druhy mesiac po som uz bola tehotna ale neodporucam, tehu bolo rizikove. Pockaj tri cykly

katarinakackaa
autor
14. aug 2026
@anonym_9466d2

@katarinakackaa druhy mesiac po som uz bola tehotna ale neodporucam, tehu bolo rizikove. Pockaj tri cykly

@anonym_9466d2 ale ved píšem že sme sa nesnažili tak skoro vôbec ja som uz mala kyret tiež v 12tt sa to iste stalo co teraz na to sa mi národa dcérka asi 2m po kyrete všetko v poriadku no uvidíme o pár dní ked sa stalo neznamena ze to automaticky ma.dopadnut zle vela žien otehotnelo aj po pôrode celkom skoro to nie je ako nezodpovedné?no skvor to je.nezodpovedne ako to ze.zena po zákroku otehotnie a ked.sa.to aj stane tak čo má sa trápiť nad tym ze joj ved hlavne je aby všetko dobre dopadlo

anonym_206cf3
14. aug 2026
@katarinakackaa

@katarinakackaa tak za 1. kyret si mala pred cca 3 týždňami čo mi pride maximálne nezodpovedné mať sex skôr ako dodržaní 600 nedelia a za 2. ako môžeš byť tehotná keď ešte len teraz pri normálnom cykle 28dnovom si po ovulacii 🙈 bože však si len robíš srandu 🤦‍♀️

anonym_9ae6a9
14. aug 2026
@katarinakackaa

@katarinakackaa však ale potrebuješ sa tu dohadovať s niekým kto tam tú čiarku nevidí a budeš ho presviedčať?ja som to tak myslela,že ty sa tešíš,že máš čiarku a tridsať žien ti tu napíše ,že nie

krasneleto
17. aug 2026

ahoj, viacmenej ta crtajuca ciarka co vidis na teste je zostatkove HCG z predosleho tehotenstva... MA si mala v 12 tt to uz bolo HCG dost vysoke, cize sa vyplavuje k 0 dlhsie ... pre istotu zopakuj test, pokial ciarka silnie, tehotna si... pokial nie, naozaj by som to brala ako zbytkove HCG