Priateľ zverejňuje sexy fotky
Priateľa vzrušuje fotenie, pri sexe. Toľko som sa dozvedela od neho. Nebola som proti, až kým sa mi náhodou nepodarilo zistiť, že fotky zverejňuje a necháva ich komentovať iným uživateľom na stránke, čo sa mu očividne páči, ked vidí samé sexuálne poznámky k mojej osobe.
Ako mu dať pocítiť, že toto bolo veľa, že urobil chybu ktoru nejde len tak prepáčiť?!!!!!!
Okrem toho si vypisuje aj s babami ktoré na pokeci v sexzoznamke ponukaju služby. Neviem čo robiť, mám užasneho chlapa, ktorý sa stará o mňa, s ktorým som plánovala rodinu. DOTERAZ. Už neviem, čo ďalej. Čo by ste robili vy ???
@2491992 No, vobec nic s tym nerob. Ved on len porusil vasu dohodu, narusil tvoje sukromie, ohrozil tvoju bezpecnost, mozno aj buduce zamestnanie. To urobi kazdy druhy kandidat na idealneho zivotneho partnera, tak predychaj a odpust a tes sa kde a ake fotky vasich spolocnych deti bude zverejnovat 😒
Ale veď ju nechajte, baby. Nech žije v tom sebaklame... Ale potom nech sa nesťažuje. Myslíte, že ho udá na políciu? Pche, keď ju dobre ok...uje, tak stiahne všetky obvinenia, a potom bude ďalej nariekať a tak ďalej.
Asi by som ten vzťah ukončila. Myslím, že tým čo vykonal, ťa dosť ponížil a ukázal ako si ťa váži. Máloktorý chlap by bol rád, keby jeho manželku videli, tak ako teba vidia iní.... A nezabudni povedať tvojmu potenciálnemu ďalšiemu partnerovi, že sa môže s týmito fotkami stretnúť, aby neskôr nebol problém...
Na druhej strane je to tiež podobné s matkami a ich malými deťmi. Tie fotky predsa tiež zverejňujú na internete bez ich súhlasu a v roznych situáciách a v podobách. Tak keď deti dospejú do puberty, tak sa budú pekne ale pekne hanbiť...
@2491992 a tebe nevadi, ze tvoj priatel si plati clenstvo na takychto strankach? Ako buduci mozny otec tvojich deti...hmm, neviem..
Ak vies, kde ma tie fotky ulozene - zmaž ich ešte bez jeho vedomia, aby si ich neprekopiroval inde. A na tej stranke poziadaj adminov o ich zmazanie s odôvodnením, že si k ich zverejneniu nedala suhlas. To, kam sa už možno dostali asi neovplyvníš, ale minimalne týmto by som zacala.
@jalito ono povedzme si ako je, vždy sa budeš inak pozerať na partnerovu "hanbatú" fotku z čias, keď mal 8 mesiacov a inak sa budeš pozerať na takú, kde má 28 rokov a obšťastňuje nejakú divožienku... aj keď oboje je minulosť, predsa len väčšina ľudí v tom rozdiel zbadá.... len pre úplnosť - nesúhlasím ani so zverejňovaním detských fotiek, ale povedzme si ako je, za "hanbatú" fotku z detstva ťa z práce nevyhodia, za takú spred troch rokov, kde máš "plné ústa práce" asi áno (ak práve nepracuješ vo "verejných službách" )
@jalito čiže matky by nemali zverejňovať akekoľvek oblečené fotky detí, pretože pedofil? Nejak nechapem tvojim myšlienkovym pochodom.. Ja mam na mysli nahate deti. Tu je to ošetrené tak, že pokiaľ má tá matka v hlave vymetenô, tak po nahlaseni fotky ju admin zmaze. V zakladatelkinom prípade je blbé to, že je dospelá a de facto sa môže ukazovať v rôznych polohách a na rôznych portáloch. Nečudovala by som sa, keby s nou nahral aj samotny sex bez jej vedomia a niekde ho vycapil.
@sissy27 To je síce pravda, čo píšeš, ale predstav si takého pubertiaka. Náhodou bude neobľúbený v kolektíve a niekto so spolužiakov drzo vyhrabe fotku s počúraným tehotenským testom, alebo fotku mamičky ako rodí (deti a pubertiaci sú zlomyselní) a to dieťa sa psychicky zrúti. Trebárs.
Pokiaľ je zaklateľka atraktívna, má šancu možno zarobiť i v eskort servise - nepriamo sa pochválila, že sa chlapom celkom páči tak prečo do toho neísť. 😀 😀 😀 😀
@jalito ja hovorím za seba, ja nesúhlasím so zverejňovaním fotiek detí na nete, preto sa obrázky môjho potomstva ani na žiadnej stránke nenachádzajú... vzhľadom k veku už asi dlho nepotrvá, kým sa začne "zverejňovať" sama, ale tak snáď to ustojíme v nejakej prijateľnej forme 😅
ale teda toto nie veľmi súvisí s problémom zakladateľky - ona je dospelá osoba, ktorej intímne fotky voľne kolujú kade tade, môže jej to narobiť problémy ako vo vzťahoch k blízkym osobám, tak aj v zamestnaní (či už súčasnom alebo budúcom)... rozhodne má väčší problém ako keby to boli fotky z detstva 🙂
Dozvedela,tak že ked si zabudol u mna doma mobil, pipla mu sprava ze dakujeme, vase vip clenstvo bolo na stranke..... predlzene. a nebolo tazke najst pod nickmi ktore pouziva jeho
V podstate som sa tvarila že nic som nevedela, nemožem priznať ž e sa hrabem v mobile !
ahoj, necitala som uplne vsetko... ale vzdy plati, ked to urobil raz, urobi to aj druhy raz...treti, stvrty, atď... posli ho kadelahsie, skor nez bude neskoro... u mna by taky muz stratil moju doveru a podla mna bez dovery vztah nemoze fungovat. si si ista, ze ked si pisal v sexzoznamke, ze sa so ziadnou nestretol?
ja by som vypisovanie si s lahkymi slecnami povazovala za neveru. neviem si predstavit, ze ľúbim svojho partnera a pritom si vypisujem s dakym chlapom... nedokazala by som sa uz partnerovi pozriet do oci... netoleruj mu to. vsak Ťa ponuka celej verejnosti. robi s Teba stetku. predstav si, ze si na Tebe honi 300 chlapov... teda predpokladam, ze kvoli "abstraktnemu umeniu" na tu stranku nechodia 😀
problemy v zamestani, nazory okolia (kamaratov...) riesit nebudem, to uz par bab pisalo. podla mna je vhodny rozchod
@2491992 to Ti on povedal, ze je to uchylka, ci Ty si to tak pred sebou ospravedlnujes??? Tak potom chudak kazdy chlap, co je neverny zene, chudaci ti, ktori chodia na sexzoznamku, oni za to nemozu, oni su *len* uchylaci. 😔
Nema 20...stavim sa, ze ma 25 😖 😠
Nezatvaraj oci pred problemom. To nie je uchylka. On je hajzel a este dalsie ine vyrazy. Za to by si ho kludne mohla dat na sud!!! Chapes, co spravil? Dal Tvoju osobnu fotku na net!!!
Aspon si si precitala, co tam pise? Chvali sa Tebou, ci Ta ponuka? Co pise na sexzoznamke???
A este jedna vec. Aj masovi vrahovia byvaju uzasni ludia, skveli susedia a manzelia 🙄 🙄 🙄
Osobne, nielen za tuto vec by bol medzi nami koniec. Samozrejme, je to Tvoje rozhodnutie.
ahoj..
nevsimaj si co ti pisu sem tie zenske..oni ti iba zavidia 😉
takze ja radim... netrap sa..on je proste taky, ale on sa zmeni!!! Staci, ked sa za neho vydas..nieeee...svadbu netreba... Staci ked mu porodis aspon tri krasne vonave babatka a uvidis, ako jeho srdce si uvedomi, ze sa sprava nepekne a prestane s tym, co teraz robi...
a keby si tu riesila o par rokov nieco so svojim "zivotnym partnerom", ci druhom... tak odporucam, nezabudaj uviest tuto formulku "nesudte ma, vy nekracate v mojim topankach, nezazili ste to.. " 😀
takze cest intelignecii zenskej!!!
ale šak povedz, že kamarátka Ti poslal jednu fotku, alebo adresu z internetu - a nemusíš sa priznávať, že si to našla v mobile (ospravedlnujem sa, nečítal som všetky odpovede). Nemohla by si aj nám dať tú adresu ? 🙂
Naozaj vzroný otec. Na Tvojom mieste by som nechcel mať dcéru. Ktovie, aké fotky by s nou spravil, ken bude mať 6 rokov.
ZOBUD SA A VYKAŠLI SA NA NEHO
@2491992 ahoj, nečítala som celú diskusiu, chcem ti len napísať aby si sa nenechala využívať. Viem že priateľa určite ľúbiš, tak sa snažíš prehliadať jeho chyby, ale toto už nie je len nejaká malá bezvýznamná chybička! On ti vedome ubližuje a ponižuje ťa... Ako jeden dobrý chlap môže zverejňovať takéto fotky svojej priateľky na net (a nechať ostatných chlapov nech si to pozerajú a slintajú nad ňou)? A čo keby tie fotky videl nejaký tvoj známy, nepomyslel by si potom o tebe že si štetka? (ospravedlňujem sa za výraz) A o tom že si píše s babami na sexzoznamke ani nehovorím, pre mňa je to už istý druh nevery. Na tvojom mieste by som sa s ním vážne porozprávala a vysvetlila mu, že pokiaľ to nepochopí a nezmení svoje správanie tak je koniec. V partnerovi máš mať istotu a nie sa strachovať, že ťa niekde podvádza ☹ Naozaj si to nezaslúžiš..
Jeho to vzrusuje, ja odpadnem. Slecna a ucta k vam je mu asi uplne neznama vec, vsak?! Mne by prislo divne uz aj to, ze si nas chce fotit pri milovani. Je to intimna chvila dvoch ludi a na to aby si to obaja pamatali, nepotrebuju fotky. To rovno mozte s prepacenim sustat na namesti. Myslim, ze by ste ho mali dat preliecit alebo radsej co najskor vymenit...

že nefér 😀