icon

Priateľku pozvali jej kolegovia na wellness a mňa ide poraziť

lalalaboy
12. nov 2022

Sme mladý ja mam 18 ona 17 obaja brigadujeme chceme ísť na výšku atd atd.
Ide o to že ju nejaký jej kolega pozval na Welness. Ani sa ma nespýtala či môže ísť ani nič len mi oznámila že pôjde na víkend. A mňa ide rozdrapiť. Neviem ako sa zachovať čo mám robiť.
Predstava že bude nahá v jednej miestnosti s dvoma chlapmi ktorý majú 25+ je... No asi si viete predstaviť 🙂 (Áno ide snimi aj jedna baba okrem mojej ale aj tak). Upokojuje ma že sa nemám čoho báť že si dá plavky ale viem že koľko krát sa tam v plavkách ísť nemôže. Nechcem byť stíhačka čo žiarli ale toto mi príde trochu cez. Nepovedal by som keby sa ma spýta či mi to nevadí. Či som stým v pohode alebo najlepšie keby ma zavolá tiež ale ona mi to len oznámi. Vraj chce len na víkend vypnúť s kamarátmi. Nie že by som jej neveril, ale ani bohovi neverím im. A neviem čo robiť.

viestta
12. nov 2022

@zoro9836 ty chápeš princípy rekondičných pobytov? Zamestnávateľ zaplati, zamestnávateľ určí termín a miesto, nepýta sa ta ci chceš, či nechceš, či ťa doma pustia a už vôbec ho nezaujíma, že ty tam budeš bez partnera.

mondolina
12. nov 2022

tiež som bola s kolegami na wellnes, bola to odmena za prácu, a keďže je to to skoro mužský kolektív, bola som tam s nimi sama🤔
môj partner mi doprial oddych, nerobil scény, asi kvôli tomu, že mi dôveruje 👍

viera321
Autor odpoveď zmazal
lalalaboy
autor
12. nov 2022

@zoro9836 Ďakujem. Ako je tu veľa očividne neempatických človiečikov. Česť výnimkám. Porozprávam sa sňou. Uvidím čo to dá.

dilino
12. nov 2022

@viestta 1000 bodov.

sticker
h2
12. nov 2022

@zoro9836 Nepísala som, či to je, alebo nie je v poriadku. Vyjadrila som sa len k tomu, že si nepýtala povolenie od frajera.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
12. nov 2022

@mimka2019 a keď tam bol s 5 kolegami a neviem kolkymi kolegyňami, tak som sa mala ísť od žiaľu obesiť? A odkedy sme spolu bol tam niekoľkokrát. Aj ja som bola bez neho, tiež s partiou kolegov a kolegýň.

lalalaboy
autor
12. nov 2022

@viera321 môžeš mi napísať do správy prosím ťa

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
12. nov 2022

@wheel prefiknut ju môže hocikde, nemusí jej platiť welness.

sickynickyobsadene
12. nov 2022

@lalalaboy nie si stíhačka...ja by som to netolerovala.Nevidim dôvod prečo by si nešiel aj ty?

viestta
12. nov 2022

@zoro9836 rieš svoju rodinu. Nám to vyhovuje takto. Stačí?

sickynickyobsadene
12. nov 2022

@viera321 👏👏👏👏👏👏👏

@viestta 👎👎👎

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
retatka
12. nov 2022

Pýtať sa partnera ,či môže ísť ?😀Nech sa pýta matky .Až bude chcieť podvedie ťa,na to nepotrebuje ísť na welness .Bola som viackrát s kamoškami ,kamošmi a muž bol šťastný ,že som prišla zregenerovaná domov .Muž chodil tiež do sauny,Len teda u nás vo vzťahu je dôvera a nulová tolerancia žiarlivosti .Sme sebavedomí a nie zakomplexovaní žiarlivci .

mimka2019
12. nov 2022

@viestta ale tu nejde o rekondičný pobyt z práce...aspoň z príspevku je jasné, že ju kolega pozval na wellness. To je veľký rozdiel. Tebe keby muža pozvala kolegyňa z práce na wellness tak mu povieš, že miláčik choď a uži si to? Nejde tu vôbec o žiarlivosť ale o princíp. Rázne to mala odmietnúť, keď je vo vzťahu a na vzťahu jej záleži. Áno aj môj manžel chodí na rekondičné pobyty do Tatier z práce aj na týždeň, s kolegami a kolegyňami. Ale to je predsa o inom, to je súčasťou práce - teda odmena za ťažkú prácu. Ale kebyže mňa pozve kolega z práce z vlastnej iniciatívy, tak ako správna milujúca manželka to odmietnem, lebo zámery toho kolegu sú jasné 😁

viestta
12. nov 2022

@mimka2019 ja som pochopila, že tu ide partia z roboty. Ale potom sa začalo riešiť, či by niekto išiel sám bez partnera. Tak niektorí chodia.

h2
12. nov 2022

@viera321 Nečítala som celý tvoj príspevok, ale normálny človek sa nebude partnera na niečo také pýtať, lebo normálneho človeka ani nenapadne, aby na taký pobyt v takom zložení išiel.

viestta
12. nov 2022

@zoro9836 ty si zjavne nikdy neriešil kto sa postará o dieťa, keď sa rodičia výberu na rekondičný, len aby bola všetka početnosť zachovana. Mali sme ho nechať v úschovni na stanici?
A len tak mimochodom, čo na veci mení keď v saune okrem partnera bude ešte ďalších 5, 10 cudzích žien a mužov?

ibrunova
12. nov 2022

Každý wellness je bez plaviek, distaneš plachtu a je už na tebe, či si ju dáš alebo nedáš. Do vody bez.. Nezažila som saunu, kde by som musela byť nahá..

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
grilazka
12. nov 2022

@sasitimi17 Čakala som kedy tu niekto niečo takéto rozumné napíše ako ty.
Už vidím to vypisovanie žien,kebyže frajer šiel s dvomi babami na víkend,na wellnes. By mu tu riadne prezývky dali a odporučili jej rozísť sa 😄
Nie,nie je to normálne,keď už mám vzťah ísť s kolegami na wellnes. Čo tam asi tak večer,keď si dajú vínko,drink budú robiť? 🤔Asi pôjdu spať....🙆Ale spolu pravdepodobne 😏

viestta
12. nov 2022

@zoro9836 vidíš a u nás to je o reciprocite. Raz strážim ja, raz ho stráži otec.

ibrunova
12. nov 2022

@lalalaboy idú tam aj spať?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
sasitimi17
12. nov 2022

@grilazka ale však jasné, keby ich muži šli vo štvorici (2 muži, 2 baby) tak by praskali od žiarlivosti, ani jedna by neostala taká pokojná ako sa tu prezentuju 😂

viestta
12. nov 2022

@zoro9836 ale on sa osemrocny nenarodil. On sa k tomu časom dopracoval. Keď mal necely rok bol muž prvý krát na rekondicnom, vlani som bola ja a to už chodil do školy.
Ale čo ja ti tu vypisujem? Však ty nie si žiaden kontrolný orgán a aby som ti čokoľvek musela zdovodnovat a vysvetľovať.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zuzana76
12. nov 2022

@lalalaboy také dievča za veľa nestojí, ak tvorí pár s tebou a ide kľudne na wellness s cudzím chlapom, to nie je o tom, či dovoliť, to je o tom, že ona pravdepodobne necíti záväzok vzťahu