Priateľku pozvali jej kolegovia na wellness a mňa ide poraziť
Sme mladý ja mam 18 ona 17 obaja brigadujeme chceme ísť na výšku atd atd.
Ide o to že ju nejaký jej kolega pozval na Welness. Ani sa ma nespýtala či môže ísť ani nič len mi oznámila že pôjde na víkend. A mňa ide rozdrapiť. Neviem ako sa zachovať čo mám robiť.
Predstava že bude nahá v jednej miestnosti s dvoma chlapmi ktorý majú 25+ je... No asi si viete predstaviť 🙂 (Áno ide snimi aj jedna baba okrem mojej ale aj tak). Upokojuje ma že sa nemám čoho báť že si dá plavky ale viem že koľko krát sa tam v plavkách ísť nemôže. Nechcem byť stíhačka čo žiarli ale toto mi príde trochu cez. Nepovedal by som keby sa ma spýta či mi to nevadí. Či som stým v pohode alebo najlepšie keby ma zavolá tiež ale ona mi to len oznámi. Vraj chce len na víkend vypnúť s kamarátmi. Nie že by som jej neveril, ale ani bohovi neverím im. A neviem čo robiť.
ahoj.
ja som za bežných okolností "tá zlá", ktorá žiarlivých a obmedzujúcich partnerov na koníkovi nejak smeruje a snaži sa ich napravit, lebo každy z nas má mať vo vztahu istú voľnosť.. ale tu sa to mení o 180°. tvoje pocity absolutne rešpektujem a poďme si povedať prečo.
- vo wellnesse sa plavky nenosia. plachta max, aj tá sa napr v CR v niektorých wellness nenosí a si na "naháča" (alebo Aphrodite u nas na svk). (ja som napr vždy nahá aj na svk, lebo je to cesta uplného zrelaxovania)
-ja by som toto svojmu chlapovi nespravila, pretože na 80% budú aj oni nahí a mne by toto teda nevoňalo hoci som dost tolerantna, keby to je naopak, preto sa chovám tak, ako chcem, aby sa choval aj môj partner.
-ty nebuď poserko. povedz jej o tom, že sa ti to nepáči. a ona, ak je v hlave uvedomelá žena a myslí na tvoje city tak od toho cúvne.
prepáč že tak napriamo, ale stoj si za svojim... mínus tohoto celeho je, že ste moc mladí a ona možno roztopašná. držím palce, daj vedieť, ako to dopadlo. rozhodne ju konfrontuj
@lalalaboy keď normálne pôjde a "vraj v Tom nič nebude"...nech si ide ... Nabudúce ale nastav zrkadlo a urob s odstupom času presne do bodky to isté .... Keď bude žiarliť alebo si o Tom celom myslieť svoje asi niečo nie je v poriadku 😉👌ale nerob to takým tým štýlom že sa ideš pomstiť....zámerne.... Len to proste urob.... Aké budú jej myšlienkové pochody
@lalalaboy nie si ziadna stihacka..neexistuje heterosexualny chlap, ktory pozve ženu na wellness a nema o nu mal zaujem.Si muz a vies to.
Ste velmi mladi, je dost mozne, že tvoja frajerka má naozaj "čisté úmysly", len je este velmi naivna a neskusena, ale to je v tomto veku normálne.
Najlepsie, co mozes urobit, je nechat to tak, ak chce ist nech ide.. Ona sama musí urcite skutocnosti pochopit-skusenost je neprenosna.
A ak naivna nie je a hlada rozptylenie a zazitky za ktore nemusi platit, ty s tym aj tak nic neurobis.
Bud to budeš akceptovat alebo pojdes vlastnou cestou.

@leni1977 Ked ho bude chciet podviest, podvedie ho tak ci tak. Pozri, z prace sme si mohli vybrat, kam pojdeme na rekondicny pobyt. Oslovil ma kolega- kamarat, siel este dalsi koelga a jedna kolegyna. V podstate som bola istym sposobom pozvana na rekondicny pobyt... Boli sme mladi, ja nezadana.. kolegyna tiez, chalani mali frajerky. Kolega- kamos je typ, co to skusal na hadam vsetky kamaratky.. Vratane mna.. ale nie na rekondicnom pobyte.. Ten sme vsetci 4 absolvovali vo vsetkej pocestnosti. Hoci prilezitosti by bolo aj tam. Kto chce, cestu si totiz najde.