Priateľova dcéra otehotnela. Čo teraz robiť?
Žienky ani neviem kde začať. S mojím chlapom sme boli spolu minulosti, keď som šla študovať a málo chodila domov nejako ten vzťah ochladol tak sme šli od seba. Ženil sa mladý, je roky rozvedený, má už dospelé deti. Moje okolie vrátane mňa sa veľmi čudovalo jeho výberu. Neskôr jej výchove detí, a ďalších veci čo viedlo ku krachu jeho manželstva.
Ja som sa vydala po tridsiatke, som vdova, deti v puberte. S tým mojim chlapom sme sa opäť dali dokopy všetko klapalo az doteraz. Uplynulý víkend sa k nemu dotrepala dcéra ktorá je teraz v maturitnom ročníku s tým že ju mater vyhodila na ulicu lebo otehotnela ani srnky netusia s kým. Paradoxne od rozvodu doteraz sa deti nejako nesnažili o stretávanie s otcom. Nechcem sa starať do ich(ne)výchovy a teraz je to už beztak neskoro nemám právo ju vyhaňať z otcovho domu ale nechcem aby bola vzorom pre moje dcéry. Bolo chybou nasťahovať sa k nemu po dvoch rokoch vzťahu?

Autorka si silna zena a zivot ti dal uz vela lekcii. Podla mna si tym sliepkach tu vobec nemusela vysvetlovat, preco si byt predala. Museli by citat s porozumením, ze si ho predala davno davno pred tymto partnerom. A aj keby to bol len rozmar, je to cisto tvoja vec. Myslim si, ze chlapov po svete beha dost na to aby si si nasla normalneho muza. Podla mna, ked clovek s niekym byva a je to jedno, koho je dom na LV, tak ak ma prist do domu novy člen s bábätkom, to rozhodnutie musia spravit obaja. Cize keci o tom, kto ma ake pravo podla paragrafov je jedna vec ale druha vec je kľudný chod domacnosti. On podla mna netusi co to bude pre neho obnášat s takou dcérou a babom ale to uz teba trapit nebude. Spal mosty ale uplne, ziadne vyplakávanie na ramene. Lebo to nie je chlap na pokojný rodinny zivot. Drzim ti palce aby si sa mala dobre aj s dcérami a hadam si si uz vsetko zle odžila a mozes zacat od znova.