Priateľova mama chce vnúča
Baby ja neviem co mam robit, ale priatelova mama strasne chce vnuca a stale ho vypytuje. Chodime spolu 4,5 roka. Prvykrat som ju videla asi po takmer roku. Vobec ma nepoznala, asi po 15 minútach mi zacala davat lekcie sexu ako na vyrobu dietata. Som z nej na nervy uz. Moja reakcia na to je uplne opacna. Mam z nej pocit ako keby ma uhanala a chcela si len prenajat moju maternicu. Normalne mam pocit, ako keby som bola len tovaren na jej vnuca. Mozno keby na nas netlacila by sme to dieta aj chceli, no takto sa tomu branim. Ja osobne by som chcela asi 2 roky este pockat. Teda to si myslim teraz, co bude o pol roka neviem, mozno si to rozmyslim. Mam 29 rokov, je to vek kedy by som mohla uz mat dieta alebo aj mohla pockat. Sama citim, ze este az tak velmi po tom netuzim. Teda aj tuzim, ale mam aj ine svoje sny ktore si chcem este splnit. Uz neviem co jej mam povedat. Raz som jej povedala, ze deti nechcem mat vobec, vtedy pustila plac ako male dieta. Potom som ju ukludnila, ze chcem dieta, ale nepovedala som kedy. Kedy sa s nou bavime, ci ja alebo priatel, pyta len dieta. Ano ja viem, ze to odkladam, ak by sa mi aj nepodarilo nikdy v zivote mat, aj to sa moze stat, ja s tym ratam, asi by som sa z toho nezrutila, resp. by som sa zariadila. Samozrejme si myslim, ze tie 2 roky - nemal by byt problem snad mat dieta aj ako 31 rocna. Zatial byvame v 1i byte, takze dalo sa vyhovarat na nedostatok miesta, no ideme kupovat vacsi, co ona logicky ocakava, ze budu hned vnucata. Ani nebyva pri nas. Byva daleko, potom sa bojim, ze by sme k nej museli stale chodit na vikendy cez pol SK. Poradte prosim. Nechcem ju ranit, ale tak isto ja nemozem mat deti pokial sama neviem ci ich chcem. Ak by prisli nic by sa nestalo. Bolo to by to ok, a mozno by to bolo aj super, no ako vravim, ja si ich chcem vychutnat neskor. Ma este jedneho syna, ktory je len o rok mladsi a od neho vnuca nepyta. Tak isto ma frajerku uz dlho, len oni este nemali svoj byt a ani pracu poriadnu. Takze s vnucatom otravuje len nas. ☹
@mircalla Pises, ze neplodna, predokladam, ze babatko sa potom podarilo, ci to nie je Tvoje? Samozrejme ze ja neviem ci som plodna ani teraz, beriem zivot ako pride a co sa stane. Bola by som asi smutna, ale zase by som si povedala, ze to tak malo byt. 🙂
@1katkas Nepomoze, ona je aj za svadbu hned uz len nech je vnuca. 😀
@smiesneusko ty kokos tak to az raz budes mat deti tak sa jej nezbavis uz vobec.
@katusik19 Ale to hadam nie. Ratam s tym, ze mi bude radit co s nim mam robit, ale nepredpokladam, ze nas bude casto otravovat. Nas ani praveze az tak nenavstevuje ako druheho syna s frajerkou, oni su skor spolocenski, stale s nimi je najmenej kazdy druhy vikend. S nami parkrat do roka. No o nich sa da prespat preto k nim aj chodi. Ked budeme mat vacsi byt asi bude spavat aj u nas.

@smiesneusko To by jej tvoj priatel mal vysvetlit, ze otravuje, ze sa to ani nepatri, nech si najde konicky, stretava sa s kamaratkami, a zije si svoj zivot, ked pride vnuca, date jej to vediet.