Priateľova mama nás nechce pustiť preč z domu. Čo máme robiť?
Priateľ má 26rokov a jeho otec odišiel preč a im nepomáha a jeho mama chce aby sme tu ostali len kvôli financiám bude sprosté keď odídeme a necháme všetko tak? S priateľom čakáme babo a tiež chceme mať vlastnú rodinu len mama jeho nechce o tom počuť. Žijeme teraz u neho doma a ved keď sa to malé narodí nemôže žiť všetci štyria v jednej izbe. Ja už mám jedno dieťa 5 ročného a s priateľom čakáme ďalšie. Co mame robit
A to nevies napisat vsetko naraz? ked sa takto kuskuju informacie, tazko sa radi. Ved jeho mama moze predat dom a ist s dcerami do bytu. A vy podnajom
Áno trápi ma to kvôli priateľovi. Priateľ robí ako k... Aby pomohol mame a aj tak je najhorší. Priateľ sa o nás stará ako môže.
@alex49 jeho matka je rovnako dospelá ako ona sama. Potrebuje pomôcť, tak ako ona prišla s dieťaťom k jej rodičov pýtať pomoc, aby mohla u nich bývať s jej dieťaťom. Jeho matka potrebuje pomoc od syna, tak aký rozdiel? Prečo by nemohol pomôcť do času, kým jedna zo sestier neurobí školu trebárs a nezačne pracovať? Načo zbytočne do podnájmu?
@jaka02 Keď je najhorší, tak odíďte...čo sa neporozprávaš s ním? Niektoré sa tak bojíte samoty , že si rýchlo necháte urobiť dieťa a myslíte si, že tak si ho pripútate k sebe ako guľu na nohe ☹ Aj ti poviem, ako to dopadne...tri úvery na krku a neustále hádky kvôli peniazom ☹ A keď sa dieťa narodí, to ešte len bude cirkus😂 Kde si podela rozum?
Áno je to ťažké stále sa sťahovať a ešte k tomu s dvomi deťmi ale žiť s jeho mamou by mi až tak nevadilo ako s jeho sestrou ktorá je vždy ta najlepšia. Človek si nemôže ani otvoriť ústa aby nebolo zle
Nebojím sa ze ostanem sama aj keby nečakame spolu dieťa viem ze by som ňou ostat
Aj keď som tu ako hosť mam pravo povedať co si myslím. A robím tu a jej dcéra sa vyhovori že nemá čas jedine co robí je ze chodí do školy a za frajerom a každu chvíľu na tom mobile.
@jaka02 ja by som sa zbalila a nech dom preda, ved ste 2 dospely ludia, bude tvoj chlap mat taketo vycitky tak sa akurat rozidete
Toho sa bojím najviac že sa kvôli jeho mame rozdielne to by som ale necela
Ved ale žijem tu aj já to mam držať hubu a počúvať ich co mi hovoria a nepovedal svoj názor?
na tvojom mieste by som sa zmierila s tým ako to je, bud rada, že tam spolu môžete bývať
A mam to nechať tak ako to je hej?
Mam to nechať tak ako to je a počúvať ich výčitky že mi sme najhorší? Takýmto spôsobom sa rozideme
@jaka02 bud pojde s tebou priatel prec do toho podnajmu alebo chod bez neho naspät k rodicom...ine riesenie nevidim
@jaka02 bud pojde priatel s tebou a budete na 1.mieste, alebo sa na neho vykasli. Ja som sa s takymto rozviedla, mamicka je najviac pre neho
Ma rad svoju rodinu ale viem ze ma rad aj mňa a naše deti
@beky1813 nemôže ho predať keď má hypotéku na dom s mužom, ktorý je pravdepodobne tiež vlastník ....
Priateľ dáva mame 200 eur plus co platí jej pôžičky co jej zobral a aj tak je najhorší
@katrinka34 vidis, na to som zabudla, ale tak je to nezodpovedne nevyriesit si majetkove zalezitosti
A samozrejme platí priateľ aj kúrenie
@jaka02 v čom je najhorší ? Tomu vôbec nerozumiem ...

Všetko je cele tak komplikovane.