icon

Priateľova tehotná bývalka

29. júl 2021

Chcem vas poprosit o radu,nazor.
Zacala som si s kolegom,nedokazala som to ovladnut.vo vztahu bol nespokojny a nerozumel si s nou. on ma male dieta a tehotnu partnerku.rozisiel sa s nou a teraz zije u mna.ja mam jedno dieta.on svoje dieta navstevuje min raz za mesiac a aj nieco nan plati.bojim sa, ze ked mu jeho byvala porodi druhe dieta tak mna opusti.
Vdaka za nazory.

sense
29. júl 2021

Keby je vo vzťahu nespokojný, tak nespava so ženou a nie ze ona ešte aj otehotnie. Takže teba tiež len pekne vodí za nos... A byť tebou sa nebojím že sa k nej náhodou vráti ale toho aby som od takého neostala tehotna...

jaruska_12
29. júl 2021

Aj mňa opustil partner som tehotná a máme dcéru ktorej sa celý mesiac neozval ale karma existuje stále hovorím ja nebudem nikdy sama mám deti to on bude sám a keď opustil raz opustí aj 100 krát

jaskolka
29. júl 2021

Ako sorry, ale charakter vás oboch je nulový... Ty sa "nedokážeš" ovládnuť(mimochodom, pudmi sa riadia zvieratá, ľudia majú takú vecičku v hlave, ktorá sa volá mozog, ktorým sa riadia) a on opustí tehotnú partnerku... Našli ste sa, gratulujem...možno tým bývalej urobil službu, lebo mat za muža takého ch***, tak zbohom rodina.. Ak opustí po čase aj teba, nesťažuj sa...

lalenka33
29. júl 2021

Ja len dúfam, že jeho bývalá má toľko rozumu, že ho späť nevezme a radšej ostane s deťmi sama, ako s takýmto chujom.. a teba karma skôr či neskôr dobehne, žena, ktorá sa nedokáže ovládnuť a musí roztiahnuť nohy chlapovi, ktorý má dieťa a tehotnú ženu je totálne dno...by som sa aj anonymne hanbila to tu vôbec napísať, ani sa neni čo čudovať, že si bola sama s dieťaťom... keď ťa tento kopne do riti či už kvôly bývalej alebo novej, tak skús používať na stehná také pevné gumy na cvičenie, budú ti držať nohy spolu,keď máš ty sama problém ich tak držať a musíš ich rozťahovať zadaným kolegom.Prípadne také nakúp pre kolegyne lebo čo ty vieš, možno sa tam ešte taká ako ty nájde čo bude mať problém ich udržať pokope,keď jej tvoj k...tko bude hovoriť aký je s tebou nešťastný a ako si nerozumiete..neprajem nikomu nič zlé, ale mohol by ti to spraviť až po tom, čo ti spraví dieťa aby si si vyskúšala to, čo si ty spôsobila jeho bývalej.

katkami123
29. júl 2021

A ten čurak ju opustí ešte takým štýlom ako najposlednejsi chrapúň. Keď ma 10-mesačne babo, ktoré v noci veľmi nedá spat a sú aj nejaké starosti a obeta. A žena už nemá toľko času na seba. A ešte sa zahrá na cukroveho, ze mu deti raz poďakuju, nemám slov, asi ma naozaj podakuju, vyrastať bez otca je pre deti asi fakt na dakovanie. A jej sa ani neprizná, že má inú.Nemá ani na to gule, aby sa priznal čo je vo veci. No hnoj. A vlastne tento jeho madrac si prestne taký hnoj aj zaslúži.

predavamknihy
Autor odpoveď zmazal
predavamknihy
29. júl 2021

Zaujímalo by ma vyjadrenie autorky k tým odpovediam

zirafienka
29. júl 2021

@predavamknihy nenachádza slová...

mmoonna
Autor odpoveď zmazal
derdia
29. júl 2021

Moja prajem ti aby spravil dieta aj tebe a potom opustil aj teba koli dalsej.... To si totiz zasluzis!!! Pochybnosti budes mat nazmvzdy lebo ked raz dokazal svinsky opustit zenu, tak su zeny pre neho nic... A spravi to aj tebe. Mozes sa hanbit.

anita6666
29. júl 2021

Nie,nevráti sa k nej, žena po pôrode už pre muža uz nebýva sexuálne atraktívna ani žiadaná,ak to nevyjde s ním tebe,tak bude hľadať niečo úplne iné a nové,neoukane. Hold realita. Bývalej by som sa najmenej "bála".

anita6666
29. júl 2021

@lalenka33 a čo s tým má spoločné roztahovanie nôh? Či kde je napísané,že žena čo roztiahne chlapovi nohy s ňou musí aj ostať????? Divné zmýšľanie.

tajna1988
29. júl 2021

ty si slobodna matka, vies ake to je... a dopustis aby sa to iste stalo nejakej inej, navyse tehotnej?! Dievca zlate, ak karma existuje, mas sa na co tesit. Nie je to len tvoja vina, ak by si neroztiahla nohy ty, roztiahne ich ina. Od zeny by pravdepodobne odisiel skor ci neskor tak ci tak. Ale co ma zarazilo je ze sa bojis aby sa nevratil k byvalej. Ak ma byvala aspon trochu sebaucty, v zivote ho spat nevezme. A ze vidi dieta len "min. raz za mesiac" je dost smutne. K tomu "nieco nan plati" sa radsej ani nevyjadrujem. Poviem ti co by som spravila na mieste tej jeho byvalej - osklbala by som ho ako take kura. Nic ine si nezasluzi. Budes ho chciet aj potom? Hlavne si s nim nerob deti, dopadnes rovnako.

basullinka
29. júl 2021

Nuz ked si s nim zacinala, vedela si do coho ides, takze teraz aj musis niest patricne nasledky v podobe takychto myslienok.

nairia
29. júl 2021

a aky nazor/radu hladas? akoze k comu? ze sa bojis, ze ta opusti, ked sa druhe narodi? nuz ano, moze sa to stat, nemusi... rovnako sa moze stat, ze ty budes len prechodna stanica a najde si inu. co poradit? pre svoj vlastny vnutorny pokoj by si mala porozmyslat, co od toho vztahu ocakavas a pripadne zist z kratsej cesty, najst si chlapa, ktory ho nepcha do kazdej diery, ktora mu skrizi cestu (pardon za vyraz, ale tu to inak nejde). 🙊

nikpa
29. júl 2021

On chrapač bez chrbtovej kosti a ty veľmi podobá len v ženskom rode. Jeden si druhého zaslúžite.

lalenka33
29. júl 2021

@anita6666 s tebou sa je zbytočné baviť o ženách, ktoré len tak rozťahujú nohy chlapom, lebo ty sama to robíš, pamätám si ťa z inej témy, kde si sa chválila ako spávaš s bývalým, ktorý má frajerku čiže rozdiel medzi tebou a autorkou nieje

leuchtturm
29. júl 2021

ved uvidis ako bude 😉 Mozno sa nakoniec na vas obidve vykasle a najde si tretiu na opelenie.

vahcaac
29. júl 2021

No, vieš, možno bol z nejakého dôvodu v situácii, kde už nevidel zmysel pokračovania vzťahu so svojou ženou (myslím, že iba dočasné zatemnenie). Muži v takych situáciách hľadajú niečo jednoduché, nemajú chuť ani silu sa o niečo snažiť. Chcú niečo rýchlo a ľahko, tzv. get and go. No a tu si mu asi prišla do rany ty a je dosť možné, že sa k tej žene vráti. Takže je na mieste, že sa bojíš, že ťa opustí. Presne tak ako opustil svoju ženu 🙊 možno vám to vydrží dlhšie a opustí ťa až keď budeš tehotná, ktovie 💁‍♀️

tayla
Odpoveď bola odstránená
fleur1111
29. júl 2021

Možno mali len krízu a on potreboval “zmenu” a teraz to ľutuje čo spravil. Nikto nevie kde je pravda. Ale ak pochybujes či s tebou zostane, tak si myslím, že si na ňom musela vidieť, že mu jeho rodina chyba a je zmätený. Takýto vzťah zmysel určite nemá, nabudúce nepodľahni pudom, ale veľmi dobre si rozmysli čo spravíš. Pokial tento príbeh naozaj súvisí s článkom, ktorý tu bol kopírovaný, tak by som sa ani necudovala tej tehotnej mamičke, že ho už nechce.

lalenka33
29. júl 2021

@tayla ani ja som veru od nej ešte taký koment nečítala, s ňou môžu súhlasiť len také, ako je ona..ja nemám žiadny problém s tým, keď majú 2 slobodný ľudia dnes tak moderný pomer kamarati s výhodami, ale teda fakt len vtedy, keď sú obaja slobodní

ibajaanikiny
29. júl 2021

Taku by som ti plesla,ze by ti stena dala druhu a mozno by si sa uvedomila…kiezby sa k nej vratil,kiezby ho ona vzala po tom udere pod pas a ty,ty sa modli,aby ta karma coskoro nedobehla za to…take mrchy,co si nevedia ustrazit susku na uzde nemozem vystat…prezili sme to v rodine,o tom,ze foter bol na vine samozrejme tiez,o tom pomlcim,ale ta zenska a jej charakter,to bol grc…a presne tak aj dopadol…nic to,bozie mlyny melu pomaly,ale iste…

diusqa761
29. júl 2021

Bože dievča... Radšej ti napoviem čo si myslím o tebe a tvojim novom "Frajerovi" ale poradím ti jedno. Čo robil prvej , môže kedykoľvek spraviť 2hej, 3tej, 4tej...ak bol schopný podvádzať prvú partnerku a ešte k tomu keď čaká jeho dieťa (čo z neho robí extra druh chrapúňa a úbožiaka) tak s veľkou pravdepodobnosťou to spraví časom aj tebe. Ako sa hovorí, karma je zdarma a ty tu budeš za pár mesiacov blečať že si tehu a chlap ti chodí za cicou číslo 3.

dzulli1980
29. júl 2021

To čo už je za level, že nevedela som to ovládnuť? ... on je c.o.c.o.t, chrapúň, ktorý rozmýšľa len vtákom a Ty? ... ani jeden z vás dvoch nemá žiadne morálne zábrany ... na takého "hrdinu" by som sa ani nepozrela, nieto ešte roztiahnuť mu nohy ... by mohol mať vtáka aj zo zlata ...

anicka182
29. júl 2021

K tejto debate si idem urobiť pukance 😁

derdia
29. júl 2021

@anicka182 booooze najlepsie je "ze takuby som ti plesla, ze ti stena da druhu😂😂😂😁😁🤪🤪🤪🤪" ale aspon som sa konecne po narocnom dni uvolnila a zasmiala😂😂😂👍👍👍👍
@ibajaanikiny

derdia
29. júl 2021

@ibajaanikiny super si to napisaal... Baba ma urcite IQ HNOJ!

taga
29. júl 2021

On, nema ziadny charakter, je to obycajny uboziak.
Ty, mozno si zamilovana, ale nemas absolutne ziadne moralne zabrany a vlastne ani ziadne kvalitatívne naroky na svojho partnera. Takze vezmes aj takehoto chrapuna, ospravedlnite si to 'laskou'. No pre vase konanie neexistuje ziadne ospravedlnenie, ani vysvetlenie. Neviem, ako je na tom jeho ex, no s odstupom casu, možno si jej spravila velku sluzbu, ze jej tento troll vypadol zo zivota. Dufam, ze z neho vymlati aspon poriadne vyzivne. Ale neboj sa, pri tebe tiez asi nebude do konca zivota.

nikyball
29. júl 2021

Keď opustil ženu, ktorá s ním jedno dieťa má a druhé čaká, tak čo myslíš čo čaká teba? 🤣🤣🤣 Možno ho nevezme zrovna ona, lebo taky chuj neni výhra, ale možno skočí po ňom nejaká ina čo sa
tiez nebude vedieť ovládnuť 😉 ty zjavne nemáš žiadnu úroveň a nároky , keď si zobrala toto, ale neboj nie si jediná taká , nájde si ho iná 😉