icon

Priateľovi sa stále niečo nepáči.

27. jan 2020

Pekný deň prajem, posledné dni vnímam, že s naším vzťahom to ide dolu vodou. Stále sa hádame. Vlastne sme sa hádali a rozchádzali už od začiatku vzťahu. Sme spolu skoro tri roky. Stále mu na mne niečo vadí, akoby ma chcel zmeniť. Ešte pred rokom som pracovala ako opatrovateľka a chodila som na týždňovky do Rakúska. To sa mu nepáčilo, ale chápala som to, nie je to dobré pre vzťah byť polovicu mesiaca preč. Tak som prácu nechala, aj tak som si už potrebovala oddýchnuť, bola to náročná práca. Potom som si začala hľadať inú prácu a tu už mal zase problém - on nechcel aby som robila nočné, poobedné, že najradšej by bol, keby som sa vracala poobede domov. No ale nájsť takú prácu je náročné.
Chcela som sa prihlásiť na tanečnú, rada totiž tancujem, ale to sa mu tiež nepáčilo, nechcel, aby som tancovala s inými mužmi. Neustále si vyžaduje pozornosť, vyčíta mi, že som stále na telefóne. Že mu nerobím to, čo má rád, t. j. masáž chrbta. Ja ho masírujem, ale teda takú silu nemám a fakt sa unavím pri tej masáži. Ale masírujem ho 20minút, ale vadí mu, že nie dlhšie. To isté, keď niečo pozeráme v telke a ľahne si ku mne. To mám rada aj ja, ale ja ho pri tom musím ískať vo vlasoch. Nedajbože keď si náhodou pozriem niečo v telefóne, to hneď urazený sa odvalí. Vyčíta mi, že som sebecká, že beriem, ale dávam málo.
Vyčíta mi, že za ním nechodím do práce. Vyčíta mi, keď náhodou niečo zabudnem v obchode kúpiť, to hneď utrúsi poznámku "Vidím ako ma miluješ, ako na mňa myslíš". Priznám sa, áno, zabúdam často. Nie som dokonalá. Vyčíta mi, že ho nikdy ničím neprekvapím, že si nedám podväzky, vyčíta mi snáď úplne všetko. Takisto domácnosť, vraj by som mohla umyť toto a tamto. Že prečo máme doma neporiadok - mimochodom, neporiadok narobí vždy on nie ja, že by som mohla občas umyť aj luster. On si dosť potrpí na hygienu a čistotu. Ja tiež, ale tak nejdem hysterčiť len preto, lebo mám luster od prachu. No tak som na to zabudla, umyjem to. A takto je to so všetkým, mám pocit, že už len chyby na mne vidí. Včera mi aj povedal, že nie som taká, ako si myslel, že som.
Na vianoce som dostala docela dosť darčekov a drahých od neho, ja som mu toľko darčekov nedala. Po NOvom roku, hneď hádka, mi vykričal, koľko on na mňa minul a čo som mu dala ja. Že on mi dáva všetko a ja nič.
Ja už som z toho vzťahu nešťastná, mám pocit, akoby nemiloval mňa, ale niekoho koho si vysnil a ja nespĺňam jeho predstavy. Ja ale nechcem byť vo vzťahu s niekym, pri kom musím byť iná.

simona92101
27. jan 2020

Uprimne,naozaj si myslis ze davas malo?pokial viem,tak vztah je o suhre 2 ludi,nie o dokazovani,robeni si ciarociek kto kolko a kedy dal,urobil atd.raz urobi jeden raz druhy.to ze to tvoj priatel pocita je chore!co ho mas co masirovat a hladkat na povel,co si jeho fyzioterapeut?😀 ako ozaj,ved to je az smiesne..my si s manzelom napriklad darceky nedavame,radsej ideme niekam spolu.to by tvoj priatel ako predychal?fakt,zamysli sa,ci ti je takyto psychicky vydierac treba k zivotu,ktory potrebuje ta sustavne sekirovat a furt potrebuje dokazovat daco.

len_nig
27. jan 2020

Ja by som takého kkta asi zabila, normalne ma naplo že masírovať ho a iskat a keď nie sa urazí 😂 to čo je za chlapa, by som ho hnala kade ľahšie. To kde na takýchto chodíte? A tak ťa zmagoril že si myslíš že si ešte ty tá vadná? Tak to je moc na mňa...

cormeum
Autor odpoveď zmazal
acrobaleno
27. jan 2020

Veď si to prečítaj, čo si napísala do prvého príspevku. Ako môžeš o sebe pochybovať? Veď to je manipulatívny citový vydierač. Preboha ženy!!!! Kde na takých kktov chodíte?

stanka2612
27. jan 2020

@acrobaleno žiaľ,behá ich po svete veľa 😕 (našťastie takého doma nemam)

bekky01
27. jan 2020

Ja to napíšem stručne. Vzťah má byť o kompromisoch. Každý sme nejaký nikto z nás nieje dokonalý. A láska vo vzťahu je len doplnok. Bud jeden druhého rešpektujeme a ak nie je čas sa rozísť.

simca06022011
27. jan 2020

Dievča zlate, málokedy radím toto ale Utekaj . Viac komentárov netreba, všetko tu napísali. Nájdi si takého co bude teba na rukách nosiť a nie takéhoto dementa. On potrebuje inu,sekeru co mu na tieto jeho požiadavky povie niečo... Za recicky typu koľko beries a nedávas nič by som mu ja dala takú po papuli, že by ho otočilo 3x...

autor
27. jan 2020

@acrobaleno Pochybujem. Neviem prečo, som typ človeka, ktorý nehľadá hneď chyby na druhých, ale snažím sa pozerať aj na seba, či ja nie som ten problém. Ja už neviem, ale nevládzem.

autor
27. jan 2020

@simca06022011 No veď mne povedal, že nikdy nemal takú ženu ako som ja. Že tie predtým ho masírovali, iskali a dlhšie ako ja.

acrobaleno
27. jan 2020

@autorka Tvoja jediná chyba je, že sa necháš manipulovať. Kebyže mi niekto povie, že ho nemilujem, lebo som zabudla kúpiť hento alebo tamto alebo že ho nemasírujem, ak by mi niečo chcel zakazovať alebo prikazovať, tak by som sa mu vysmiala do ksichtu. Ale vieš čo? Nemyslím si, že niečo zmeníš. Budeš s ním trpieť a ešte aj decko ti spraví. Lebo to je 99% prípadov tu na MK.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
27. jan 2020

@perdulka7 Ja sem preto píšem aby som našla odpoveď. Je pravda, že mi kupuje veci a ja jemu nie. Stará sa o mňa.. preto rozmýšľam, čo ozaj nedávam málo..

sonnenshein
27. jan 2020

Autorka - este dlho sa budes sama seba presviedcat, ze je chyba v Tebe?

acrobaleno
27. jan 2020

Tak prečo ti kupuje veci, keď ti to potom vykrikuje? Keď mi chce niekto niečo kúpiť je to jeho vec, ja sa nebudem cítiť zaviazaná, keď ho do toho nenútim.

miiriaam
Autor odpoveď zmazal
ledgerka
27. jan 2020

rozchod a smer psycholog

modrava
27. jan 2020

robis mu otroka .. ak je to zmysel tvojho zivota tak s nim ostan.
ano, stara sa o teba. ako o svoje auto, svoj mobil, svoje hodinky. mas sluzit ako mu sluzi jeho majetok. potrebuje aby si mu bola za zadkom, tak sa stara.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
sili82
27. jan 2020

Čítaš, čo ti tu píšeme? 20 žien ti napíše, že máš odísť od takého chlapa, že je MNIPULÁTOR A NARCISTA a ty len svoje, či chyba nie je v tebe a dookola to isté. Veď s ním ostaň a TRP celý život. Nech ti urobí aj dve deti a potom ťa už aj mlátiť bude za ten luster.

korunka1
27. jan 2020

Obohratá platňa.
Fakt sa prudko zamysli nad sebou a čítaj, čo ti píšu baby

dopolbokaodrata
27. jan 2020

Jaj, už asi viem, to ty tu stále píšeš, že máš málo peňazí na darčeky, rodina che od teda drahé veci, matka ti kontroluje výplatu a celá rodina si z teba robí posmech, na oslave robíš slúžku? Teraz už aj frajer? Ja neviem, neverím že je niekto také chúďatko a všetci mu robia len zle.

acrobaleno
27. jan 2020

@miiriaam takže to je láska, keď jej zakazuje veci a citovo vydiera? Knihu by si mal prečítať on. A ver mi, že toto by som netolerovala.

acrobaleno
27. jan 2020

@dopolbokaodrata Myslíš, že je to ona? Veď písala, že frajer bol v poho.

modrava
27. jan 2020

@miiriaam tak to ta obdivujem, ze ho dokazes "plne chapat"

dopolbokaodrata
27. jan 2020

@acrobaleno ja dám hlavu na to ze je to ona, ale určite bude zatĺkať
Veď niekde aj spomínala ze na vianoce aj jej frajer tiež chce nejaké drahé darčeky a že neviem čo, asi mu nedala teda všetko čo chcel.

autor
27. jan 2020

@perdulka7 Áno, kúpi mi tričko, šaty, čo chcem. A cíti, že ja mu to neodplacam, nemyslím finančne, ale inak, napríklad tou masážou a tak.

autor
27. jan 2020

@dopolbokaodrata Tak to neviem o kom píšeš, ale asi to je problém vo viacerých vzťahoch.

autor
27. jan 2020

@miiriaam No aj on to tak berie, že mu nedávam najavo lásku

acrobaleno
27. jan 2020

@dopolbokaodrata A vidíš, aj tak si melie svoje. 😂 Alebo je to trol. Tak či tak, škoda reči a snahy.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená