Priateľstvá v dnešnej dobe

buzz5
12. jan 2022

Chcem sa spýtať kde si v dnešnej dobe viete nájsť kamarátov? V podstate sa mi to zdá nemožné, keďže je všetko zavreté. A každý je len doma. Aj tých pár kamaratov, čo sme mali sa už nechcú stretávať. Všetci akoby spohodlneli a sedia iba doma. Sme s mužom spoločenský typ a veľmi nás to hnevá, že keď aj niekoho voláme na návštevu alebo von do prírody z deťmi tak nikdy nemajú čas, alebo rovno povedia ze je korona tak nikdy nechodia.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
greta2017
12. jan 2022

@buzz5 ja ti uuuuuplne rozumiem🙈 sme na tom rovnako. Aj mne/nam chybaju ludia s ktorymi si mozme pokecat popripade stravit cas ci uz aktivne alebo pasivne. S muzom sme uz tiez rozoberali ze co s tym urobime ale na nic sme neprisli🤷🏻‍♀️🙄

@elizabet173 no veru nie je to jednoduche najst si v tejto dobe a v tomto veku novych kamaratov. A cez net uz vobbec si to neviem predstavit 😁 ale nebudem klamat bolo by to cool.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
heidy222
12. jan 2022

Ja som to Mala podobne a velmi som tym trpela, nakoniec cez koronu sme sa zblizili so susedmi: kedze vsetci boli doma 😅 akych Mate susedov?

greta2017
13. jan 2022

@elizabet173 vies co to ja osobne mam akysi blok co sa tyka hocijakych vztahov cez net😁 asi ma máta ze co by som urobila keby ze pocas osobneho stretnutia pridem na to ze si s tou osobou absolutne nerozumiem a nechcem sa s nou stretavat alebo kocikovat a ona by stale chcela...ako by som sa s nou "rozisla"😁 ?

stanulienkat
13. jan 2022

Kto kazdy je doma? Su plne ulice ludi. Nieviem, kde zijes. Asi na samote pri lese. Moznosti je habadej.

ckatka
13. jan 2022

Hm...mame to dosť podobne. Par kamošov s rovnako starými deckami sa nechcú stretávať, lebo "idú na víkend k rodičom -aby im niečo nedoniesli"...trvá to už dva roky. Dva roky sme sa nevideli. My sme očkovaní a zároveň teraz tesne prekonani takže od nás im riziko fakt nehrozí....ale vysvetluj im to. Nechcú...nechcú. Ja už im ani nepíšem lebo vždy keď napíšem tak povedia ze niečo majú a nikdy nás nezavolaju oni. Čiže natlacat sa nebudem aj keď mi to je dosť ľúto.
Viac sme sa zblížili so susedou, za normálnych okolností by sme sa len pozdravili...ale keďze mame rovnako veľké deti a tie sa občas chcú pohrať (lebo nikoho iného nemajú), tak už sme sa nejak dali do reči aj my. Je to skôr o výpomoci ako o nejakom priateľstve...ale zasa takto fungujú komunity...

luccija
13. jan 2022

@buzz5 tiež sa nám úplne rozpadli vzťahy a kamarátstva, ktoré sme mali.Este v lete ako tak porobili sme pár výletov, ale zbytok roka o ničom.Ziadne chaty, kúpaliska, stále niekto v karanténe, alebo radšej doma na svojom dvore.Dost ma to trápi, lebo sme boli dobrá partia a táto izolácia mi vôbec nevyhovuje...dúfam, že lepším počasím sa to zlepsi

svetlanka111
13. jan 2022

Ja ta chapem.je to zlozite..nie kazdy ma stastie na super partiu.
@elizabet173 ako vy..
Ja tiez by som brala do partie kamosku s rovnak alebo podobne starymi detm.ale u nas je problem inde nez v korone.🙁uz som sa s tym nejak rozlucila i ked ma to velmi mrzi.

svetlanka111
13. jan 2022

@ckatka tak to mate fajn ze mate asp susedu..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kiki234
14. jan 2022

Citim to rovnako, avsak v nasom pripade to nebolo sposobene coronou. Konkretne ja som zila dlho v zahranici, ked som sa vratila ostala som stovky km od domova, nasla som si priatela a mali sme aj kamaratov. No pred 3 rokmi sme zacali sravat dom, zase daleko od kade sme byvali tak to nam zabralo vela casu. Ked sme sa prestanovali o 2 tyzdne som rodila, takze sme mali male babo. O 3 mesiace po porode som znova otehotnela a aktualne mam doma 2 mesacne a 15 mesacnu 😀 takze vsetku pozornt venujeme detom. Tiez sme sa uz vela krat rozpravali o tom ze nam chybaju kamarati, spolocnost...