Priateľstvo medzi mužom a ženou
zdravim vsetky citatelky. 🙂 potrebujem vas nazor na tento moj problem.velmi sa preto trapim a mavam nocne mory 😒 .takze,zacnem od zaciatku.zoznamila som sa s jednou susedkou zo zaciatku sme sa len zdravili az neskor sme si lepsie rozumeli lebo sme chodili s detmi di parku.moj muz a jej muz su cudzinci vobec som o tom nevedela ze mame az tak vela spolocne.bola som stastna ze budeme mat spolocnych znamych.netrvalo to vsak dlho.zuza tak sa vola ta ktoru moj muz mal za kamaratku chodila po mna aby sme sli von alebo na kavu {este k tomu sme byvali v tej istej bytovke.}lenze miesto toho aby sa rozpravala so mnu kecala s mojim muzom,nevadilo by mi to keby to bolo obcas,dost ma vzalo ako sa rozpravaju doverne pred mojim zrakom.mojmu muzovi som povedala ako sa citim,ze vadi mi ked sa takto s nou vyprava.ignoroval to.ulozil si jej cislo do mobilu.ked som mu to objavila bola hadka,napriek tomu si zakazdym to cislo napisal spet.jej nazor bol vzdy spravny a dolezity raz povedala o nasom synovi ze jej tak chudy ze do skolky zavolaju socialku,a doma mi nadaval do kuriev ze sa nestaram o dieta.pritom sam dobre vedel ze davidko proste je chudy a nie z tych ktori lubia papat.inak bol zdravy a ciperny doktorka mi nikdy nic take nepovedala..toto trvalo tri roky,nikdy nebol ochotny kvoli mne to cislo vymazat z mobilu.ked odisiel do anglicka nariadil jej aby ma spehovala ci sa staram o deti a ci ku mne nechodi mama,zakazal mi rodinne navstevy.robil zo mna tu najhorsiu mamu na svete a pritom som sa snazila ako som mohla no vzdy boli susedy lepsie zeny,matky ako ja.neviem je podla vas normalne aby toto muz robil zene aby dal vas spehovat kamaratke?prosim,odpuste mi chyby a hrubice 😅 velmi mi pomozete ak napisete co si o tom myslite,lebo sama neviem ci prehanam alebo je to naozaj tak zle..
kamosky nech ma ale vase problemy nech neriesi takto....
@zumbadance myslim,ze ti uz bolo odpovedane a po tom co som si precitala akej narodnosti je, ta zrejme uz ani nic dobre necaka...Nevadi, ze nie je radikalny..Je ovplyvnovany svojou rodinou, tradiciami...pre mna osobne je neprijatelne, aby mi niekto nadaval a ponizoval ma...Preco nemas kde odist? Slovensko je velmi daleko? Mas tu zazemie, rodicov..V zahranici tazko sama uspeješ..

mne by to vadilo...vadili by mi ,ze ma takto ponizil pred nou,bez ohladu na to ,ci nieco spoli mali al.nie....vase problemy maju ostat medzi vami....