icon

Priateľstvo s kolegom zašlo priďaleko

sanja81
5. dec 2013

mam priatela už 7. rok, bývame spolu, mame hypoteku na dom. Sme zatial bezdetní. moj vzťah fungoval/funguje OK, občas pády občas lety - asi tak ako v každom vzťahu tak to je aj u nás ... spravila som chybu a dopustila som, aby moj vzťah ku kolegovi - takmer rovesníkovi zašiel priďaleko. pritom môjho priateľa mám rada...je medzi nami 7 rokov, medzi mnou a kolegom su necele tri. Odkedy nastúpil, takmer pred rokom, sme si rozumeli veľmi dobre. mali sme sa o čom rozprávať, ľudsky sme si sadli - ako sme neskor zistili až príliš. On je slobodny (rozvedeny), v podstate som ho po jeho nástupe zaučila do vecí v robote ja a vyvinul sa medzi nami silny kamaratsky vzťah, ktorý medzičasom prekročil hranice len pracovné... nestretávali sme sa mimo roboty, ale aj tak sme si už smenu jeden bez druheho nevedeli predstaviť a sama na sebe som spozorovala že keď nie je v robote tak mi chýba ... to iste pociťoval on, a po jednej udalosti kedy potreboval pomoc a podporu myslím takú kamarátsku, to nabralo iny smer ... bez toho, aby sme spolu niečo mali ... môj priateľ bol na viacdňovom školení, a ten druhy sa objavil pred mojimi dverami, , bol na tom psychicky veľmi zle, kvôli istej jeho sukromnej záležitosti týkajúcej sa jeho blízkej rodiny... vypočula som ho, nemohla som ho poslať preč, jasné, mohla som, ale nevedela som to urobiť. k ničomu v ten večer medzi nami nedošlo, len sme sa rozprávali, snažila som sa ho povzbudiť a objala som ho. boli sme v objatí veľmi dlho, on u mňa nespal, išiel domov, ale povedal mi, že ma ma rad a že vie že to nie je správne ale nevie to kontrolovať, že mi nechce rozbíjať vzťah ale potrebuje ma a nevie čo má robiť... ja som nebola schopna nič rozumne povedať, len som ho držala za ruku, mala som so sebou čo robiť, aby som nepovedala, že cítim to isté ... povedala som len, že mi na ňom záleží a chcem, aby bol OK. potom nasledujúce dni už bolo v robote oveľa ťažšie skrývať, že k sebe niečo viac citime... dohodli sme sa, že pojde do opačnej smeny, tak sa aj stalo, ale nepomohlo to ... cítim pocit viny voči obom, vidím, že on sa trápi, a že sa nemalo stať aby sa to takto zvrhlo. mam pocit, že som svojho priateľa už podviedla, aj keď fyzicky k tomu nedošlo. túžim po tom druhom, aj ke)d som mu to nepovedala, ale túžim po ňom a mam ho rada každým dňom viac. on na mňa nijako netlačí ale neustále mi dáva najavo, že ma lubi a že ma chce ...

grettka
18. dec 2013

@jojo747 zazila som to a poviem ti, v stadiu zamilovanosti je uplne zbytocne zalaskovanemu dohovarat.
Cim viac ho tahas k sebe, tym viac sa odtahuje a je pritahovany k objektu svojho zaujmu. Treba to nechat tak. Nech si ide. Dat jedine najavo, ze ti na tom cloveku zalezi, ale to je asi tak vsetko. Ziadne sceny, ziadne dohovaranie. Zamilovanost je v tomto smere tak trochu "porucha".

ratatatata
18. dec 2013

@jojo747 nevadi, kazdy sme nejaky a kazdy iny. Je mi moc luto, co sa stalo tebe, ze si zrazu, nepripraveny ostal sama ze ti je smutno, zaroven mas o nu strach a zalezi ti na nej. Muselo ta to velmi zasiahnut :(

jojo747
18. dec 2013

@grettka ano, to som zažil na vlastnej koži. úplnú zaslepenosť, čo ma samozrejme o to viac bolelo, ale videl som, že nema žiadny zmysel nič čo spravím alebo urobím, ale že ešte je to o to horšie. bolo to peklo a nočná mora a úplne najhoršie zo všetkého bolo to, že som sa s ním stretol aj zoči voči, teda v trojici. z toho zážitku mi je ešte teraz zle

silvinuska6
18. dec 2013

možno to je len nejake to očarenie ktore prejde určite by som to neriesila nechalaa tak a cas vsetko napokon vyriesi

trend270
26. dec 2013

Možno sa to nezdá, 8 ročný rozdiel je niekedy veľa a niekedy akurát. Vás kolega je Vám vekom blizsi a možno nie až tak racionalny ako Váš priateľ. Zjavne Vy a Vas partner nie ste typy, ktoré chcú cely život prežiť bez papiera, odložili ste to kvôli domu. Ak chcem spečatit svoj vzťah svadbou, nebude ma predsa nejaký dom alebo hypotéka obmedzovať. Takto je to velmi pohodlne. Možno necítite zo strany partnera oporu, v podstate nemáte spoločne plány, plány sa neodsuvaju, ale plánujú a plnia. Ma 39 rokov... Na co caka? Poznam pár, ktorý bol v podobnej situácii. Partnerka sa rozišla s dlhoročným priateľom, necitila žiadny posun v existujúcom vzťahu. Jej vtedajší partner to niesol ťažko, ale zvládol to a pokúšal sa tiež o vzťahy. Jej nový partner bol ťažký manipulator, po 2 rokoch to mala problém skončiť, ale skončila. Jej bývalý partner sa tiež rozišiel s vtedajšou priateľkou, náhodou sa s touto svojou starou láskou stretol, zistili, že ich k sebe stále niečo ťahá a dali sa znovu dokopy. Zrazu bolo všetko iné. Relatívne rýchla svadba, deti a teraz je z nich skvelá dvojka. Ten vzťah je veľmi pevný aj vďaka tomu, že s odstupom všetko prehodnotili a uvedomili si, že sa stále napriek všetkému milujú. Super, že to celé držite na uzde, ale ak to už nebudete zvládat, neskacte hned do noveho vztahu. Ak mozem poradit, najskor sa rozidte alebo si dajte pauzu s terajšim partnerom a až po inkubacnej dobe - minimálne mesiac - si začnite s kolegom. Musíte byt odstahovana a žiť sama a bez stretavania a telefonovania si s oboma. Ak sa po tejto dobe nebudete chciet vrátiť k bývalému partnerovi, začnite si s kolegom, ale buďte opatrna a do ničoho sa veľmi nehrnte. Nie kvôli tomu, že je rozvedeny, ale kvôli tomu, že sa nepoznate. Držím palce 🙂

alyca
26. dec 2013

@materina_duska velmi pekne, presne a vystizne si to napisala. 🙂

mata71
27. dec 2013

no ja začnem asi takto s mojim mužom sme spolu 9,5roka.nespavame spolu roky ,prerobili sme si dom,urobili velky bazen...deti nemáme ..tak sme podali na adopciu ,ale on nechcela ani to len aby som bola spokojná ja...v maji som po dlhom rozmyšlaní som chcela podat papiere na rozvod,no mame taký maly bufet a tam zabludil jeden mlady muž,čo ho prave opustila žena,tak sme preberali život ako ide,prešla som si s ním odlučenie,predaj noveho domu,sud o maleho syna,a kopec neuspechov a uspechov...malý jeho si na mna zvykol a ja som zistila že spolu trávime aj 10h spolu...spoznal sa aj s mojim mužom stali sa s nás3 kamoši...raz sme si trošku vypili a vyspali sa spolu to bol september..no nebolo to ono,ale viete žena čo ju muž odmieta...no...voláme si píšeme si a mne je dobre s ním ked tu nieje moji oči ho hladaju všade...ťažko sa mi to priznávalo že som sa zalubila,moj terajší muž to zbadal ale nerieši nič...náš kamarat mi viac krat povedal že ma má rad ale zatial som vydata a je to na mne...no ja mám problem že chcem aj nie...síce nato nevyzerám mam 42r /vyzerám na 32-34/ moj terjší muž ma 48 vyzerá na 55 a náš kamarat rozvedeny ma 32 a vyzerá na 38 a viac... býva u mami lebo po predaji domu vyplatil hypoteku čo mali a ex-ka sa vratila na babkin dom čo si prerába....Proste sa hambím že ho lubim a jeho maleho zboznujem ale je to tak,a pripadám si stará p....teraz aby to nebolo malo ideme spolu zobrat jednu budovu do prenájmu a chceme tam mat reštiku a zabavne centrum,s tým že ja a moj muž zaručíme domom a mi 3 tam budeme spoločníci. stedrý den sme travili každy doma.no 25. rano prišiel po darčeky s malým a boli sme spolu celý deň,hrali sme sa blaznili,potom šli spinkat domov a poobede sa vratili znovu sme boli spolu do večera...neviem ako to bude dalej ale dobre mi na duši neni,len mi chyba rodina a ako sa on ku mne pekne správa....Takže rozhodnut sa je to najtažšie čo može byt. srdce vraví jedno a rozum druhe.pritom ženy sa na neho lepia ako včely na med...alebo žit bez lásky s mužom čo sa ma nedotkne...hm... ☹

akinomka88
27. dec 2013

sanja81 nedalo mi nereagovat na tento Tvoj prispevok a koli Tebe som si dokonca zalozila novy nick,len aby som Ti mohla napisat 🙂
Neprecitala som vsetky reakcie,kazdopadne urcite vsetky Tvoje ano,takze neviem ci niekto zazil podobne nieco ako ja,ak ano prepacte a kludne reagujte...
Mne sa stalo pred 13timi rokmi nieco podobne..Az na to,ze som uz bola vydata,ale deti sme nemali..tiez kolega,stretli sme sa na skoleni a preskocila taka iskra,ze sa to proste nedalo...A tiez som bola vo vzahu,ktory fungoval,podla mna 100% ...Neskutocne sme si sadli...rozumeli sme si v takych veciach o akych som ani netusila,ze sa o ne zaujimam 🙂 Ale nic sa medzi nam nestalo,ani sme sa nepobozkali,nieto este nieco viac,hoci sme si naklonnost prejavovali v mailoch v telefonatoch a obcastnych stretnutiach.. do BA chodil na sluzobky,vzdy sa nedalo stretnut. Priznam sa strasne som ho chcela a bola by som koli nemu urobila cokolvek...ale nedalo sa,bol zenaty a mal dieta a nechcel on prist...A tak sme sa trapili a kamaratili dalej...
Na margo toho Tvojho "pockat"...ja hovorim v nijakom pripade.Pories si to hned,lebo mozes cakat aj roky...ako ja...milovala som ho "12 ROKOV"... po celu dobu sme boli v akom takom kontakte...tisickrat som sa snim rozchadzala a tisickrat sa stalo nieco,preco sme si opat a opat zacali pisat a sem tam sa stretli...
A hoci je to neuveritelne,za celu dobu sme sa nepobozkali,len sa objali a drzali za ruky...lebo sme vedeli,ze raz sa to stale a vsetko sa zruti...
Teraz uz mam deti aj ja...ostala som s manzelom,ale v kutiku duse snivam-rozmyslam,ake by to bolo byvalo,keby sme boli vtedy rozhodnejsi a nechali sme volnost nasim citim...
Kazdopadne by sme mozno boli stastnejsi...
Takze cas nic nevyriesi...skor zhorsi podla mna...a nechci dopadnut tak,ze nakoniec s dlhodobym priatelom sice budes mat dom,deti,pracu atd...ale srdce bude roky niekde uuplne inde...

mata71
27. dec 2013

@sanja81 držím palce ako kolvek sa rozhodneš bude to tažkééé ale aj mňa to bude čakať v najbližšej dobe...

adri266
27. dec 2013

@akinomka88 to nemozes vediet, ze by si bola s tym kamosom stastnejsia, ako si teraz....je to tak 50/50...stale o tom snivas prave preto, ze je to jeden nesplnitelny sen, mas ho zidealizovaneho...ale ver mi, akonahle by ste spolu zili, prisli by problemy a bola by si na tom rovnako ako si teraz so svojim partnerom...uzivaj si zivot, ktory teraz zijes, neplac nad zivotom, ktory mohol byt, keby, keby, keby....

mimka11111
27. dec 2013

@sanja81 nečítala som všetky príspevky, a reagujem len na tvoj úvodný.......koniec koncov, aj tak sa budeš musieť rozhodnúť len ty.....ak svojho terajšieho partnera už nemiluješ / a zjavne už nemiluješ /,nevidím dôvod, prečo by si si nemohla "začať" s kolegom..... ukonči terajší vzťah a začni si ten nový......uvedom si však, že aj táto nová "zamilovanosť" časom vyprchá, teda možno.....možno sa len vyvinie do inej úrovne, možno .......... v každom prípade si myslím, že ak človek skutočne toho druhého miluje / a to sa už budem milionty krát opakovať /, má v sebe blok,ktorý mu bráni podlahnúť "útokom" nového objavu a za akýchkolvek skutočností........so svojim terajším partnerom sa rozíd a netráp ho láskou, ktorá k nemu už vyprchala a hor sa do nového vzťahu

mollyslips
27. dec 2013

@sanja81 Presne toto som zažila...Tiež mi niekto vošiel do 6 ročného vzťahu, ktorý nebol zlý, len to nebolo ono... A odišla som sa zo dňa na deň... keď sa do toho dáš, je to ťažké pre každého jedného a keby som si to celé mala zopakovať znova uuuuf asi by ma zavreli na psychiatriu 😀 ex som ublížila ako nikomu v živote a dal mi to aj pocítiť, svedomie ma hrýzlo, depresia neustupovala...pocity lietali zo strany na stranu..ale išla som za láskou...pre mňa jedno z najlepších rozhodnutí v živote..v okamihu som vymenila istotu za neistotu, zvyk za veľkú lásku...a oplatilo sa, mám najúžasnejšieho chlapa na svete a každý deň si ďakujem, že som nabrala silu a zmenila niečo čo bolo tak silne zakorenené..priam už akoby dané... Mám pocit, že to čo máme medzi sebou... to je to o čom sa hovorí, o čom sa píše v knihách, že toto je ta láska skutočná...

sanja81
autor
31. dec 2013

ahojte ... ďakujem veľmi za všetky príspevky. už mám pocit, že nedokážem ďalej v tomto vzťahu existovať, a som rozhodnutá po Novom roku to riešiť, zrejme a jedine mojím odchodom. s priateľom sme sa pred Vianocami dosť pohádali, nie kvôli tejto záležitosti - aj keď nepriamo možno aj áno, takže vianoce som mala dosť nanič, aj keď sme sa to snažili dať dokopy (skor on sa snažil), ale moc mi to nešlo. s kolegom padlo niekoľko rozhovorov a tentoraz už aj - niekoľko bozkov, ďalej to nezašlo, ale už sa to proste takto nedá, buď-alebo, a jeho sa vzdať nedokážem. mám pocit že ma nič v tomto vzťahu nedrží a tak strašne ma to k tomu druhému ťahá ... veľmi ho lubim, on ma ubezpečuje o tom istom. je to presne ako píšete, istota za neistotu...

matozazzo
31. dec 2013

Necitala som vsetko, len 1.co som si uvedomila je ze ste spolu 7 rokov... a priatelia...byvate spolu a ???? Co tak svadba napriklad? Zatial sa nevyjadril? Preto si sa zalubila lebo cakas nieco viac... zalubenie trva mesiac dva, ak to s kolegom je dlhsie, nebude to len o zalubenosti... na tvojom mieste necham oba vztahy plynut a chciet od oboch viac a uvidis, ktory z jch ta presvedci... tiez som nechcela opustit vtedajsieho partnera, lebo... bolo to o zvyku a nevedela som, ci novy vztah neskoncihned ako zacne. Ale urobila som dobre, s "novym" priatelom sme sa po roku zasnubili, dnes sme manzelianuz 12 rokov a mame 2 deticky... ide o to, s kym tvoris MY namisto ty a ja...

ankach
31. dec 2013
adri266
31. dec 2013

@sanja81 vidis, sama si si odpovedala na otazku, ze co mas robit. Ze ste sa pohadali? necudujem sa. Napriek tomu, ze to pred priatelom skryvas, tak on to na Tebe urcite vidi, a si urcite nervozna, a mozno aj podvedome vyvolavas hadku, aby to bolo pre Teba lahsie. S kolegom ste sa bozkali, takze posuvas svoj vztah dalej. Tak na co cakas? Nemyslis si, ze je fer priatelovi povedat, o co Ti ide? Preco ho este tahas za nos?
Ak si mala dost sily a odvahy na bozky s kolegom, nazberaj tolko odvahy aj s priatelom a ukonci to s nim. A tak si mala najhorsie Vianoce. Vidis, keby si to riesila uz predtym, mohla si mat najkrajsie Vianoce s novym partnerom.
Drzim Ti prsty, ziaden rozchod nie je prijemny, ale snad to bude v poriadku.

svarnadeva
31. dec 2013

mne sa stalo nieco podobne :/s tym rozdielom ze ja som vydata a zamilovala som sa do svojho spoluziaka :/ s mm sme sa brali mlady ja som mala 21 a som rok a pol po svadbe a pride toto.. brala som si ho z lasky deti nemame, no az po case sme zistili ze sme sa pred svadbou vobec nerozpravali :( brala som si cloveka, ktoreho som si zidealizovala, pretoze so nemala nikoho blizskeho pri sebe :( teraz to lutujem a neviem co dalej :/ viem ze svojho spoluziaka lubim a je to laska ale stale je tu moj manzel, moja rodina, ktora mi povedala ze ak sa rozvediem tak ma vyhodia z domu :( bol niekto v takejto situacii? prejde ma niekedy laska k druhemu?:/

maminuska
31. dec 2013

@svarnadeva čo na to tvoj manžel ?

maria1989
31. dec 2013

@svarnadeva "keď nemôžeš byť s tým, koho miluješ, miluj toho, s kým si" 😉

svarnadeva
31. dec 2013

@maminuska on chce ostat so mnou aj napriek tomu ze vie co citim k inemu :/

svarnadeva
31. dec 2013

@maria1989 keby to bolo take jednoduche tak sa tu nad tym nezamyslam :(

maria1989
1. jan 2014

@svarnadeva veď ja viem ☹

sanja81
autor
7. jan 2014

@jojo747 napísala som ti IP.

ninuska8
7. jan 2014

@sanja81 presne ako pise kveta, si slobodna, bezdetna...mozes si vybrat, no nenechaj sa zlakat na nieco nove, dobrodruzstvo a pod. mozno by si neskor lutovala, a ak je dotycny rozvedeny o to opatrnejsia by som bola...

sanja81
autor
10. jan 2014

ďakujem za všetky príspevky. mám za sebou rozhovor s priateľom, teda viacero rozhovorov, v ktorych som mu všetko povedala. dopadlo to spočiatku katastrofálne, niekoľko scén spravil, povedal mi, že nie som normálna a potrebujem zrejme psychiatra a podobne. teraz sa už ako tak skludnil lenže nástojí na tom, aby sme to zachránili. že on počká, kým dostanem naspäť zdravý rozum a bude sa dať so mnou normálne rozprávať, lebo podľa neho teraz zrejme nie som pri zmysloch - o čom aj ja niekedy pochybujem. po tých scénach som si zbalila tašku, že odídem, lenže niečo ma v tom zabrzdilo - zazvoniť pri jeho dverách myslím pri dverách toho druhého s taškou mi pripadalo tak sprosté, že som od toho upustila a zostala som doma. z nejakeho dôvodu by som si pritom pripadala ako totalna krava a chudera. teraz sme s priateľom ako spolubývajúci, chodime do roboty, večer sa doma vidíme a on sa snaží komunikovať, veci typu čo bude ďalej, ako si to predstavujem, či naozaj chcem všetko zahodiť atď atď takže, úplný úžas. mám v hlave chaos ale cez všetok ten chaos ma to moc, moc ťaha k mojej laske tj. k tomu druhému, ktorý potichu trpí a ja sa neznášam za to, že mu takto ubližujem. viem, že by bola blbosť zobrať sa a isť k nemu aj s vecami, aj keď on ma o tom presviedča, niečo mi v tom bráni aby som to spravila. on nevie, čo teraz doma riešim, nepovedala som mu to, aby to ešte nejak neskomplikoval ... silvestra sme boli spolu a bolo to nádherné aj keď pracovné ale tá blízkosť na tých pár krásnych hodín, tie spomienky na to ma držia momentálne nad vodou. zblížili sme sa ešte viac, aj keď sme sa spolu stále ešte nevyspali. otvorene mi povedal, aby som sa rozišla, že ma miluje. najradšej by som odišla niekam na nejaké tretie miesto, lenže nemám kam, jedine niekam do podnájmu a ten si nemožem dovoliť... potrebovala by som na čas od všetkého vypadnúť aj keď viem, že ten, kto by mi chýbal, by bol ON

moonlight1210
10. jan 2014

Nerozumiem - co mozes teda urobit lepsie ako ist k tomu druhemu? On to chce, ty sa ides zbesniet od tuzby, ocividne ine v hlave uz nemas len tie okamihy s nim, z nich zijes, tak naco toho terajsieho trapis?
Viem ze tieto slova tvojho terajsieho nepotesia, ale je to pre neho lepsie, lebo zije v napati a neustalou snahou ziskat istotu o vas dvoch (tie vecne otazky co dalej), ta len dozenie k tomu druhemu. Mal by ti dat cas, priestor a uvidi sa, ae to je velmi pre toho cakajuceho vycerpavajuce.
Skus to pochopit a konat sama.
Si zena dvoch muzov a ako to byva s dvoma stolickami, mozes polahky padnut medzi ne a nabit si zadok. Vybervsi a sadni len na jednu.

24 hodin spolu ale prospieva vztahu iba spociatku, to si uvedom. Laska n apracovisku je istu dobu fajn. Potom ale vacsinou musi jeden prec. A ten druhy vaha, ci aj tam nebude iskriaca nocna zmena, lebo zisti ze si zvykol na ten podvedomy pocit, ze ho ma stale "pod kontrolou". Az tam zacina skutocna dovera vo vztahu.
Toto vsetko nemate a Tak skoro mat nebudete, takze skutocne tazko mozes zatial hovorit o niecom viac nez zamilovanosti do kolegu a do pocitu ze aj on ta miluje.

Lasku na pracovisku som mala moznost vidiet viackrat, dokonca aj dotiahnutu do mnazelakeho zvazku. Ale vzdy to malo tu istu krivku od zamilovanej euforie po problem, ze si nosis partnerske problemy do prace a pracovne domov a niet kam ujst, lebo aj tam-aj atm o seba zakopavate stale. Problemy sa tak riesia dlhsie a unavnejsie.

sanja81
autor
10. jan 2014

@moonlight1210 ja neviem. neviem prečo sa nedokážem zobrať a ísť za ním, možno lebo viem že to by aj tak neznamenalo ukončenie tychto zaležitostí tu (dom, hypotéka, vyrovnanie, psy ...) a tak trochu sa desím aj toho že čo keď to bude na neho moc, keď ho zatiahnem do všetkých týchto problémov, a to nepojde zo dňa na deň, na druhej strane, moj priateľ mi nič zlé nespravil, chcela by som sa dohodnúť po dobrom proste, viem že to vyznie blbo ale ak aj spadnem na zadok medzi dvoma stoličkami tak si to zaslúžim a bude to moja chyba.

maria1989
10. jan 2014

@sanja81 nie je tvoja chyba že si sa zaľúbila do iného! keby v starom vzťahu všetko fungovalo, nestlalo by sa to.. pokiaľ odstaneš so starým priateľom, s ktorým máte všetky záväzky, stane sa po čase to, že od toho druhého sa proste odmiluješ, resp. ten cit bude slabnúť... a terajší priateľ tu bude stále pre teba, a budeš na neho pozerať očami: aký to dobrý chlap, keď i toto dokázal prekusnúť... a buď dáš starej láske novú šancu, a budeš happy, alebo to už bude fakt len o zvyku a vďačnosti a záväzkoch. viem o čom hovorím, drzím prsty 😉

namornicka
10. jan 2014

@sanja81 Nenabehni rovno k novému priateľovi do bytu, rozíď sa s terajším priateľom a začni bývať sama, s kolegom môžeš randiť, spoločné bývanie zvažuj keď pominie ošiaľ. Aby si ťa vedel vážiť a aby si si zrovnala myšlienky na neutrálnej pôde.

sanja81
autor
10. jan 2014

@namornicka nie, prave to ani ja nechcem k nemu nabehnúť do bytu a práve by som chcela to obdobie randenia, stretávania sa s ním, aby sme si boli na istom, aby to neskončilo zasa nejakou ďalšou katastrofou... chcela by som sa zachovať korektne k terajšiemu priateľovi aj keď slovo korektne asi vyznie dosť smiešne, a ako som napísala, rada by som išla hoci aj do podnájmu, lenže to bez dohody nejde, keďže by mi to finančne nevyšlo kvoli záväzku, ktorý máme. ja proste nemam kam inam ísť pretože trištvrťka výplaty mi ide preč a teda mi nič ine nezostáva lenbývať doma, nie som sebestačná finančne, a nechcem to urobiť že pojdem k nemu a teraz mi on bude musieť pomahať s peniazmi kym sa nejak nedohodneme okolo domu a uveru s terajším priateľom ... rodinu mám ďaleko, prácu tu