icon

Pripadám si neschopná a to ešte nemáme deti

nevludna
19. nov 2018

Ahojte, obdivujem vsetky zeny co chodia do prace, zvladaju domacnost a k tomu este deti. Ja neviem, ci mam depresiu alebo co, ale vzdy ked pridem domov a zbadam ten bordel, mam chut sa rozplakat a obcas sa neviem pohnut aspon 15min z miesta, proste zamrznem (na gauci alebo za stolom)
Mame novy dom, len prizemie ma 100m2, horne poschodie 60m2 a k tomu pivnice. Nastastie staci upratovat len to prizemie, kedze hore sa to este nepouziva (tam to obcas povysavam a pretrem podlahy) a pivnice mozu byt zatial v takom stave ako su.
A teraz k veci, stavam kazde rano o pol 5, hodina mi trva cesta do prace/z prace, po praci do obchodu, z obchodu domov. Pridem a vsade bordel(riad, chlpy od psa,atd). Podlahu musim denne povysavat a umyt, potom navarit (nemozem nic rychle, bo drahy nezje hocico a vacsinou je to casovo narocne) a ja uz nevladzem. Viem ze ma tu odsudite, ze este nema ani deti a uz to nezvlada, ale prave z toho som zufala, ze som ako zena zlyhala. Som unavena, psychicky vyšťavena z prace a cestovania. Ako to zvladate este aj s detmi?
Rozmyslam, ze zacnem cvicit, ze by ma to dobilo ale neviem sa donutit, iba by som spala a spala.
Manzela nechcem nutit mi pomahat, robi este okolo nasho domu a aj svoju pracu a je mi trapne, ze ja nezvladam tu svoju “zensku” cast domacnosti. Sice poriadok vzdy nejako spravim, bo mi to neda ale o 22tej padam do postele mrtva. Chceme dieta ale ja si to neviem predstavit a dost ma to od toho odradza.:(

Strana
z11
pajinka91
25. nov 2018

@nevludna @airaw Tak nie je všetko stratené 😂

pips
26. nov 2018

hlavu hore, spis si plan ako veci optimalizovat a drz sa toho...trudne myslienky zahod za seba a daj si tam cas aj pre seba 🙂

nevludna
autor
1. dec 2018

No dievcata, tak ta unava a blba nalada a videnie vsetkeho negativne z mojej strany bolo zapricinene tymto😄🙈❤️

dskjhfdlkdjhl
1. dec 2018

@nevludna gratulujem😉

ellami
1. dec 2018

@nevludna gratulujem

babikadaska
1. dec 2018

@nevludna tak to je ako z telenovely :D blahozelam 🙂

anve
2. dec 2018

@nevludna jej super gratulujem.

anve
2. dec 2018

@nevludna a este zacni uz teraz premyslat ako budes zvladat domacnost a babetko😛 ja mam o mesiac a pol termin a uz tetaz zhansm kadejake vychytavky,ze na vianoce dostanem vysavavac,ktory bude sam vysavat😉

nevludna
autor
2. dec 2018

@anve dakujem🙂) ano ano, aj my uvazujeme uz o robotickom. Ale uz to tak tragicky nevidim, aj muzik sa skludnil;) ked som toto pisala, tak som bola fakt bez energie a to ovplyvnuje aj moju naladu😄

anve
2. dec 2018

@nevludna no to bude urcite hormonmy...ja len presne viem,ake je to mat taky dom..preto ti radim...tiez mame uplne novy 3 poschodovy domcek 300m2 a este byt...cize upratovanie je tak na cely tyzden...raz tu raz tam😊...a s bruskom to ide ciraz tahsie😊 musis aj ty aj muzicek zkresat z narokov...a najma co sa tyka toho vyvarania...u nas sa varia velmi jednoduche jedla/iba vecere/ a aj to na 2 dni😊. Drzim palceky a uzivaj si tehulkovanie😉

nevludna
autor
2. dec 2018

@anve dakujem❤️

danula.ch
2. dec 2018

@nevludna Gratulujem 🙂
Len.....nechcem byť zlá, ale to čo si písala predtým, to by tak nemalo byť, nevidela si to iba čierno pod vplyvom hormónov. Prave teraz je tá správna chvíľa zapojiť muzika do domacich prác, vieš to uhrať na tehotenstvo, keby sa mu nezdalo, čo tak zrazu 🙂. Čím ďalej, tým sa ti to bude viac hodiť a po pôrode ani nehovorim 😉

nevludna
autor
2. dec 2018

@danula.ch dakujem❤️ no uz mi stihol povedat, ze ci teraz budem vsetko hadzat na tehotenstvo...takze tym ho nevycvicim

nikaeli
2. dec 2018

@nevludna no tak jednoducho neupraces a hotovo - a nie pre tehotenstvo, ale preto, ze si jeho manzelka a teraz uz aj maminka vasej lasky a mal by ti pomahat bez reci. Teda nie, nie pomahat, mal by po sebe a svojich kamaratoch upratat sam od seba a bez reci 😉 to nie je o "vycviceni", to je normalne a prirodzene - keby zil sam, tak sa o tie salky bude potkynat? 😕 vela stastia a co najviac pokoja, nech fazulka krasne rastie ❤

danula.ch
2. dec 2018

@nevludna tak ono to je holý fakt. Šetriť sa musíš, únava je realita, hlavne prvý a tretí trimester. A keď sa narodí bábo, možno budeš mať šťastie na kludasa, ale môžeš dopadnut ako ja s prvým, že som koľko krát ešte na obed neumyta v pyžame behala po dome a vôbec nie z lenivosti. Vtedy je nejaké upratovanie luxus 🙂. Ďalšie mimi bolo úplne v pohode, tak viem porovnať ten obrovský rozdiel, ako to s bábätkom môže vyzerať

uglybetty1234
2. dec 2018

@nevludna skutočný gentleman...

misinka0611
2. dec 2018

@uglybetty1234 lepšie by som to nenapísala.

mimiqa
2. dec 2018

@nevludna gratulujem 😚a chlapceka co mas doma teraz supky naucit vsetko..a teba rozmaznavat..ty si uzivaj tehu a potom bambuliatko..vela lasky prajem 💓

nevludna
autor
2. dec 2018

@mimiqa dakujem❤️❤️

Strana
z11