icon

Príťažlivosť medzi kolegom a mnou

monika123654
20. jan 2022

Ahojte baby,chcela by som vedieť názor žien poprípade mužov. Mam kolegu, veľmi dobre si rozumieme, je tam aj istá príťažlivosť medzi nami. Pacime sa jeden druhému, píšeme si spolu ,sem tam behneme na kávu, všetko v rámci kamarátstva...nič viac medzi nami nebolo on je skôr taký tajomný typ,hovorí ze ma priateľku s ktorou je 10 rokov, nemajú spolu deti ani spolu nebývajú, ani u seba neprespavaju, je mi to divné, že biť s niekim tak dlho bez akých kolvek posunuti sa v pred.Je medzi nimi vekový rozdiel 12 rokov. On ma 47 a ona 35.mne to príde tak ze ona ma rodinu, že to proste spolu ťahajú tak ze sa stretnú ,vyspia sa spolu a idú každý svojou cestou, ale on nechce o tom hovoriť ze ako to medzi nimi je....ja nechcem biť vtierava a vypytovať sa ho,,len by som chcela vedieť názor iných co si o tom myslíte vy??on býva s rodičmi.

Strana
z2
retatka
20. jan 2022

Podľa mňa je typ chlapa ktorý nieje rodinne založený.Nie každý túži po rodine,deťoch.Chce si žiť svoj život bez záväzkov.

pribinak
20. jan 2022

@vilma7 však ani ja všetko nerozprávam a každému, ale zas každý vie, že som vydatá a mam dieťa. Nerozprávam každému na počkanie detaily, ale zas niečo sa vie

laska86
20. jan 2022

@monika123654 no tak budes dalsia s ktorou si uzije a budete sa dalej tvarit ako kolegovia kamarati🤔

laska86
20. jan 2022

47 rocny...10rocny vztah...a byva u rodicov...hmmm....nieco na tom bude..

shinon258
20. jan 2022

@monika123654 nie je náhodou gay? To by sedelo, prečo je taký tajomný ohľadom jeho vzťahu a prečo neposunie vzťah ďalej tj. bojí sa reakcie okolia. A prečo aj v 50 ešte býva doma a nikdy sa neoženil, nemal deti atď... 🤔

ola101
20. jan 2022

A tak prečo by mal byť gay. To že to jemu takto vyhovuje, ok to by som ešte brala, no nejde mi do hlavy, že to vyhovuje aj tej jeho priateľke. čo si budeme hovoriť, niektorí ľudia sú proste čudní

janickacrazy
20. jan 2022

@monika123654 možno je tá jeho priateľka vydatá, preto s ňou robí také tajnosti, su rôzni ľudia a majú niektorí ozaj zvláštne vzťahy. Alebo žiadnu nemá. Ja som mala suseda, ktorý ozaj dlhé roky chodil s jednou ženou, nikdy unho nebola, on žil s mamou, ona u rodičov. Keď jeho mama zomrela, tak si priateľku nasťahoval domov. To mal už okolo 50 rokov.

monka105
21. jan 2022

@monika123654 😄😄😄 Toto je strašne naivné. Len ti dám príklad, kolega tiež už rok balí o 19 rokov mladšiu kolegyňu a tvrdí, že svoju priateľku, s ktorou je 27 rokov nemiluje, nemá s ňou sex a nikdy jej nepovedal, že ju miluje, je s ňou 27 rokov len preto, lebo je psychicky labilná. Až kým mu nezačala skypovať do práce a nevysvitlo, že spolu majú sex 3-krát do týždňa a pred Vianocami jej vyznával lásku pod imelom. 🤦🏻‍♀️😂😂 Bože ženy, čo len s vami je…Chlap ti nakecá hocičo, aby ťa dostal do postele. Ak spolu nič nemajú, prečo je potom ešte stále s ňou? 🤭

marca12
21. jan 2022

@monika123654 nemyslim si o tom nic. Je to ich vec,ich vztah,ak im to vyhovuje,nema nikto pravo ich sudit a riesit a davat mu nevyziadane rady do zivota a hlavne nie kolegyna,ktoru pritahuje zadany chlap

lienkaklaris
22. jan 2022

@monika123654 asi takto. Ked si tiez ten typ, ze sa nechces viazat, iba si bez zavazkov uzivat, nehladas pevny vztah, netuzis po detoch a nevadi ti, ze si ta druha, tak je to skvely partner pre teba a nasli ste sa.

Strana
z2