Priteľa stále obťažuje jeho ex. Čo máme robiť?
Ahojte....Potrebujem surne radu.Viem,ze ma budete odsudzovat,ale aj tak prosim zvazte, ze aj ja to nemam lahke.Moj priatel mal manzelstvo 10 rokov,pokial sa nespoznal so mnou...Vlastne, sme sa zacali iba sem-tam stretavat na kavach,sem tam sme vybehli na veceru.Takto sme fungovali dva roky az kym som to uz nezvladla a vsetko som ukoncila, nakolko som ho velmi milovala ale vedela som, ze sa nerozvedie....Dva roky sme sa nevideli,uplne som sa od neho odstrihla....Po dvoch rokoch ma vyhladal,nasiel si ma.Bol rozvedeny a zil sam.Manzelka mu na vsetko prisla,zacali hadky,rozvod.Opat sme sa zacali stretavat az sme oficialne spolu....Viem,zacnete,rozbila som mu manzelstvo atd......Ja vas vsak prosim o radu....Neviem sa s tym vyrovnat.So vsetkym.Mam pocit ze na nu stale mysli.Ked ide oproti mne,ja radsej vzdy uhnem do inej ulice len aby sme sa nestretli....Chodi mi kazdy den kocikovat dieta pod balkon....Ja viem ze si vsetko toto zasluzim,ale neviem ako sa mam chovat a co robit.....Stale mu vyvolava ze potrebuje auto,chodi na tie miesta kde on.......I ked mu vravi ze ho nemiluje....Prosim,poradte mi.Dakujem.
Jahodka,vidis.A ako si dokazala zit s tym ze sa mozno vrati k nim?Ved ja koli tomu placem kazdy den,nejem,mam z toho dost zle stavy poslednu dobu....Ako si to dokazala?
Nie nebudeme spolu.Budem s nasimi spolocnymi znamymi,alebo pojdem k rodicom.Mali sme byt spolu,ale nakoniec bude v praci....Pride za nami,ale az neskor.No a mne sa nechce byt pri nom v praci 🙂
inak, to je strasne ako sa kvoli chlapom da vytrapit... lahko sa povie - odid od neho. Ved to nie je vobec jednoduche 😠 a asi je to jedina moznost.
babenky, lucim sa, chantal, drzim palce. mas tazke obdobie, tak rob vsetko preto aby si bola stastna 😎
MMart velmi pekne ti dakujem za cenne rady, si zlata🙂
vydrzala som to, lebo som nevedela do coho idem 🙂 a tiez preto lebo som bola mlada a naivna 😀 ale vazne, velmi ta chapem, pretoze som nieco podobne zazila...az s tym rozdielom, ze moj muz mal v tej dobe, ked sa ku mne stahoval jasno v tom, ze chce byt so mnou, jeho skor trapili deti, ale ja som ho stale podporovala a ukazovala mu, ze stojim pri nom nech sa deje cokolvek...ja som s tym do toho isla, pripravena na boj, ohodlana na vsetko, strasne som ho milovala... ak je to aj u teba tak, tak sa prestan bat a mysli pozitivne... vies, niekedy si tie nesstastne konce svojim negativnym myslenim samy privolávame.....
Dakujem.Niekedy mam zle dni ako je tento.Potrebovala som,aby mi niekto poradil.Dakujem.
hlavu hore, nejako to uz len dopadne...no prezit zivot v strachu je blbost....
Len stale neviem,ako sa mam chovat k nej.Ked zacne do mna nadavat,ci uz mam naozaj zacat aj ja...naozaj neviem......
chanttall máš to zložité, podľa mňa by ste sa mali porozprávať, hneď ho odbi, že odpoveď "milujem ťa a som s tebou" nie je to jediné, čo chceš od neho počuť.. povedz mu o svojich obavách a starostiach, nevyčítaj mu to, on nemôže za to, ako sa jeho ex chová a určite ju nemôže obmedzovať v tom, že kade ona môže a nemôže chodiť a podobne, ale ak ťa miluje, tak si myslím, že by sa mohol s ňou porozprávať, prípadne si písala, že ty sa budeš sťahovať inam, tak podľa mňa by mal ísť s tebou.. veď po deti chodiť môže a aspoň by ste naozaj videli, či to má budúcnosť alebo nie.. predsalen takto to máte len chodenie, kedykoľvek on chce sa zdvihne a odíde že ide domov.. jemu je to možno skoro, ale keď o teba nechce prísť, tak to urobí. to je môj názor.. s chlapmi to nikdy nie je jednoduché, či sú slobodní, ženatí a či rozvedení.. keď ťa bude chcieť podvádzať, tak to robiť bude a potom si len budeš búchať hlavu, že si mu dala všetko, čo si mohla a ani to nezabralo.. mala by si určiť nejaké hranice, ty sama najlepšie vieš, čo ti vadí vo vašom vzťahu.. podľa toho postupuj.. nemusí to byť zo dňa na deň, ale tak nejaký termín mu daj.. a uvidíš čo bude ďalej..
držím palce.. nech nie si sklamaná..
Silvi,dakujem.Ja som mu ultimatum dala ohladom byvania.Uz bol rozhodnuty ze sa nastahuje(mam vacsi byt,novy...) a chcem ho odkupit.Z nicoho nic mi vsak oznamil ze sa na to este neciti a ze to urobi az ked bude po rozvode ale to moze trvat velmi dlho!Ked odidem,bude to horsie,nebudeme uz tolko spolu.Povedal mi ze ho neprinutim,a ze aj ked ma strati nic neurobi z donutenia a nemam mu davat ultimata.
možno keby si sa odsťahovala, tak by sa viac snažil.. ja tiež neznášam ultimáta a rozhodovanie a keď ma do niečoho ľudia tlačia.. vtedy utekám a cúvam.. ale tak aspoň sa porozprávať o tej jeho ex, ako ťa to trápi.. on sám by mal navrhnúť riešenie, čo s ňou... predsa on vyhľadal teba, on sa chcel vrátiť (nech sa stalo čokoľvek, či už len kvôli tomu, že mu na to prišla a chce sa rozviesť..to je jedno), sám to takto zorganizoval, tak nech sa stará a snaží.. veď ty si ho nedohnala k tomu, čo sa teraz deje.. bola to jeho vôľa a zrazu to nechce?? nerozumiem teda, prečo mu varíš, perieš a upratuješ a to všetko, keďže s tebou bývať nechce, veď také služby sa neposkytujú len tak.. chodíte spolu, on je dospelý.. nechaj ho trošku vytrápiť.. podľa mňa jeho ex oňho nestojí, ona chce ublížiť tebe a očividne sa jej darí..
No trapis sa teraz ty, predtym sa trapila jeho zena, a teraz ty ci nemysli na nu, zakon akcie a reakcie. Co sa da od takého chlapa cakat co opusti zenu s detmi... 😕
chanttall - až bude po rozvodu? 😕 Já myslela, že už po rozvodu dávno mají???
chantal ak správne chápem ten tvoj priatel je ešte ženatý!!!..teraz mi je jasné správanie jeho ženy.Tiež by som sa k mužovej milenke milo nesprávala..a bohvie či sa idú rozvádzať alebo je to len jeho výmysel aby si ťa udržal v očakávaní že raz bude tvoj..to by inak vysvetlovalo prečo sa nechce k tebe sťahovať.Bolo by zaujímavé poznať jej verziu nie iba tú jeho.Radím ti ruky preč od neho
Chanttall, tak jsem tak zběžně přelétla tvůj příběh a abych se přiznala, moc mi to celé nedává smysl 😉 .
V prvním příspěvku si psala, že Ty jsi byla jeho milenkou, potom jste se rozešli a dva roky jste se neviděli a on tě teď vyhledal s tím, že je rozvedený a žije sám a že se tenkrát rozvedli kvůli tobě, ale z vůle manželky.
V posledním příspěvku píšeš ale, že je stále ženatý. 😒
No, já mám taky zkušenost z obou stran- čili jako milenka ženatého i jako podváděná manželka, která se se svým exmanželem rozvedla kvůli milence ( i když u nás to bylo z více důvodů a milenka byla jen poslední kapkou, kvůli které jsem mu doslova zabalila kufry).
Nezdá se mi na tom to, že pokud by ho manželka vyhodila kvůli tobě, tak proč se ho najednou snažila "přetahovat" na tvou stranu a soupeřila s tebou. Nic bych za to nedala, že důvod jejich rozchodu si vůbec nebyla Ty (POKUD SE VŮBEC ROZEŠLI !!!) , ale prostě tam byly spory z úplně jiného soudku a oni si třeba dali pauzu a ona se teď dozvěděla, že spí s někým jiným, což jí pochopitelně vadí.
Enilora na psala moudrou větu, že ty o nich víš jen to, co ti řekl on, a to může být na hony vzdáleno od pravdy- kdyby sis třeba poslechla její verzi, tak bys zůstala koukat s otevřenou pusou a nevěřila svým uším.
A taky naprosto souhlasím s tím, že chlapi jsou od přírody mnohem větší zbabělci než ženský a strašně se bojí samoty- a aby nebyli sami, jsou schopni si navymýšlet hory doly 😒
A taky si v jednom příspěvku napsala- "chová se ke mně jako k poslední špíně"- já jsem si ověřila už mnohokrát ( a nejen ve vztazích s partnery), že je mnohem důležitější, jak se člověk chová než to, co říká.- jak já říkám "Huba snese všechno "a něco říct vůbec nic nestojí a Miluju tě můžu říkat i úhlavnímu nepříteli, když z toho budu něco mít. Takže neber v potaz to, co ti říká, ale to, jak se k tobě chová...a to si myslím napsala dost jasně.
Takže když to shrnu- ty ho sice miluješ, ale on je ženatý, bydlet s tebou nechce a chová se k tobě jako k poslední špíně 😒 - to mi nepřipadá jako dobrý výchozí bod pro vztah....promiň za upřímnost
Chantall,
bohuzel jsem cetla pouze par prispevku.
Take jsem si zacala s zenatym. V te dobe uz s manzelkou nebydlel, ale byl zenaty. To ano. Nedavno jsme spolu oslavili rok a jeden mesic, v roce 2010 planujeme svatbu, mozna i rodinu, je mily, hodny, miluje mne.
Proc to pisu-neres, ze je rozvedeny a ze se mozna rozesli kvuli Tobe. To bylo jeho rozhodnuti a Ty to neovlivnis. Je dospely. Bud rada, ze uz ma rozvod za sebou. My ho "resili" uz spolu a nic prijemneho... Soustred se ted jen na vas. Jestli z nej mas dobry pocit a citis, ze by to mohlo mit budoucnost, tak jdi do toho. Jestli tohle necitis (pises, zze se k Tobe nechova pekne), tak mu zabal ranecek a at jde. Ten cas Ti za to nestoji...
Jestli chces pokecat, pisni IP.
Pa a drz se.
Ahojte dievcata.Takze aby som to uviedla na spravnu mieru.Su v rozvodovom konani,papiere som videla,viem o vsetkom.Avsak ako tu jedna z vas napisla,moze to trvat aj dva roky....O tomto som nevedela.Co sa tyka jeho ex,ona ma priatela, s ktorym sa stretava.Naozaj neviem o co sa snazi.Dnes ako som prisla z prace som nabrala odvahu a vsetko mu povedala.A co myslite co urobil?Dobre ze sa nerozplakal,ze pre mna aj modre z neba znesie a bla bla bla.Vsetky hadky vznikaju len koli nej.Mate pravdu, v podstate ten rozvod vobec nie je koli mne.....
Jsou v rozvodovem rizeni? Tak to drzim palce na rychly prubeh. U nas rozvod probehl na "prvni" stani, ale nez ex-ka dorazila k soudu, probehla nejdrive ta stani tri... Jestli bude chtit delat stejne naschvaly, tak si uzijete. Nezavidim. A pritom si ta zenska k nicemu nepomuze. Chlap o ni stejne uz nema zajem, tak o co ji jde? O na truc.
lucy dakujem za nazor.Je to naozaj velmi velmi tazke.
chanttall, nechaj chvíľu pracovať za vás čas, ale nezostaň pozerať nečinne! Netlač ho, aby sa k tebe nasťahoval, mohol by ti to neskôr vyčítať. Nech to je jeho slobodné rozhodnutie. Ale v ŽIADNOM prípade mu neper a nevar!!! Nech si tú samotu trochu vychutná!!! Kým nemáte spolu deti, ty máš v ruke všetky tromfy. A radím ti, svoj voľný čas rozdeľ medzi neho a SVOJE záujmy. Prihlás sa hoci aj na karate, do turistického krúžku...prídeš tam do styku s inými ľuďmi, možno mužmi, prídeš na iné myšlienky a získaš iný pohľad na vec.
chanttall
ked dovolíš citovala by som moju babičku "Znovuzohriata je dobrá iba kapustnica, nič iné"
povedala to vtedy keď som uvažovala o tom, že sa vrátim k môjmu exsnúbencovi, ktorý ma podviedol. Tiež sluboval aj modre z neba a že už ma nepodvedie bla bla bla.....
Babka mala pravdu, znovuzohriaty vzťah už nebolo ono, celí ťýždeň som preplakala, trápili ma nezustále pochybnosti, tak potom som vyhodila..........................a dobre som spravila.
už na druhý deň venčila jeho psa tá dotičná blondínka
Vivien dakujem.Ano,asi mas pravdu.necham to chvilu tak a uvidim.Nebudem na neho ani tlacit...Nebojte sa baby,na nasledovne dva tyzdne som pracovne a volno casovo vytazena🙂S tym pranim a zehlenim neviem no ale budem to musiet vydrzat......Mam v ruke vsetky tromfy,to mas pravdu.Ale ako sa mam spravat k nej a k jej chovaniu?Ako mam reagovat???
Katica,dik,babicka mala asi pravdu 😝
Chanttall- ona taky nemusí být ta odkopnutá jeho manželka, ale on 😝
To, co bylo důvodem jejich rozchdu se stejně nedozvíš, ale já silně pochybuju o tom, že jsi to byla ty. A co by mně taky zaráželo, by bylo to, proč k němu nemá vztah jeho vlastní syn 😒 (to, že ho určitě ona očkuje, je zase jeho verze... ale mě by tohle prostě znejistělo- vztah k dětem je podle mně zásadní věc, zvlášť jestli bys je chtěla s ním mít jednou taky)
To zaraza aj mna.Ale odkedy ho poznam, viem ze s nim nikdy nemal dokonaly vztah.Bol stale prec,hlavne ked sa narodil on rozbiehal podnikanie.....Ano,mas pravdu,ale ja sa do toho nestaram,nakolko v podstate to nie je moja vec.Ano,moze byt ze vyhodila ona jeho.Ked to zistila,musel odist z domu.Takze vlastne je on odkopnuty.
Chanttall-nijak. S usmevem ji pozdrav a vice si ji nevsimej. Mej nadhled. 😉 Ja na prvni setkani s ex sla take s neutralnimi pocity. Kdyz pak byla "prijemna", byla jsem take. 😝
Ja nevim co presne chodi delat k Tobe pred dum-jen jezdi s kocarem? Nebo Te i nejak oslovi? Jestli si Te nevsima a jen se "blbe" tvari, tak bych to resila fakt max.pozdravem. Jestli ma nejake kecy, tak si na hlavu sr... nenechej. Ty za odchod jejiho manzela nemuzes.
Napriklad pride pod balkon a kocikuje mi na jednom mieste malu minimalne pol hodinu.Pritom byva na opacnom konci mesta!Je tu kazdy den.Idem na kavu,ona tam pride tiez.Je ticho,len na mna pozera.Ked sme s priatelom a s malou vonku,vola mu kazdych 10 minut ako sa mala,co robi....Potom ze ci on ma spolocnost atd....Ked ma vidi v meste ze idem napr na nakup v jeho aute,vola mu ze potrebuje auto lebo dieta hento,dieta toto....Uz mam toho naozaj dost.priatel vravi ze si ju nemam vsimat ale poznate to,sme zeny,neviem si nechat stale skakat po hlave....A Lucy,ona ma nezdravi tak ani ja nevidim dovod aby som ju zdravila.
dievcata,neuverite,ona je tu znova.Dieta odstavi pred kaviaren a sedi tam.je 20:00........
chanttall, moja babka mala vždy pravdu........
...... len ja som ju veľakrát neposlúchla, ani vtedy keď mi po zásnubách povedala, aby som mu pred svadbou neliezla do poslele 😝
Som z nej naozaj ZUFALA

Skus sa od neho na urcity cas odputat, ist sa s priatelmi zabavit. napriklad. Na Silvestra budete spolu?