icon

Problém s bývalou

sovicka5553
12. jún 2018

Ahojte. Neviem či sa potrebujem vyrozprávať alebo potrebujem poradiť. Ale musím to uz zo seba vydať von. Toto je môj prvý vážny vzťah do ktorého som sa strmhlavo nahrnula a prišli problémy.
S priateľom už nejaký ten čas spolu bývame a začíname plánovať aj rodinu, ale je tu jeden problém.
Keď sme sa zoznámili a prišla reč o bývalých vzťahoch, priateľ mi povedal, že je polroka sám a s bývalou ma všetko vysporiadané. A že momentálne býva s mamou v jej byte, pretože s ex zili v podnájme 7 rokov a po rozchode ho zrušili.
Samozrejme nebol dôvod neveriť mu, trávili sme spolu veľa času a nemali pred sebou žiadne tajnosti.
Až sme sa ocitli na prvej dovolenke a v prvý deň dovolenky mi prišla smsky od jeho bývalej. V moments sa mi všetko zrútilo. Za ten celý čas čo som s ním dovtedy bola si oni dvaja riešili svoj rozchod, vypisovali si, smútili, riešili. Ona ešte tri mesiace potom, ako ma spoznal bývala v ich podnájme a ako bonus som zistila, ze on si ten podnajom nechal, občas tam prespava a má tam veci.

Ja som mu to odpustila, s byvalou nie je v kontakte, bývame v spoločnom podnájme ale on má aj ten podnajom v ktorom býval s ex a problém je v tom, ze on ešte nie je úplne vystahovana z toho ich podnájmu a ma tam zopár vecí.
No a aby som sa dostala k pointe... od toho času ubehlo 8 mesiacov, za celý ten čas prosím priateľa len o jednu vec aby vyriesil to, ze ona tam ma svoje vecia zobral ma do toho bytu nech vidím čo tam je... a takisto celý ten podnajom zrušil.
Uz som čakala dosť dlho, urobila kompromis v tom, že čakám pokiaľ to vyrieši, odpustila som, že klamal. A jediná odpoveď ktorú dostanem, je, že mňa do toho nič nie je, nijak nas to neovplyvňuje a mám to nechať na ňom. Stále sa na tom hádame a ja už nevlaádzem.

Strana
z3
caray
13. jún 2018

@zuzina316 tiež si toto myslím, mal by si on najskôr spraviť poriadok v tom, čo cíti, len chlapi toto neradi riešia a pitvajú :/

dominika7990
13. jún 2018

Poslala by som ho do teplých krajín.... buď by sa spamätal a podnájom ihneď zrušil alebo ten chlap za to nestojí a čaká na teba niečo lepšie

sashabb
13. jún 2018

Mňa by zaujímalo prečo ho bývalka tak strašne neznáša?
Inak dohovie či on stále nečaká, že sa bývalá k nemu vráti? hmm?

flientica
13. jún 2018

Tak mu daj ultimatum, bud si to vysporiada do napriklad do konca mesiaca alebo odchazdas ty a uvidis na com mu zalezi viac... Ak mu to bude jedno tak aspon budes vediet, ze za to nestoji...

lilyianka
13. jún 2018

@sovicka5553 tak máš nejaké novinky? Bola si v byte?

cecilia68
13. jún 2018

@lilyianka Určite ju tam nevzal....Bojí sa, že ostane sama, tak ho trpí....len teraz neviem, či je taká zúfalá, alebo taká hlúpa :(

sovicka5553
autor
13. jún 2018

@cecilia68
@lilyianka nebola som sa pozrieť.. ale už ani nepôjdem.. aj tak to nemá zmysel žiť s niekým s kým sa naťahujem na takejto veci.. prišiel by iný problém a bol by z toho zas začarovaný kruh.. lepšie tak.. ja začínam od znova.. mám sa rada a preto sa nenechám zničiť

salfusco
13. jún 2018

23 hodin po vytvoreni temy napisat toto?Hmm,to je rychlejsie rozhodnutie ako raketa

eva8
13. jún 2018

nájdi si nejaký internát, pobaľ si pár vecí, zvyľšok si nechaj vo vašom podnájme a odíď. Však urobíš presne to, čo on. Budeš mať dve miesta bývania, v jednom budeš bývať (nové mesto) a v druhom budeš mať veci (staré miesto), pre ktoré si sem-tam skočíš.

madeline1
13. jún 2018

Tajnosti ma z casu na cas kazdy, ale chapem, ze ta to sklamalo. Ver mi, ze do teba sa zamiloval a ma ta velmi rad, inak by s tebou nebol. S nou bol ale 7 rokov, zjavne nie celkom spokojny, preto od nej odisiel. Chlapi velmi neradi riesia veci radikalne a niektore byvale zvyknu svojich ex citovo vydierat. Myslim si, ze on si to chcel a chce vyriesit sam, preto ti to nehovoril. Chcel to uzavriet, no natiahlo sa to a ty si to zistila. Poradila by som ti zachovat chladnu hlavu. ak sa cez to prenesies, ak mu das ultimatum, ak pockas este chvilu...je mozne, ze naozaj sa rozhodne, potom zavisi od teba ako sa cez to prenesies. Vravis, ze inak ste boli idealny par..cize vidis, nic okrem tohot nebol problem. Ak to razantne nechas tak, on ostane v tamtom byte s tou ex, ty jej uvolnis cestu, rozhodnes zanho, ale on uz bude viac jej ako tvoj....teraz je viac tvoj. Vies, ono je to take pre alebo proti...nerob to co budes lutovat..no na druhej strane, ako pises, nenechaj sa znicit. Rozmyslaj ale hlavne vlastnou hlavou. Toto ,co piseme su rady, i v okoli kamaratky, rodina, kazdy ti len radi..ale je to tvojzivot..Viem, ze si sklamana....ale ty vies ako velmi toto sklamanie ovplyvnilo vas vztah alebo ako velmi si silna. Ja si myslim, ze by si sa s nim rozist este nemala, ale odist od neho ako vyssie pisu na nejaky intrak to ano. Odid a pockaj chvilu ako sa to vyvrbi...

sovicka5553
autor
13. jún 2018

@salfusco ja som bola viacmenej už rozhodnutá a on mal ešte šancu zmeniť názor a urobiť niečo pre záchranu vzťahu.. ale radšej si vybral to, že odídem ako to že by som ho mala podľa jeho slov kontrolovať... zbalila som jednu tašku, našla najlacnejší podnájom jednej izby, ktorý bol v ponuke. Ked ma donútia okolnosti, viem byť dosť rýchla.. 😉

missguerlain
13. jún 2018

@madeline1 Ty kokso, ty ho poznas, ze tak zanietene popisujes jeho pocity? No mam dost.

sovicka5553
autor
13. jún 2018

@sashabb neznáša lebo zo siedmych rokov žili tri roky v totálne rozvratenom vzťahu.. a je dosť z toho zničená.. co dáva samozrejme za vinu aj jemu... do čoho ja uz veľmi nevidím, lebo každá strana má svoju verziu

madeline1
13. jún 2018

@missguerlain
pisem , ze su to rady...konkretne rada z mojho uhla pohladu. a nepouzivaj slovo ,,kokso" ako 15 rocna

ivankomonika
13. jún 2018

Jednoduché riešenie ak chceš vedieť ci ta skutočne ľúbi, odid od neho a nech sa ozve keď to bude mať vyriešené ukončené s ex, ak ta miluje ukončí ak nie získala si čas ktorý by si zbytočne strácala.... Nie je o com.....

missguerlain
13. jún 2018

@madeline1 😂 Aha tak rady, no mne to znie ako tvrdenia 😉 ‘Ver mi, ze do teba sa zamiloval a ma ta velmi rad, inak by s tebou nebol... Chcel to uzavriet, no natiahlo sa to a ty si to zistila.’ A bud rada za to kokso, lebo ked citam take komenty ako ten tvoj, tak ma pritom napada ‘vole’😉

bibinko2006bubinko2009
13. jún 2018

Co riesit?ocividne ta klame a obcas si zajde vyvencit,,fesaka,,do inej zahradky.Ked nebude doma ani v praci a poznas adresu,zajdi tam.Ale planovat spolocnu buducnost s narcisom,co pravdepodobne zije dva zivoty????posli ho do riti,kym nie je neskoro

libawet
14. jún 2018

@sovicka5553 nuž, chlapcovi sa tak očividne " ľúbi", má vás obe. Keď nedá jedna, dá druhá 🙂

dominika7990
14. jún 2018

@sovicka5553 to že ho neznáša si počula od nej? 🤣 čo ak náhodou ten byt nezrušil preto lebo sa tam stále stretávajú alebo čo? 🤷🏼‍♀️ Ja by som neverila. A to že máte maly byt a on tam má odložené veci? Tak nech pusti henten nájom a za € z neho vezmete väčši...
@madeline1 nemajú spolu deti a predpokladám že ani firmu alebo čo aby sa to natahovalo... keď s niekym skončím a nechcem s ním byť nemám žiadne záväzky voči druhej osobe neni čo naťahovať...

menyusss
Autor odpoveď zmazal
erickatt
3. máj 2019

@menyusss choď s priateľom a jeho synom ty

menyusss
3. máj 2019

@erickatt nemožem ona to nedovoli☹,išla by som rada,

erickatt
3. máj 2019

@menyusss nemôže ti zakáza ísť von.. koľko má chlapček

menyusss
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
3. máj 2019

@menyusss myslím, že by si sa mala skúsiť vžiť do pocitov matky toho dieťaťa. Predstav si, že máš ročné dieťa, ktoré je väčšinou silne naviazané na matku a jeho biologický otec ho berie von na prechádzku s novou frajerkou. Myslíš, že by sa ti to páčilo? Som presvedčená, že nie...

lubiss
3. máj 2019

to co je za blba :D ked si nechava a plati podnájom kde byval s ex a nedokaze si alebo skor nechce vystahovat odtial veci a zrusit ho....co si tam chodi raz za cas pospominat ci co :D

lenka_932
29. sep 2022

@sovicka5553 ako to dopadlo?

lauri12
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3