icon

Problém s partnerom

22. jan 2023

Ahojte, asi trochu zvláštna téma, neviem...ale mám vzťah, sme spolu zhruba rok a nedávno sa mi priznal partner, že je bisexuál 🤐 a aj keď som nikdy nemala nič proti lgbt, mám aj pár kamarátov čo sú taký a ja to vôbec neriešim a normálne sa bavíme už niekoľko rokov ale ja sa s partnerovou bisexualitou akosi neviem zmieriť/stotožniť :( (viem to asi 3 týždne). Neviem čo robiť, je super človek ale neviem sa s tým stotožniť.
Máte niekto takú skúsenosť alebo niečo ako sa s tým zmieriť?

ahhola
22. jan 2023

@malacibulka
z ktorej neziskovky si?
Som bisexual, kto je viac... Ci
Ockujem hpv a s vedľajšiakov sa possser sama🕷️

ahhola
22. jan 2023

Zablokuj v mobile
Nekontaktuj
Neodpovedá.
Anoi, prijateľni chlapi nepadaju z neba.
Radšej sama, ako takú barovu curwu. 🕳️

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
22. jan 2023

ja mám totiž za sebou síce nie je veľa ale veľké sklamania :( a preto ťažko dôverujem ľudom

autor
22. jan 2023

@zoro9836 to je mne?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
22. jan 2023

@zoro9836 sa nudíš, že trolíš? alebo čo sleduješ tou správou

katkazocele
22. jan 2023

@horty99 vážne 50% je bi? to len tak pri káve sa ti s týmto zdôverili? 😅😂

autor
22. jan 2023

@zoro9836 čo by som mala a za čo dostávať?

malacibulka
22. jan 2023

@ahhola vsetko v poriadku inac? lahni si na chvilku ked ti je zle

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
22. jan 2023

@zoro9836 neviem načo by sem chodil niekto z mimovládky :D

a ja som sa pýtala na MK lebo, nie som si istá čo mám robiť, kedže mám isté obavy a zažívam novú situáciu

malacibulka
22. jan 2023

Trollovia sa budia v nedelu na obed, autorka. Nebrala by som to vazne.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
22. jan 2023

@malacibulka ale v každej diskusii a to hocikde sa vždy nájde minimálne jeden taký človek :D

divokykonik
22. jan 2023

Môj bývalý bol podľa jeho slov bisexuál. Brala som to v pohode, až kým mi nezačal dávať návrhy aby sme raz do mesiaca mali úlety, on s chlapmi a ja so ženami (ja nie som bi). Skončilo to rýchlo a on si našiel partnera, s ktorým je už niekoľko rokov. Skrátka je podľa všetkého gay, nakoľko ja som bola jeho jediná ženská známosť.

autor
22. jan 2023

@divokykonik tak to by už mal každý človek sám najlepšie vedieť akú má orientáciu :( ale zase ja si neviem predstaviť že by mi toto navrhol skrátka ženy ma takto nepriťahujú i ked poznám osobne jedného človeka čo tvrdí, že každá žena je bi alebo lesba, že hetero ženy neexistujú

princeznaaa12345
22. jan 2023

Ty si sem už písala

autor
22. jan 2023

@princeznaaa12345 viem, niečo bolo spomenuté ale ja nikdy neviem či človek číta celú diskusia 🙂

alzbeta1301
22. jan 2023

@malacibulka presne tak človek niekedy mize dostat chorobu aj od prvého partnera tiež zijem s partnerom nejaký ten rok a prejavilo sa to až teraz viem že je to od nej nakoľko som mala rozšírenú cyto robené naposledy ešte pred vzťahom s ním a jeho ex mal rovnaký typ. Nastastie sme to podchytili ale veru ťažké CIN III a to mám 23 rokov
Netreba to podceňovať

klarolinne
22. jan 2023

No ak ťa choroby desia celý vzťah, to tiež nie je v poriadku. Áno, samozrejme človek nikdy nevie, treba dávať pozor a byť opatrný. Ale skrátka po roku vzťahu mať z tohto strach je pre mňa nepochopiteľné. Jedine ak máš pocit, že ťa podvádza,a nespí iba s tebou.
A prečo by mi to vadilo? Lebo na bisexuálov neverím. Buď heterosexual alebo homosexuál. Veď nedá sa sedieť na dvoch stoličkách naraz.

autor
22. jan 2023

@klarolinne tak existenciu Bi ľudí nepopieram, ved je to len o tom, že sa vedia zamilovať aj do žien aj mužov, a každý nech si orientáciu definuje ako chce resp. ako cíti.
tak jasné, že po dlhom čase ten strach sa zmenšuje ale predošlé vzťahy tiež trvali pár rokov a pri nich som nemala až také strachy z choroby ale ked sa mi on priznal, že je Bí tak...prvé čo mi napadlo bolo hiv alebo hocaká pliaga

autor
22. jan 2023

@klarolinne ale ano súhlasím, že ten starch z chorôb je asi už trochu príliš ale ked neviem z čoho to mám :( ale aj na tom by som mala zapracovať

kacernakokse
22. jan 2023

Úprimne si nemyslim, že by bola väčšia šanca nevery ako pri heteresuxualnom vzťahu. Keď raz chce byť človek v monogamnom zväzku, je jednu či ho priťahuje jedno pohlavie alebo obe. Teraz je vo vzťahu s tebou, vyhasnite si že chceš mat stále monogamny vzťah bez žiadnych okoreneni a myslím si, že šanca nevery je rovnaká ako u iných hetero párov. Ale čo sa týka tých ochorení. Som toho názoru, že zo začiatkom nového vzťahu by mali obaja partneri podstúpiť testy a spat spolu ať vtedy, keď budú mať obaja istotu, že sú zdraví. Je jedno, či mali pred tým dlhoročný vzťah alebo boli promiskuitní. Nepoznáme ich bývalých partnerov, a partnerov ich partnerov a rozhodne sa nemozeme spoľahnúť na "neboj sa, mne nič nie je". Toto je podľa mňa naozaj základ. Neviem si predstaviť mať nechránený sex s niekým, kto mi neukáže výsledky testovania na sexuálne prenosne choroby.

autor
22. jan 2023

@kacernakokse súhlasím , porozprávam sa s ním o tom a uvidím

kacernakokse
22. jan 2023

Dúfam, že budete v pohode obaja a budete šťastní. A reči tuto niektorých ľudí si nevšímaj, ľudia čo píšu že ťa podvedie s chlapom videli bisexuála maximálne na videu.

autor
22. jan 2023

@kacernakokse ako neveru som ani neriešila, lebo toto si fakt nemyslím len asi nám treba rozhovor

aimee77
22. jan 2023

Ako infektologicka poviem, radsej odist s kratsej cesty ako skoncit u nas...Niektore pribehy ani cervena kniznica nevymyslela..Partneri mala doma v detskej ubytovaneho mladeho homo prostituta, kt parnera nakazil VHB.On bi, ona asi tiez, aby neziarlila na zenu, tak si zaobstarali chlapa..Len co prisiel domov, tak mi este s horucou prepustacou spravou volala, ze kedy sa mozu zacat snazit s partnerkou o babatko...To uz bolo aj na mna dost...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
horty99
22. jan 2023

@katkazocele Nabudúce budem na kalkulačke počítať , nie pri vode s citrónom.