Problém s partnerom
Ahojte, asi trochu zvláštna téma, neviem...ale mám vzťah, sme spolu zhruba rok a nedávno sa mi priznal partner, že je bisexuál 🤐 a aj keď som nikdy nemala nič proti lgbt, mám aj pár kamarátov čo sú taký a ja to vôbec neriešim a normálne sa bavíme už niekoľko rokov ale ja sa s partnerovou bisexualitou akosi neviem zmieriť/stotožniť :( (viem to asi 3 týždne). Neviem čo robiť, je super človek ale neviem sa s tým stotožniť.
Máte niekto takú skúsenosť alebo niečo ako sa s tým zmieriť?
Zablokuj v mobile
Nekontaktuj
Neodpovedá.
Anoi, prijateľni chlapi nepadaju z neba.
Radšej sama, ako takú barovu curwu. 🕳️
ja mám totiž za sebou síce nie je veľa ale veľké sklamania :( a preto ťažko dôverujem ľudom
@zoro9836 to je mne?
@zoro9836 sa nudíš, že trolíš? alebo čo sleduješ tou správou
@horty99 vážne 50% je bi? to len tak pri káve sa ti s týmto zdôverili? 😅😂
@zoro9836 čo by som mala a za čo dostávať?
@ahhola vsetko v poriadku inac? lahni si na chvilku ked ti je zle
@zoro9836 neviem načo by sem chodil niekto z mimovládky :D
a ja som sa pýtala na MK lebo, nie som si istá čo mám robiť, kedže mám isté obavy a zažívam novú situáciu
Trollovia sa budia v nedelu na obed, autorka. Nebrala by som to vazne.
@malacibulka ale v každej diskusii a to hocikde sa vždy nájde minimálne jeden taký človek :D
Môj bývalý bol podľa jeho slov bisexuál. Brala som to v pohode, až kým mi nezačal dávať návrhy aby sme raz do mesiaca mali úlety, on s chlapmi a ja so ženami (ja nie som bi). Skončilo to rýchlo a on si našiel partnera, s ktorým je už niekoľko rokov. Skrátka je podľa všetkého gay, nakoľko ja som bola jeho jediná ženská známosť.
@divokykonik tak to by už mal každý človek sám najlepšie vedieť akú má orientáciu :( ale zase ja si neviem predstaviť že by mi toto navrhol skrátka ženy ma takto nepriťahujú i ked poznám osobne jedného človeka čo tvrdí, že každá žena je bi alebo lesba, že hetero ženy neexistujú
Ty si sem už písala
@princeznaaa12345 viem, niečo bolo spomenuté ale ja nikdy neviem či človek číta celú diskusia 🙂
@malacibulka presne tak človek niekedy mize dostat chorobu aj od prvého partnera tiež zijem s partnerom nejaký ten rok a prejavilo sa to až teraz viem že je to od nej nakoľko som mala rozšírenú cyto robené naposledy ešte pred vzťahom s ním a jeho ex mal rovnaký typ. Nastastie sme to podchytili ale veru ťažké CIN III a to mám 23 rokov
Netreba to podceňovať
No ak ťa choroby desia celý vzťah, to tiež nie je v poriadku. Áno, samozrejme človek nikdy nevie, treba dávať pozor a byť opatrný. Ale skrátka po roku vzťahu mať z tohto strach je pre mňa nepochopiteľné. Jedine ak máš pocit, že ťa podvádza,a nespí iba s tebou.
A prečo by mi to vadilo? Lebo na bisexuálov neverím. Buď heterosexual alebo homosexuál. Veď nedá sa sedieť na dvoch stoličkách naraz.
@klarolinne tak existenciu Bi ľudí nepopieram, ved je to len o tom, že sa vedia zamilovať aj do žien aj mužov, a každý nech si orientáciu definuje ako chce resp. ako cíti.
tak jasné, že po dlhom čase ten strach sa zmenšuje ale predošlé vzťahy tiež trvali pár rokov a pri nich som nemala až také strachy z choroby ale ked sa mi on priznal, že je Bí tak...prvé čo mi napadlo bolo hiv alebo hocaká pliaga
@klarolinne ale ano súhlasím, že ten starch z chorôb je asi už trochu príliš ale ked neviem z čoho to mám :( ale aj na tom by som mala zapracovať
Úprimne si nemyslim, že by bola väčšia šanca nevery ako pri heteresuxualnom vzťahu. Keď raz chce byť človek v monogamnom zväzku, je jednu či ho priťahuje jedno pohlavie alebo obe. Teraz je vo vzťahu s tebou, vyhasnite si že chceš mat stále monogamny vzťah bez žiadnych okoreneni a myslím si, že šanca nevery je rovnaká ako u iných hetero párov. Ale čo sa týka tých ochorení. Som toho názoru, že zo začiatkom nového vzťahu by mali obaja partneri podstúpiť testy a spat spolu ať vtedy, keď budú mať obaja istotu, že sú zdraví. Je jedno, či mali pred tým dlhoročný vzťah alebo boli promiskuitní. Nepoznáme ich bývalých partnerov, a partnerov ich partnerov a rozhodne sa nemozeme spoľahnúť na "neboj sa, mne nič nie je". Toto je podľa mňa naozaj základ. Neviem si predstaviť mať nechránený sex s niekým, kto mi neukáže výsledky testovania na sexuálne prenosne choroby.
@kacernakokse súhlasím , porozprávam sa s ním o tom a uvidím
Dúfam, že budete v pohode obaja a budete šťastní. A reči tuto niektorých ľudí si nevšímaj, ľudia čo píšu že ťa podvedie s chlapom videli bisexuála maximálne na videu.
@kacernakokse ako neveru som ani neriešila, lebo toto si fakt nemyslím len asi nám treba rozhovor
Ako infektologicka poviem, radsej odist s kratsej cesty ako skoncit u nas...Niektore pribehy ani cervena kniznica nevymyslela..Partneri mala doma v detskej ubytovaneho mladeho homo prostituta, kt parnera nakazil VHB.On bi, ona asi tiez, aby neziarlila na zenu, tak si zaobstarali chlapa..Len co prisiel domov, tak mi este s horucou prepustacou spravou volala, ze kedy sa mozu zacat snazit s partnerkou o babatko...To uz bolo aj na mna dost...
@katkazocele Nabudúce budem na kalkulačke počítať , nie pri vode s citrónom.

@malacibulka
z ktorej neziskovky si?
Som bisexual, kto je viac... Ci
Ockujem hpv a s vedľajšiakov sa possser sama🕷️