Problém s peniazmi a hroziaci rozvod
ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM
@patriciaa32 No pozor dievča to ty si v tom byte nevydržala, nie on. Ty si jednoduche leviná hnilá a vypočítavá mrcha to s holou riťou prišla k majetku a nevie čo od dobroty so sebou, ty si bola v byte a nedokázali si nič vybaliť - hnilaňa.
No zeny ako by ste sa citili, ked hodite do plena temu ,,na zabitie,, a mate len same negativne odpovede...a panicka sa este citi ukrivdena...@patricia32 zacni konecne rozmyslat ako dospela zena a zamyslaj sa nad hodnotami zivota...
esteze nejsi moja zena 😀
No tak takato manzelka to je zivotna "vyhra".Ty si strasna truba,cudujem sa tvojmu manzelovi,musel sa nahladat kym ta nasiel.
zakladatelke dakujem ze mi sprijemnila den, naozaj to bol zazitok, prosim zaloz aj dalsie temy. teraz sa idem najest a dufam ze ked sa vratim bude tu nejaky happyend v zmysle ze ste uz spat od notara a dom je na teba prepisany alebo tak... packo a stastne rozhodovanie ci ten dom vobec chces na svoje meno, lebo co ked je za tym nejaka buda svagrinej 😅 treba byt ostrazity...
@patriciaa32 Ja Ťa trochu chápem a vôbec neodsudzujem. Aj Ja som mala ružové okuliare , že tým povestným "áno beriem" už bude len naše, ale žiaľ realita je tá, že je - moje, jeho a naše 😒 Tiež som 10 rokov čakala, že niečo bude naše a napokon to dostal jeho brat. Na rozdiel od Teba som do toho investovala svoj čas a peniaze a tie mi už žiaľ nikto nevráti 😒 Vedieť to skôr takto neurobím 😠 My sme začali spolu a od začiatku , síce s úverom, ale máme naše vysnívané, čo nám nikto nevezme 🙂 Som realistka a preto Ťa chápem a podporujem, že pomáhať a investovať do domu, ktorý nebude nikdy Tvoj (alebo Váš spoločný ) je najväčšia hlúposť. Preto nechápem prečo to robí tvoj muž 😲 To že teraz má pekný vzťah so sestrou, ešte neznamená, že bude mať bez papiera nárok na užívanie domu aj tvoj muž a jeho rodina teda Ty a Vaše deti ! Haló nech sa zobudí, legitímny papier na užívanie nehnuteľnosti je List vlastníctva !!! Ako si to on predstavuje, budete tam u nej v podnájme alebo čo ? A on si naivne myslí, že tým, že jej tam teraz obetuje svoj čas a peniaze, tak budete mať nájom zadarmo? A čo ak nie? To, že sa bojí o majetok kvôli podnikaniu sa dá tiež poriešiť aj inak ako napísať na ňu. Ak to stavia pre vás ako rodinu, tak by to malo byť aj na papieri. Napísať na deti to nieje také jednoduché 😒 V prípade neplnoletých detí musí súd určiť poručiteľa a ním nemôže byť ani jeden z rodičov. Kľudne to napokon môže byť tá sestra a ona bude mať rozhodovacie právo na nakladanie s majetkom a to by už len bola "výhra" a súd musí rozhodnúť do 6 mesiacov. Je oveľa jednoduchšie a rýchlejšie riešenie. Možno ma tu budú ostatné baby odsudzovať, ale nevadí mi to. Ja som si niečím podobným prešla a viem o čom hovorím. Bolo to veľmi ťažké obdobie.
@patriciaa32 ako píšeš, lenže tvoja rodina je prioritne tvoj manžel a tvoje deti... rodičia a sestra až v druhom rade... zavolaj mužovi že sa chceš porozprávať , nie po telefóne ale osobne, popros rodičov nech ti postrážia deti a vy chodte niekam von si sadnúť na pohárik a porozprávajte sa ako ďalej.. hlavne kroť svoje emócie a uznaj aj svoju časť viny, a skús sa vžiť do jeho kože.. a nerieš prosím ťa v prvom rade majetok, ale vás ... keď to bude medzi vami klapať a budete zase rodina , tak aj tie ostatné veci sa vyriešia,, neboj...
@effie81 ja tiež každú minútu preklikávam, či nie sú nejaké novinky 🙂...naša ekonomika je v keli, keď všetci sledujú koníka a nikto nepracuje 🙂
...a už teraz ľutujem našich manželov....čo budú chudáci robiť, keď prídeme domov a každá povie tomu svojmu, že chce 10 tisíc na účet, auto a a dom...a hlavne, aby nám sedeli celý čas pri prdeli... 😝
@patriciaa32 počuj, na tvojom mieste by som sa viac bála o to, či ti nedonesie starý nejakú pohl. chorobu, keď ti je aj 2 mesiace preč a potom príde ako keby sa nič nestalo. Toto by mal byť tvoj najväčší problém
@veki23 no konečne niekto kto mi somnou ako tak suhlasi a chapema...dakujem a ako ste to napokon vy s manzelom poriesili?
@tanapeta myslís, nee on není taký!!!teda dufam
@patriciaa32 a naozaj je to len 6 izbovy dom?Tak ta uz chapem preco tam nechces ist byvat.Aj my staviame 6 izbovy a mne sa zda strasne malinky.Ale bohuzial sa nemozem stazovat a povedat manzelovi,ze tam nepojdem byvat,lebo sme ho vyberali spolu,takze je to aj moja vina.Ale ty mas pravo byt nastvana.Esteze ten bazen bude.A ten si daj napisat na seba ako ti to radila @libka1.🙂
@zabka88 dobre skusim ☹
@patriciaa32 ty kokso..takže Teba netrápi dom atd..Tebe ide o to ,,aby si nazbierala info o tom,,ako to bude ,,keby dom prepísal na deti a tak..aby si nebola obídena a na "dlažbe"..podla mna sa budete rozvádzať alebo o tom uvažuješ..možno nakoniec aj Tvoj manžel..tak si chceš čo to ukoristiť?? že je to tak??? bojíš sa,,že vyjdeš bez koruny... ach jaj,kde je láska..človek by neveril,,že takto niektoré dokážu uvažovať.. 😝 😝 😝
@patriciaa32 a čo si myslíš u koho asi prespával 2 mesiace? či vieš kde?
ano mamke utiekol pod suknu a tam si valal vajcia ked ja som pri detoch stale na nohach!!!
admin sa vie pozriet aky ma este ninc,vsak?a potom sa mozme pozriet co vsetko tu este popisala.

@libka1 ty,nedavaj jej taketo rady.😀 Potom by tu zacala pisat svagrina,ze ma taku a taku svagrinu,ktora jej nedarovala bazen.