icon

Problém s peniazmi a hroziaci rozvod

patriciaa32
20. máj 2014

ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM

loknicka
21. máj 2014

@patriciaa32 kokos aka zabava. Tak ked bude dom aj na teba budes mu zase verit? A to podla Teba uz potom ani nikde neodide vsak? Dovera do konca zivota lebo dom je na Teba. A boli stastni az kym neumreli...

libka1
21. máj 2014

@effie81 bojnice mali vynimku co sa tyka pocasia... A rozsirilo sa to medzi ludmi v piestanoch tak vybehli trochu nachytat vitamin D 😉😵

effie81
21. máj 2014

ved co ti poradit.o deti sa ti staraju rodicia,neviem z coho si unavena.Ty nepotrebujes manzela,len jeho peniaze,tak co chces davat do poriasku.Ty si stastna so svojimi rodicmi,lebo sa nemusis starat o svoje deti,postaraju sa ti o ne.

effie81
21. máj 2014

@libka1 tak by mohla byt dalsia tema o patky o pocasi,aby sme mali info kedy je kde pekne,aby sme vedeli kam vyrazit.🙂

loknicka
21. máj 2014

@effie81 vidis neviem ako som takto mohla doteraz zit a este aj s jednym vysavacom. A rozmyslam kam odpracem malu lebo tu nemam nikoho a potrebujem si oddychnut... Lebo ona ma rodicov co jej pomahaju s detmi... Ale inak chuda ze sa musi starat o deti 😉

effie81
21. máj 2014

@loknicka no vidis?Zivot s jednym vysavacom musi byt hrozny.My mame jeden doma,druhy mame ulozeny,lebo ten nie je taky vykonny a svokra nam kupila este treti, a ten je na stavbe.Ved musime drzat krok.😀

ukulela
21. máj 2014

@patriciaa32 muz neche byvat s rodicmi tvojimi, ty nemas potrebu odtial odist ... tak co cakas? tak sa spolu nezije ... co sa tyka domu, uz som ti pisala - cast je pravom sestrina, kedze su v tom aj jej peniaze. Tak sa dohodnite, ze cast (presne podla vlozenej hodnoty) bude pisana na sestru a cast na vas ako manzelov ako BSM.nemozes chciet cely dom - to ti je snad jasne.
okrem toho naozaj by bolo najlepsie vyplatit ju pozickou/hypotekou. ked manzel na to ma, aby mu ju dali, tek to pre boha ber a bude rada, ze budete mat dom len pre vas ... aj ked ozaj nemam pocit, ze ty by si tam chcela ist byvat ... mam z teba pocit, ze len hladas v tomto momente co navacsiu financnu zabezpeku, lebo sa TY ches rozviest. nepytas sa ako zachranit manzelstvo, ale ako odrbat manzela o co najviac penazi :(

libka1
21. máj 2014

@loknicka iba o jedno, na tie ostatne dostava uz len pridavky a rodicovsku nie, takze o tie uz nie je povinna sa starat... Ale mozno ked manzel znizi 600 eur o alikvotnu ciastku a da jej len 200 za 1 dieta mozno este zmeni nazor... 😈

effie81
21. máj 2014

@loknicka aj ja hned odpracem deti do postele,lebo si idem oddychnut.Najstarsi je dnes v skolke,takze mam doma len mensie.Tu mensiu,na ktoru dostavam rodicak,tak tu pekne uspim,dam jej aj mlieko,ale starsiu poslem bez obeda a mlieka do postele,nech si robi co chce.😀

loknicka
21. máj 2014

@effie81 ty tak nepodarujes jej jeden? Pre istotu...

henikav
21. máj 2014

@patriciaa32 "ak to nepojde po dobrom,nebudem figurovat na LV,tak to buem hnat na sud a ten to porieši hned!!!" si napisala
Na zaklade coho sa chces sudit, co bude vlastne predmetom zaloby? Rozmyslaj skor nez to urobis, podas blbost na sud a nebudes mat ani to co si mala doteraz, este len vtedy odide, ale tak ze sa uz nikdy ani nevrati

vejinka
21. máj 2014

jezkove oci...zeby novodobe byvanie? 😅 zenska ty si si dobre zavarila tym... ze si vobec nieco napisala...snazime sa ta pochopit a tolerovat ale cim dalej pises ...tym je to z nasej strany nepochopitelne a bohuzial davame za pravdu tvojmu muzovi. 🙄

effie81
21. máj 2014

@loknicka som sa teraz zlakla,ze jej mam podarovat niektore diite moje.🙂)) Ale vysavac jej mozem podarovat.Alebo mozme vymenit za to sportove auto.A to by este mohla byt naozaj rada,lebo by sa toho hlupeho auta zbavila a mala by vysavac.😀

patriciaa32
autor
21. máj 2014

ano daval 600 ale teraz uz je mesiac preč a neposlal ani cent.chcel ist s nami do bojnic ale ked som mu povedala ze pojdem s mojimi rodicmi tak povedal ze nejde!!! mohol ist ale nechcel,to je co za tatko???

effie81
21. máj 2014

@patriciaa32 to nepochopim..on odmietol ist s tvojimi rodicmi?Chumaj.😀

jonki
21. máj 2014

@henikav neviem ci sa treba moc snazit tuto radit 😉 ale inak uplna pravda 😉

loknicka
21. máj 2014

@patriciaa32 ty niesi vydata za neho ale za rodicov...

patriciaa32
autor
21. máj 2014

@henikav no nemam problem dokazat ze tam aj on ma peniaze,sice nemam ziadne bločky,ziadne ucty v banke nemame ale mam svedkov ktorý mi to dosvedcia a potom bude musiet dom prepísat normalne na nas oboch ako to malo byt od zaciatku!!! a na sud dam ziadost o preverenie skutocneho investora stavby,uz som sa stretla asi pred 3mesiacmi s pravnikom a ten mi dal nadej,takže asi tak moja ! 😀

vejinka
21. máj 2014

@patriciaa32 uff proste asi mu tvoji rodicia vadia..to sa neda pochopit??? ved tebe chyba tolerancia! ked raz chce ist s vami.. ale nechce ist s nikym inym tak to tak ber...a nenut ho k niecomu co nechce!!! ty si ho vobec nevazis 🙄

vejinka
21. máj 2014

hehehehhe no ja nemozem...co mas???? tvrdenie proti tvrdeniu? 😀

patriciaa32
autor
21. máj 2014

@vejinka ano vadia, to mi povedal neraz!!! to mi je jasne,ale oni mi aspon s detmi pomozu ked je on stale preč,inak by som si tu asi hodila maslu alebo bola na praskoch

sissmiss
21. máj 2014

Neveriiiiim...
Ale podla mna toto je vymyslene, no nie patriciou, ale niekym kto jej chce uskodit. Nieco ako vyssia forma osocovania. Sama seba akoze prezentuje aka je blba, je nam na smiech...ale ktovie kto to naozaj pise a pouzil meno a fotku nejakej patky z piestan.

loknicka
21. máj 2014

@patriciaa32 a on bude mat svedkov ze je to inak a potom co? Ja mu za svedka pojdem... 😉

patriciaa32
autor
21. máj 2014

som mu povedala, keby si býval častejšie doma, moji rodicia by tu vobec nemuseli chodit!!! ale to jak keby clovek hrach o stenu hááádzal!!!

vejinka
21. máj 2014

@patriciaa32 ja to chapem ale ked chce ist s vami na vylet...nemusis tam tahat rodicov..je pekne ze ti pomozu ale ty si vydata za neho!

effie81
21. máj 2014

@sissmiss no aj toto je mozne.ktovie ci nema manzel ozajstnej patky nejaku milenku,a chcu ju takto dostat z hry.

patriciaa32
autor
21. máj 2014

A NEMAM PROBLEM SI NAJST NIEKOHO LEPSIEHO, KTORY SI BUDE RODINU A ZENU VAZIT,NIE LEN JU URAZAT,NADAVAT JEJ,UTEKAT OD NEJ!!!! TAKEHO JA NEPOTREBUJEM, ALE ZAS NENI SOM SPROSTA,ZE SOMNOU VYDRBU AJ S JEHO UZASNOU SESTRICKOU ZALOVENOU!!!!

vejinka
21. máj 2014

ja uz fakt neviem odkial vietor fuka...

esterba
21. máj 2014

Ha, pozerám, že som nemusela to právo roky študovať, ja sa tu zamýšľam nad pôžičkami, bezdôvodným obohatením, darmi a BSM a pod. a ono je to také jednoduché, že súd nariadi prepísať dom. Kurnik, mala som ísť študovať za smetiarku 😀

patriciaa32
autor
21. máj 2014

a za to že mu moj tatik povie že by jeho sestru zadusil tak sa ide urazat???? tssssss