Problém s peniazmi a hroziaci rozvod
ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM
@patriciaa32 veru veru,poriesi.Mozno este nariadia svagrinej,nech vam sfinancuje aj dokoncenie stavby.To by bolo najspravodlivejsie.🙂
@sissmiss ano je to z bojníc minulý víkend....bola som s rodicmi a detmi
V Bojniciach bolo takto krasne?To zas len u nas fukal vetrisko a prsalo.Na teba sa este aj slniecko usmieva.🙂
@patriciaa32 ???????????????? ty sa len bavíš, či? ja viem, že IQ máme každý rozdielne, ale moja, ty si už fakt trochu mimo, pokiaľ je to realita, čudujem sa tvojmu manželovi...ako som pacifista a neznášam násilie, ale mať ťa doma, asi ťa bijem od rána do večera a z majetku, ktorý som zarobila ja, nemáš ani 1 cent
No to minimalne ze mu znici zivot... A po rozvode 600 eur ale na kazde dieta, ten dom ktory bude aj potom financovat, nejake financne odskodnenie, auto a samozrejme vysavac... Do zasoby!
@mamas co nadobudnes pocas manzelstva,patri pol na pol no nie????
Ano,vsetko,pol na pol.Aj dlhy.Takze mas 20tis dlh.
tým domom by som mala vacsiu istotu,že s nami nevybabre!!!! nemam v nom istotu ked nema problem sa zobrat a odist
@patriciaa32 nezabúdaj,že dom je písaný na manželovu sestru, takže nedostaneš z neho ani ťuk...a okrem toho, si asi fakt bez hanby, keď si ničím neprispela a teraz chceš polovicu....
Teraz som rada,ze nie som muz a nezobrala som si ta nahodou za zenu.😀
@patriciaa32 a ked bude dom aj na Teba uz v manzelovi budes mat istotu?
ale baby, toto je vymyslena...to nemoze byt predsa realne...takyto clovek isto neexistuje 😀
@loknicka ano vtedy mu zacnem znova verit!
@mamas ale ty to nechapes? na ukor toho ze je stale preč sa staram o deti,varím,žehlim,periem,v noci ku nim vstavam...och!!!
@patriciaa32 toto je vtip ze? 😀 takuto fantaziu mat 😀 nezavidim ti ani dom ani peniaze ani 600 € na mesiac ....vlastne ti nezavidim vobec....jedine co by som chcela...je mat pri troch detoch (ak ma najstarsie 4 roky) cas taketo hluposti vypisovat 😀 sa asi fakt nudis....a poriadne 😀
viete čo kašlit na to,nemusite uz písat lebo neviete poradit co a ako urobit aby sme boli spokojny obaja...vy len urazat a smiat sa ze som vymyslena,och joj kiež by to bolo len vymyslene!!!
@patriciaa32 a co ti mame poradit? otvor oci spamataj sa a radsej upec detom a muzovi kolac? prajem ti vsetko dobre 😉
@jonki su pri nich moji rodičia,si predstav,tiež si mozem trocha aj oddychnut!!!
@jonki muž už nebýva s nami,teda aj by sa vratil,ale nepride kým su tu moji rodicia a ja nemam potrebu sa niekam stahovat

ak to nepojde po dobrom,nebudem figurovat na LV,tak to buem hnat na sud a ten to porieši hned!!! 😎