Problém s peniazmi a hroziaci rozvod
ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM
@patriciaa32 no myslim,ze ti preskocilo nieco ine..
A preco si baby nechal v tej informacii ze 3000,ked to je 30 000
Ze ti si Kiska? 😀
@anatalia77 myslís kolegu andreja? nie nie 😎
@anatalia77 tak to by som si mozno aj ja vypytala to cislo..😀D
@effie81 je to charakter. Neni to ten jozef z temy o milenkach? Ten sa tam tiez zaplietol so svojimi dvojitymi nickmi a ked na to baby dosli, tak bol sprosty ze no zastrelte ma. Toto tu vyzera akoby pisali dvaja ludia, pubertaci co sa bavia. Ale ta fotka tej chudery...uvedene mesto a nick s jej krstnym menom... 😖
ludia su naivný, a na internete je fakt všetko možné 😀 no nevadí, uverili ste mi uplne vsetko,aj s navijakom 😀 😀 😀 😀 takže pre ukončenie a v stručnosti...mam 21rokov, niesom z PN, som slobodná a uplne štastná že som sa trocha pobavila...takže snad zas niekedy si baby popíšeme, a budeme polemizovat o zivote a moznostiach jeho ziwota 😎 pekný wečer a ešte mi riadne naložte hehehe
@patriciaa32 nenalozime ti,ved sme sa dobre zabavili.🙂 ale nabuduce skus vymysliet lepsiu temu a lepsie ju odprezentovat,lebo teraz si sa mozno bavila,ale vlastne sa vsetci bavili na tebe.🙂
@patriciaa32 nakladat ti nebudem,ale mam dojem,ze si prestrelil/a,a teraz hadzes spiatocku..
Takto okydavat ludi,s ich fotkou a adresou je ine hazarderstvo.
Asi ti docvaklo.
tsss.... jak detinske... 🙄 Nechapu, jak nekoho alespon s troskou IQ muze bavit vymyslet nejake story na netu.
@anatalia77 vymyslený príbeh,vymyslené postavy,foto z netu, nech ma stíhajú 😎 treba si zapnut ine fóra a tam skutocnú tvar neuvidite nikdy...ziadne konkretne udaje voči nikomu neboli poskytnute ani nic podobne,na nikoho konkretneho som nenadavala,niet čo riesit...chceli ste zabavu,ja som vaam ju poskytla a ked to končí,tak ma tu idete ukamenovat? nebojte, v blízkej dome daco vymyslim znova,ale uz to viac prepracujem do detailu,alebo som sa sama stracala v deji 😝
@anatalia77 napis mi prosim ta kde ta slečna co bola na foto, kde býva,daj adresu 😉
@patriciaa32 ta zena na fotke nebola modelina z vykladnej skrine..na buduce pozor na taketo detaily..ty amater/ka
@anatalia77 uz ho niekto oznamil adminovi, co sa tu deje?
@adri266 ja nie.
@patriciaa32 tu pani si sem dal ty,nie ja..ale pockaj..
Nic,kavova usadlina nic neprezradila..kotuha
veru nahlaste ma, nech ma zavru a manzel ma dom sam pre seba 🙂
@patriciaa32 neboj sa, ved on dlho neostane sam, stavim sa, ze aspon 50 zien z MK uz ma na neho kontakt a dohaduju si rande 😎
@patriciaa32 ved v pohode Patka..
Teraz zajdi za tymi panickami v rovnosatach a pytaj si novu davku liekov.
@adri266 pre pana len to nie, to co by bola za silna kava? a ja som nedala nikomu číslo tak snad nie...ale on aj tak lubi len mna 😲
@anatalia77 budem musiet, len musim počkat kým nedostanem dake prachule,lebo dnes nieje nič zadara...
ja som cely cas dufala, ze toto pravda nie je, ze predsa nemoze existovat taka mrcha a mat takeho debila doma🙂
aspon sme sa pobavili🙂
@patriciaa32
@patriciaa32 a este jedno..
Pisala si,ze sme chceli zabavu..kto konkretne vzniesol takuto poziadavku?
Myslim,ze nikto.Len hlasy v tvojej hlave.
@anatalia77 teraz ma napadol ten vtip,ked sa blondinka stazuje doktorovi,ze pocuje hlasy.Pyta sa jej kedy ich zvykne pocut.Ked telefonujem.😀
@effie81 😀
no ja odpadnem 😀 pata je nakoniec pato 😅 ach jaj tie anonymne fora... 😝
@aduskatt ja som teraz nasla tuto temu, no ale nie ze rehocem sa az placem...ja placem nad tym ze niekto taky asi naozaj existuje 🙄 a ked som precitala, ze ked nedostava na deti peniaze, tak sa o ne starat nebude tak to ma normalne zlozilo...
inak jednu vec som chcela... u nas v rodine otec nikdy nechcel mat nic na neho a na nas napisane, len kvoli tomu ze podnikal...ze co keby sa nahodou nieco stalo... a byvali sme si uplne v pohode aj ked bol iny majitel 😉 takze je dost mozne ze aj chlap podnika tak je tam aj taky dovod
@lal poznam niekho co tolko zaraba a radsej si urobi sam na byte a nezavola firmu aby dokoncila vsetko...uz len kvoli tomu, ze firmy posielaju ludi, ktori chcu mat vsetko rychlo urobene a je im jedno, ze su niekde nejake nedostatky... a ked to dotycneho bavi a vie, ze to bude bez nervov, ze bude musiet vsetko reklamovat, tak preco by to neurobil? lenze dotycny ma doma zenu, ktorej nevadi, ze sa musi sama starat o deti, nachysta jemu jednlo, pripadne este kolegom, ktori pridu s nim domov aby nemuseli sprat niekde na hoteli a jeho nevidi od rana do noci...zena vie, ze nemusi rozmyslat, co detom kedy kupit a kedy co obmedzit 😎 a este zena by zo 600eur mesacne usetrila na letnu dovolenku 😅 😝

@effie81 ja ich wždy vsadím w herni a bud padne cerwena alebo cierna 😀