icon

Problém s peniazmi a hroziaci rozvod

patriciaa32
20. máj 2014

ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM

patriciaa32
autor
21. máj 2014

@effie81 ja ich wždy vsadím w herni a bud padne cerwena alebo cierna 😀

anatalia77
21. máj 2014

@patriciaa32 no myslim,ze ti preskocilo nieco ine..
A preco si baby nechal v tej informacii ze 3000,ked to je 30 000
Ze ti si Kiska? 😀

effie81
21. máj 2014

@sissmiss no napisali sme v rovnaky cas.🙂

patriciaa32
autor
21. máj 2014

@anatalia77 myslís kolegu andreja? nie nie 😎

effie81
21. máj 2014

@anatalia77 tak to by som si mozno aj ja vypytala to cislo..😀D

sissmiss
21. máj 2014

@effie81 je to charakter. Neni to ten jozef z temy o milenkach? Ten sa tam tiez zaplietol so svojimi dvojitymi nickmi a ked na to baby dosli, tak bol sprosty ze no zastrelte ma. Toto tu vyzera akoby pisali dvaja ludia, pubertaci co sa bavia. Ale ta fotka tej chudery...uvedene mesto a nick s jej krstnym menom... 😖

patriciaa32
autor
21. máj 2014

ludia su naivný, a na internete je fakt všetko možné 😀 no nevadí, uverili ste mi uplne vsetko,aj s navijakom 😀 😀 😀 😀 takže pre ukončenie a v stručnosti...mam 21rokov, niesom z PN, som slobodná a uplne štastná že som sa trocha pobavila...takže snad zas niekedy si baby popíšeme, a budeme polemizovat o zivote a moznostiach jeho ziwota 😎 pekný wečer a ešte mi riadne naložte hehehe

effie81
21. máj 2014

@sissmiss dufala som,ze je to vymysel,ale toto je naozaj drsne.ktovie aky zivot moze mat pri takomto individuu.

effie81
21. máj 2014

@patriciaa32 nenalozime ti,ved sme sa dobre zabavili.🙂 ale nabuduce skus vymysliet lepsiu temu a lepsie ju odprezentovat,lebo teraz si sa mozno bavila,ale vlastne sa vsetci bavili na tebe.🙂

anatalia77
21. máj 2014

@patriciaa32 nakladat ti nebudem,ale mam dojem,ze si prestrelil/a,a teraz hadzes spiatocku..
Takto okydavat ludi,s ich fotkou a adresou je ine hazarderstvo.
Asi ti docvaklo.

cinkatko
21. máj 2014

tsss.... jak detinske... 🙄 Nechapu, jak nekoho alespon s troskou IQ muze bavit vymyslet nejake story na netu.

patriciaa32
autor
21. máj 2014

@anatalia77 vymyslený príbeh,vymyslené postavy,foto z netu, nech ma stíhajú 😎 treba si zapnut ine fóra a tam skutocnú tvar neuvidite nikdy...ziadne konkretne udaje voči nikomu neboli poskytnute ani nic podobne,na nikoho konkretneho som nenadavala,niet čo riesit...chceli ste zabavu,ja som vaam ju poskytla a ked to končí,tak ma tu idete ukamenovat? nebojte, v blízkej dome daco vymyslim znova,ale uz to viac prepracujem do detailu,alebo som sa sama stracala v deji 😝

patriciaa32
autor
21. máj 2014

@anatalia77 napis mi prosim ta kde ta slečna co bola na foto, kde býva,daj adresu 😉

anatalia77
21. máj 2014

@patriciaa32 ta zena na fotke nebola modelina z vykladnej skrine..na buduce pozor na taketo detaily..ty amater/ka

adri266
21. máj 2014

@anatalia77 uz ho niekto oznamil adminovi, co sa tu deje?

anatalia77
21. máj 2014

@adri266 ja nie.

anatalia77
21. máj 2014

@patriciaa32 tu pani si sem dal ty,nie ja..ale pockaj..

Nic,kavova usadlina nic neprezradila..kotuha

patriciaa32
autor
21. máj 2014

veru nahlaste ma, nech ma zavru a manzel ma dom sam pre seba 🙂

adri266
21. máj 2014

@patriciaa32 neboj sa, ved on dlho neostane sam, stavim sa, ze aspon 50 zien z MK uz ma na neho kontakt a dohaduju si rande 😎

anatalia77
21. máj 2014

@patriciaa32 ved v pohode Patka..
Teraz zajdi za tymi panickami v rovnosatach a pytaj si novu davku liekov.

patriciaa32
autor
21. máj 2014

@adri266 pre pana len to nie, to co by bola za silna kava? a ja som nedala nikomu číslo tak snad nie...ale on aj tak lubi len mna 😲

patriciaa32
autor
21. máj 2014

@anatalia77 budem musiet, len musim počkat kým nedostanem dake prachule,lebo dnes nieje nič zadara...

monciky
21. máj 2014

ja som cely cas dufala, ze toto pravda nie je, ze predsa nemoze existovat taka mrcha a mat takeho debila doma🙂
aspon sme sa pobavili🙂
@patriciaa32

anatalia77
21. máj 2014

@patriciaa32 a este jedno..
Pisala si,ze sme chceli zabavu..kto konkretne vzniesol takuto poziadavku?
Myslim,ze nikto.Len hlasy v tvojej hlave.

effie81
21. máj 2014

@anatalia77 teraz ma napadol ten vtip,ked sa blondinka stazuje doktorovi,ze pocuje hlasy.Pyta sa jej kedy ich zvykne pocut.Ked telefonujem.😀

anatalia77
21. máj 2014

@effie81 😀

zibi
21. máj 2014

no ja odpadnem 😀 pata je nakoniec pato 😅 ach jaj tie anonymne fora... 😝

ajka82
21. máj 2014

@aduskatt ja som teraz nasla tuto temu, no ale nie ze rehocem sa az placem...ja placem nad tym ze niekto taky asi naozaj existuje 🙄 a ked som precitala, ze ked nedostava na deti peniaze, tak sa o ne starat nebude tak to ma normalne zlozilo...

inak jednu vec som chcela... u nas v rodine otec nikdy nechcel mat nic na neho a na nas napisane, len kvoli tomu ze podnikal...ze co keby sa nahodou nieco stalo... a byvali sme si uplne v pohode aj ked bol iny majitel 😉 takze je dost mozne ze aj chlap podnika tak je tam aj taky dovod

nice202
21. máj 2014

@ajka82 tema je vymyslena, pozri si prispevok od patricie z 19:15

aduskatt
21. máj 2014

@nice202 ja som uz vcera pisala, ze je to riadna hovadina - myslene tym vymyslene

ajka82
21. máj 2014

@lal poznam niekho co tolko zaraba a radsej si urobi sam na byte a nezavola firmu aby dokoncila vsetko...uz len kvoli tomu, ze firmy posielaju ludi, ktori chcu mat vsetko rychlo urobene a je im jedno, ze su niekde nejake nedostatky... a ked to dotycneho bavi a vie, ze to bude bez nervov, ze bude musiet vsetko reklamovat, tak preco by to neurobil? lenze dotycny ma doma zenu, ktorej nevadi, ze sa musi sama starat o deti, nachysta jemu jednlo, pripadne este kolegom, ktori pridu s nim domov aby nemuseli sprat niekde na hoteli a jeho nevidi od rana do noci...zena vie, ze nemusi rozmyslat, co detom kedy kupit a kedy co obmedzit 😎 a este zena by zo 600eur mesacne usetrila na letnu dovolenku 😅 😝